selam camlarım
dün akşam afedersiniz küçük tuvaletim geliyor tuvalete gidiyorum azıcık yapıyorum kalkıyorum içeri geliyorum on dakika sonra bi daha gidiyorum yine azıcık yapıyorum kalkıyorum ama on dakika sonra tuvalet hissi tekrar geliyor.
üç beş kez böyle oldu ardarda. herhangi bir acı yanma yada başka bir sorun yok gereğinden fazla akıntım koku falan da yok. bugün de öyle ardarda gelmiyor da eskiye göre daha az yapıyorum küçük tuvaletimi. sizce bunun sebebi ne olabilir ?
ayrıca kasiklarımda hafif bi sızı bazen karıncalanma gibi birşey oluyor. kasılma olup olmadığını anlamıyorum ben açıkçasi korktum size bi danışmak istedim var mi benim gibi olan ?
Cok gecmis olsun canim insallah bebisini vaktinde kucagina alirsin.Allah yardimcin olsunSlm kizlar bayadir giremiyordum mecburi isten ciktim evdeyim doktorum istemedi 1 haftada cok sey degisti artik her hafta ultrasona giriyorum gunde tam 9 ilac ve 1 kan sulandirici igne aliyorum doguma 1 ay kalaya kadar igneyi hergun vurulucammuhtemelen mart annesi bile olmaya bilirim doktor eger bebegim daha erken gelmezse ins. Gelmez 37. Haftada aliriz dedi suan iyiyiz ama ilaclar cok geliyor yetisemiyorum artik allah yardimcimiz olsun hepimizin
Çok geçmiş olsun canım amin hersey yolunda gider inşallah dikkat et kendineSlm kizlar bayadir giremiyordum mecburi isten ciktim evdeyim doktorum istemedi 1 haftada cok sey degisti artik her hafta ultrasona giriyorum gunde tam 9 ilac ve 1 kan sulandirici igne aliyorum doguma 1 ay kalaya kadar igneyi hergun vurulucammuhtemelen mart annesi bile olmaya bilirim doktor eger bebegim daha erken gelmezse ins. Gelmez 37. Haftada aliriz dedi suan iyiyiz ama ilaclar cok geliyor yetisemiyorum artik allah yardimcimiz olsun hepimizin
Kızlar günde belki on kez oğluma aldığım hastane çıkışlarına, küçük tulumlarına, çoraplarına ve berelerine bakıp seviyorum. Görmesem özlüyorum. Ben aklımı mı oynatıyorum?
Eki Görüntüle 866983 Eki Görüntüle 866984
Kizlar ya benim uzun zamandir sirtustu yatinca belim tutuluyor sonra zorla kalkiyorum saga sola donusum zor oluyor ayakta kalinca da agriyor dr normal dedi son aylarda napicam bilmiyorum sizde de bel agrisi var mi?
Benim bastan beri tansiyonum cikti tansiyon ilaci kullaniyordum ayrintili ultrasonda bebegi besleyen damar daralmis buzulmus tansiyondan erken dogum riskim yuksek ama doktorum cok iyi sagolsun annemde cok dusuk yapti ve 24 haftalik bebegi olmustu doktor genetik yapi dan dolayi tedbirimizi alalim kan sulandirici igne verdi bebege kan akisi iyi gitsin ve erken dogum riskine karsi ilaclarda troid tansiyon vitamin b12 vitamini demir derken 9 ilac iciyorum riskli gebelik olunca boyle oluyor rabbim sonumuzu guzel etsin
Çokl sağol Yarencim, sabah hissediyorum sonra gün içinde hissetmiyorum gece biraz hissediyorum
Bu sabah pek hissetmedim gün içinde bilaçkez hissettim
Sen nasıl hissediyosun
Ben varm canim tarif ettigin belirtilerin aynisi bende var hatta şu an bile iki defa oldu 15.ci haftadan beri var doktoruma 18 haftada söyledim bebek geriniyordur dedi sert degil dedi o anda ultrasonla karnimdan nasil gördü bilmiyorum ama rahimde acilma falan yok merak etme dedi. Bende ev tasimidigimi söyleyince yorgunluktan olmuştur dedi magnezyum verdi ama icsemde icmesemde hala devam ediyor benim tedirginligim ilk oglumda 7.5 aylikken hic bi sikayetim olmadigi halde tesaduf nstde iki dakikada bir sanci çıktı dr cok telaslandi