2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
selam herkese
bende göbek büyütmeye başlayanlardanım :) benimki daha çok yeni ama çok şişkinlik yapıyor. bir de ben çok kilo almak istemiyorum,sizin uyguladığınız bi yemek programı var mı?

hoş geldin cnm! evet ya bitmiyor sürekli yiyorum bi de en çok canım meyve istiyo yararlı bişey istiyo en azından:) inş sağ salim alırız ya! doktora yarın gidicez bakalım keseyi mi görücez kalp atışlarını mı bilmiyorum???

bende bugün gidicem doktora çok heyecanlıyım stresliyim korkuyorum kötü bişi dicek die gece doğru düzgün uyuyamadım...

merhaba arkadaşlar, bu sabah sağlık ocağından test sonuçlarımı aldım, tiroidim (tsh) azıcık yüksek çıktı -4.31-, doktor çok önemli olmayabileceğini söyledi. sizlerin nasıldı acaba değerleriniz? bu arada gebelik hormonum 10.000'in üzerinde çıktı, bu ay için normal herhalde?

bu arada hamile kaldığımı öğrendiğimden beri olan şişkinliğim 2 gündür azaldı şükür, bol bol kuru kayısı ve kuru incir yiyorum. uzun süre aç kalmamaya çalışıyorum, meyve ya da kepekli galeta atışırıyorum.

bir de, aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz, Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bebelerimizi

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

selam herkese
bende göbek büyütmeye başlayanlardanım :) benimki daha çok yeni ama çok şişkinlik yapıyor. bir de ben çok kilo almak istemiyorum,sizin uyguladığınız bi yemek programı var mı?
var
canım ne isterse yiyorum hiç kısıtlamıyorum kızartma normaldede cok yemem çikolatayı bıraktım canım ekşi istiyo tatlı yiyemımıyorum ama 1 kg limon yiyebilirim gibi gelıyo
bende bugün gidicem doktora çok heyecanlıyım stresliyim korkuyorum kötü bişi dicek die gece doğru düzgün uyuyamadım...
sakin ol canım hayırlı haberlerle dön miniğin resminide ekle diğer topiğe

10000 mi
normalmi acaba hcg tekrarı yapmadım kalp atışlarını keseyi görünce ama ikizmi normalmi bende anlamadım

korkma canım, inşallah güzel haberlerle dönüceksin bize.. haberini bekliyoruz

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

inşallah kızlar sağolun gelince yazarım tabi...

kuru kayısı yemekten kaç gündür içim dışıma çıktı ama şişkinliğime hiç çare olmadı mart annelerindeydi sanırım gördüm kayısıyı kaynatıp püre haline getirip sonra sulandırarak yemeklerden sonra içiyormuş birisi faydasını görmüş bende onu denicem...

Canım hayırlısı olsun.Bebeğinde çok küçükmüş ya.Sendeki de iyi cesaret.

Hayırlı olsun canım.Aramıza hoşgeldin.

benim kilom çok oynamaz ,herkes sen çok kilo almazsın diyor ama yinede korkuyorum. çünkü en kilolu halim 53-54 oldu,oda tıka basa yediğim zaman:) bebeğe vitamin olsun diye çok kısmıyorum kendimi ama çevremdekilerin hamile hallerini görünce tırsıyorum.

bizde cok istiyoduk ama kısmet olmadı üzülmedim allahım minğimi korusun başka bişeyde istemem
sorun cıkarmadığı sürece kilodan korkmuyorum

Yok canım benım basıma bu ıkıncı kez geldı ama ılk kez bukadar yukseldı bhcg degerım. reglımı 10 gun gectım artık hamıleyım dıye dusunmustum ama kısmet. keseyi de bugun gormeye gidecektik. olmadı.
Hasarlı spermler dölledıgı zaman olusuyormus bu kımyasal gebelık genelde..
yani aslında Allah oyle bi duzende yaratmıs ki özürlü bebek olusacaksa onu engelliyor hemen. oyuzden sukredıyorum halime.
elbet dogru bi zaman vardır insallah :)

cok tesekkurler iyi dileklerinize, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…