2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Doktor yasak demediyse rahat ol canım ya
İnsanın hamileyken ekstra mutluluğa ihtiyacı oluyor

Kafa bi dumanlı gibi ya bende etrafta olup bitene tam konsantre olamıyorum:) bi nevi rahatlık amaan boşver şeklindeyim.
Alışverişe de başlamadım henüz birkaç haftaya inşallah
Yeni yıl karşılamadını baby shower a çevirsem diye aklıma geldi bugün:))

Siz bu mobilyadaki kursunsuz boya işini ne yaptınız arkadaslar boyalı mı alıyosunuz boyasız mobilya slan var mı
Ne kadar tehlikeli bu boyalar

çok geçmiş olsun, kurban bayramında aynı durumdaydım ben, ben de gitmedim doktora, ama çok çektim, boğazımı sanki bıçakla tırmıklıyorlar gibi acı çekiyordum, yutkunmam imkansızdı,benim ortalama 20 günde geçti, mahvolmuştum, ben boğazımı zeytinyağı ile yağlayıp tülbentle sarıp öyle uyuyordum, bitki çayı olarak sadece ıhlamur ve arada bir kuşburnu kaçamağı yaptım, tarçın çayı içiyodum, bir de sade sıcak su içiyordum yumuşatsın diye, çok halsiz düşersen mutlaka git doktora serum taksınlar ki knedini azıcık toparlanmış hissediyorsun.

canım benim teşekkür ederim o senin güzelliğin de bu halden eser yok şimdi çok kilo aldım
bu halime doğumdan sonra dönüp kendimi genç hissetmem lazım :))))

doğal sarı mı ne kadar şanslısın yaaa. ben çok isterdim doğal sarı olmasını :)))

Hamilelik beyni deniyor bu duruma, hepimizde biraz var : )
Aslında yeni yıl partisinin baby shower olması çok tatlı olur üstelik süs bulmak hiç de zor olmaz
Baya baya yeni yıl konseptli parti olur

Biz ikeadan sadece karyola aldık, boyalı aldık
Ama boyasız versiyonu da vardı.

Bu devirde bebek mobilyası yapıp da zararlı boya kullanacaklarını sanmıyorum
Ama araştırmadım da açıkçası

Yaaani hala 30 olmamış biri için "genç" hissetmekten bahsetmek biraz abes oldu

alın sıze 2 dogal Eki Görüntüle 884603 sarısınnnn:)

nazar değmesin ne kadar güzel anne kız

kız sana da

Yok canım malesef vücudum her koşulda doğallıktan yana sanırım : )

benimde egzamalarımdan dolayı alerjim var ama senin durumun daha vahim bana göre

Geçen gün bakımsızlıktan dem vurduk ya
Günün konusu doğumdan sonraki saç renkleri : ))))
Planlar planlar planlar : )

hımmmm iyiymişşşş... Adapte olamıyorum size ama ben sacımı boyattım.Ben saclarımın dogalı koyu kumral aralarında da acık kumrallar var. Orjınali oyle. Ben acık bakır dore yaptırmıstım. Hamileliğim boyunca oyle gezmek istemediğimden 3. ay bitince boyadım. koyu kumrala hiç solumadım boyayı bide cok bekletmedim. Şimdi aralarda gölge var gibi duruyo. Bebek odasına bakıyordum bende ikeada fiyatlar nasıl acaba yaa..

Yok ya çok takdir ettim ben kocanı aferin ona
Demek seni tamamen sen olduğun için seviyor
Doğal halinle, olduğun gibi, doğduğun gibi seviyor
Maşallah

onun da savunması o zaten ben seni gönül gözüyle görüyorum :))
yaşlansan da şişmanlasan da hiç umurum bile değil senin sağlığın sıhhatin önemli.

bu huyunu çok seviyorum ama bazen ona süslenmek boyanmak istiyorum onu bile sevmiyor((

bak kendinden bahsedildiğini anladı heralde bana zekai tunca'dan gülü susuz seni aşksız bırakmam şarkısını göndermiş whats app'tan:))))

Yaaaaa maşallah denesene yaaa
Çok tatlı : ))))

Sen eve ondan önce geliyorsan, arada sırada sen yine de süslen makyaj yap bir de seksi bir şeyler giy
Bu ne derse de kendim için yaptım üşenmedim dersin
Sonra belki fantezi olur

İnternet sayfası var şekerim
Hatta internetten alışverişi bile var
Biz bütün yatak olayını ordan hallettik

Ben öncesi açıklı koyulu saçın sonradan tek renge boyanıp ondan sonra doğallaştığı ve renk oyunları olduğu halini beğeniyorum. Sen de iyi yapmışsın şimdiki hali eminim güzel olmuştur.

bende hatta sırf bunu için bi ara sacıma gun ışıltısı yaptırıyodum sonra da tek renk kendiş rengime boyayıp 2 hafta sonra supriz saç rengine kavusuyordum. Kuaforler bile anlamıyordu... Gerçi bence cogu bilmiyo mesleğini ama neyse..

ben bunu cok yaparım mesela:)) Benim kocamda makyajı sevmez ama onun için yaparsam hoslanır. Yani amacına bakar sadece. onun için bişeyler yapmıs olmam hosuna gider..

ben bunu cok yaparım mesela:)) Benim kocamda makyajı sevmez ama onun için yaparsam hoslanır. Yani amacına bakar sadece. onun için bişeyler yapmıs olmam hosuna gider..

Şimdi bi de bize yasak ya aklım sanki hep bu konuda :26:

Yaaa örgüye karşı olduğumun aksine dikişe bayılırımmmmmmm
Ama ben dikmeyi bilmiyorum
Çok çok güzel şeyler dikersin inşallah
Şimdiden ellerine sağlık

bende dikişe bayılırım
ama örgüyüde severim tarz modeller olduğu sürece

hazır aldığım şey çoktur tabiiki
ama kendi emeğimi bazı şeylerde kullanmayı çok seviyorum
kızıma da battaniye yapmıştım
yine bebek şekerlerini kendim yapmıştım yelek patik örmüştüm fln
seviyorum böyle oyalanmayıı ama sende çaışıyosun
çalışan olmak zorluyo insanı hiç kıskanma bebişimmm
sende alıyosun veriyosun ekonomiye can veriyosun neticedee

selam kızlar geçmişe şöle bi göz attıktan sonra bi meraba deyim dedim bügün küçük bi kaza atlattım elimi servis arabasnın kapısına sıkıştırdım azıcık şişti azcık ta acıyo ama üzülmüyorm çünkü dersimi aldım artık insanlara daha açık sözlü olacam üzülür kırılır die düşünmeyecem kimsenin buda hamiledir diye düşündüğü yok

Çok akıllıca bir ışık oyunu bu zaten yaa
Aferin codulucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…