selam kızlar geçmişe şöle bi göz attıktan sonra bi meraba deyim dedim bügün küçük bi kaza atlattım elimi servis arabasnın kapısına sıkıştırdım azıcık şişti azcık ta acıyo ama üzülmüyorm çünkü dersimi aldım artık insanlara daha açık sözlü olacam üzülür kırılır die düşünmeyecem kimsenin buda hamiledir diye düşündüğü yok
selam kızlar geçmişe şöle bi göz attıktan sonra bi meraba deyim dedim bügün küçük bi kaza atlattım elimi servis arabasnın kapısına sıkıştırdım azıcık şişti azcık ta acıyo ama üzülmüyorm çünkü dersimi aldım artık insanlara daha açık sözlü olacam üzülür kırılır die düşünmeyecem kimsenin buda hamiledir diye düşündüğü yok
Kizlar hic fitil kullandinizmi simdye kadar
Geçmiş olsun canım aman dikkat et.Öyle tabi insanlar çok bencil kimsenin öyle hamileymiş aman üzülmesin kırılmasın dediği yok.Bi de şeyi farkettim nazlılar kıymetli oluyo ben de o yokki anacım paldır küldür dalıyorum iyimisin iyiyim aman yapma diyolar yok yok yaparım iyiyim ben.Kimisi de sırf nazlanmak için numara çekiyor amaan ben onları beceremiyorum işte öyleleri kıymetli oluyo.Ben de konuyu nerden aldım nereye getirdim arkadaşım dertliymişim :) Tekrar geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Yaaaaa maşallah denesene yaaa
Çok tatlı : ))))
Sen eve ondan önce geliyorsan, arada sırada sen yine de süslen makyaj yap bir de seksi bir şeyler giy
Bu ne derse de kendim için yaptım üşenmedim dersin
Sonra belki fantezi olur
Şimdi bi de bize yasak ya aklım sanki hep bu konuda :26:
ama çok güzel böyle olması. Ben bu aralar pek aklıma gelmiyor o konu. bende riskli bir durum yok ama yine de korkuyorum bişey olur diye. senin isteğinin olması aklında olması bence güzel. Lohusalıktan sonra seninkinin vay haline
bende dikişe bayılırım
ama örgüyüde severim tarz modeller olduğu sürece
hazır aldığım şey çoktur tabiiki
ama kendi emeğimi bazı şeylerde kullanmayı çok seviyorum
kızıma da battaniye yapmıştım
yine bebek şekerlerini kendim yapmıştım yelek patik örmüştüm fln
seviyorum böyle oyalanmayıı ama sende çaışıyosun
çalışan olmak zorluyo insanı hiç kıskanma bebişimmm
sende alıyosun veriyosun ekonomiye can veriyosun neticedee
kızlar tesekkur ederızz.... kızım ipek teyzelerıyle tanıstıgına coook memnun olduÇ:)
,Aynı benn... KV bile eltim ile benim aramda ayrımcılık yapıyo sırf bu yuzden eltim hamileyken aman kızım dur aman kızım sen otur banada hadi pasta yapalım ne yemek yaptınlar falan. Hİç dusunmuyo insanlar oyle onuca. Eşim bile benim artık sınırlarım olabilecegını unutuyo bazen. cunku sonrasında agrıyı acyı ceksemde paldır kuldur dalıyorum işe. Hatta eşim hep dalga gecer benle paldır kuldur atıyo senin kalbin bile der. Koşan bi hamile olabilir mi ben iş yerimde kosuyorum yaaa. Nazlı olacaksın aslında onuda beceririm istediğimde ama nazlı olanlardan gıcık oldugum için yapmam. Ama yapmak lazım yaa. Yoksa kıymetin kalmıyo.
alın sıze 2 dogal Eki Görüntüle 884603 sarısınnnn:)
kızlar tesekkur ederızz.... kızım ipek teyzelerıyle tanıstıgına coook memnun olduÇ:)
Arkadaşlar özel hastanelerde şeker yükleme testi için extra ücret alınıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?