2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

GÜNAYDIN canım sana ve herkese valla ben de özledim yokluğun baya hissediliyor yani arayı açma

ahhh nasıl ölecek bu insanlar bilmiyorum devlette de çalışsan özelde de çalışsan farketmiyor artık hakkımızı arayamaz alamaz olduk çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına yazı yazıcam bugün vakit bulursam olmazsa akşam yazmayı düşüyorum dayanamıyorum çünkü artık sinirlerim laçkalaştı bölümüm halkla ilişkiler bana muhasebenin işlerini yaptırıyorlar özel sağlık sigortasından ne anlarım '' aman sen zehir gibisin herşeyi çabucak alırsın ne var çabucak yaparsın'' ben de yapmadım hepsini cumartesi günü saat 6 te işten çıktım eşim evde beni bekliyor bütün gün bu ne zalimliktir neyin karşılığını almaktır bilmiyorum bi de verdiği maaş maaş olsa dicem ki parası iyi katlanayım ama o da yok 10 haftam kaldı izne ayrılmak için gün sayıyorum artık allahın izniyle ölmeden erken doğurmadan görsem o günleri

canım günaydın senin adına çok üzüldüm sanki isim konusunu sizinkiler devlet meselesi haline getirmişler gibi allah yardımcın olsun ama bence böyle devam ederlerse tavrını koy ''biz bu isme karar verdik böyle seslenicez ona'' sonuçta çocuk senin ve eşinin çocuğu onlar seni zorluyorlar böyle davranman için benim kuzenim de yaşadı aynı şeyi kızları oldu kayınvalidesi kendi adının koymasını istedi (adı havva) kuzenim de ela koymak istedi anam kadın küstü eve kitledi kendini çocuk gibi çıkmaz evden torununu görmeye gitmez yeni doğmuş bebek daha 2 günlük bunlar kimlik çıkardılar ela diye sonra baktılar olucak gibi değil gitti babası değiştirdi ela havva oldu adı ama herkese ela diye sesleniyor bir tek kayınvalide havva diye sesleniyor çocuk da havva deyince bakmıyor eeee olacağına bak anne hangi ismi söylerse bebek ona alışır :))))

isim konusu bizde de biraz gerginlik yaratıyor
deniz ismini kimse sıcak bakmıyor benim babamda erkek olsaydı olurdu deniz ismi dedi biraz daha düşünün dedi
meyrayada sıcak bakmadı
ne koyucam isimsiz mi olsun kuzucum

Harikasın, sadece erkek anneleri adına değil kız anneleri adına da harika bir cevap olmuş. Aslında ben gebe hakları evrensel bildirgesine yazmıştım; gebeye cinsiyet ile ilgili olumsuz yorum yapan o an aynaya baksın ve tahmin etsin kendi ağzı bir eşşeğin neresine benziyor? Kuaförde de her yer ayna aslında...
İnsan böyle durumlarda oposruların aslında kendi bedenini satanlar olmadığını anlıyor. Ben şimdi ne yazsam sinirim geçmez, onu insanların içinde rezil edesim var. Allahtan sen yapmışsın.

sağlıklı bir hamileliğin varsa atış yapmanın hiçbir zararı yok canım. ben dumbella çalışmaya devam ediyorum, kollarını geriye atmanda ve gerilmende bir sakınca yok ki. tam tersine iyi gelir.

Şimdiye kadar üç doktor değiştirdim. Üçü de kollarını sağa sola yukarı aşağıya germeyeceksin dedi. Hatta ilk ve en ciddi uyarıları bu oldu. Az kaldı kızlar yine siz bilirsiniz ama azıcık dikkat. Daha geçen Mart annesi bir arkadaşımın rahmi 3,5 santim açılmış. Sonradan daha büyük sorunlarla uğraşacağımıza az daha sabredelim bence.

GÜNAYDIN canlarım güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz için dün çok komik bir olay oldu eşimle dışarı çıktık dönüşte eve yicek bişeyler aldık çayın yanına tatlı bişey de vardı adını söylemiyim canı çeken olur :)) onu yedim işte 10-15 dk sonra karnımdaki tatlı su kaplumbağam bir hareketlendi bir tekmeler allahım bir tekmeler 5 dk öyle sürdü yerde oturuyodum eşim de koltukta dur dedim babasını da bu duygudan mahrum bırakmıyım yanına oturdum elini karnıma koydu allahım o konuştukça bizimki bir hareketler bir tekmeler nasıl duygulandı aşkım benim '' içim bir acayip oldu bugün baba olucamı gerçekten anladım'' dedi ayyyy kıyamam canım kocam :)))

Aslında tatlılıkla söyledim adı damla bebeğimin ben öyle sesleneceğim. isteyen istediği gibi seslenebilir sevebilir ama unutmayın anne nasıl seslenirse bebek o ismi benimser dedim. bunu dememişim gibi saaat 10 'da arayıp bir programda geçen isimlerin ne kadar güzzel olduğunu söylüyorlar bana. Düşünebilir mişim. Ben nasıl daha net olabilirim anlamıyorum. Çok iyi insanlar sağolsunlar ama aile için mobbing konusunda 100 üzerinden 120 versek yeridir her konuda böyleler çünkü. Bizim söylediğimiz bizim dediğimiz iyidir, güzeldir, büyüklerin gösterdiği yolda yürümek gerekir. Çoookk kızdım. Bende Kan eksikliği var Şeker de çıktı siz önce bebeğin sağlığını benim sağlığımı düşünün illaki kafa yormanız lazım ise bu konuda araştırma yapıp destek olun değil mi ama???

