Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa ben buna katılmayı planlıyorum
Kızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar(
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye
(
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.
geçmiş olsun maveracım..dünde ben öyleydim.aşure günümdü,allah kabul etsin![]()
Kızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar(
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye
(
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.
Güzel isim gerçekten : )
Ya ben utanarak bir şey sormak istiyorum,
"adıyla yaşasın" ne demek acaba?
Ben burda duydum bir kaç defa bu tabiri,
halen de tam olarak anlamını bilmiyorum![]()
canım, adıyla yaşasın: adına yakışır bir insan olsun, adı gibi güzel olsun, adıyla uzun yıllar yaşasın anlamlarına gelir. bizim buralarda genelde söylenir, iyi niyetle, dua niyetine...yöresel bi söz mü acaba? sen duymadım deyince aklıma takıldı![]()
ınan cok uzuldum benım kocamda gecelerı gec gelıyor eve bazen ınan bende etkılendım sımdı :S
bu arada kzızımızın adını da kesınlestırdık.
ALYA nın yanına rahmatlı babannemızın adı NURHANı koyacagız.
yani ALYA NURHAN YILDIZ oldu kızcemın adı :)))
Bi de tetanoz aşısıyla ilgili bişey sorucam.Normalde hamilelikte 2 doz tetanoz aşısı olunması gerekiyormuş ya, ben zaten hamile kalmadan önce aşı olmaya başlamıştım.2 doz olmuştum.3. yü olacakken hamile kaldığımı öğrendim ve ağustosta olmam gerekirken hamile olduğum için olamadım.Yaklaşık 1 ay önce falan sağlık ocağından çağırdıklarında tekrar tetanoz aşısı oldum ve ebe bir daha aşıya gerek olmadığını söyledi, doğum öncesi 2 tane vurunduğum için.Bi dahakini 1 sene sonra olmam gerekiyormuş.
Biraz uzun yazdım ama bununla ilgili bi bilgisi olan var mı acaba
İyi bir anlamı olduğunu tahmin ettim de işte tam olarak bilmeyince kullanmaya da utandım : )
Ben bu hafta nerdeyse 3 gün hiç hissetmedim.
İnsan endişe ediyor gerçekten ama bugün hafiften başladı kıpırtılar.
Pozisyonu terstir diye düşünüp içini rahatlar canım...
Bebişin hiç bir şeyden haberi yok kendi kendine takılıyor belki şu an : )
Selam. Ben hamilelikten iki yıl önce 3.yü olmuştum, aşının koruma süresi 5 yıl olduğu için tekrar aşı olmayacağım söylendi. sizde de benzer bir durum var sanırım.
Cok sagol canim benim sozde ben de oyle biliyorum ama hergun kipir kipir olusuna alisinca kotu oluyor insan![]()
Selam. Ben hamilelikten iki yıl önce 3.yü olmuştum, aşının koruma süresi 5 yıl olduğu için tekrar aşı olmayacağım söylendi. sizde de benzer bir durum var sanırım.
ayyy gerçekten mi?benim yaşadığım şoku sen de yaşamışsındır ben belki 50 defa sordum gerçekten mi şaka mı bu doktor falan diye :))) hayırlısı olsun sağlıklı evlatlar olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil :)
cnm 5 doz tetenoz aşısı ve 15 yıl koruyor yeni yaptırdım bitti benim aşılarım
Ben okula aşı için geldiklerinde 1.yi yaptırmıştım, verdikleri kartla gittim. 3. dozdan sonra "bitti" dediler. Geçen hafta gidip sordum tetanos aşısı yaptırıp yaptırmayacağımı, "5 yıllık süre dolmamış size yapılmayacak" dediler. Şimdi içime kurt düştü, bi'de doktoruma mı sorsam?