Bak ben mevlüdü hiç düşünmedim, gerçi düşündüm de, ne giyeceğimizi düşünmedim.
Ben bebemi kimseye gösterip elletmek istemiyorum yaa
O iş nolcak?
ben elletmeye karşıyım:) demedin schaqacım
yaa sorma ben de hiç sevmem öyle küçücük bebişi şapur şupur öpenleri, uzaktan bakıp, güzel dua ve dileklerde bulunsalar yeterli aslında ama..en fazla koklasınlar yani..hangibirine laf anlatacaksın?
hele geçen sene bi haber okumuştum, yurtdışında bir yerde yenidoğan bebeğini dudağında uçuğu olan babası öpüyor ve bebek ölüyor, bağışıklı sistemi daha gelişmediği içinAllah korusun o haber aklımdan çıkmıyor benimm:26::26:
ben de klasik diyetlerden sıkıldım ki ben şuan süt,haşlanmış yumurta,tahıllı etmek tüketemiyorum tiksindim çünkü.
eeee diyetin de en önemli hammaddeleri nerdeyse :))
kekik çayı tansiyona mı kolestrole mi ne iyi geliyordu öyle birşey hatırlıyorum bir de mate çayı var onu içememiştim. Neden yararlı olan şeylerin tadı hep iğrenç olur bilmiyorum ki(
bir de taylan kümelinin bir kızı var onun bloğu var. O da hamilelikte çok kilo almış ve aktarlardan aldığı garip garip şeylerle hem sütünü arttıracak hem de zayıflatacak diyetler uygulamış.
www..................................../2012/04/27/hamilelikte-ornek-beslenme-tablosu/
ilginç tarifler var ben hamilelikten sonra denemeyi düşünüyorum ama belki orjinal tarifler veren bir diyetisyen bularak ona da devam edebilirim.
forumdaki anneler, bilgilerinizi kontrol eder misiniz* öpücükler...
forumdaki anneler, bilgilerinizi kontrol eder misiniz* öpücükler...
"ben elletmeye karşıyım:) demedin schaqacım"ahahahahahah süpersin mavera :))) schaga nın o şekilde başlayan cümlelerinin hastasıyım vesselam
doğru tabi uçuk deyip geçmeyin uçuk tavşanlarda öldürücü bir hastalıkmış mesela. O yüzden kesinlikle uçuklu birini uzak tutun bağışıklığı henüz toparlanmamış bebeğinizden..
ben elletmeye karşıyım:) demedin schaqacım
yaa sorma ben de hiç sevmem öyle küçücük bebişi şapur şupur öpenleri, uzaktan bakıp, güzel dua ve dileklerde bulunsalar yeterli aslında ama..en fazla koklasınlar yani..hangibirine laf anlatacaksın?
hele geçen sene bi haber okumuştum, yurtdışında bir yerde yenidoğan bebeğini dudağında uçuğu olan babası öpüyor ve bebek ölüyor, bağışıklı sistemi daha gelişmediği içinAllah korusun o haber aklımdan çıkmıyor benimm:26::26:
üniversiteyi bolu'da okuyan birine istanbul'un karı ne kadar dokunur sanıyorsun kardeşşşş
Mevlüd de maalesef adetlerden dolayı elden ele dolaşacak sinir oluyorum ben de ama 2 3 ay önceden de mevlüt yapmayı pek düşünmüyorum. ben bebeği ellemeden önce herkese dezenfekte edecek sıvılardan dökeceğim. kim kırılır kim üzülür hiç umurumda bile olmayacak. onlar kırılmasın diye mikroplarla dolu olan bir ortama sokmam bebeğimi kesinlikle..
Kızlar sizce bu muEki Görüntüle 885456 bu mu Eki Görüntüle 885461 ????(6-9 ay için )
Hahahahahahaha evet hemen diyeyim o zaman
Ben minik bebeklerin anne babası dışında (hadi bir kademe daha yükselteyim anneanne dede teyze kategorisi dışında), insanların ellerinde olmasına, öpülmesine, dokunulmasına karşıyım.
Uzaktan gülümseyerek sevebilmeyi öğrenmeleri lazım misafirlerin...
Evet ama bunu onlara nasıl söylicez bilmiyorum? Anneleri tembihlemek lasım
öğünlerinin dışında mı 5 tost yoksa öğünler olarak mı toplamda 5 tost:)))
Hahahahahahaha evet hemen diyeyim o zaman
Ben minik bebeklerin anne babası dışında (hadi bir kademe daha yükselteyim anneanne dede teyze kategorisi dışında), insanların ellerinde olmasına, öpülmesine, dokunulmasına karşıyım.
Uzaktan gülümseyerek sevebilmeyi öğrenmeleri lazım misafirlerin...
Kızlar sizce bu muEki Görüntüle 885456 bu mu Eki Görüntüle 885461 ????(6-9 ay için )
40'ında yapılmıyor mu mevlüt yahu?
