- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
ben geçen kış eşimle beraber uzun bi alışveriş maratonundan sonra gün sonunda kendime bi mont almak zorunda kalmıştım, eşim isyan etmişti çünkü artık birşey al da gidelim diye, o aceleyle (!)kızlar yeni kaban aldınız mı :26:
sağol canım cevabın için, 657liyim ama eş durumunda asalet sorunu yokmuş il sağlık müdürlüğüne kadar gittim tercih yapmadan önce iyice bi araştırdım , direk verebilirmişim dilekçeyi de benim sorunum aylarla, belli bir ayı varmı diye merak ediyordum ama sanırım verecem dilekçeyi işe başlar başlamaz, umarım bir an önce sonuçlanır da gelirim eşimin yanına, bebişim babasını görmeye görmeye unutacak diye korkuyorumbenim hamileliğim riskli canım doktor kesinlikle çalışamazsın dedi, üstelik kendi memleketim değil tanıdık falan da yok kalacak yer sorun olacak.sanırım rapor almak zorunda kalacam o zaman
Merhaba, umarım en kısa zamanda eşine kavuşursun. 657'ye tabi isen ilk bir yıl aday memur olduğun için iller arası tayin yapılamaz, çok özel durumlarda geçici görevlendirme yapılabiliyor il dışına da onun şartları bakanlığa göre değişiyor. Daha önce memuriyetin varsa adaylığın 6 ayda kaldırılması mümkün.((
canım bence ilk resimdeki çok daha şirin , yine de sen bilirsin teklif var ısrar yok :)Kızlar sizce bu muEki Görüntüle 885456 bu mu Eki Görüntüle 885461 ????(6-9 ay için )
anne lütfende indirimde canım. benim alacagım model 579 tl orada 499 a inmiş. Bİde 50 tl hediye cekini de kullanıp 450 yapıyorsun galiba.
Çok moralim bozuk şimdi doktordan geldim şeker vardı bende diet vermişti doktor.Ultrasonda bebek iki hafta geri gözüktü zayıfmış24 haftalık gebeyim 667 grmış bu şeker mahfetti beni hiçbişey yiyip içemiyorum.Daha önce bebeğin kilosu falan çok iyiydi hatta 1 hafta ilerideydi şimdi zayıf sürekli ağlamak geliyo içimden çok mutsuzum!..
Çok moralim bozuk şimdi doktordan geldim şeker vardı bende diet vermişti doktor.Ultrasonda bebek iki hafta geri gözüktü zayıfmış24 haftalık gebeyim 667 grmış bu şeker mahfetti beni hiçbişey yiyip içemiyorum.Daha önce bebeğin kilosu falan çok iyiydi hatta 1 hafta ilerideydi şimdi zayıf sürekli ağlamak geliyo içimden çok mutsuzum!..
Ya ben diyetisyene para yetiştiremiyorum
Çünkü 3-5 kilo değil ki vermem gereken 20-30
Klasik diyetisyenlerin mantığıyla haftada 1 kilo 30 hafta demek oluyor
2 haftada bir para alsalar
15 hafta çarpı muayene ücreti
Üstelik orijinal fikirleri olanlar çok pahalılar
Selahattin Dönmez'in mesela iksir gibi karışımları var
Tek tek sayfasından Twitter'ından filan araştırıp liste yapmak lazım
Şeyda Coşkun da neredeyse her instagram fotoğrafını altına yorum olarak taktikler yazıyor.
selam size dostlarr..
Bugun kalbim paldır kuldur atıyo gercekten. Sonunda bebeğimi görcem yaa. Doktorumuda sıkıştırcam ben soyle guzel pozlardan cokcana ıstıyorum diye. Hİç yok nerdeyse bende. bEnim bebğim hareketli diye cekemediler hiç. Kuzumun daha cok resmini istiyorum hem hafta sonu anneannesinede vercem. O da bekliyo merakla bakalım. Sabah kahvaltısından sonra hiçbişey yemedim yemecegımde aksam gıttıgımde seker yuklemesinide yaptırırım mumkunse. bu arada bu sabah 10 kilo aldıgımı gordum. Ya ben haftada 1 kilo alıyorum nasıl durdurcam bilmiyorum. Diyete gircem boyle gidersem. Az az sık yeme hiç bana gore bi sistem değil. Sabahları guzel bi kahvaltı yapıp öğleni geçiştrisem akşam yesem sadece olur mu sizce. Tansiyonum hep dusuk benim cok yoruluyorum o yuzden acta kalamıyorum. Ya kilo almayı takmıyorum cokda doktorun kızmasından korkuyorum nedense
aynı sıkıntı 1 haftadır bende de var canım sürekli bişeyler yemek istiyorum gece 3 lerde açım diye uyanıyorum eşimde uyanıyor hatta acıktım diyorum saçmalama uyu diyor bana
zaten 10 kilo aldım doktorumda dün gözümü korkuttu artık daha fazla almaya başlıcaksın demez mi:26:
Afiyet olsun, ben de 2-3 haftadır çok fena yiyordum, şeker çıkacak diye korkmaya başlamıştım tam tersi şekerim düşük çıktı. Daha doktora gitmedim ama sonucu görünce rahatladım, yemeye devam.Kilo da alıyorum ama napıyim, onu da sonra düşünürüm
Yok yeaa öyle ye gitsin
3 basamaklı benim kilom
bende boluda okudum cnm 2005-2010 arası fen edebiyattaydımözlüyorum bolu'yu adana'da olumca pek yolumda düşmüyo ama sen istanbulda yakınsın hiç gittin mi son zamanlarda çok değşmiş diyolar, mecburiyet caddesi şanzelize olmuş fln, vay becikoğlu vay, tekti bir zamanlar, yeni alışveriş merkezleri açılmış:) yunus emre sitesinde oturuyoduk biz büyük caminin orda, ahh ahh eski günler
40'ında yapılmıyor mu mevlüt yahu?
Bir de sadece yakın çevre çağırsak olur mu?
Öf sırf anneme millet kırılacak diye bissürü insan çağırmak istemiyorum.
canan ben anlamadım normalde 26 olman gerekirken 24 mü göründü bebek 667 gr haftasına göre normal ama kafam karıştı
sola yat canım bebeğin beslenmesine yardımcı olur süt ürünleri bol bol tüket 6 öğün beslen güzel kahvaltılar et ara öğünlerin olsun mutlaka
Ya vermeyelim işte bebişi kimseye...
Hatta mevlüt ne kadar sürer bilmiyorum ama zaten yeni doğan zamanı için wrap sling'ler tavsiye ediliyor ya, en azından mevlüt süresince bebemizi dolayalım kendimize "aaa uyuyor yaa" filan diyelim, karambole getirelim. : )))
zayıflamaya harcadığımız parayı başka birşeye harcasak kesinlikle farklı tür bir zengin olurduk diye düşünüyorum :)))
ben de çok para harcadım 3 kere falan diyetisyen maceram oldu hepsinde başarılı oldum ama 2 sene sonra yine eskiye döndüm. Türküm napim eti unu bulguru şerbeti seviyorum
şaka bir yana da geldi yaş 30a zaten bu evreden sonra sağlıklı beslenmeyi amaç edinmek gerek de işte o motivasyonu nasıl sağlayacağım bilmiyorum(((
Toplamda Allah'tan :)))
Kahvaltı, öğlen ve 5 çayı zamanı : ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?