aslında bizim bir mecburiyet yok ama pek bi seyrekleşti birlikteliklerimiz. Bu aralar eşim eve bir tek uyumaya geliyo zaten yorgun argın. onda da sarılıp yatıyoruz. ben de üzülüyorum aslında ama bi taraftan da rahat rahat uyuyayım işte. şimdi kim kalkıp hareket etçek diyorum:)
Saol cnm sende olmasan kendimi hiç tınlanmamış hissedicektim
Sağlık ocağını aradım gel bakıyım dedi illa olmadı oradan da kendi Dr ma geçerim, Cumartesi şeker yüklememiz vardı tamda, nolcak bilmiyorum, kızıma karşı kendimi suçlu hissediyorum hasta olduğum için
Ben de bişey olur diye korkudan istemiyorum ama üzülüyorum da bu duruma
bendende tunaydınlar herkese..Bugun iş cok yogun yazamıyorum bi bakayım dedim maasallah dolmus yıne buralar. Benimde yarın aksam 6 da ayrıntılı ultrasonum var. Şeker yuklememide yaptıracagım iişallah. muayene içinde randevu aldım 5 e. bebeğimi 1,5 aydır gormuyorum yaa. Cok özledim. Yarın gece annemlerin yanına Kayseriye gitmek için yola cıkacagım babamla annemide cok özledim. Yarın buyuk gun benim için herkesi gorcem yarın cok özlzedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............umarım bebeişimdede bi sorun yoktur yaaa..
hehehe canım msjlarımız birbirine ne kadar yakın olmuşş
aileye uzak olmak zordur yaaaa
ben annemle aram 20 dk ama uzak olanları anlayabiliyorum
ama kavuşuyomuşunuz ne güzel :))
hayırlı yolculuklar inş..
bebişinde de güzel haberlerle gelirsin inş.
Bwn daha önce iri dalgalı perma yaptırmıstım bende cok guzel duruyo. Yine yaptırsam oluırmu acaba. Dogumdan 1-2 hafa önce yaptırsam nasıl olr acaba.Doğumdan sonra gelen giden cok olur beni kotu kotu gormelerini istemem yaa
yihuuuwwww schaga süpersin canım yaa. Ben doğumdan sonra saçlarımı bu şekilde yapacaktım üstler kahve altlar platine dönük sarı.
ama gölge yazdım balyaj yazdım düzgün birşey çıkmadı. demek adı ombre imiş :)))
nisanda hemen ombre yaptırcam saçlarımı oley oley oleyyy:)))
yaa benim doktor direkt 75lik yaptı ve sonuçları görünce de sıkıntı yok dedi. Anlamadım niye bu eziyet hem 50lik sonrasında 100lük?
iyiyimm bedne tatlım yaaa
ölee kızımla takılıyoruzzz legolarından gemi yapmışta
onu düzenliyoduk evde tersane kurdukk
ayy ben alışveriş yapmıcam artık bi süreee
çok fazla aldımmm yeteeerr
ihihihi artık rutin halinde 2 güne bir kargo geliyodu eve
artık eşime söylemiyom bile bunu aldım die ama
kızım daha eşim eve gelir gelmez baba kargocuu geldiii bugün dioo
işbirlikçi tutmuş kendineee ehiehiehi
ama kendim bişiler dikmeye başlıcam bu hafta battaniye fln dikicem
annemin makinasını almıştım ayarlarını karman çorman etmişimm
prof makina bana göre değilmiş bende onu servise götürdüm ayarlarını yapsın die
kendimede yeni basit bi makina aldım bugün gelio makinam gelsinde
battaniye dikicem inş...
peefff be biri hatrımı sorsa diye bekliyomuşum maşallah banaaa
umarım senin sıkıntıların da erken doğuma sebebiyet verecek boyutta değildir. son zamanlara kadar gelirsin inşallah
Hatta bir de şunu tavsiye ederim, gerçi kuaförün anlama kapasitesine bağlı,
Saçlarını kahveye boyatıyorsun, sonra gölge yapacak gibi parçalara ayırıp, krepe yapıyor
Krepeden kalan bölüme de sarı rengi veriyor
Tahminim en başarılı ombre bu şekilde çıkıyor...