Bir de sadece yakın çevre çağırsak olur mu?
Öf sırf anneme millet kırılacak diye bissürü insan çağırmak istemiyorum.
Ya vermeyelim işte bebişi kimseye...
Hatta mevlüt ne kadar sürer bilmiyorum ama zaten yeni doğan zamanı için wrap sling'ler tavsiye ediliyor ya, en azından mevlüt süresince bebemizi dolayalım kendimize "aaa uyuyor yaa" filan diyelim, karambole getirelim. : )))
orası öyle valla ben çok bilirim arabayı kenara çekip yağmurun sakinleşmesini beklediğimi göz görü görmez olur
sen aldın mı sling bende alacağım kesinlikle bu sefer. o kanguruları sevmiyorum ilkinde de kullanmamıştım alırsan haber verir misin ben burada bakındım biraz ama bulamadım. sanırım netten alacağım ama sizde alırsanız fikir olur paylaşırsanız çok sevinirim.
Evet canım aynı hisler ben de de mevcut sürekli devam etmiyo şükür ki..bide son 2 gündür ayağa kalkınca acayip bi ağrı giriyo alttan alttan belime de aynı şekilde aşırı olmadığı sürece normal ama dr .da söylüyo zatenKızlar maşallah ne çok yazmışsınız, bu gün acayip sancı ve sızlamalar hissettim alt tarafta çocuk hareket ettikçe sanki alttan bi bıçak sokuyolar kaba tabirle aniden bi acı hissi:18: çok tırstım açıkcası. Uzun sürmüyo anlık geçiyor sonra. Ama hala devam ediyo Allh'ım sen koru umarım geçici bir şeydiridrar yolu enfeksiyonu desem 2 hafta önce bişey yoktu. Nerdeyse günde 3 Lt Suiçiorum neyse hadi hayırlısı böyle şeyler hisseden var mı?????
kızlar yeni kaban aldınız mı :26:
güneşli ama soğuk bi Adana sabahından günaydın herkeslereeeee
kızlar ya kalçam çok ağrıyo hamileliğin ilk haftalarına dönmüş gibiyim resmen, gece soluma yatayım diyorum sabah bi uyanıyorum sırt üstüyüm, acaba ondan mı ağrıyo diyorum ama bilmiyorumki, böyle bi yere tam oturuken, yada oturduğum yerden kalkarken ani bi ağrı saplanıyo sağ tarafıma, böyle kalçamın bitip belimin başladığı yer tam, bi dr.'a gitsem mi yoksa hamilelik rutinimi bu da? ne yapsam bilemedim???
aynen katılıyorum sana şekerim:)
ben tulumları çok seviyorum tulum şeklinde olan daha hoşuma gitti. ama sen eğer yeteri kadar tulum aldıysan diğerini de tercih edebilirsin. ikisi de çok şirin..güle güle kullansın miniğin:)
bizim burda 40 ında yapılması şart değil. 6. ayına kadar yapılıyor. ben de biraz havalar ısınıp kuzucum 3-4 aylıkken yapmayı planlıyorum.
günaydın kızlarkızlar benim canım çok sıkkın. moralim inanılmaz bozuk.
bilenler bilir benim eşim görevdeydi yalnız bir hamilelik geçiriyordum. pazartesi günü eşim geldi çok şükür. ama istediğim gibi ilgi göremiyorum eşimden. işten 17.30 da geliyor yemeğimizi hazırlıyoruz yiyoruz. eşim saat 21.00 da yatıyor. ben yine yalnızım yine yalnızım. bunu yazarken bile ağlıyorum. çok yorulduğunu söylüyor eskiden böyle değildi eşim. her istediğimi yapıyor ama ben benimle vakit geçirsin istiyorum. birlikte bir şeyler yapalım istiyorum. eşim sadece uyuyor. neden böyle oldu anlamıyorum. konuşmayı denedim. çok yoruluyorum dayanamıyorum diyor. surat yapıyorum bu sefer kızıp sabaha kadar uyumuyor işe uykusuz gidiyor. ne yapacağımı şaşırdım. hiç akşamları filan dışarı çıkamaz olduk. kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. buraya yeni taşındık eşim dostum yok. bende çalışıyorum yıpranıyorum. yalnızlıktan çok sıkıldım. ne yapacağımı bilmiyorum. ağlıyorum ağladıkça da bebeğimi üzüyorum diye kahroluyorum ama o kadar doluyum ki anlatamam bu konuda ne yapmalıyım bi akıl verin kızlar ya. eşim normalde o kadar anlayışlı biridir ki anlatamam. her istediğimi yapar el üstünde tutar beni ama bu ara çok yalnız bırakıyor beni. eşim askeri personel. çok yoğun çalışıyor biliyorum ama bende ilgi istiyorum çok mu bencilim bilmiyorum ama yeter valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?