2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Dün butun gun tekmelerini bekledim oğlumun çok azaldi ve şiddetli değildi çok moralim bozuldu aksam ağladim resmen tabi eşimde çok tedirgin oldu ama bugun tekmelerle uyandik cok şukur iyiyiz keyfim yerime geldi sanirim şeker yüklemesi hem vücudu hemde bebeği yoruyor kizlar

eğer şekerin normalse çikolata yersen bebeğinin daha çok hareket ettiğini görebilirsin
bana herkes bunu tavsiye ediyor
ama bizimki babasını çikolatadan daha çok seviyo :)

dün gece birde işten geldi eşim. prenses napıyo diye karnıma dokundu. o saate kadar kıpırtı olmayan çocuk zıp zıp zıplamaya başladı
bu kez eşim başladı elime vurdu koluma vurdu noldu buna heyecanlandı diye
bende bu uyuyodu hiç kıpırtı yoktu uyandırdın çocuğu dedim :)

çikolata şelalesine çevirdim ortalığı ama bizimkinden asla tık yok nolur benimki de hareketlensin artık kaç gündür o kadar durgun kii...günde 2-3 defa ya vuruyo ya vurmuyo (( insan üzülüyo

Eki Görüntüle 884423

prensesime havlu bakınıyordum ne buldum
çok şirin bunlar

aaaayy çok şekerler yaaauuu

canım bir kerelik aksamalarda o kdr morelini bozma
çok aklına takıldığına dr. git
stres ettikçe sen kendini kastıkça hareket etmez daha da korkarsın o zmn
hiç aklına kötü şeyler getirmeden dr. a git gir bi usg ye rahatla canım
çok fazla usg girmek istemiyosanda kalp atışlarını dinletsinler ferahlat içini

herkese merhabaaaa

merhaaabbbaaaa

Siyah + Sarı rengi en güzel çikolata kahve toparlar
Google'da ombre diye yazıp arat
Sarıların üstüne çikolata kahve yapınca harika oluyor yani bundan eminim
Ama siyah saça çikolata kahve yapınca ne olur tam bilmiyorum, ama teorim, sarı bile oluyorsa, kahve süper olur...

Bugün şeker yüklemesi tok şekilde, 50'lik yapıldı.
Kan ve idrar tahlili de verdim.
Bakalım sonuçları heyecanla bekliyorum.

bu konuyu sanırım bir ortobediste falan sormak mı lazım kimsenin bilgisi yok galiba
yada amargi eşine bi danışsa nasıl olur :)

bende visko önerilmediğini duymuştum

ben bileğimin ağrısı için ortopediye gidicem cumartesi günü. eğer aklıma gelirse ona bir sorayım sonra sizi bilgilendiririm.
Bu arada ben buhar makinemi aldım weewell 730 şeklinde bir marka. önerilen markalar arasındaydı. Bebek doğana kadar biz kullanırız diye düşünüyorum :)))

Ya kizlar azicik cips yesem bisey olurmu yaaa off resmen kokusu burnumda

Benimde normalde de içmezdim kola ama fanta canım istiyo resmen kokuyo hergün baktım olacak gibi değil 1-2 yudum aldım :)

Merhaba annişler... Bebeklerimiz için hangi marka şampuan, sabun, pişik kremi vs tercih ettiniz? Sebamed, mustela, büschen, organiccare..
Seçenek çok olunca karar vermek de zor oluyor. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var

Aynı soruyu bugün bende sorcaktım:) aklımda mustela var önerenlerde çok fazla sanırım ondan alırım.

emel napıyon bacımm
nasıl gidiyo hayat bi hatırını sorayım dedim

iyiyim canikom çalışıyorum her hafta içindeki gibi :))) 37. hafta gelse de izne ayrılsam diye şafak sayıyorum, bebeğim için deliler gibi internetten alışveriş yapıyorum, tabi en önemlisi göbek ve ayak büyütüyorum

sen napıyon bakayım melojuuummmm

çikolata şelalesine çevirdim ortalığı ama bizimkinden asla tık yok nolur benimki de hareketlensin artık kaç gündür o kadar durgun kii...günde 2-3 defa ya vuruyo ya vurmuyo (( insan üzülüyo

için rahat etmiyorsa bi doktoruna görün istersen

süper olur hepimiz bilgilenmiş oluruz
inşallah unutmazsın

yaaa benim kızım annesi gibi antika olacak heralde
herkesin bebeği çukulataya tepki verir benimki tuzlu birşey yediğimde tepki veriyor :))))

Ay ne bileyim ben yine de akşam gelecekler ve arkadaşlarınızdır diye düşündüm
Tüh boşuna heyecanlandırmadım inşallah seni
O zaman hiç bir şey yapmayıp
Ev böreği tarzı şeyler yapan bir yerden alın 2 tuzlu 1 tatlı çeşit

Yani hasta ziyareti, bebek ziyareti filan niyetiyle gelip çok oturan insanlar biliyorum ben o yüzden kendi kafamda öyle planladım
Valla kusura bakma

yihuuuwwww schaga süpersin canım yaa. Ben doğumdan sonra saçlarımı bu şekilde yapacaktım üstler kahve altlar platine dönük sarı.
ama gölge yazdım balyaj yazdım düzgün birşey çıkmadı. demek adı ombre imiş :)))
nisanda hemen ombre yaptırcam saçlarımı oley oley oleyyy:)))

kızlar akşamdan sabaha ne çok kaynatmışsınız ya zor okudum valla birde aksi gibi işler üst üste diyorum arada kaçırmayayım ama alıntılayamadım.

