slm kızlar , bu sabah mide bulantısı kusma ve ishalle uyandım

aksi gibi eşimde dün şehir dışındaydı evde tektim yani, sabah 6 da uyandım banyoya zor attım kendimi, alttan üsten gidiyo tabiri caizse

neyse yarım saate biraz daha iyi hissedince giyinimde işe gidiym dedim, kahvaltı yapamıyorum, cnm bişi istemiyor o kadar kusunca flnda halsizlikten elim kolum uyuştu bide araba kullancam diye vazgeçtim işe gitmekten,arayıp haber verdim, görümcemi aradım o geldi sağolsun acile gittik dr.umun olduğu hastaneye acilden yukarı druma yönlendirdiler tabi hiç bi müdahale yapmadılar , drumda ameliyattaymış, dahiliyeciye gittim onun muayenesinin ardından dr.um geldi de birde ona göründüm ama bi saat bekledim dr.ları dedm siz beni alana kadar ben iyileştim, saat 8 de hastanedeydim 9 30 da anca muayene olabildim, hiç bişi yiyemeyince iyice halsizlik çöktü, serumda vermediler, drum serum alma bişeyler yemeğe çalış deyip durdu neyse artık en son 11 30 du midem baya rahatlamıştı ağrı kalmayınca bişiler yiyebildim, tahliller fln alındı sonuçları için aricam bakalım 13.30 da ne dicekler , bu arada bebişimi de görmüş oldum , ultrasonla benim safra keseme karaciğerime böbreklerime flnda baktı dr. bişi yok çok şükür bebişimde kıpır kıpırdı 22+1'iz bugün ama yine 22+4 günlük görünüyor herzamanki gibi üç gün önde

551 gr.mış boyunu sormak aklıma gelmedi dr da söylemedi galiba,şimdi gayet iyyim yediğim bişi dokundu galiba ,dün cnm soğan salatası istemişti, limonlu fln

soğan zaten hiç iyi gelmiyo mideme fazla geldi demkki rahatsız etti beni aman dikkat edin sizlerde kendinize