Bende battaniye örüyorum kıslar 2 yumak kaldı bitince sizle paylaşıcm inşallah
sorması gerekir bence de cnm. benim kv her hafta benim sevdiğim yemekleri yapar her gittiğimde de birşey almış olur bebişime. ama her güzelin bir kusuru vardır ya bizimkininde cenesi cok düşük. nasılsın anne demeye korkuyorum. noktası virgülüne anlatıyor :)
Üstelik kısmetse güzel mevsimde dünyaya gelecekler.
Kış gelene kadar da kısmetse kendilerini toparlayacaklar.
Hak eden insanlarla görüşmek çok güzel bir şey işte
İnşallah bizim çocuklarımız da iyi insanlarla karşılaşırlar
Fermuarlı battaniye canım butik bebeden aldımEki Görüntüle 885837
Pantolonlarımız nasıl bu arada
Eki Görüntüle 885838
canım benim sen şimdi ayda en az 5 kg versen 4 ayda 20 kg eder eee zaten doğumla emzirmeyle falan da o baştaki 10 kg gideceğine göre biz sana senin kilonu sabitleme evrende inşallah hepimiz için birbirimize destek olacağız fıstık gibi çıtır taze annelerden olacağız
Burcum yengec 28 yasındayım 86 lıyım ben az daha konusursak akraba cıkcaz ben söleyim kesin biyerde hayatımız kesismisdir ben sana söleyim :)
evet martta doğacaklar nisanda geçecek ve bahar ayına kendilerini toparlayacaklar
yazında zaten ihtiyacımız olmayacak sıcakta battaniyeye
aminnn inşallah canım
pantolonlar çok güzel bende alacağım aynılarında
Belki dağ dağa küsmüs haberi yok durumunuz vardır?
Yani eğer seviyorsan, sevilebilecek bir kişiyse, yapıcı olmakta fayda var.
Ben iyi kv görmediğim için ilk uzak olsa daha iyi diye tepki verdim.
Hani eğer anne gibi anneyse, sen genç olarak belki de açıkça konuşup tekrar kaynaşma ortamını yaratabilirsin.
Çünkü büyükler kırıldıklarında daha inat oluyorlar.
Battaniye alışverişiniz bitti mi bu arada?
Bizde 2 merserize 2 penye var bir de polar battaniye almak gerekli mi?
schaga ya katılıyorum bence de dertsiz başına dert arıyorsun. ona muhtaç değilsin birşey değilsin. bence sormamaları daha iyi en azından birşeyine karışamazlarda yüzleri olup. Bence hiç takma..
Eskiden benimki de öyleydi, sonra sonra böle oldu işte grip oldu diye 1 hafta gitmedim falan ya alınganlık yaptı ama şu an hamile olan benim ve daha alınganımKod:
Benim egepol Ayşen hanım acaba o da aynı mıydı dedim
aynen katılıyorum canım sana ben bugün nekadar çok katıldım sana schagabenim kv yaşlı tamam ama mesela bişey böyle içinden geçirir ister hemen alırım ben ona sevinir diye içinde kalmasın diye eşimle dışarı mesela çıkardık bazen bişeyler yemek için hemen ona da yaptırırdım yolumuzun üstüyse işte okadar yaparsın edersin bikere gitmezsin hemen alınırlar laf yaparlar kırılıp inat ederler ya hepsi aynı demekki bir de ben manevi olarak da karşılığını göremedim oyüzden şimdi nekadar yanımda olmak istese de ben istemiyorum okadar sık görüşmek
ben merserizeye karşıyım schaga :) Birden böyle diyesim geldi canım benim alınmadın diymiiiiii???? Şaka bi yana bence bebişlerin doğduğu tarihi düşünürsek aldıkların yeterli gibi görünüyor..Polar ben almıcam
Aaaaminnnnn
Aminnnnn
Bugün çok ümitlendim gerçekten
İnanılmaz olumlu bir Cuma geçirdim sayenizde
Gerçekten Allah razı olsun kızlar
Butikbebeye düzenli geliyor canım ordan takip et
Haklısın cnm sanırım hamileliğin alınganlık duygusallık dönemine girmiş bulunmaktayım, yengem de aramıyor hiç, abimin eşi o hamileyken hergüne gittim ona ben küçüktüm birde pek safmışım ben yaaa, sanırım hastayım die de takıldım bu mevzulara
bu arada barbie de kaç gündür yok. haberi olan varmı ?
Bizde başta kayınvalidemle öyle konuştuk gelir kalır diye ama bu şartlarda istemiyorum artık ben ayaklanır ayaklanmaz gitsin eskiden daha iyiydi aramız, ben son günler kadın çağırmam yardım eder bana diyordum ama şimdi para vereyim gerekirse yaptırıym işimi diyorum, annem kayınvalidemden 8-10 yaş daha yaşlı onun gibi atak değil malesef, yine de elinden geleni yapıyor, k. Validemin hasta olduğumdan bile haberi yok geçen en son aradığımda hiç aramıyorsun iyimiyiz kötümüyz die dedim, kötü olsanız duyardım haberi gelirdi dedi tövbe töbe gelde sinir olma...
ahaha aynen benimki de öyle pek düşüncelidir sevdiğim yemekleri yapar yorulmayım diye elinden geleni yapar hediyeler alır filan lakin gel gör ki fena çenesi düşük akşam iki dizi izlettirmez
Haklısın cnm sanırım hamileliğin alınganlık duygusallık dönemine girmiş bulunmaktayım, yengem de aramıyor hiç, abimin eşi o hamileyken hergüne gittim ona ben küçüktüm birde pek safmışım ben yaaa, sanırım hastayım die de takıldım bu mevzulara
Hihihi çok tatlısın
Yani diyorum ya öncelikle bir menapoz durumu var teorik olarak bütün bizim üst jenarasyonumuzun. Bu sebepten bir hassaslık, kırılganlık ve bazı şeyleri yanlış anlama durumları var.
Bunun yanı sıra eğer gerçekten iyi niyetli olduklarına inanıyorsak,
insan gibi insanlarsa,anne gibi annelerse bence ilişkileri korumakta fayda var.
Ama eğer zaten fesat, içten pazarlıklı, kötü niyetli ve sadece doğurduğu için anne olduğunu sananlardanlarsa,
bir daha görüşmeyin gitsin
Dün konuştuk sanki Barbie'yle burda ama sırf bugün bile o kadaaaaar çok konuştum ki tam emin olamıyorum. :26:
Bende battaniye örüyorum kıslar 2 yumak kaldı bitince sizle paylaşıcm inşallah
Üstelik kısmetse güzel mevsimde dünyaya gelecekler.
Kış gelene kadar da kısmetse kendilerini toparlayacaklar.
Fermuarlı battaniye canım butik bebeden aldımEki Görüntüle 885837
Pantolonlarımız nasıl bu arada
Eki Görüntüle 885838
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?