paylas bakalım canım bizde örneginden alır yaparız :)
Evet cok güzel bi zamana glicek bende o konuda cok mutluyum :)
oyy yerim yerimm cok güzellerbataniyeyi kaca aldın canım ? takım mı o sekilde
Sevgili yoldaşlarım
Bu hafta duygusal halimiz bir garipti.
Hassaslaştık, kırılganlaştık.
Kocalara huysuzlaştık.
Kendimizi beğenmez bir haldeydik.
Elektronik eşyalarımız bozuldu. Dengemiz şaştı.
Bir kısmımızın iştahı açıldıkontrolden çıktık.
Bu haftasonumuzu da canımız, iç güdülerimiz ne istiyorsa öyle davranarak geçirelim.
Amaaaaa;
Pazartesiye, yepyeni bir başlangıç yapalım.
Kendimizi toparlayalım.
Birbirimize destek olmaya devam edelim.
Sağlıklı beslenmeye özen gösterelim.
Kendimize bir sağlıklı beslenme düzeni oluşturalım.
Bakımsızlığı bir kenara bırakalım. (Tabi abartmayalım, bu göbişli halimizde elimizden ne geliyorsa o kadar yeterli)
Ruh sağlığımıza iyi gelecek şeyler yapalım.
Bebeklerimize her gün masal kitabı okuyalım, klasik müzik, opera, jazz dinletelim.
Hepinize iyi, hayırlı, sağlıklı, mutlu, güzel haftasonları diliyorum.
Allah kısmet ederse Pazartesi görüşmek üzere :116:
Ay ne güzel olur al kardeşini bebişini gelin bize, izmirliler olarak kesin buluşalım zatenboşver canım hepsi aynı herkes yerinde sağolsun ben görümcemle yine daha iyiyim kv le mesafeliyim öyle olmak daha iyi bir de bizimki bir hoş oğluna söyleyemediği şeyleri bana söylüyor oyüzden mesafeli olama kararı aldım
sen de boşu boşuna takıpta canını sıkma gelen de sağolsun gelmeyen de ben sana yardıma kardeşimi gönderirim size yakınlar ya nasılsa o da bayılır bebeklere
senden de Allah razı olsun arkadaşım.
daha önce de söyledim bizi bizden iyi anlayan yok bu yüzden moralimiz bozulduğunda da sevindiğimizde de hep burada paylaşıyoruz ve birbirimize destek oluyoruz bende çok sevindim senin adına..
yılbaşından sonra sık sık bakacağım alışveriş canavarı olabilirim
kızzzzzzzzzzzzzzz unut sen bunları unut boşver
sen şimdi baby shower için hazırlıkları bitirdin mi tam tarih neydi
bir de kimleri çağırıyosun bir de ne ikram edeceksin onları bir anlat bana
Sevgili yoldaşlarım
Bu hafta duygusal halimiz bir garipti.
Hassaslaştık, kırılganlaştık.
Kocalara huysuzlaştık.
Kendimizi beğenmez bir haldeydik.
Elektronik eşyalarımız bozuldu. Dengemiz şaştı.
Bir kısmımızın iştahı açıldıkontrolden çıktık.
Bu haftasonumuzu da canımız, iç güdülerimiz ne istiyorsa öyle davranarak geçirelim.
Amaaaaa;
Pazartesiye, yepyeni bir başlangıç yapalım.
Kendimizi toparlayalım.
Birbirimize destek olmaya devam edelim.
Sağlıklı beslenmeye özen gösterelim.
Kendimize bir sağlıklı beslenme düzeni oluşturalım.
Bakımsızlığı bir kenara bırakalım. (Tabi abartmayalım, bu göbişli halimizde elimizden ne geliyorsa o kadar yeterli)
Ruh sağlığımıza iyi gelecek şeyler yapalım.
Bebeklerimize her gün masal kitabı okuyalım, klasik müzik, opera, jazz dinletelim.
Hepinize iyi, hayırlı, sağlıklı, mutlu, güzel haftasonları diliyorum.
Allah kısmet ederse Pazartesi görüşmek üzere :116:
Ay ne güzel olur al kardeşini bebişini gelin bize, izmirliler olarak kesin buluşalım zaten
Ayın 13 üydü baby shower ama Dr hasta olunca şeker yüklemesini ayın 13 üne aldı bende baby shower öteki haftaya erteledim, değil baby shower için hazırlık yemek yapçak durumda değilim annem gönderiyor yemekleri, hazırlıklarım bitince gene resim paylaşırım sizlerle, ama ikramlıklar hariç benim her duyduğumu canım çekiyor o yüzden facede yemek paylaşanlara bile savaş açmış durumdayım...
