2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Öncelikle ALLAH en güzel şekilde bebeklerinizi elinize almak nasip etsin... bende 5 ay öncesinde o güzel duyguyu tattım çok şükür bu güzel unutulmaz ve unutulmaması gereken anlarınızı elinizden kayıp gitmesini istemiyorsanız elimizden geleni yapmaya hazırız doğum fotoğrafçısı olarak çalışmaktayım çok uygun fiyatlarla paketler hazırlamış bulunuyorum çünkü her anne bunu ister ama çoğu zaman bütçe engel olabilir bu yüzden bir anne olarak bu duygularınızı isteğinizi gerçekleştirelim bilgebalcan........... paket hakkında mesajlarınızı bekliyorum...

Hahahaha çok tatlısın ya
Yasak olmasa ben hareket etmeye razıyım

balkaymakcım mümkün olduğunca dinlenmeye çalış
c vitaminli meyveler ye
ılık su ve limon iç
toz zencefil ve bal ye
iyileşmek için kendine yaklaşık bir hafta zaman tanı

Aaa ne güzelll iyi yolculuklaaarrrr
Testlerin de güzel çıkar inşallah

evet canım yaa zor oluyo helede annen benimki gibi cabuk kırılan biriyse daha da sıkıntı oluyo. Ama özlemekde cok zor yaa. neyse bu hafta sonu benim hafta sonum bol bol şımarıklık yapcam annemle babamaa

Yani çok boyatmaya ihtiyacı olan arkadaşlar kendilerini kötü hissetmelerindense boyatsınlar ama canım benim bir şeye azıcık izin çıktı diye abartmanın anlamı yok değil mi?
Elalem parfüm bile kullanmıyor, kendi yaptıkları doğal diş macunlarını kullanıyor filan hamilelikte...
Milletin bizi nasıl göreceğini tırnağımın ucu kadar önemsemiyorum.
En önemli şey bebişlerimizzzzzzzz

Hatta bir de şunu tavsiye ederim, gerçi kuaförün anlama kapasitesine bağlı,
Saçlarını kahveye boyatıyorsun, sonra gölge yapacak gibi parçalara ayırıp, krepe yapıyor
Krepeden kalan bölüme de sarı rengi veriyor
Tahminim en başarılı ombre bu şekilde çıkıyor...
Bir de sarıyı baştan çok açık isteme çünkü zaman geçtikçe zaten çok açılıyor...

Yaaa örgüye karşı olduğumun aksine dikişe bayılırımmmmmmm
Ama ben dikmeyi bilmiyorum
Çok çok güzel şeyler dikersin inşallah
Şimdiden ellerine sağlık

Slm cnm netten baktımda şimdi ombre saç rengini ilk defa duyuyodum, anaaaaam dedim bu benim saç rengim ya meğer bilmeden bede saçlrımı ombre yapmışım kendi kedime cnm benim saçlarım koyu kumral normalde, ben önce hiç açıcı kullanmadan sadece boyayla ykalaşık 6 ayda fln açtım saçlarımın rengini, kleston açık kumral 8.0 ve altın sarısı 9.3 karıştırarak boyadım, daha sonra saçlarım açılınca sadece diplerini şakaklarıma kadar saedece 8.0 ile boyamaya devam ettim uçları boyamadım hiç tarakla şöyle bi tarıyodum işte o zamna ne kadar boya gelirse uçlara o kadar oluyodu, şimdi saçlarım çok doğal duruyo herkes çok beğeniyo, foto yüklicem akşama eve gidince :) buna çok benziyo saç rengim

yaaa ama sahiden kıskanıyorum ben seni. battaniyeler dikmeler,el işleri falan olmuyor ama böyle:)))
maşallah arkadaşım sana ellerin dert görmesin inşallah ne güzel emeğinle yapıyorsun birşeyler. Ahh bende de keşke o kadar sabır ve el becerisi olsa. Düşün kapı süsünü kocam yapacak o derece beceriksizim :)))

Benim şahsi fikrim zaten eğer kişi kendiliğinden açık kumral ya da sarışın değilse hiç sarı saç olayına girmemeli.
Ombre'nin neredeyse herkese yakışacağını ve çok doğal durduğu içinde de daha bir hava vereceğini düşünüyorum hep.
Bir de daha farklı olarak kızıl kumral diye bir renk var ki, Hande Acar'ın son zamanlardaki saç rengi. Onu da kendi saçları siyah kahve olanlara çok yakıştırıyorum ama tabi o renkte hem kaş boyatmak lazım hem de dip boyası gerekiyor...

Ama yani en favorim ombre
Ve diyelim uçları çok açılınca, bütün saçı çikolata kahveye boyayıp bir iki hafta geçince ideal renge kendiliğinden dönüşüyor : )

benim zaten eşim sarıyı sevmediği için sadece uçlara sarı yaptırma hakkım var. bekarken tıpkı dediğin gibi krepe balyaj yaptırıyordum ve kuaförüm benim dilimden çok iyi anladığı için istediğim gibi yapıyordu. ama evlenip farklı bir yere gidince kuaförüme bir kere ihanet ettim ve cezamı buldum(( yeni kuaförüme ne kadar anlatsam da yapamadı istediğim gibi. Sonrasında hamile kalınca da pek önemsemedim.

Bak fotomu gönderiyorum krepe balyajlı hali.yani 3 sene önceki hali. Bunun gibi yaptırıcam tabii saçlar biraz daha uzun olacak. tip zaten kendi saçım :))) fikrini merak ediyorum yakışır mı dersin? :))))

İşte o üzerindeki badinin aynısından aldım dün :)))
Banada hediye gelmişti çok tatlı dimi sanki kızım oradan bakıyor
balkaymakcım mümkün olduğunca dinlenmeye çalış
c vitaminli meyveler ye
ılık su ve limon iç
toz zencefil ve bal ye
iyileşmek için kendine yaklaşık bir hafta zaman tanı
saol canım Dr a gittim yazdı gine antibiyotiği içmesem falan dedim daha kötü sonuçları olur bu ilaçların zararı yok dedi, sonra kendi kadın doğumcuyma gösterdim o da iç dedi, şeker yüklememizde 1 hafta öteye attı bir hafta daha beklicem bebişimi görmek için, özledim valla

Son düzenleme:

İki doktor da antibiyotiği onayladıysa kutu bitene kadar kullanacaksın başka çare yoook :)
Bebişler sağlıklı olsun da ara sıra görsek de olur
Mutlu annişler mutlu bebişler mutlu göbişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…