Aynennn
Ya bir de bu mesajlara haber gelmiyor ya o da hiç hoş olmadı
Geçmişi okurken bir de toplu fotograflar okumayı baya zorlaştırdı
Ama herkesin cicileri çok güzel yine de güle güle kullansınlar

Tasarimcininevi.com'dan alıntı:

"Bebek Yatağı

Bu konu oldukça önemli, en çok araştırdığım konulardan biri. Piyasada yatak konusunda bir çok seçenek var. Visko yatak, sünger yatak, yaylı yatak, pamuk yatak, yün yatak, lateks yatak sert sünger yatak, yaylı lateks yatak gibi..

Bu seçeneklerin hepsi kocaman bir kafa karışıklığı, araştırmadan sakın satın almaya gitmeyin, yoksa satıcı size en pahalısını bir şekilde satıyor.

Neymiş bu yataklar biraz özelliklerinden bahsedeyim.

Visko yataklar: Ter çekme özellikleri yok bu yatakların, hiç hava almıyorlar, oyun alanı için uygun fakat, uyku için kesinlikle uygun değiller. Ağırlığa göre içine çökme özelliği olduğu için boğulma tehlikesi var ve omur ilik gelişimini kesinlikle desteklemiyor.

Yün ve Pamuk yataklar: Bilinenin aksine yün ve pamuk yataklar bebeklerin omur ilik gelişimini desteklemediği için oldukça sağlıksız. Yumuşak olacakları için, içine çökecekler bu da bebeğin omur ilik gelişimini olumsuz yönde etkileyecektir. Zamanla içinde toz barındıracakları için, anti alerjik bir özellikleri de yok. Bebeğiniz zamanla tozdan etkilenecektir. Bebek hareket etmeye başladığı zaman, başını çevirdiğinde ağırlık yaptığı için o kısım çökecek ve boğulma riskleri ortaya çıkacaktır. Bu nedenle kesinlikle yük ve pamuk yatakları tercih etme, hele kendin evde yapmayı planlıyorsan, asla.

Sünger Yataklar: Yeni doğmuş bir bebek için orta sertlikte bir sünger yatak tercih edilebilir, fakat 3 ay sonra daha konforlu ve gelişimini destekleyici bir yatak tercih etmen gerekecektir.

Yaylı Yataklar: Yaylı yataklar, omur ilikleri ve kemikleri hızla gelişmekte olan bebeklerin bedenleri için uygun değiller.

Lateks Yataklar: Bebekler için en ideal yataklar lateks yataklar. Bambu ham maddesinden yapıldığı için organiktir. Anti alerjiktir. Bebeğin ağırlık merkezine göre şekil aldığı için rahat bir uyku için uygun zemindir. Üzerinde bulunan delikler hava almasını sağlar, bu şekilde koku yapmaz ve terletmezler.

Tüm bu bilgilere uzun araştırmalar sonucu ulaştım ve benim tercihim; ilk 3 ay için orta sertlikte sünger bir yatak. Sonrası için ise kesinlikle lateks yatak. İlk üç ay baş ucu beşiğinde yatacağı için uygun boyutlarda yatak bulmak zor. Bu nedenle sünger bir yatak kestireceğim. Sonrası için karyolasına geçecek ve orada lateks yatak kullanacağız."

kızlar az önce bu telsizi bebefix'ten sipariş verdim. %52 indirimdeydi. havaleyle aldım 116 tl. kargo bedava ihtiyacı olanlar bi baksın derim.

iyiyimm bedne tatlım yaaa
ölee kızımla takılıyoruzzz legolarından gemi yapmışta
onu düzenliyoduk evde tersane kurdukk

ayy ben alışveriş yapmıcam artık bi süreee
çok fazla aldımmm yeteeerr
ihihihi artık rutin halinde 2 güne bir kargo geliyodu eve
artık eşime söylemiyom bile bunu aldım die ama
kızım daha eşim eve gelir gelmez baba kargocuu geldiii bugün dioo
işbirlikçi tutmuş kendineee ehiehiehi

ama kendim bişiler dikmeye başlıcam bu hafta battaniye fln dikicem
annemin makinasını almıştım ayarlarını karman çorman etmişimm
prof makina bana göre değilmiş bende onu servise götürdüm ayarlarını yapsın die
kendimede yeni basit bi makina aldım bugün gelio makinam gelsinde
battaniye dikicem inş...
peefff be biri hatrımı sorsa diye bekliyomuşum maşallah banaaa

hiç perma yaptırmadım permayla ilgili hiç bir bilgim yok ama ne olursa olsun doktoruna sor en sağlıklı bilgiyi ordan alırsın kulaktan dolma bilgilerle sadece canını sıkıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…