- 12 Mayıs 2010
- 9.672
- 5.657
- 448
ben de öyle sadelikten yanayım çok renk cümbüşü beni benden alıyor valla gözlerim yoruluyor. Hele ki tsihrtlerde üzerinde hiç bir şekil olmayacak. markası bile yazmamalı giyindiğim şeylerin görünen kısımlarında.
ben tay üzeri tunik giyiyorum şu sıralar. çok rahat oluyor. Hee bir de eşimin zevki iki tane hamile elbisesi aldım göbeğimi resmen kamufle ediyor:))))
dediğim gibi eğer giyersem kesinlikle sadece doğumdan önceki hamilelik fotolarını çektirmek için giyerim ki o da büyük ihtimalle kendi tasarımım olur:)) tish_o diye bir site var oralarda kendi tshirtünü tasarlayabiliyorsun:)))
kızzz hemen baktım siteye ve aklıma neler geldi neler amannnn yazan parmakların dert görmesin.
çok teşekkür ederim.
Bugün şeker yüklemesi tok şekilde, 50'lik yapıldı.
Kan ve idrar tahlili de verdim.
Bakalım sonuçları heyecanla bekliyorum.
yaa benim doktor direkt 75lik yaptı ve sonuçları görünce de sıkıntı yok dedi. Anlamadım niye bu eziyet hem 50lik sonrasında 100lük?
Ya bilmem ki ben zaten niye tok yapıldı daha o bölümü anlayamadım : )
şimdi ben bunu dr da kan verdiğim hemşirelere de sordu. doktordan doktora fark ediyormuş. her dr farklı istiyormuş. ben de 75 mg yaptırdım. benim dr öyle istiyormuş fakat diğer kadın doğum doktoru önce 50 mg gerekli görürsün 100 mg yaptırıyormuş.
Aynennn
Ya bir de bu mesajlara haber gelmiyor ya o da hiç hoş olmadı
Geçmişi okurken bir de toplu fotograflar okumayı baya zorlaştırdı
Ama herkesin cicileri çok güzel yine de güle güle kullansınlar
evet bildirimler geliyordu çok iyi oluyordu ama gelmiyor bende gıcık oluyorum
Eki Görüntüle 884513 Eki Görüntüle 884514 Eki Görüntüle 884515 Eki Görüntüle 884516 Eki Görüntüle 884517
kızlar daha öncede demiştim ben henüz alışveriş yapmadım bunları anneannemiz yapmış sizinle paylaşmak istedim..
güzel günlerde kullanın...
Siyah + Sarı rengi en güzel çikolata kahve toparlar
Google'da ombre diye yazıp arat
Sarıların üstüne çikolata kahve yapınca harika oluyor yani bundan eminim
Ama siyah saça çikolata kahve yapınca ne olur tam bilmiyorum, ama teorim, sarı bile oluyorsa, kahve süper olur...
Benim şahsi fikrim zaten eğer kişi kendiliğinden açık kumral ya da sarışın değilse hiç sarı saç olayına girmemeli.
Ombre'nin neredeyse herkese yakışacağını ve çok doğal durduğu içinde de daha bir hava vereceğini düşünüyorum hep.
Bir de daha farklı olarak kızıl kumral diye bir renk var ki, Hande Acar'ın son zamanlardaki saç rengi. Onu da kendi saçları siyah kahve olanlara çok yakıştırıyorum ama tabi o renkte hem kaş boyatmak lazım hem de dip boyası gerekiyor...
Ama yani en favorim ombre
Ve diyelim uçları çok açılınca, bütün saçı çikolata kahveye boyayıp bir iki hafta geçince ideal renge kendiliğinden dönüşüyor : )
Schaga bu saç işini senden öğreneceğiz bebeğim valla süpersin ben de baktım da çok güzelmiş.
bende saçları doğal olanlardanım cesaret edebilsem yaptırırım ama beyazlarım falan sadece şimdilik aralarda tek tük olduğundan çok da aldırmıyorum. ama bayıldım tariflerine boyaya karar verirsem kesin senin kapını tıklatmak lazım...
Son düzenleme: