2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Geçmiş olsun canım aman dikkat et.Öyle tabi insanlar çok bencil kimsenin öyle hamileymiş aman üzülmesin kırılmasın dediği yok.Bi de şeyi farkettim nazlılar kıymetli oluyo ben de o yokki anacım paldır küldür dalıyorum iyimisin iyiyim aman yapma diyolar yok yok yaparım iyiyim ben.Kimisi de sırf nazlanmak için numara çekiyor amaan ben onları beceremiyorum işte öyleleri kıymetli oluyo.Ben de konuyu nerden aldım nereye getirdim arkadaşım dertliymişim :) Tekrar geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Off çok geçmiş olsun
Benim de bir kere 4 parmağım taksinin kapısına sıkışmıştı
Çok acımıştır tekrar geçmiş olsun

Slm kizlar bugun doktor kontrolumuz vardi allaha sukur hersey yolunda plasenta suyumuz rahim agzi uzunlugumuz hersey normal.27. Hafta boy 35 kilo 1054 gr ama kizim yuzunu gostermedi elini kolunu kafasi.in altina koyms keyif yapiyordu:) nekadar da ozlemistimsaglik olsun o iyi olsun da artik:)doktorumuz cleksan kullananlarin bebekleri minyatur dogar ama seninki suan tam haftasina gore dedi masallah diyim de nazar degmesin kizima:) kizlar bisey sorcam artik kontrolleriniz nekadar arayla? Bana doktorum 1 ay sonra gelmemi soyledi 28. Haftadan sonra 2 hafta araliklarla olmasi gerekmez mi nst lerde 33. Haftada baslicakmis

Aynı benn... KV bile eltim ile benim aramda ayrımcılık yapıyo sırf bu yuzden eltim hamileyken aman kızım dur aman kızım sen otur banada hadi pasta yapalım ne yemek yaptınlar falan. Hİç dusunmuyo insanlar oyle onuca. Eşim bile benim artık sınırlarım olabilecegını unutuyo bazen. cunku sonrasında agrıyı acyı ceksemde paldır kuldur dalıyorum işe. Hatta eşim hep dalga gecer benle paldır kuldur atıyo senin kalbin bile der. Koşan bi hamile olabilir mi ben iş yerimde kosuyorum yaaa. Nazlı olacaksın aslında onuda beceririm istediğimde ama nazlı olanlardan gıcık oldugum için yapmam. Ama yapmak lazım yaa. Yoksa kıymetin kalmıyo.

hamile olmadan önce eve gelmeden o tür sürprizler yapıyodum da bu hafta 4 12 vardiyasında gece 1de geliyor. Benim vücut perte çıktığı için o saatlerde pek bir aksiyon olmuyor onun dışında da o hep benden önce geliyor eve gıcık nolcak :))))

Şimdi bi de bize yasak ya aklım sanki hep bu konuda :26:

ama çok güzel böyle olması. Ben bu aralar pek aklıma gelmiyor o konu. bende riskli bir durum yok ama yine de korkuyorum bişey olur diye. senin isteğinin olması aklında olması bence güzel. Lohusalıktan sonra seninkinin vay haline

Kaçacak delik arasın

aslında istesen zaman yaratılabilir hatta öğrenilebilir de ama bende sabırsızlık var. Mesela ipliği iğneye geçirirken bile ilk anda girmezse daralıyorum hemen. kilitli ağzı bağlanmış bir poşeti açmak için asla gayret gösteremem direk yırtarım :))
sabır olmayınca işte bu tür şeyler de gözümde büyüyor. Maşallah sana tekrardan canımmm

çok geçmiş olsun canım yaa.. kesinlikle doğru bir karar verirsin. kimse senden mühim değil önce can. Bencillik yapan insanlara hakettiği gibi davran mutlaka. Benim hiç umurumda olmaz. Önce benim ne istediğim önemlidir.

sağolun kızlar daha dikkatli olmak gerek bu konularda bende baya dertliyim ama belli etmiyorum 6 aya girdim kilo aldım e göbek te çıktı fark edilmiyo mu anlamıyorum artık dar şeyler giycem dışarı çıkarken milletin gözüne soka soka gezecem belki bi işe yarar

,

Sorma ben de koşuyorum seni çok iyi anlıyorum bi geliyorum nefes nefese kalıyorum rahat 5 dakika .Halbuki noluyosun zaten iki ayın kalmış işten ayrılıcaksın yavaş yavaş gel işte yok.5 litrelik suyu kaldırıp sürahiye koymak dolaplara uzanmak çamaşır sepetini balkona taşımak hepsi bende.Halbuki eşime söylesem yapar ama tez canlıyım ona diyene kadar kendim yaparım diyorum.İçim elvermiyo işte numara yapmayı iyiysem iyiyim , eğer yatıp kaldıysam da gerçekten kötüyümdür yani napıyım oyunculuk yok bende ..

Arkadaşlar özel hastanelerde şeker yükleme testi için extra ücret alınıyor mu?

Arkadaşlar özel hastanelerde şeker yükleme testi için extra ücret alınıyor mu?

canım benim gittiğim hastanede daha gecen gün sordum 50 lik seker yuklemesi sgksız 30 sgk lı 15tl dediler
devlet hastanesi uzak zaten gidene kadar o kadar benzin yakarım dedim

Kızlar durumumla ilgili bir güncelleme yapayım alel acele... Bugün sinemaya gittim. En arkada sevgili koltuklarında yatarak film izledim. Film erkek tarafı: testosteron isimlitiyatro oyunundan uyarlama bir filmdi. 36 yıllık hayatımda izlediğim en kötü filmler sıralamasında ilk üçe girdi. Çok çok sıkıldım. Salonda 10 kişi falandık. Üç kişi çıktı. Ben de ilk yarının bitimine yakın yattığım yerde uyumuşum. Filme gidecekseniz hazırlıklı olmanızı öneririm. Kuzukları da sizleri de öpüyorum. İyi akşamlar...

Az önce haberlerde 11 çocuk annesi şiddet gördüğünden mahkemeye başvuruğ kocasını 6ay evden uzaklaştırtmış. Sonra tehditler devam edince polsi koruması verilmiş. Kadın 39 yaşında kocadı tarafından öldürülmüş. Az önce cenaze haberini izledim. O adama sayısız bela okudum. Cenazede yüzlerce zılgıt çeken ağıt yakankadınlar vardı. Hstaneden cenazeyi aldılar. O kadınlar bu bizim cenazemiz, buradaki her kadın bu cenazenin sahibidir deyip erkeklere vermediler. Kendileri omuzladılar. Toprağa da kendileri verdiler. Ağlayarak izledim. Hepsinin ellerinden öpüyorum. Şu hayatta sayısız kitap okudum çok şey öğrendim. Ama bu bir başkaydı. Çok etkilendim, paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…