2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım çok geçmiş olsun..kesınlıkle herşeyde bı hayır var..allah buyuk canım başka aylarda olur inşallah..

oglumda kalp atıslarını duyacagımı bılmıyordum ansıl bısey oldugunuda dısarı ses verıldıgınıde
bır anda ses cıkmaya baslayınca doktor bak kalbı atıyor dedı
ben bır agla
canım oglum ya ne kadar zorluklarla aldım ben onu kucagıma

yas 22 ılk hamılelık bdt 16.04.2014

kızlar sizlerde ne gibi değişimler var.ben sık sık açlık hissi yaşıyorum..kokular hep burnumda..sürekli yesem içsem rahatlıycam gibigelyor..ama canım bişeler istemiyor..ayy kendimi anlamıyorum

hayırlısı olsun minel biliyorsun benim kesede küçük çıktı bende haftaya gideceğim bakalım sağlıklı olmaları bence de herşeyin en önemlisi başta olması daha iyi inşallah yakında sağlıklı bir hamilelikle bebişini kucağına almanı canı gönülden dilerim

canım benimmm hadi gözün aydın kuzumm....

kızlar sizlerde ne gibi değişimler var.ben sık sık açlık hissi yaşıyorum..kokular hep burnumda..sürekli yesem içsem rahatlıycam gibigelyor..ama canım bişeler istemiyor..ayy kendimi anlamıyorum

canımmm aynı senin gibiyimm ben deeee... nolduğunu anlamadımm.. nasıl birşeydirrrr buu :44::44:

canımmm aynı senin gibiyimm ben deeee... nolduğunu anlamadımm.. nasıl birşeydirrrr buu :44::44:

cnm kimse bana cvp vermiyor diye deli olacaktım ya kendimi sorunlu sanmaya başlamıştım.duramıyorum cnm bişeler yesem içsem gibi hissediyorum ama olmuyor..ben hamile kalalı iki kilo aldım sanırsam off off

kenar konturlarından bahsetmiş doktorun canım şekil benim daha önceki tecrübelerimle sabit şekilden şekle girmiş olabilir yuvarlak oval fasülye vs gibi

Kızlar sık acıktıgınızı yazmıssınız. Ben de ise tam tersi, surekli bir tıkanıklık hissi var. İlk hamileliğimde de aynı boyle olmustu.
Adeta gogsumde bir yumruk baskısı var gibi, iki üç lokma yiyince sanki kilolarca yemek yemişim patlayacak gibi oluyorum.

Bu arada en son (sat sonrası) 406 cıkan bhcg degerim biraz dusuk gelmişti. 3 gun sonra tekrar bakıldı bu sefer 1560 cıktı. Artış iyi bu sefer. Ultrasonda da kese cok net olmadan hatta yolk sac da gordu ama cok net degildi. Yani kenar hatları cok belirgin degildi. Aslında hamileliğim cok yeni ama yine de kese daha net gorunebilir miydi diye endişe ediyorum. Dr haftaya tekrar bakalım o zaman keseyi daha net gorebiliriz dedi. tabi keseyi gorsek de bir sonraki stres de kalp atışlarını duyabilmek. Uzerine bir de tatil için uzun yola cıkacagız insallah gidip geldigimde bir sıkıntı olusmaz. Herkese sorunsuz firesiz saglıklı bir hamilelik diliyorum arkadaslar.

CNM hiç kafana takma ben en son 424 ü gördüm ve çok yavaş arttı ve birdahada baktırmadım direk kalp atışı ve kese için gittim.sen de duyacaksın cnm üzülme..
ben sık sık bişeler istiyorum hep yesem içsen diye.önceden bukadar değildim ve kokulardan nefret ediyorum.....

Öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına canım yazdıklarını okudum bir öğretmen olarak neden utanacakmışsın inan anlamadım böyle düşünmene üzüldüm, annesi belli babası belli ve en güzel doğal olay hamilelik ve herkesin çocuğu olmasa da bir anne babası var herkes bu tür bir yoldan geçiyor
yani son dönemde geçen bazı konuşmalar;
yok hamile kadın sokağa çıkmamalı yok kocası arabasında gezdirmeli gibi şeyler dolaşıyor çok bağnazca, yobazca buluyorum ve kötü niyetli buluyorum böyle insanları...

yanlış anlama utanabilirsin utangaçlık yapı meselesi seni yargılamıyorum sadece böyle düşüncelere olan tepkimi dile getirmek istedim

nerdeyse ılk gunden berı bu agrılar gecmıyo,gunduzlerı sadece bel hıssedıyorum ayaktayken pek anlasılmıyo.ama gece yatınca tüm kemıklerım vucudum agrılar ıcınde..bulantım hıc yok..

çok sevindim tebrik ederim canım, darısı benim gibi duymayan arkadaşların başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…