2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

kızzz hemen baktım siteye ve aklıma neler geldi neler amannnn yazan parmakların dert görmesin.

çok teşekkür ederim.

Bugün şeker yüklemesi tok şekilde, 50'lik yapıldı.
Kan ve idrar tahlili de verdim.
Bakalım sonuçları heyecanla bekliyorum.

yaa benim doktor direkt 75lik yaptı ve sonuçları görünce de sıkıntı yok dedi. Anlamadım niye bu eziyet hem 50lik sonrasında 100lük?

Ya bilmem ki ben zaten niye tok yapıldı daha o bölümü anlayamadım : )

şimdi ben bunu dr da kan verdiğim hemşirelere de sordu. doktordan doktora fark ediyormuş. her dr farklı istiyormuş. ben de 75 mg yaptırdım. benim dr öyle istiyormuş fakat diğer kadın doğum doktoru önce 50 mg gerekli görürsün 100 mg yaptırıyormuş.

Aynennn
Ya bir de bu mesajlara haber gelmiyor ya o da hiç hoş olmadı
Geçmişi okurken bir de toplu fotograflar okumayı baya zorlaştırdı
Ama herkesin cicileri çok güzel yine de güle güle kullansınlar

evet bildirimler geliyordu çok iyi oluyordu ama gelmiyor bende gıcık oluyorum belki ben önemli bir şey sordum ve sizler cevap verdiniz ve kaçırdım arada

güzel günlerde kullanın...

Schaga bu saç işini senden öğreneceğiz bebeğim valla süpersin ben de baktım da çok güzelmiş.
bende saçları doğal olanlardanım cesaret edebilsem yaptırırım ama beyazlarım falan sadece şimdilik aralarda tek tük olduğundan çok da aldırmıyorum. ama bayıldım tariflerine boyaya karar verirsem kesin senin kapını tıklatmak lazım...

Son düzenleme:

Çok beğendimmmm
Altta bırakmış sanki sarıları
Ve hatta baya cool durmuş
Ama işte o boy saça bu oran ideal olmuş
Mesela daha uzun saça kulağına kadar sarı gelmesi olmaz
Daha uçlarda kalması lazım sarının

Ben sizlere daha bombasını söyliyeyim, ben saçlarımı boyatamıyorum alerjiden dolayı
Ama çok güzel kişiye özel fikir veririm.
Estetik konulara çok meraklıyım

zaten benim beyden asla kulak hizasının üstüne kadar sarıya müsaade yok. uçlarıyla oyna istediğim kadar ama asla yanak hizasından yukarıya çıkmasın diyor :)) düşün eğer tanıştığımızda sarı saçlı olsaydın hiç mi hiç şansın yoktu diyor o derece antipatik geliyor sarı saç :)))

ben de normalde kısa saç severim sırf sarıyı az da olsa saçımda kullanabileyim diye saçlarımı uzatıyorum :)))
bak mesela aşağıdaki gibi birşey olsun istiyorum.Fikrim değişip saçlarımı kısa kestirmezsem tabii :))

Eki Görüntüle 884553

kızlar ben kopmuş durumdayım durun bir kafamı toplayayım

Son düzenleme:
Ben sizlere daha bombasını söyliyeyim, ben saçlarımı boyatamıyorum alerjiden dolayı
Ama çok güzel kişiye özel fikir veririm.
Estetik konulara çok meraklıyım

benim eşim o kadar garip bir adam ki. Beyaz saçlı bir kadın gördüğünde bayılıyor resmen. hep doğallıktan yana. Makyaj yaptığımda elleriyle yanaklarımdaki allıkları siliyor beni sever gibi yaparak :)))
ruj sayesinde hiç süremiyorum o derece doğallık hastası :))

seni de görse eminim çok beğenir ve takdir ederdi. hatta keşke bizimkinde de alerji olsaydı diye hayıflanadabilirdi :))

Bence bu fotodaki versiyon hala fazla sarı gelebilir eşin için :))))
Sonuçta ombre'yi çözdükten sonra gerisi kolay : ))))

Hahaha yok yaa zor bir durum sonuçta
Ben çok ağladım kabullenene kadar
Bir sürü beyazım var ve bir dönem gelip diplerden hep beyazlar gelmeye başlayınca ne olacak bilmiyorum
Yani muhtemelen saçlarımın diplerine değdirmeden geri kalanını griye filan boyatmaya çalışacağım

Yok canım malesef vücudum her koşulda doğallıktan yana sanırım : )

yaaa ben kızımda parum deoderont hıc kullanmamıstım.... dogumdan sonrada kendı kokumu duysun parfumu kullanmasın dıe bır suru parfumum uctuuuuu gıttııı...

yaaa ben kızımda parum deoderont hıc kullanmamıstım.... dogumdan sonrada kendı kokumu duysun parfumu kullanmasın dıe bır suru parfumum uctuuuuu gıttııı...

Olsun ya en güzeli mis gibi bebek kokusu ve bebişlere de taze anne konusuuuu

EMELLLLL cok guzelmıs sacların ayrıcanadaaaaaa sen decok guzelsın cnm

ya schaaaaaa bizarkadaşla ne zamandır bu rengı arıyorduk ısmını sayende ogrendım:)

benım dogal sarıydı hııc sevmıom kızıl olmasını coook ısterdım

Bence bu fotodaki versiyon hala fazla sarı gelebilir eşin için :))))
Sonuçta ombre'yi çözdükten sonra gerisi kolay : ))))

haklısın bu ilk bakışta gördüğüm bir örnek. Zaten kendi saçıma dokunmama izin yok :)))

ucuyla istediğim kadar oyna dibine dokunma diyor ne garip bir kocam var benim anlamadım gitti :))

haklısın bu ilk bakışta gördüğüm bir örnek. Zaten kendi saçıma dokunmama izin yok :)))

ucuyla istediğim kadar oyna dibine dokunma diyor ne garip bir kocam var benim anlamadım gitti :))

Yok ya çok takdir ettim ben kocanı aferin ona
Demek seni tamamen sen olduğun için seviyor
Doğal halinle, olduğun gibi, doğduğun gibi seviyor
Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…