Yaaa isim konusunda herkes bir uzman, biricik annelerimiz ve babalrımız da müdahil oluyorlar. Deniz bence dünyanın en güzel isimlerinden biridir. İnsanlık tarihi boyunca büyük uygarlıkları, şehir devletlerini kendine çekmiştir. Yaşamın kaynağıdır deniz. Deniz isminin cinsiyeti olmaz. Cinsiyetten daha büyük ve kapsayıcıdır. Deniz harikadır...

günaydın :) biliyormusun kuaförden cıktıgım anda bütün sinirim geçti bu seferde gülmeye başladım :) ya cidden kadın kadının halinden anlamıyor nasıl bir dünya bu ben anlamadım.. Evet haklısın kuaförde istemediği kadar ayna var bakmayı bile akıl etmedi herhalde :) Kadın son sözümü söylediğimde resmen pancar gibiydi ve ağzını açıp tek kelime dahi edemedi. Zaten etseydi büyük ihtimal bir daha ömür boyu konuşamayacaktı çünkü bütün kız ve erkek anneleri gücü adına deyip Allah ne verdiyse pataklayacaktım yani :) Neyse ki gözlerimden anladı ciddi olduğumu :)

Beter olsun şuursuz!

töbe töbe bişey dicem olmicak sabah sabah sinir oluyorum şu cinsiyetle ilgili saçma sapan yorum yapanlara geçen gün de biri kalktı dedi ki (bizim önce kız dediler sonra erkek oldu ya ) hep erkek var sizin sülalede bu da erkek olucak artık bi kız doğursaydın sen de ben de '' siparişlerinizi yukarıya yapın o değerlendirdikten sonra bana geri dönüş yapacaktır ayrıca fena mı kocamın sülalesinin soyu kurumicak devam edicek işte allahtan ne istiyosunuz'' dedim dumur oldular kv şoka girdi çıktık ordan ''kızım niye öyle dedin ağır oldu biraz '' dedi karışma anne yeter artık hamile olan ben üstüme gelinen yine ben öfff beee öldürücem bigün birini elimde kalıcak

cnm cok cok geçmiş olsun. Sen ve bebeğin bunu atlatacaksınız eminim.

canım benim sen fazla kafanı yorma kendinin ve bebeğinin sağlığını düşün gerisini önemseme amarginin dediği gibi eşinle konuş önce onu memnun ve ikna et ondan sonra bırak diğerleri yorum yapsın konuşsun siz karar verdikten sonra gerisi boş eşin de desteklerse seni kimseye ihtiyacın yok bu konuda

çok sağol teyzesi

Cok gecmis olsun cnm.kendine dikkat et.Allahim bebegini korusun insallah.

emzik almalı mı almamalı mı bazıları hiç alıştırma diyor bazıları uyutmaya birebir diyor karar veremedim. siz aldınız mı.

geçmiş olsun arkadaşlar acaba biraz bilgi verebilirmisiniz bu rahim ağzı açılmasının bir belirtisi oluyormu kanamamı oluyor mutlaka su mu geliyor

:))) sakin şampiyon bende kendimi bu sekilde sakinleştiriyorum cnm :) ya cidden herkes o kadar cok biliyorki... bir susun içinizde patlasın düşünceleriniz dimi ama!!!! ben kimseyi ama HİÇ KİMSEYİ asla alttan almıyorum ve daha az sinirleniyorum bu sekilde. Sende iyi yapmıssın ohhhh senin içinde kalacağına onun içinde kalsın. Densizler ya!!!!

Bu arada sevgili arkadaşlar. Ben hukuk bürosunda çalışıyorum. Merak ettiğiniz birşey olursa avukat arkadaşlarımdan öğrenip yardımcı olabilirim. Sadece şu kadarını söylemek istiyorum, biz iş davalarına bakıyoruz ve işçi her zaman %99 haklı cıkıyor:) o nedenle korkmayın onlar bizden korksunlar.

döndü valla canım cıkıntıyı gorduk diye gezerken bu a bombos cıktı Canım ben gıda mühendisiyim. Üretim ve kalite kontrol muduru altında tum mal işleri yapıyorum. Patron bierden ekstra para gelecek bi iş bulmus. Benim personelimi istedi. Verdim mecburen ama benim ğretimimin aksamaması içinde aksam 10 a kadar üretim yapıyorum. Cumarteside sevkiyatları koordıne ediyorum. Ama bunaldım sıkıldım. Cok kufrediyorum bu duzene yaa. Off offfffffff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…