EML_ butik bebede uğur böcekli tulumlar var. bilgine cnm :)
Ben bu butikbebeye giremiyorum ya
Ben bu butikbebeye giremiyorum ya
Yok kıs gene ikramlıkları ben yapçam annem şu an ki yemekleri yolluyorhımm ben 11' diye hatırlıyordum ama olsun ikramlıkları anne de yapsa sen çok güzel hazırlık yapmıştın diğer resimlerini biliyorum hepsi birbirinden güzeldi inşallah partide güzel geçer.
sana birşey söyliyim mi hiçççç kasmıyorum öyle yemekti resimdi falan
sen benim iş yerimi görsen herkesin canı dakika başı birşey istiyor ama
benim istemiyor sürekli bir atıştırma hali var bana soruyorlar ben yemiyorum
onlar öyle karışık yedikçe benim midem kalkıyor
bende bu ara yine kokulara taktım kafayı en ufak farklı bir koku beni çileden
çıkarıyor midem bulanıyor
Anlatırım tabi canım çok kolay çok eğleneceksin yaparkenbalkaymak bende ocak 18de yapmaya karar verdim.Senin fotograf cerceven cok hosuma gitti bnde ona bnzer bişiler yapmak istyorum nasıl yaptıgın detaylarını bn sana sorarım yaparken yardımcı olursan sevinirim
Neden ki?Ben bu butikbebeye giremiyorum ya
Ay ne güzel olur al kardeşini bebişini gelin bize, izmirliler olarak kesin buluşalım zaten
bencede canım süper olur nasipse inşallah geliriz buluşma organizasyonu bana uyar
Ayın 13 üydü baby shower ama Dr hasta olunca şeker yüklemesini ayın 13 üne aldı bende baby shower öteki haftaya erteledim, değil baby shower için hazırlık yemek yapçak durumda değilim annem gönderiyor yemekleri, hazırlıklarım bitince gene resim paylaşırım sizlerle, ama ikramlıklar hariç benim her duyduğumu canım çekiyor o yüzden facede yemek paylaşanlara bile savaş açmış durumdayım...
Siyah + Sarı rengi en güzel çikolata kahve toparlar
Google'da ombre diye yazıp arat
Sarıların üstüne çikolata kahve yapınca harika oluyor yani bundan eminim
Ama siyah saça çikolata kahve yapınca ne olur tam bilmiyorum, ama teorim, sarı bile oluyorsa, kahve süper olur...
Yüzde yüz katılıyorum söylediklerine Amargicim.
Ama işte hem misafir kategorisindeki çevremizi hem de toplumu bir şekilde eğitmek gerekiyor.
Ben puset alırken sırf elalem çocuğa saldırmasın diye, kendime dönük kullanılabilen bir model arıyorum mesela.
Dayanamadım kıslar tulumu aldım alt üst hediyede gelir diye düşündüm...
Geçen yıl annem 5 liraya bi panço almıştı pembe polar, kurtarıcım o olucak benimde, fiyatında çok komik bulursanız kaçırmayın
Bence de çok haklısın ben ilk aylarda insanlarla öpüşmeyi kestim Ekim Kasım gibi Dr salgın var dedi diye yalan söyledim, herkes rahatsız oldu, kayınvalidem grip oldu diye 1 haftacık gitmedik evine arkamdan ben veremmiyim gelmiyorlar demiş, bunu duyduğumdan beri de çok kırgınım ona aramıyorum hiç o da bir kere arayıpbebiş nasıl demedi, çok kırgınım gerçekten, kayın pederimde sorun olcak gibi geliyor bebek yeni doğduğunda evi çok sıcak yapıyorlar ya şiddetle karşı bu duruma kaç kez bebeğin annesiyle babasıyla bu yüzden tartıştığını gördüm, yok ev 40 dereceolurmuymuş falan filan... Eşimde hı hı deyip geçicez boşver diyor, neyseki eşimden yana şanslıyım...
1,5 kilomu ben 9 kilo aldım yaww:26:
Bende hastane çıkışımızı pamidordan aldım mini damlaydı galiba markası arılı modeli beyaz bir bak istersen, eşimhadi gezmeye gidelim diyor bazen bende gezmeyi boşver sen beni pamidora götür diyorum
Geçmiş olsun canım aman dikkat et.Öyle tabi insanlar çok bencil kimsenin öyle hamileymiş aman üzülmesin kırılmasın dediği yok.Bi de şeyi farkettim nazlılar kıymetli oluyo ben de o yokki anacım paldır küldür dalıyorum iyimisin iyiyim aman yapma diyolar yok yok yaparım iyiyim ben.Kimisi de sırf nazlanmak için numara çekiyor amaan ben onları beceremiyorum işte öyleleri kıymetli oluyo.Ben de konuyu nerden aldım nereye getirdim arkadaşım dertliymişim :) Tekrar geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?