Doktor yasak demediyse rahat ol canım ya
İnsanın hamileyken ekstra mutluluğa ihtiyacı oluyor
Kıslar bu boğaz ağrısı ilaçsız kaç günde geçiyor, dışarıdan boğazıma dokunmamıyorum bile şiş ne biçim , şimdi Dr a gitsem ilaç yazar o da içime sinmiyor kendiliğinden geçer demi???
EMELLLLL cok guzelmıs sacların ayrıcanadaaaaaa sen decok guzelsın cnm
ya schaaaaaa bizarkadaşla ne zamandır bu rengı arıyorduk ısmını sayende ogrendım:)
benım dogal sarıydı hııc sevmıom kızıl olmasını coook ısterdım
Kafa bi dumanlı gibi ya bende etrafta olup bitene tam konsantre olamıyorum:) bi nevi rahatlık amaan boşver şeklindeyim.
Alışverişe de başlamadım henüz birkaç haftaya inşallah
Yeni yıl karşılamadını baby shower a çevirsem diye aklıma geldi bugün:))
Siz bu mobilyadaki kursunsuz boya işini ne yaptınız arkadaslar boyalı mı alıyosunuz boyasız mobilya slan var mı
Ne kadar tehlikeli bu boyalar
canım benim teşekkür ederim o senin güzelliğinde bu halden eser yok şimdi çok kilo aldım
bu halime doğumdan sonra dönüp kendimi genç hissetmem lazım :))))
doğal sarı mı ne kadar şanslısın yaaa. ben çok isterdim doğal sarı olmasını :)))
alın sıze 2 dogal Eki Görüntüle 884603 sarısınnnn:)
benim zaten eşim sarıyı sevmediği için sadece uçlara sarı yaptırma hakkım var. bekarken tıpkı dediğin gibi krepe balyaj yaptırıyordum ve kuaförüm benim dilimden çok iyi anladığı için istediğim gibi yapıyordu. ama evlenip farklı bir yere gidince kuaförüme bir kere ihanet ettim ve cezamı buldum(( yeni kuaförüme ne kadar anlatsam da yapamadı istediğim gibi. Sonrasında hamile kalınca da pek önemsemedim.
Bak fotomu gönderiyorum krepe balyajlı hali.yani 3 sene önceki hali. Bunun gibi yaptırıcam tabii saçlar biraz daha uzun olacak. tip zaten kendi saçım :))) fikrini merak ediyorum yakışır mı dersin? :))))
Eki Görüntüle 884531
Yok canım malesef vücudum her koşulda doğallıktan yana sanırım : )
Geçen gün bakımsızlıktan dem vurduk ya
Günün konusu doğumdan sonraki saç renkleri : ))))
Planlar planlar planlar : )
Yok ya çok takdir ettim ben kocanı aferin ona
Demek seni tamamen sen olduğun için seviyor
Doğal halinle, olduğun gibi, doğduğun gibi seviyor
Maşallah
onun da savunması o zaten ben seni gönül gözüyle görüyorum :))
yaşlansan da şişmanlasan da hiç umurum bile değil senin sağlığın sıhhatin önemli.
bu huyunu çok seviyorum ama bazen ona süslenmek boyanmak istiyorum onu bile sevmiyor((
bak kendinden bahsedildiğini anladı heralde bana zekai tunca'dan gülü susuz seni aşksız bırakmam şarkısını göndermiş whats app'tan:))))
hımmmm iyiymişşşş... Adapte olamıyorum size ama ben sacımı boyattım.Ben saclarımın dogalı koyu kumral aralarında da acık kumrallar var. Orjınali oyle. Ben acık bakır dore yaptırmıstım. Hamileliğim boyunca oyle gezmek istemediğimden 3. ay bitince boyadım. koyu kumrala hiç solumadım boyayı bide cok bekletmedim. Şimdi aralarda gölge var gibi duruyo. Bebek odasına bakıyordum bende ikeada fiyatlar nasıl acaba yaa..
benimde egzamalarımdan dolayı alerjim var ama senin durumun daha vahim bana göre
İnternet sayfası var şekerim
Hatta internetten alışverişi bile var
Biz bütün yatak olayını ordan hallettik
Ben öncesi açıklı koyulu saçın sonradan tek renge boyanıp ondan sonra doğallaştığı ve renk oyunları olduğu halini beğeniyorum. Sen de iyi yapmışsın şimdiki hali eminim güzel olmuştur.
Yaaaaa maşallah denesene yaaa
Çok tatlı : ))))
Sen eve ondan önce geliyorsan, arada sırada sen yine de süslen makyaj yap bir de seksi bir şeyler giy
Bu ne derse de kendim için yaptım üşenmedim dersin
Sonra belki fantezi olur
ben bunu cok yaparım mesela:)) Benim kocamda makyajı sevmez ama onun için yaparsam hoslanır. Yani amacına bakar sadece. onun için bişeyler yapmıs olmam hosuna gider..
Yaaa örgüye karşı olduğumun aksine dikişe bayılırımmmmmmm
Ama ben dikmeyi bilmiyorum
Çok çok güzel şeyler dikersin inşallah
Şimdiden ellerine sağlık
yaaa ama sahiden kıskanıyorum ben seni. battaniyeler dikmeler,el işleri falan olmuyor ama böyle:)))
maşallah arkadaşım sana ellerin dert görmesin inşallah ne güzel emeğinle yapıyorsun birşeyler. Ahh bende de keşke o kadar sabır ve el becerisi olsa. Düşün kapı süsünü kocam yapacak o derece beceriksizim :)))
bende hatta sırf bunu için bi ara sacıma gun ışıltısı yaptırıyodum sonra da tek renk kendiş rengime boyayıp 2 hafta sonra supriz saç rengine kavusuyordum. Kuaforler bile anlamıyordu... Gerçi bence cogu bilmiyo mesleğini ama neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?