2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar yeni kaban aldınız mı :26:
ben geçen kış eşimle beraber uzun bi alışveriş maratonundan sonra gün sonunda kendime bi mont almak zorunda kalmıştım, eşim isyan etmişti çünkü artık birşey al da gidelim diye, o aceleyle (!) birini seçmiştim ama sonradan hiç içime sinmemişti bol geliyordu, ama artık göbüşümle beraber tam oluyor

Çok moralim bozuk şimdi doktordan geldim şeker vardı bende diet vermişti doktor.Ultrasonda bebek iki hafta geri gözüktü zayıfmış24 haftalık gebeyim 667 grmış bu şeker mahfetti beni hiçbişey yiyip içemiyorum.Daha önce bebeğin kilosu falan çok iyiydi hatta 1 hafta ilerideydi şimdi zayıf sürekli ağlamak geliyo içimden çok mutsuzum!..

selam size dostlarr..

Bugun kalbim paldır kuldur atıyo gercekten. Sonunda bebeğimi görcem yaa. Doktorumuda sıkıştırcam ben soyle guzel pozlardan cokcana ıstıyorum diye. Hİç yok nerdeyse bende. bEnim bebğim hareketli diye cekemediler hiç. Kuzumun daha cok resmini istiyorum hem hafta sonu anneannesinede vercem. O da bekliyo merakla bakalım. Sabah kahvaltısından sonra hiçbişey yemedim yemecegımde aksam gıttıgımde seker yuklemesinide yaptırırım mumkunse. bu arada bu sabah 10 kilo aldıgımı gordum. Ya ben haftada 1 kilo alıyorum nasıl durdurcam bilmiyorum. Diyete gircem boyle gidersem. Az az sık yeme hiç bana gore bi sistem değil. Sabahları guzel bi kahvaltı yapıp öğleni geçiştrisem akşam yesem sadece olur mu sizce. Tansiyonum hep dusuk benim cok yoruluyorum o yuzden acta kalamıyorum. Ya kilo almayı takmıyorum cokda doktorun kızmasından korkuyorum nedense

Ben şimdi doktordan daha iyi biliyormuş gibi davranmak istemem
Ama bence biraz boşuna seni telaşlandırmış
Bizim 24. haftamızda 640gr çıkmıştı ve tam haftasında dedi doktor

hemen kararlar bağlama canım düzelir sen rahat ol ve bebeği besleyecek gidalar tüket şekere gelince ben de de çıktı diyet yapacağım ama çok katı yapmayacağım büyük oğluma hamileyken de çıktı bekliyordum kendimce bazı önlemler alacağım sadece hamur işi pek yemesem de bitiriraceği günde 6 öğün besleneceğim ekmeği azaltacağım şekeri zaten pek kullanmam ama çayda falan alıyordum onu azatacağım gibi sen üzme kendini

zayıflamaya harcadığımız parayı başka birşeye harcasak kesinlikle farklı tür bir zengin olurduk diye düşünüyorum :)))
ben de çok para harcadım 3 kere falan diyetisyen maceram oldu hepsinde başarılı oldum ama 2 sene sonra yine eskiye döndüm. Türküm napim eti unu bulguru şerbeti seviyorum

şaka bir yana da geldi yaş 30a zaten bu evreden sonra sağlıklı beslenmeyi amaç edinmek gerek de işte o motivasyonu nasıl sağlayacağım bilmiyorum(((

Olmaaaazzzz....
Sabah öğlen akşam 3 normal öğün şart.
Bir de kendi vücudunun isteğine göre atıyorum saat 11.00 ve 17.00 gibi ara öğün yapabilirsin.

Bende hastane çıkışımızı pamidordan aldım mini damlaydı galiba markası arılı modeli beyaz bir bak istersen, eşimhadi gezmeye gidelim diyor bazen bende gezmeyi boşver sen beni pamidora götür diyorum[/QUOTE]

evet gördüm onu bayıldım belki ben de onu alabilirim dün kendimi kaybettim pamidorda kaç saat çıkamadım
sen hangi şubesine gidiyosun?bize şirinyer daha yakın olduğu için bir de benim hastaneye de yakın.
web sitelerine baktın mı?ama sitelerinde geçen ay daha fazla daha şirin kıyafetler vardı birileri keşfetmiş sanırım bu ay fazla bişi kalmamış

canan ben anlamadım normalde 26 olman gerekirken 24 mü göründü bebek 667 gr haftasına göre normal ama kafam karıştı
sola yat canım bebeğin beslenmesine yardımcı olur süt ürünleri bol bol tüket 6 öğün beslen güzel kahvaltılar et ara öğünlerin olsun mutlaka