hemen acile gonderdi serum taktilar iki haftadasonra tekrar serum sonra artik 37 haftayi devirince seruma gerek kalmadi ama bu seferde 39 haftada sanci falan gelmeyince saka yapti dr ( serumlari yedin yedin simdide sancin yok ) dedi oglum 4 kilo gözüküyordu muayenede cati dar oldugunu soyledi baska doktorada gittim onlarda ayni seyi soyledi ve sonuc 39+4 de sezeryanla oglumu kucagima aldim ama bunda cok erken basladi korkuyorum acikcasi. Bu kontrolumde nstye gondermesini isticem bakalim ne diyecek inşallah hepimiz bebislerimizi sıkıntımız olmadan sar saglim kucagimiza almayi nasip etsin aminn
Arkadaşlar benim kızım 21 haftanın sonunda 323 gr cıktı.Gelişimi de iki hafta geriden geliyor.Çünkü bacak ve kollarının uzunluğu 3 hafta geriden geliyor.Ortalamayı da bu etkiliyor.Ayrıca 18.haftadan itibaren de suyum azaldı.Şu an sınırda ve inanılmaz korkuyorum.Çünkü bu ikinci bebeğim.İlk bebeğimi nisan ayında 27.haftasında kaybettik,karnımda öldü,erkek bebekti,gelişimi 5 hafta geri kalmıştı.Yine aynı durumları yaşamaktan çok korkuyorum. Şu an 22 hafta 3 günlüğüz,her hafta kontrole gidiyoruz.Bakalım cuma günü nasıl çıkacak ölçümleri.Bu arada ilk bebeğimden sonra bir sürü araştırma yapıldı ve hatta geçen hafta yine bazı tahliller yapıldı ama bir şey bulunamıyor.Bebeğim yeteri kadar beslenemiyormuş,plasental yetersizlik denmişti bir öncekinde.Doktorum bundan endişeleniyor yine.Ama ben umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.1 aydır evde yatıyorum,heyet raporu aldım işimi bıraktım.Sürekli soluma yatıp günde 5 litreye yakın sıvı tüketiyorum,beslenmeme de çok dikkat ediyorum.Benimle benzer durum yaşayıp bebeğine sağlıkla kavuşan yakınlarınız var mı?TESELLİYE VE DUAYA COK İHTİYACİMİZ VAR!
hemen hemen aynı canım sabahları kahvaltı yapınca, gün içinde ufak ufak bi kaç kez yatis şeklime göre de akşamları. Ama bugün pek hissetmedim.
Arkadaşlar benim kızım 21 haftanın sonunda 323 gr cıktı.Gelişimi de iki hafta geriden geliyor.Çünkü bacak ve kollarının uzunluğu 3 hafta geriden geliyor.Ortalamayı da bu etkiliyor.Ayrıca 18.haftadan itibaren de suyum azaldı.Şu an sınırda ve inanılmaz korkuyorum.Çünkü bu ikinci bebeğim.İlk bebeğimi nisan ayında 27.haftasında kaybettik,karnımda öldü,erkek bebekti,gelişimi 5 hafta geri kalmıştı.Yine aynı durumları yaşamaktan çok korkuyorum. Şu an 22 hafta 3 günlüğüz,her hafta kontrole gidiyoruz.Bakalım cuma günü nasıl çıkacak ölçümleri.Bu arada ilk bebeğimden sonra bir sürü araştırma yapıldı ve hatta geçen hafta yine bazı tahliller yapıldı ama bir şey bulunamıyor.Bebeğim yeteri kadar beslenemiyormuş,plasental yetersizlik denmişti bir öncekinde.Doktorum bundan endişeleniyor yine.Ama ben umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.1 aydır evde yatıyorum,heyet raporu aldım işimi bıraktım.Sürekli soluma yatıp günde 5 litreye yakın sıvı tüketiyorum,beslenmeme de çok dikkat ediyorum.Benimle benzer durum yaşayıp bebeğine sağlıkla kavuşan yakınlarınız var mı?TESELLİYE VE DUAYA COK İHTİYACİMİZ VAR!
Anladım canım...rabbim evladından ayırmasın inşallah.Coraspin kullaniyorum en basindan beri
canım bir gün bile farkediyor inan.her geçen gün güçleniyor minişlerÖyleyse çok endişe etmiyim haftamız hemen hemn aynı böyle oluyo herhalde bu haftalarda
Sağolasın canım paylaştıgın için
Hehe çok basit, bana havale edin. Sonra da çayınızı alın oturun ve izleyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?