o açlık hiç bitmiycek canım:) içindeki minik için açlık hissetmesen bile sürekli yemek zorunda hissedeceksin kendini... inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız yeğenimi:) bu arada arıycaktım seni ama burdaymışsın, doktora gittin mi???
varselam herkese
bende göbek büyütmeye başlayanlardanım :) benimki daha çok yeni ama çok şişkinlik yapıyor. bir de ben çok kilo almak istemiyorum,sizin uyguladığınız bi yemek programı var mı?
sakin ol canım hayırlı haberlerle dön miniğin resminide ekle diğer topiğebende bugün gidicem doktora çok heyecanlıyım stresliyim korkuyorum kötü bişi dicek die gece doğru düzgün uyuyamadım...
bende bugün gidicem doktora çok heyecanlıyım stresliyim korkuyorum kötü bişi dicek die gece doğru düzgün uyuyamadım...
10000 mimerhaba arkadaşlar, bu sabah sağlık ocağından test sonuçlarımı aldım, tiroidim (tsh) azıcık yüksek çıktı -4.31-, doktor çok önemli olmayabileceğini söyledi. sizlerin nasıldı acaba değerleriniz? bu arada gebelik hormonum 10.000'in üzerinde çıktı, bu ay için normal herhalde?
bu arada hamile kaldığımı öğrendiğimden beri olan şişkinliğim 2 gündür azaldı şükür, bol bol kuru kayısı ve kuru incir yiyorum. uzun süre aç kalmamaya çalışıyorum, meyve ya da kepekli galeta atışırıyorum.
bir de, aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz, Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bebelerimizi
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası
var
canım ne isterse yiyorum hiç kısıtlamıyorum kızartma normaldede cok yemem çikolatayı bıraktım canım ekşi istiyo tatlı yiyemımıyorum ama 1 kg limon yiyebilirim gibi gelıyo
sakin ol canım hayırlı haberlerle dön miniğin resminide ekle diğer topiğe
korkma canım, inşallah güzel haberlerle dönüceksin bize.. haberini bekliyoruz
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…
merhaba arkadaşlar, bu sabah sağlık ocağından test sonuçlarımı aldım, tiroidim (tsh) azıcık yüksek çıktı -4.31-, doktor çok önemli olmayabileceğini söyledi. sizlerin nasıldı acaba değerleriniz? bu arada gebelik hormonum 10.000'in üzerinde çıktı, bu ay için normal herhalde?
bu arada hamile kaldığımı öğrendiğimden beri olan şişkinliğim 2 gündür azaldı şükür, bol bol kuru kayısı ve kuru incir yiyorum. uzun süre aç kalmamaya çalışıyorum, meyve ya da kepekli galeta atışırıyorum.
bir de, aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz, Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bebelerimizi
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…
10000 mi
normalmi acaba hcg tekrarı yapmadım kalp atışlarını keseyi görünce ama ikizmi normalmi bende anlamadım
mrh bende 2013 şubat annesiyim 6 aylık bi kızım var çok şükür ve yine hamileyim galiba en son adet tarihim 12 temmuz ama değerim 22 çıktı dr geç döllenmedir dedi ama bakalım yarın tekrar kan testi yapıcam ikiye katlanırsa inşallah bende aranızdayım artık...
selam hatunlar uzun zamandir okuyorum ancak yazmak kismet oldu nasipse bende nisan annesi olucam 3 yasinda ogluma kardes geliyor sat 8 temmuz 5 +1de kesemizi gorduk 20 sinde randevum var kalbini duyariz ins minigimin herkese cok guzel bi hsmilelik diliyorum
bizde cok istiyoduk ama kısmet olmadı üzülmedim allahım minğimi korusun başka bişeyde istemem7. haftamdayım ya artık, o yüzden biraz yüksek çıkmış olabilir sanki değerim? ikiz mi, ahhh keşke, eşim de ben de öyle çok istiyoruz ki:))
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası
sorun cıkarmadığı sürece kilodan korkmuyorumbenim kilom çok oynamaz ,herkes sen çok kilo almazsın diyor ama yinede korkuyorum. çünkü en kilolu halim 53-54 oldu,oda tıka basa yediğim zaman:) bebeğe vitamin olsun diye çok kısmıyorum kendimi ama çevremdekilerin hamile hallerini görünce tırsıyorum.
canım izmirin neresindensin hangi doktora gidiyosun
Canım hayırlısı olsun.Bebeğinde çok küçükmüş ya.Sendeki de iyi cesaret.
Hayırlı olsun canım.Aramıza hoşgeldin.
canım ya cok sasırdım ama bu dusuk olmuyormuy ada ne dır bu anlamadım bos gebelıkmı ?
ben kımyasalda reglı tarıhıne kadar gıdıyor dıye bılıyordum
bende gormedım bılıyormusun benımde 4 veya 5 agustos reglı tarıhımde reglı gunumde beta hcg 295 cıktı ne doktora gıttım ne testı tekrarladım bız mınelle aynı gun doguracaktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?