amin cümlemiz inşallah.
umarım şekerin de normal çıkar
çünkü çok zor.
ben yıllardır şeker hastası olduğum halde
hiç bir dönem gebelikte olduğu kadar zorlanmadım
şekerim çıkacak diye aklım çıkıyor
hele o gerilen karna iğne yapmak çok acı vermeye başladı artık
bu da benim imtihanım herhalde diyorum
bacağından yapsana cnm. ben önceki hamileliğimde bacağımdan yapmıştım hep.
Az önce bir kızı olan arkadaşla muhabbet ederken sordu bana kızının adını ne koyacaksın diye. Ben de dedim Ebru koycam. Sonra dedi ki nee Ebru mu? asla koyma o ismi. O isim erkekler arasında pek hoş bulunmaz. Genelde Ebru lar sexi olur kızının başını belaya sokarsın dedi espri falan filan derken. Dedim ki ben de iyi de güzel arkadaşım. Bizim kızlarımız evet kaşar olmayabilir belki ama 16 yaşına geldiklerinde sevgilileriyle öpüşecekler,senin haberin olsun veya olmasın Sevgilisi ile de tatile gidecek. Yanyana uyuyacaklar. Bunlardan haberin bile olmayacak. Sen kızının rahibe olmasını istiyorsan o başka dedim. Communicator den yazmıştı. sonra yanına gittim. Diyo ki bana valla ben bebeğimi hep küçük kalacak sanmıştım. Bunları düşününce soğuk terler boşandım dedi:)))
amin cümlemiz inşallah.
umarım şekerin de normal çıkar
çünkü çok zor.
ben yıllardır şeker hastası olduğum halde
hiç bir dönem gebelikte olduğu kadar zorlanmadım
şekerim çıkacak diye aklım çıkıyor
hele o gerilen karna iğne yapmak çok acı vermeye başladı artık
bu da benim imtihanım herhalde diyorum[/QUOTE
işllh...umarım sende sıkıntı çekmeden bebişine kavuşursun allah kolaylık versin şeker hastalığı sabır gerektiren bir hastalık malesef
(
Az önce bir kızı olan arkadaşla muhabbet ederken sordu bana kızının adını ne koyacaksın diye. Ben de dedim Ebru koycam. Sonra dedi ki nee Ebru mu? asla koyma o ismi. O isim erkekler arasında pek hoş bulunmaz. Genelde Ebru lar sexi olur kızının başını belaya sokarsın dedi espri falan filan derken. Dedim ki ben de iyi de güzel arkadaşım. Bizim kızlarımız evet kaşar olmayabilir belki ama 16 yaşına geldiklerinde sevgilileriyle öpüşecekler,senin haberin olsun veya olmasın Sevgilisi ile de tatile gidecek. Yanyana uyuyacaklar. Bunlardan haberin bile olmayacak. Sen kızının rahibe olmasını istiyorsan o başka dedim. Communicator den yazmıştı. sonra yanına gittim. Diyo ki bana valla ben bebeğimi hep küçük kalacak sanmıştım. Bunları düşününce soğuk terler boşandım dedi:)))
ooo maşallah canım kızınaaa çok güzel ayrıntılı usg yaaa dimii
bayılmıştım öyle görünceee
peki bişi sorucam fazla geriden gelmesi sıkıntı biliiyorumda
ileriden gitmesi de mi sıkıntı oluyomuş onu bilmiyodum işte
Allahım sağ salim kavuştursun sizii kızınlaa
ben daha ayrıntılıya girmedim cuma günü gireceğim işllh burdan birileri gelip anlatınca bile heyecanlanıyorum ne kadar güzel bir duygudur bölehadi bakalım bir prenses daha geliyor dünya ya yani ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende en son dr a gittiğimde banada 5 gün önden gidiyor ama sıkıntı yok dedi bakalım artık hayırlısı:)
dün komik bir olay oldu :2 haftadır balık yemediğimi farkettim eşime dedim ''çocuğuna düşman mısın sen?hemen bugün bana balık yediriyorsun!! '' diye o da tamam dedi siparişi verdik akşam işten gelirken balığı da kayınvalidem pek sevmez zorla yer ama her akşam yemeği orda yediğimiz için her hafta balık yediğimizde doğal olarak onlarla yiyoruz neyse eve geçtik balığı bekliyoruz o ara dedi eşim '' 2 haftadır yememişiz balık yemesi lazım nasıl unuttuk balığı '' ben de dedim '' arayı açma böyle doktor gün aşırı balık yesin dedi sen napıyosun yemem lazım benim balık'' (balığı da çok severim hergün olsa hergün yerim yani :)) sonra benim kayınvalide alaycı bir tavırla ''korkma korkma bişey olmuyor bak kocana aslan gibi doğurdum valla ne zekasında bişe var ne sağlığında bi kaybın olmaz yemezsen ben hiç yemedim hamileyken '' ben de dedim ki '' aa anne niye öyle diyosun olsun doktor dediyse vardır bi bildiği hem seviyorum da balığı niye yemiyim ki bundan sonra haftada en az 2 kere yiyelim aşkım olur mu?'' dedim o da '' olur'' dedi yani kaynana sen sevmiyosun diye yemeyelim mi ne bu bana yaptığın anlamıyorum seni artık belki de ben alıngan oldum her dediğini kafama takıyorum bilmem ki napcaz senle gülüyorum artık :)
oh ne guzel haberlerle gelmıssın..
