2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bugün bende de öyle canım habire gşdiyorum ama az az sık wcye gitme zamanımız mı geldi scaba karnım bu hafta bşraz daha büyüdü
Ben gecen persembe idrar tahlili yaptırmıştım bişi yoktu

isim konusu konusuldumu bılmıyorum ama dusuncelerınızı merak ediyorum.

ben kızıma NISA SU vermeyı duasunuyorum. su ısmını kullanmak istsyorum. sizler ne düşünüyorsunuz.....

Cok gecmis olsun canim insallah bebisini vaktinde kucagina alirsin.Allah yardimcin olsun

Çok geçmiş olsun canım amin hersey yolunda gider inşallah dikkat et kendine

Kizlar ya benim uzun zamandir sirtustu yatinca belim tutuluyor sonra zorla kalkiyorum saga sola donusum zor oluyor ayakta kalinca da agriyor dr normal dedi son aylarda napicam bilmiyorum sizde de bel agrisi var mi?

ahh evet bende de çok var hatta emfeksiyon falanmı var diye çok takıyodum bugün aşı günümdü ikinci dozu vuruldu aile hekimine söyledim gayet normal dedi kan ve idrar tahliilerim yapıldı çok şükür temizdi hepside yani bu böyle gidecek gibi inşallah hafifler

Cok gecmis olsun canim insallah zamaninda ve saglikli olur dogumun ve bebisin

Çokl sağol Yarencim, sabah hissediyorum sonra gün içinde hissetmiyorum gece biraz hissediyorum
Bu sabah pek hissetmedim gün içinde bilaçkez hissettim
Sen nasıl hissediyosun

hemen hemen aynı canım sabahları kahvaltı yapınca, gün içinde ufak ufak bi kaç kez yatis şeklime göre de akşamları. Ama bugün pek hissetmedim.

Arkadaşlar benim kızım 21 haftanın sonunda 323 gr cıktı.Gelişimi de iki hafta geriden geliyor.Çünkü bacak ve kollarının uzunluğu 3 hafta geriden geliyor.Ortalamayı da bu etkiliyor.Ayrıca 18.haftadan itibaren de suyum azaldı.Şu an sınırda ve inanılmaz korkuyorum.Çünkü bu ikinci bebeğim.İlk bebeğimi nisan ayında 27.haftasında kaybettik,karnımda öldü,erkek bebekti,gelişimi 5 hafta geri kalmıştı.Yine aynı durumları yaşamaktan çok korkuyorum. Şu an 22 hafta 3 günlüğüz,her hafta kontrole gidiyoruz.Bakalım cuma günü nasıl çıkacak ölçümleri.Bu arada ilk bebeğimden sonra bir sürü araştırma yapıldı ve hatta geçen hafta yine bazı tahliller yapıldı ama bir şey bulunamıyor.Bebeğim yeteri kadar beslenemiyormuş,plasental yetersizlik denmişti bir öncekinde.Doktorum bundan endişeleniyor yine.Ama ben umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.1 aydır evde yatıyorum,heyet raporu aldım işimi bıraktım.Sürekli soluma yatıp günde 5 litreye yakın sıvı tüketiyorum,beslenmeme de çok dikkat ediyorum.Benimle benzer durum yaşayıp bebeğine sağlıkla kavuşan yakınlarınız var mı?TESELLİYE VE DUAYA COK İHTİYACİMİZ VAR!

inşallah bir sıkıntı yaratmaz bu durum,doktora güvenmekten başka çaremiz yok,bir de fazla yorulmamak gerek galiba

allah sağlıkla evladına kavuştursun arkadaşım.bu konu hakkında bilgim yok ama üzüldüm inan
kan sulandırıcı kullanıyo musun?

hemen hemen aynı canım sabahları kahvaltı yapınca, gün içinde ufak ufak bi kaç kez yatis şeklime göre de akşamları. Ama bugün pek hissetmedim.

Öyleyse çok endişe etmiyim haftamız hemen hemn aynı böyle oluyo herhalde bu haftalarda
Sağolasın canım paylaştıgın için

Canım ben de bi bebeğimi kaybetmiştim endişelerini çok iyi anlıyorum inşallah hersey yolunda gidecek canım dualarımız seninle elbet.
İkili test falan yaptırmısmıydın sonuclar iyi miydi

Coraspin kullaniyorum en basindan beri
Anladım canım...rabbim evladından ayırmasın inşallah.
Öyleyse çok endişe etmiyim haftamız hemen hemn aynı böyle oluyo herhalde bu haftalarda
Sağolasın canım paylaştıgın için
canım bir gün bile farkediyor inan.her geçen gün güçleniyor minişler 24. haftadan sonra sanırım hiç uyumuyorlar

Allah büyüktür canım. Dualarım seninle. İçini ferah tut güzel şeyler düşün. Tevekkül et. Inşallah herşey güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…