Dün butun gun tekmelerini bekledim oğlumun çok azaldi ve şiddetli değildi çok moralim bozuldu aksam ağladim resmen tabi eşimde çok tedirgin oldu ama bugun tekmelerle uyandik cok şukur iyiyiz keyfim yerime geldi sanirim şeker yüklemesi hem vücudu hemde bebeği yoruyor kizlar
eğer şekerin normalse çikolata yersen bebeğinin daha çok hareket ettiğini görebilirsin
bana herkes bunu tavsiye ediyor
ama bizimki babasını çikolatadan daha çok seviyo :)
dün gece birde işten geldi eşim. prenses napıyo diye karnıma dokundu. o saate kadar kıpırtı olmayan çocuk zıp zıp zıplamaya başladı
bu kez eşim başladı elime vurdu koluma vurdu noldu buna heyecanlandı diye
bende bu uyuyodu hiç kıpırtı yoktu uyandırdın çocuğu dedim :)
Dün butun gun tekmelerini bekledim oğlumun çok azaldi ve şiddetli değildi çok moralim bozuldu aksam ağladim resmen tabi eşimde çok tedirgin oldu ama bugun tekmelerle uyandik cok şukur iyiyiz keyfim yerime geldi sanirim şeker yüklemesi hem vücudu hemde bebeği yoruyor kizlar
herkese merhabaaaa
ya benim de en büyük sorunum saçlarım.doktor bitkisel boyayla boyatabilirsin dedi ama bitkisel boyada fazla bir renk seçeneği yokmuş. Benim saçlarım normalde siyah, bi de bolca beyazım var tabi. ama hamilelikten önce sarı yapıştım saçımı. şimdi sarı yapmaya kalksam bitkisel boyayla siyahlar sararmaz ki. sarıyı da yeni yapıştım, tekrar koyu renge dönmek istemiyorum. kızlar ne yapsam ki ben yaaa:18:
bu konuyu sanırım bir ortobediste falan sormak mı lazım kimsenin bilgisi yok galiba
yada amargi eşine bi danışsa nasıl olur :)
bende visko önerilmediğini duymuştum
Ya kizlar azicik cips yesem bisey olurmu yaaa off resmen kokusu burnumda
Merhaba annişler... Bebeklerimiz için hangi marka şampuan, sabun, pişik kremi vs tercih ettiniz? Sebamed, mustela, büschen, organiccare..
Seçenek çok olunca karar vermek de zor oluyor. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var
emel napıyon bacımm
nasıl gidiyo hayat bi hatırını sorayım dedim
çikolata şelalesine çevirdim ortalığı ama bizimkinden asla tık yok nolur benimki de hareketlensin artık kaç gündür o kadar durgun kii...günde 2-3 defa ya vuruyo ya vurmuyo(( insan üzülüyo
ben bileğimin ağrısı için ortopediye gidicem cumartesi günü. eğer aklıma gelirse ona bir sorayım sonra sizi bilgilendiririm.
Bu arada ben buhar makinemi aldım weewell 730 şeklinde bir marka. önerilen markalar arasındaydı. Bebek doğana kadar biz kullanırız diye düşünüyorum :)))
çikolata şelalesine çevirdim ortalığı ama bizimkinden asla tık yok nolur benimki de hareketlensin artık kaç gündür o kadar durgun kii...günde 2-3 defa ya vuruyo ya vurmuyo(( insan üzülüyo
canım naptın sen ya ben belimin ağrısından zor oturup kalkıyorum topallayarak yürüyorum o yüzden raporluyum zaten bunları nasıl yapayım, geçmiş olsun ziyaretine gelecekler benden ziyade eşim için bu kadara gerek var mı ki :26: şimdi sen böyle yazınca iyice panik yaptım yani hasta ziyareti kısa olmaz mı o yüzden sordum ben ne ikram edeyim diye
Siyah + Sarı rengi en güzel çikolata kahve toparlar
Google'da ombre diye yazıp arat
Sarıların üstüne çikolata kahve yapınca harika oluyor yani bundan eminim
Ama siyah saça çikolata kahve yapınca ne olur tam bilmiyorum, ama teorim, sarı bile oluyorsa, kahve süper olur...
kızlar akşamdan sabaha ne çok kaynatmışsınız ya zor okudum valla birde aksi gibi işler üst üste diyorum arada kaçırmayayım ama alıntılayamadım.
Bugün şeker yüklemesi tok şekilde, 50'lik yapıldı.
Kan ve idrar tahlili de verdim.
Bakalım sonuçları heyecanla bekliyorum.
arkadaşlar aranızda beşik alan vardır mutlaka
2. 3. bebeği olanlar da var
acaba beşiğin içine konacak yatak nasıl olmalı bununla ilgili bilgisi olan var mı
az önce beşik sordum içine de visko yatak veririz dedi
bende bebeğin vücut şeklini alırmış onlar o yüzden sert olanlardan kullanılması gerekiyormuş diye duymuştum dedim
beşikçi adam biz hep visko veriyoruz dedi
sizce yatak nasıl olmalı
iyiyim canikom çalışıyorum her hafta içindeki gibi :))) 37. hafta gelse de izne ayrılsam diye şafak sayıyorum, bebeğim için deliler gibi internetten alışveriş yapıyorum, tabi en önemlisi göbek ve ayak büyütüyorum
sen napıyon bakayım melojuuummmm
Bwn daha önce iri dalgalı perma yaptırmıstım bende cok guzel duruyo. Yine yaptırsam oluırmu acaba. Dogumdan 1-2 hafa önce yaptırsam nasıl olr acaba.Doğumdan sonra gelen giden cok olur beni kotu kotu gormelerini istemem yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?