Bir de sarıyı baştan çok açık isteme çünkü zaman geçtikçe zaten çok açılıyor...
Selam , ben çorlu ilçesindeyim doğru söylüyorsun yakın hatta bu hafta sonu için gidicem kısmetse. Senin ailen nerde canım????
iyiyimm bedne tatlım yaaa
ölee kızımla takılıyoruzzz legolarından gemi yapmışta
onu düzenliyoduk evde tersane kurdukk
ayy ben alışveriş yapmıcam artık bi süreee
çok fazla aldımmm yeteeerr
ihihihi artık rutin halinde 2 güne bir kargo geliyodu eve
artık eşime söylemiyom bile bunu aldım die ama
kızım daha eşim eve gelir gelmez baba kargocuu geldiii bugün dioo
işbirlikçi tutmuş kendineee ehiehiehi
ama kendim bişiler dikmeye başlıcam bu hafta battaniye fln dikicem
annemin makinasını almıştım ayarlarını karman çorman etmişimm
prof makina bana göre değilmiş bende onu servise götürdüm ayarlarını yapsın die
kendimede yeni basit bi makina aldım bugün gelio makinam gelsinde
battaniye dikicem inş...
peefff be biri hatrımı sorsa diye bekliyomuşum maşallah banaaa
Slm cnm netten baktımda şimdi ombre saç rengini ilk defa duyuyodum, anaaaaam dedim bu benim saç rengim yameğer bilmeden bede saçlrımı ombre yapmışım kendi kedime cnm benim saçlarım koyu kumral normalde, ben önce hiç açıcı kullanmadan sadece boyayla ykalaşık 6 ayda fln açtım saçlarımın rengini, kleston açık kumral 8.0 ve altın sarısı 9.3 karıştırarak boyadım, daha sonra saçlarım açılınca sadece diplerini şakaklarıma kadar saedece 8.0 ile boyamaya devam ettim uçları boyamadım hiç tarakla şöyle bi tarıyodum işte o zamna ne kadar boya gelirse uçlara o kadar oluyodu, şimdi saçlarım çok doğal duruyo herkes çok beğeniyo, foto yüklicem akşama eve gidince :)Eki Görüntüle 884507 buna çok benziyo saç rengim
Hatta bir de şunu tavsiye ederim, gerçi kuaförün anlama kapasitesine bağlı,
Saçlarını kahveye boyatıyorsun, sonra gölge yapacak gibi parçalara ayırıp, krepe yapıyor
Krepeden kalan bölüme de sarı rengi veriyor
Tahminim en başarılı ombre bu şekilde çıkıyor...
Bir de sarıyı baştan çok açık isteme çünkü zaman geçtikçe zaten çok açılıyor...
Ya bilmem ki ben zaten niye tok yapıldı daha o bölümü anlayamadım : )
Banada hediye gelmişti çok tatlı dimi sanki kızım oradan bakıyorİşte o üzerindeki badinin aynısından aldım dün :)))
saol canım Dr a gittim yazdı gine antibiyotiği içmesem falan dedim daha kötü sonuçları olur bu ilaçların zararı yok dedi, sonra kendi kadın doğumcuyma gösterdim o da iç dedi, şeker yüklememizde 1 hafta öteye attı bir hafta daha beklicem bebişimi görmek için, özledim vallabalkaymakcım mümkün olduğunca dinlenmeye çalış
c vitaminli meyveler ye
ılık su ve limon iç
toz zencefil ve bal ye
iyileşmek için kendine yaklaşık bir hafta zaman tanı
Banada hediye gelmişti çok tatlı dimi sanki kızım oradan bakıyor
saol canım Dr a gittim yazdı gine antibiyotiği içmesem falan dedim daha kötü sonuçları olur bu ilaçların zararı yok dedi, sonra kendi kadın doğumcuyma gösterdim o da iç dedi, şeker yüklememizde 1 hafta öteye attı bir hafta daha beklicem bebişimi görmek için, özledim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?