Demek havadan mevsimden filan diyere biraz böyleyiz şu sıralar.
Ben kısmetse Pazartesi daha sağlıklı yaşama dönmeyi hayal ediyorum.
Şimdilik izindeyim, kendime izin verdim : )))

Yok yeaa öyle ye gitsin
3 basamaklı benim kilom

ya benimde kilo sorunum yok normalde hamileliğin ilk aylarında ha bire
bişeyler yemek istiyodum yiyodum doymak bilmiyodum atıştırmalık bişeyler
alıp çekmecemi dolduruyodum baktım aldıkça yiyorum ve 1 ayda 3.5 kilo alınca
abur cubur almayı kestim her aklıma bişey geldiğinde bir bardak su içtim :) şimdi
iyi gidiyorum

ben gerede'deydim rezelet bir yerdi hiç özlemedim :))) bolu merkeze arkadaşlarımın yanına gidiyordum orası çok çok daha güzeldi. Keşke orda okuma şansım olsaydı diye çok hayıflanmıştım.
üniversite hayatım pek keyifli geçmemişti benim,arkadaşlardan,ortamdan yana pek şanslı bir dönem olmadığından hiç özlemedim.
senin keyifli geçmiş anlaşılan ne güzel yaa. ben 2003-2005 arasında ordaydım. 3 kere zatürre tehlikesi atlattım o iğrenç yerde :)))

aynen canım schaga ya katılıyorum benim de bebeğim 24+3 te 597 gr.dı doktorumda gayet normal olduğunu söylemişti
şimdi de normal kilomuz bir sorun yok yani

ben de de şeker çıktı dün 11.30 kadar bişey yemedim glikoz verdiler elmalı gazoz gibiydi açken pek bi leziz geldi haaaaaaa
ama kuzum çok acıkmıştı dr yüklemeden önce baktı kalbi zayıf atıyor dedi nasıl korktummmm sonra açsın ondan dedi drumu aradım bişey olmaz rahat oldedi de rahatladım
50gr yükleme ile 184 çıktı bir gün önce bezelye pirinç pilavı yemiştim de o da etkiliyordur

ben de çok acıkıyorum sürekli bişey yemek istiyorum büyük oğlan da böyle değildim ben neyse gidip yemek yiyiymmmmm

40'ında yapılmıyor mu mevlüt yahu?
Bir de sadece yakın çevre çağırsak olur mu?
Öf sırf anneme millet kırılacak diye bissürü insan çağırmak istemiyorum.

40u dolunca yapmak şart mı? Bir de bebek doğduktan sonra ilk 1. haftanın içerisinde kurban kesmek gerekiyormuş. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ben keseceğim kesinlikle..

cnm mrb sen adanadaydın dimi yanlış bilmiyorum çocuk dr olarak önerdiğin bir dr varmı cnm
kızım için dr bakıyorum

schaga sen türk kadınını tanımıyormuşsun gibi konuşuyon :))) onlar uyuyan bebeği bile uyandırır hiç bir yol bebeğimizi ellemelerini engelleyemicek (((

Ben liseden beri diyetisyenler eşliğinde 10 kilo verdim 20 kilo aldım, 20 verdim 25 aldım, 25 verdim 30 aldım
Şimdi 3 basamaklardayım işte
Ve 32 yaşımdayım
Hadi onu da geçtim
Yarın öbür gün benim çocuğum bana şişman derse yada kilolu olduğum için benden utanırsa kahrolurum, mahvolurum...

Toplamda Allah'tan :)))
Kahvaltı, öğlen ve 5 çayı zamanı : ))))

sabahtan akşama kadar 4 öğün var zaten. Bence yediğin tost sayısı çok ideal. sabah tostu,kuşluk tostu,öğlen tostu,ikindi tostu:))))
ama her öğün tost yiyince bağırsakların kurumuyor mu ki? Ben öyle yesem heralde günün geri kalanın bir kaya parçasını içimden çıkarmak için geçiririm.
İğrenç oldu farkındayım ama anlatacak başka bir kelime bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…