normalde ayın kacında dogması gerekıyordu?
bnmde sezeryan olucak 15 gun once alınacak baby dımı????
gözün aydın güzel haberler almışsın bende cuma gidicem bana sezeryan derse sevinicem:)
canım hiç sorun değil. genellikle şimdi burada birbirimizi öyle ya da böyle takip ediyoruz ya biraz haber alamayınca merak ediyoruz tabii
bu arada resimde de çok güzel çıkmışsınız.........
bende öyle düşünüyorum .. şimdilik kraft park yatak almayı düşünüyorum.. 3 yıl onda yatsın.. 3 yıl sonra en büyük oğlan 13 yaşında oluyor onun arabalı yatağını bebeğe transfer edip oğlana genç odası düşünüyorum.. gerçi bebek de kız ama.. arabalı yatak kıza olur mu
ki? 5 yıl önce baya pahalı almıştım eskiyinceye kadarda kullanılsın istiyorum ne yapsamki?
günaydıınn kızlcarr diicem ama saattt tünaydını bile geçmiş
ayyy amargii süper olur yaa toplaşalımm
ist. olanlar nerelerde oturuyor ben bahçelievlerdeyimm
Nil Perii çok hoşş uyum sağlamış yaa
dediğin gibi bend eiki isim sevmiyorum ama
bu iki isim birleşik gibi çok güzell
en iyisini yapmısın canım benim yaa dediğin gibi evde ki huzur herşeyden önemlii
boşver odası olmasın inan bi sıkıntı olmuyor bende kızıma yapamamıştım
2.5 sene odamızdaydı beşiği hamileliğimi öğrenince yaptım odasını
valla iyikide yapmamışım diyorum çünkü ztn ilk 4 ay tecrübesizlikten yarıtamıcaktım
sen mutlu ol gerisi öenmli değil canımmm
hadi bakalım canım güzel haberlerle dönnn inş.
rüyanda hayırlara çıksın inşş..
aaa evet haberleşip aynı zamnada da gidilebilirrr
benim bu hamileliğimde pek olmadı 1-2 kez ancak
ama kızımda çok oluyodu maden suyu önermişti dr.um
ayyy çok tatlı bi hanişsin canımm yaaaa sokakta görsem tanırım herhalll
nerelerde oturuyosun gözüm nerelerde arasın seni aceeppp
nidilat ve magnezyum verdi sanki azaldı gibi başka dr gidicem zatenkasılmaların mı başladıdoktorun önlem almadı mı? ne bileyim tahlil falan belki enfeksiyonun vardır, başka bir doktora daha gitseydin keşke, aman aman dikkat et, başka bir doktora daha görün bence, neyse önlemi alsınlar
Amin insallah seker hakkinda pek bilgim yok ama Kasilmalarin icin cok üzüldüm bendede biseyler oluyor ama kasilmami degilmi bilemiyorum nasil belirti veriyor sakincasi olmazsa anlatirmisin
çook şekersiniz canım
şu çay işi hoşuma gitti çook.Herkes kendi şehrinde toplaşabilir aslında.
Canım ben daha önce rahim ameliyatı olduğumdan artık serklaj olmasa da sezeryan olmak zorundayım. Üstelik iki hafta falan erken alacaklar. Ama böyle bir sorunum olmasaydı serklafdan sonra bir daha dikiş aldırma olayına girmezdim. Doğrudan sezeryan olurdum. Çünkü gebeyken iyi ya da kötü rahme her müdahale sonrası antibiyotik kullanıyorsun, zaten anestezi almıştık. O yüzden bir narkozla sezeryanı tercih ederim.Amargicim, sen 37. haftada dikisleri aldirip normal dogumu beklicek misin yoksa sezeryanda mi alacaklar dikisleri?
hehe canım bence o sana laf söylememiş korkma diye demiş ama
alttan alta da oğluşunu övmüşş ihihihi
belkide o yemediği için kendisi alınmıştır o da olabilirr
ama sen alınma bence senlik bişi dememiş
cok sekersin cnm ya bide kocacığından onay almış:) afiyet olsun ...
Teşekkür ederim canım
sen izmirdeydin dimi zuzumm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?