bence hemen acıle gıtmelısın sende canımslm kızlar dün gece çok kasıklarım agrıyodu ve lavaboya gittiğimde 3 damla leke geldiğini gördüm inşallah bi oırun yoktur
normalde çarşamba gitcektim ancak salıya aldım randevuyu dua edin de bi sorun olmasın bira pimpirikliyim de
Allah korusun bayada buyuksun masallahBende dün eve gittim bi baktım 5-6 damla kanamam var. Hemen koştum acile. DOktor baktı ultrasonla. Hemen ekseyi ve bebeği gördü. Şu an için bi tehlike gözükmüyor. Ama biz yinede her kanamayı düşük tehlikesi olarak değerlendiririz dedi. Bi iğne yaptı. Sonra progestan verdi sabah akşam alacaksın dedi. İstersen alttan bakıp kalp atışını duyabiliriz dedi ama kanamam oldu zaten diye alttan müdahaleden korktum açıkcası istemedim. Nasılsa 10 gün sonra kontrol var o zaman bakarız dedim. Ama çok korkuyorum miniğime bişey olursa diye
benım yıllık ıznım 2 hafta ıdıAllahın izniye bişey olmaz inşallah kızlar.siz kendinize dikkat edin..normaldir diye düşünün..10 gün sonra inşşallh herşey daha güzel olucak..
haftataya bugün de ben ağlıyor olucam:) tatilimmmm bittiiiii ne çabukkk geçtiiiii diye:) sayılı gün çabuk geçer ..ama çok şükür hayatımız dah bir anlamlı artık..heycanlı bekleyiiler var ona güveniyorum..
hem sen tatilini doya doya rahat rahat yüze yüze geçirmişsindir..bak şimdi eskiden olsa ben güneşin altında zor kalkardım..doy adoy istediğim yerlere yüzerdim..deli danalar gibi gezerdim tatilde...istediğimide yerdim:)
şimdi yemeklere dikkat yürüyüşe dikkat yüzmeye dikkatdikkattttttt bebek varrrr:)
kızlar geçmiş olsun inşallah hiçbir sorun çıkmıcak iyi düşünün iyi olsun
Canım geçmiş olsun.Ama takdir ettim seni.Bardağa dolu tarafından bakıyorsun.İnş. bi daha aya güzel haberini alırız canım.Rabbim daha beterinden saklasın.Kizlar dun aksama dogru kanamam basladi dr a kostum hemen, keseyi goremedi bhcg testi istedi yaptirdim 636 dan 232 ye dusmus. Yani kimyasal gebelik.
Ve inanin halime sukrettim cunku dr dis gebelikde olabilir demisti. Kanamam henuz baslamadi, az az geliyor. Uzgun degilim kesinlikle, sukur halindeyim.
herseyin hayırlısı diyorum, olanda da var bir hayır olmayanda da.
Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun,
dikkat edin kendinize ve bebişlerinize..
Minel
Günaydın kızlar herkese, aşırı yoğun iş temposundan yazamıyorum ama sık sık yazılarınızı okuyorum bir kaç arkadaş da lekenlenme olmuş. Oluruna bırakın kızlar, ben öyle yaptım şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür ama giedceğim önüne engel konulmuyor yiyecek ekmeği olanda ne yaparsan yap doğuyor. bebişimizin tadını çıkartalım bu günler çooook kıymetli.
Benim en büyük sorunum 8-5 olan tansiyonum. Çekşm esanalarında sağolsun asistanlar hemen tuzlu ayranı yetiştiryorlar. sonrada çekime devam. Buarada aceleyele yazıyorum çekime yetişmem lazım öptüm hepinizi.... Allaha emanet olun.
