2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Az önce bir kızı olan arkadaşla muhabbet ederken sordu bana kızının adını ne koyacaksın diye. Ben de dedim Ebru koycam. Sonra dedi ki nee Ebru mu? asla koyma o ismi. O isim erkekler arasında pek hoş bulunmaz. Genelde Ebru lar sexi olur kızının başını belaya sokarsın dedi espri falan filan derken. Dedim ki ben de iyi de güzel arkadaşım. Bizim kızlarımız evet kaşar olmayabilir belki ama 16 yaşına geldiklerinde sevgilileriyle öpüşecekler,senin haberin olsun veya olmasın Sevgilisi ile de tatile gidecek. Yanyana uyuyacaklar. Bunlardan haberin bile olmayacak. Sen kızının rahibe olmasını istiyorsan o başka dedim. Communicator den yazmıştı. sonra yanına gittim. Diyo ki bana valla ben bebeğimi hep küçük kalacak sanmıştım. Bunları düşününce soğuk terler boşandım dedi:)))

namuslu isimlermi varmış? Allah Allaaaahhh..

hahhah ilaahii arkadaşınaa
insanın içi bozuksa kızın adı ister ebru olsun ister ahu olsun ister emine olsun
hiiiiçç bişi farketmez yahuu

Çok güzeldi yaa gerçekten..Hepimiz inşallah hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza.İleriden gitmesi de gebelik şekeri veya erken doğum gibi şeyleri tetikliyor diye biliyorum tatlım.O yüzden biraz evham yaptım.

Aynen yaa ben de Ece koymak istiyorum deyince bi arkadaştan tıpkı buna benzer bi tepki almıştım ama o da ağzının payını almıştı.Ne saçma ben hayatta öyle yorumlar yapmam aklıma dahi gelmez.. Ne gereksiz,ne anlamsız...

O kadar heyecanlandım ki gece uyuyamadım valla(gerçi her randevu öncesi böyle oluyorum ).Ama sonunda değdi .Şimdi içim rahat çok şükür.Umarım seninki de güzel geçer sağlıklı sıhatlidir bebişin.

cok sekersin cnm ya bide kocacığından onay almış:) afiyet olsun ...

oh ne guzel haberlerle gelmıssın..
normalde ayın kacında dogması gerekıyordu?
bnmde sezeryan olucak 15 gun once alınacak baby dımı????

sat'a göre 2 mart görünüyor canım. ama dr. 38+1 de alırız dedi..

gözün aydın güzel haberler almışsın bende cuma gidicem bana sezeryan derse sevinicem:)

teşekkür ederim canım... ben ilkinde sezaryan olduğum için mecbur bu da sezaryan olacak...

canım hiç sorun değil. genellikle şimdi burada birbirimizi öyle ya da böyle takip ediyoruz ya biraz haber alamayınca merak ediyoruz tabii

bu arada resimde de çok güzel çıkmışsınız.........

o senin güzelliğin canım benim. Çok teşekkür ederim. Ama hakikaten öyle sebepsiz bir kaç gün yazmayınca insan birbirini merak ediyor. bu güzel bir şey ama. Çünkü bizi bizden başka kimse anlayamıyor bazen..

Kız şööyle 1 yaşına bir gelsin, karar vermesi daha kolay olur. Bence oğlana yeni oda takımı almak çok çok daha acil ve önemli bir ihtiyaç, adam zaten ergenliğe girecek. Bir de arkadaşlarının odasıyla kıyaslayıp eksiklik duygusu yaşamasın. Biz şimdiden önlemimizi alalım da... Bunların sağı solu belli olmuyor. Benim yeğenim 12'yi bitirdi. Sesi çatladı, boy atıyor tuhafıma gidiyor. Ne çocuk ne yetişkin. Tam arada amorf birşey. Sevimliler ama bu ergenlerle geçinmesi zor. Ben ergenliğe girdiğimde iştebu yüzden babam canlıları dörde ayırmaya başlamıştı: insanlar, hayvanlar, bitkiler ve ergenler...

hepiciğimiz tatlıyız hepimiz :))) canım benimm..
ben anadolu yakası maltepedeyim. Bu buluşma organizasyonunu yaparken herkes oturdukları yeri söyler ona göre ortak bir yer ayarlarız mutlaka.. Güzel olur sahiden de bir araya gelip yüz yüze görüşmek..

herkes ne çok bilmiş ya. İyi yapmışsın valla ohhh onun içine otursun şimdi bakalım

nidilat ve magnezyum verdi sanki azaldı gibi başka dr gidicem zaten
Amin insallah seker hakkinda pek bilgim yok ama Kasilmalarin icin cok üzüldüm bendede biseyler oluyor ama kasilmami degilmi bilemiyorum nasil belirti veriyor sakincasi olmazsa anlatirmisin

kasılma olayı karnıma kramp giriyo gibi cnm.

Amargicim, sen 37. haftada dikisleri aldirip normal dogumu beklicek misin yoksa sezeryanda mi alacaklar dikisleri?
Canım ben daha önce rahim ameliyatı olduğumdan artık serklaj olmasa da sezeryan olmak zorundayım. Üstelik iki hafta falan erken alacaklar. Ama böyle bir sorunum olmasaydı serklafdan sonra bir daha dikiş aldırma olayına girmezdim. Doğrudan sezeryan olurdum. Çünkü gebeyken iyi ya da kötü rahme her müdahale sonrası antibiyotik kullanıyorsun, zaten anestezi almıştık. O yüzden bir narkozla sezeryanı tercih ederim.

yani ne biliyim alaycı bi tavırla söyledi korkma falan niye korkiyim ki ben canım aman ne diyim öyle de dese canı sağolsun böyle de dese ben bu aralar alıngan olmuşum zaten herşeye alınıyorum üzülüyorum
o oğlunu övmediği bir allahın günü var mı zaten bebeğim hergün bi kuple dinliyorum şöyle iyi böyle iyi (sanki kocam değil arkadaşım :)) övgünün en sonuna da ''ben doğurdum bunu annesi kurban olsun!!'' sanki dur bi dakka bu oğlanı sen doğurmadın mı diye sordular neyse ben yine bu aralar dolmuşum eskiden yaptıkları geliyor aklıma dolu dolu oluyor gözlerim bu günlerimize şükürler olsun

boşversene sen niye düşündün bunları sadece isimle olsaydı oooo... yapacak adam adı fatmayken de yapar ebruyken de allahım hayırlı kaderler yazsın alınlarına (amin)
çok sıkıntı ettiysen kızının yanında güvenilir biri olsun istiyosan senin kızı bizim oğlana beşik kertmesi yapalım olsun bitsin yabancıya da gitmemiş olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…