2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ahaha aynen benimki de öyle pek düşüncelidir sevdiğim yemekleri yapar yorulmayım diye elinden geleni yapar hediyeler alır filan lakin gel gör ki fena çenesi düşük akşam iki dizi izlettirmez

Üstelik kısmetse güzel mevsimde dünyaya gelecekler.
Kış gelene kadar da kısmetse kendilerini toparlayacaklar.

evet martta doğacaklar nisanda geçecek ve bahar ayına kendilerini toparlayacaklar
yazında zaten ihtiyacımız olmayacak sıcakta battaniyeye

Hak eden insanlarla görüşmek çok güzel bir şey işte
İnşallah bizim çocuklarımız da iyi insanlarla karşılaşırlar

aminnn inşallah canım

Fermuarlı battaniye canım butik bebeden aldımEki Görüntüle 885837

Pantolonlarımız nasıl bu arada
Eki Görüntüle 885838

pantolonlar çok güzel bende alacağım aynılarında

Aaaaminnnnn
Aminnnnn
Bugün çok ümitlendim gerçekten
İnanılmaz olumlu bir Cuma geçirdim sayenizde
Gerçekten Allah razı olsun kızlar

Butikbebeye düzenli geliyor canım ordan takip et

aynen katılıyorum canım sana ben bugün nekadar çok katıldım sana schaga benim kv yaşlı tamam ama mesela bişey böyle içinden geçirir ister hemen alırım ben ona sevinir diye içinde kalmasın diye eşimle dışarı mesela çıkardık bazen bişeyler yemek için hemen ona da yaptırırdım yolumuzun üstüyse işte okadar yaparsın edersin bikere gitmezsin hemen alınırlar laf yaparlar kırılıp inat ederler ya hepsi aynı demekki bir de ben manevi olarak da karşılığını göremedim oyüzden şimdi nekadar yanımda olmak istese de ben istemiyorum okadar sık görüşmek

Battaniye alışverişiniz bitti mi bu arada?
Bizde 2 merserize 2 penye var bir de polar battaniye almak gerekli mi?

ben merserizeye karşıyım schaga :) Birden böyle diyesim geldi canım benim alınmadın diymiiiiii???? Şaka bi yana bence bebişlerin doğduğu tarihi düşünürsek aldıkların yeterli gibi görünüyor..Polar ben almıcam

schaga ya katılıyorum bence de dertsiz başına dert arıyorsun. ona muhtaç değilsin birşey değilsin. bence sormamaları daha iyi en azından birşeyine karışamazlarda yüzleri olup. Bence hiç takma..

Haklısın cnm sanırım hamileliğin alınganlık duygusallık dönemine girmiş bulunmaktayım, yengem de aramıyor hiç, abimin eşi o hamileyken hergüne gittim ona ben küçüktüm birde pek safmışım ben yaaa, sanırım hastayım die de takıldım bu mevzulara

Son düzenleme:

cnm ozaman bence acık acık al karsına konus bir sorun varsa söylesin. sen zaten hassassın suan birde baska birşey düşünüp üzülme.

Hihihi çok tatlısın

Yani diyorum ya öncelikle bir menapoz durumu var teorik olarak bütün bizim üst jenarasyonumuzun. Bu sebepten bir hassaslık, kırılganlık ve bazı şeyleri yanlış anlama durumları var.

Bunun yanı sıra eğer gerçekten iyi niyetli olduklarına inanıyorsak,
insan gibi insanlarsa,anne gibi annelerse bence ilişkileri korumakta fayda var.

Ama eğer zaten fesat, içten pazarlıklı, kötü niyetli ve sadece doğurduğu için anne olduğunu sananlardanlarsa,
bir daha görüşmeyin gitsin

Hahahaha yok yaaaa
Tamam ben de almıcam polar o zaman

Aaaaminnnnn
Aminnnnn
Bugün çok ümitlendim gerçekten
İnanılmaz olumlu bir Cuma geçirdim sayenizde
Gerçekten Allah razı olsun kızlar

senden de Allah razı olsun arkadaşım.

daha önce de söyledim bizi bizden iyi anlayan yok bu yüzden moralimiz bozulduğunda da sevindiğimizde de hep burada paylaşıyoruz ve birbirimize destek oluyoruz bende çok sevindim senin adına..

Butikbebeye düzenli geliyor canım ordan takip et

yılbaşından sonra sık sık bakacağım alışveriş canavarı olabilirim

kızzzzzzzzzzzzzzz unut sen bunları unut boşver

sen şimdi baby shower için hazırlıkları bitirdin mi tam tarih neydi
bir de kimleri çağırıyosun bir de ne ikram edeceksin onları bir anlat bana

boşver canım hepsi aynı herkes yerinde sağolsun ben görümcemle yine daha iyiyim kv le mesafeliyim öyle olmak daha iyi bir de bizimki bir hoş oğluna söyleyemediği şeyleri bana söylüyor oyüzden mesafeli olama kararı aldım
sen de boşu boşuna takıpta canını sıkma gelen de sağolsun gelmeyen de ben sana yardıma kardeşimi gönderirim size yakınlar ya nasılsa o da bayılır bebeklere

ahaha aynen benimki de öyle pek düşüncelidir sevdiğim yemekleri yapar yorulmayım diye elinden geleni yapar hediyeler alır filan lakin gel gör ki fena çenesi düşük akşam iki dizi izlettirmez

hahah aynılar desene :) ben birde çağrı atmayı öğrettim kv günde 3 sefer çağrı atıyor. arıyorum o gün ne olduysa anlatıyor da anlatıyor:) hiç bitmiyo anlatacakları

ahh balkaymakçım nerden açtın bu konuları zaten hamileyiz duygusalız biz de şu aralar alınganız bak schaga çok tecrübeli bu konularda schaga sen de çok tatlısın bu arada taktiklerin için çok merci canım

Bende battaniye örüyorum kıslar 2 yumak kaldı bitince sizle paylaşıcm inşallah

paylas bakalım canım bizde örneginden alır yaparız :)

Üstelik kısmetse güzel mevsimde dünyaya gelecekler.
Kış gelene kadar da kısmetse kendilerini toparlayacaklar.

Evet cok güzel bi zamana glicek bende o konuda cok mutluyum :)

Fermuarlı battaniye canım butik bebeden aldımEki Görüntüle 885837

Pantolonlarımız nasıl bu arada
Eki Görüntüle 885838

oyy yerim yerimm cok güzeller bataniyeyi kaca aldın canım ? takım mı o sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…