2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
paylas bakalım canım bizde örneginden alır yaparız :)

Evet cok güzel bi zamana glicek bende o konuda cok mutluyum :)

oyy yerim yerimm cok güzeller bataniyeyi kaca aldın canım ? takım mı o sekilde

Evet canım takım, 35 lira civarıydı sanırım

Sevgili yoldaşlarım
Bu hafta duygusal halimiz bir garipti.
Hassaslaştık, kırılganlaştık.
Kocalara huysuzlaştık.
Kendimizi beğenmez bir haldeydik.
Elektronik eşyalarımız bozuldu. Dengemiz şaştı.
Bir kısmımızın iştahı açıldı kontrolden çıktık.

Bu haftasonumuzu da canımız, iç güdülerimiz ne istiyorsa öyle davranarak geçirelim.
Amaaaaa;

Pazartesiye, yepyeni bir başlangıç yapalım.
Kendimizi toparlayalım.
Birbirimize destek olmaya devam edelim.
Sağlıklı beslenmeye özen gösterelim.
Kendimize bir sağlıklı beslenme düzeni oluşturalım.
Bakımsızlığı bir kenara bırakalım. (Tabi abartmayalım, bu göbişli halimizde elimizden ne geliyorsa o kadar yeterli)
Ruh sağlığımıza iyi gelecek şeyler yapalım.
Bebeklerimize her gün masal kitabı okuyalım, klasik müzik, opera, jazz dinletelim.

Hepinize iyi, hayırlı, sağlıklı, mutlu, güzel haftasonları diliyorum.
Allah kısmet ederse Pazartesi görüşmek üzere :116:

Daha iyi özetleyemezdin Schaqa'cıgım :) Sanada iyi hafta sonları p.tesi görüsmek üzere bebişine ve kendine cok dikkat et

Ay ne güzel olur al kardeşini bebişini gelin bize, izmirliler olarak kesin buluşalım zaten

Ayın 13 üydü baby shower ama Dr hasta olunca şeker yüklemesini ayın 13 üne aldı bende baby shower öteki haftaya erteledim, değil baby shower için hazırlık yemek yapçak durumda değilim annem gönderiyor yemekleri, hazırlıklarım bitince gene resim paylaşırım sizlerle, ama ikramlıklar hariç benim her duyduğumu canım çekiyor o yüzden facede yemek paylaşanlara bile savaş açmış durumdayım...

listeye bayıldım ellerine sağlık

pazartesi güzel bir haftaya başlamak ümidiyle iyi akşamlar

iyi tatiller sana ve tabii tüm mart annişlerine

hımm ben 11' diye hatırlıyordum ama olsun ikramlıkları anne de yapsa sen çok güzel hazırlık yapmıştın diğer resimlerini biliyorum hepsi birbirinden güzeldi inşallah partide güzel geçer.

sana birşey söyliyim mi hiçççç kasmıyorum öyle yemekti resimdi falan
sen benim iş yerimi görsen herkesin canı dakika başı birşey istiyor ama
benim istemiyor sürekli bir atıştırma hali var bana soruyorlar ben yemiyorum
onlar öyle karışık yedikçe benim midem kalkıyor

bende bu ara yine kokulara taktım kafayı en ufak farklı bir koku beni çileden
çıkarıyor midem bulanıyor

balkaymak bende ocak 18de yapmaya karar verdim.Senin fotograf cerceven cok hosuma gitti bnde ona bnzer bişiler yapmak istyorum nasıl yaptıgın detaylarını bn sana sorarım yaparken yardımcı olursan sevinirim

Yok kıs gene ikramlıkları ben yapçam annem şu an ki yemekleri yolluyor hastayım ya ondan, sorma benim cnm şuan mevsimi olmayan birşey çekti eşim gidip buldu ama tane hesabı 3 tanesini 30 liraya almış, kilosunu hesapladık 1000 liraya geliyor, çok feci...
balkaymak bende ocak 18de yapmaya karar verdim.Senin fotograf cerceven cok hosuma gitti bnde ona bnzer bişiler yapmak istyorum nasıl yaptıgın detaylarını bn sana sorarım yaparken yardımcı olursan sevinirim
Anlatırım tabi canım çok kolay çok eğleneceksin yaparken
Ben bu butikbebeye giremiyorum ya
Neden ki?

Kıslar kayınvalidem aradı az önce şaka gibi şoktayım şuan secret gibi oldu, yada eşim arayıp söyledi bilmiyorum eve gelsin sorcam

İyi akşamlar kızlar biliyorum bu konuda iyice paronayak oldum ama elimde değil napim(iki gündür bebeğim çok durgun arada sırada kıpırtılarını hissediyorum ama çok hafif oda seyirme gibi( normalmi bu acaba geçtiğimiz hafta çok güzel kıpır kıpırdı şimdi üç dört saatte bir çok hafif hissediyorum yoruldum desem hayır evdeyim ve bugün özellikle hiç bi işde yapmadım... Sizlerdede böyle oluyormu arada..

Son düzenleme:

heeheee aynen bende facete yemek paylaşanlara çok kızıyorummmm napim ama sonra canımız istiyor bebişimle

sonunda bu saç mevzuunu hallettim hem de evde kendim:) altın kahve aldım ve sonuç düşündüğümden çok daha iyi oldu. gratisten bitkisel boyayla yaptım, şu an diplerim kahve sanki özellikle yapılmış gibi koyudan açığa doğru gidiyor uçlar sarı. mutlu oldum yani.eşime söylememiştim. inşallah niye boyadın demez

Harikasın, çok çok akıllıca. Fuarda umarım unutmam buna dikkat edeceğim.

bencede canım süper olur nasipse inşallah geliriz buluşma organizasyonu da bana uyar

"az önce bir garip alıntılamışım"

Hayır kayınvalide niye kırılıyor anlamadım ki? En doğrusunu yapmışsınız. Eşimin iki hafta önce sadece burnu akıyordu, belki grip başlangıcıdır diye 1 hafta benimle aynı odada kalmadı. Salonda bile oturmadı adam. Seninki niye böyle nağmeler yapıyor anladım, hiç gerek yok. En cahili bile biliyor gebe ilaç kullanamayacağı için hasta olmamasının gerektiğini.

kesinlikle haklısın. ben de hiç nazlanamam. ağrım olur, azcık var ama olur o kadar falan diyorum. Böyle yapınca kimse kıymetini bilmiyo.hatta görümcem telefonda kayınvalideme dikkat et kıza o hamile iş yaptırma dedi. kayınvalidem de bi tek hamile o mu canım dedi nasıl bozuldum. bütün gün yemek yaptım hem de sipariş verdiği yemekleri kadın teşekkür edeceğine bi o mu hamile diyo. yapabilsem bir ağrı numarası yapçaktım vicdan azabı çeksin diye ama beceremiyorum işte:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…