- 12 Mayıs 2010
- 9.672
- 5.657
- 448
çok güzel bembeyaz güzel günlerde kullanın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla şimdiye kadar eşim yardım edermi diye baktım o da hiç yardımcı olmadı bende bugün eve kadın çağırdım 80 tl vericem ama evim temiz olacak bende takmıyorum artık hiç olmazsa sözüm paraya geçsin![]()
Hanımlar çok kötüyüm.
Cumartesi günü ayrıntılı ultrasonda küçük balığımı görmek 179inanılmaz mutlu etmişti fakat aynı gün yapıan 50gr yüklemede tokluk şekerim yüksek çıkınca bugün 3 saat süren 100gr lık testi yaptı doktorum değerlerim aşağıdaki gibi![]()
Açlık :93 (normal)
1. Saat:185 (yüksekmiş )
2. Saat:179 (yüksekmiş )
3. Saat: 124 (normal)
Beni endokrinoloji doktoruna sevk etti. Sağlık ocağı da tetanos aşısı yaptı.iki günd kollarım delik deşik oldu. moralim çok bozuldu. Ailemde şeker hastası yoktu bende de yoktu. üstelik ne kiloluyum ne de hamilelikte çok kilo aldım
benzer durumu olan arkadaşlar var mı? Lütfen bana bir yorum yazın.
çok mu riskli gebelikte şeker ?
Hanımlar çok kötüyüm.
Cumartesi günü ayrıntılı ultrasonda küçük balığımı görmek 179inanılmaz mutlu etmişti fakat aynı gün yapıan 50gr yüklemede tokluk şekerim yüksek çıkınca bugün 3 saat süren 100gr lık testi yaptı doktorum değerlerim aşağıdaki gibi![]()
Beni endokrinoloji doktoruna sevk etti. Sağlık ocağı da tetanos aşısı yaptı.iki günd kollarım delik deşik oldu. moralim çok bozuldu. Ailemde şeker hastası yoktu bende de yoktu. üstelik ne kiloluyum ne de hamilelikte çok kilo aldım
aynen öyle valla ben 2 haftada 1 gün yarım gün çağırıyorum ayda 1 tam gün almaktan daha iyi oluyor yorulmuyorum böylece ev de hep temiz kalıyor benim eşim asla yardım etmez içtiği bardağı kaldırmaz o derece bana dediki ben sana yardım edemem zaten çalışıyoruz kadın tutalım parasını ben vericem yorulma sen :))) ayyy kocam benim ne düşünceli o zaten söylmese ben alıcaktım mecburen :)) olmuyor hem hamile hem çalış hem de evin temiz kalsın yok öyle :))))
Hanımlar çok kötüyüm.
Hanımlar çok kötüyüm.
mrb cnm benim normal şeker hastalığım var hamilelikten önce vardı çok yüksek değil cnm üzme kendini diyet verir büyük ihtimalle
orkulacak bişey yok arkadaşımın 200 çıkmıştı diyet verdi tekrar ölçtüler normal çıktı doğumdan sonrada tamamen düzene biniyo
okadar korkulacak bişey yok
Aynen hiç öyle taktırmayan bi hastane görmedim ben çok saçma olur mu öyle şey![]()
canım hareket takibi ancak 28.haftada başlarmış.daha çok minik senin bebiş..benimkilerde gece aktifleşiyor.gündüz birkaç tekme ama gece resmen coşuyolar...
daha erken ,bi 10 gün sonra daha çok hissedersin hareketlerini.![]()
cnm güzel anlatmışsın valla, peki sen ne kullanıyosun, birde balıktan sonra yoğurt yemeğin diyorlardı, birde ben deniz levreği yemeğe çalışıyorum yani öyledir diye alıyorum, ağır metal olmazmış..
Bende de aynı durum var ama daha doktoruma soramadım ilk hamileliğimde hiç öyle bir şey yaşamamıştım ama bunda çok çok kaşınıyor. Doktora gitmeme de daha çok var(
ama benim dr um balık yağı verdi:44:
Flufem tetanoz konusunda ivf drların yaptır ya da yaptırma dediler mi benimki size burskıyoruz dedi
Ne yapsyım bilemedim
Sana da günaydın canım ne oldu sorun mu var???![]()
Canım ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım.Gelecek hafta yaptıracağım.Balık yağını da 17. haftadan beri hergün kullanıyorum.Ben vejeteryanım hiç balık yemiyorum.Doktorum o yüzden verdi.Markası Seven Seas.Ayrıca her gün üç tane ceviz yiyorum.şeker yüklemesi yaptıran var mı, aç mı tok mu gidiyoruz, birde balık yağı kullanan var mı
Sağol arjincim ben de yaptırayım o zaman çarsamba sabahtan gideyim elim kolum şişerse o gün dinlenebilme şansım olurCanım benimde ivf.Hem kadın doğumcum hemde ayrıntılı ultrasonu yapan perinotolog yaptırmamı söyledi.Ben 21. haftada yaptırdım.Tedbirli olmakta fayda var.
Flufem tetanoz konusunda ivf drların yaptır ya da yaptırma dediler mi benimki size burskıyoruz dedi
Ne yapsyım bilemedim