Devami gelmedi diye panik yapmadim ama yatiyirum sadece gitsem mi ki ya korkuttun benibence hemen acıle gıtmelısın sende canım
Allah korusun bayada buyuksun masallah
ınsallah hıcbısey olmaz
benım yıllık ıznım 2 hafta ıdı
2 hafatda 2 ıs gunude kalıyor ya 14 gunden onuda ramazan bayramına kattık hamıle oldugumu ogrendıkten sonra bayram tatılıne bırlestırdık fabrıka olarak toplu cıkıyoruz ızınlere sımdı ızınler bıttı 30 agustos var
esıme dıyorum gunu bırlık denıze gıdelım dıye :)
hamıleyken yuzmek guzel olur
nerelere gıdıceksınız bız ıstanbuldayız tatıle ayvalıga gıtmıstık ama gunu bırlık denıze trakya tarafuına gıderız
inşallah kimseye bısey olmaz
inşalah sorun çıkmaz artık.benimde dündendir miğrenim tutmuş mahfoldum sadece parol içiyorum oda mecburiyetten dayanılacak gibi değil benim gibi miğreni olan var mı
bence hemen acıle gıtmelısın sende canım
Allah korusun bayada buyuksun masallah
ınsallah hıcbısey olmaz
benım yıllık ıznım 2 hafta ıdı
2 hafatda 2 ıs gunude kalıyor ya 14 gunden onuda ramazan bayramına kattık hamıle oldugumu ogrendıkten sonra bayram tatılıne bırlestırdık fabrıka olarak toplu cıkıyoruz ızınlere sımdı ızınler bıttı 30 agustos var
esıme dıyorum gunu bırlık denıze gıdelım dıye :)
hamıleyken yuzmek guzel olur
nerelere gıdıceksınız bız ıstanbuldayız tatıle ayvalıga gıtmıstık ama gunu bırlık denıze trakya tarafuına gıderız
inşallah kimseye bısey olmaz
bende de baş ağrısı oluor ve daha çok yeni olduğum halde midem sürekli kazıınıyor hep açlık hissediyorumhamilelikte baş ağrıları sık görülüyomuş. bende de çok kötü bulantı var sabahları çok kötüyüm ve bi de sürekli midem kazınıyo:)
Devami gelmedi diye panik yapmadim ama yatiyirum sadece gitsem mi ki ya korkuttun beni
canım biz Allah izn verirse alanya gidicez..kışın ayarladık o zaman tatil yerleri indirimde oluyor..bide giderken bir gün ıspartada kalıcaz..ısparta benim ünv.yıllarımın geçtiği yer ..çok özledim oraları..8 yıl sonra ilk defa gidicem bakalım..asıl tatil değilde ısparta beni çok heyecanladırıyor...
ayvalıkda çok güzeldir..gidenler çok anlatıyor oraları...
sende evet 30 ağustosada günibirlik tatil yaparsın inşallahh..
bende de baş ağrısı oluor ve daha çok yeni olduğum halde midem sürekli kazıınıyor hep açlık hissediyorum
bende de baş ağrısı oluor ve daha çok yeni olduğum halde midem sürekli kazıınıyor hep açlık hissediyorum
bu açlık çok fena çok! tokluk hissim yok artık bi de sürekli canım meyve istiyo. napcaz ne zaman azalır ki bu açlık???
hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün inşallahselam hatunlar uzun zamandir okuyorum ancak yazmak kismet oldu nasipse bende nisan annesi olucam 3 yasinda ogluma kardes geliyor sat 8 temmuz 5 +1de kesemizi gorduk 20 sinde randevum var kalbini duyariz ins minigimin herkese cok guzel bi hsmilelik diliyorum
bu açlık çok fena çok! tokluk hissim yok artık bi de sürekli canım meyve istiyo. napcaz ne zaman azalır ki bu açlık???
cok tesekkurler 35 i gorunce sornak istedim izmirlimisin bende izmirliyimdehayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün inşallah
valla kocaman bi göbek var bende önceden karın göbek fln yoktu zannedersin bebek 3 aylıkkızlaaar benim bebek mi büyüdü kocaman oldu göbeğim göğüs hizzamda nerdeyse. biz çabuk mu büyüyoruz. yoksa bu gaz mıııı
ohh siz temmuzda gitmişsiniz biz taaa haziranda gittik işimizden dolayı hiç gitmemiş gibiyim rengim bile acıldıhayırlısı olsun ne guzel bız tatıle temmuzun ilk hafrtası gıtıtk ramazandan once sımdı her gıdene ımrenıyorum sankı aylar gecmıs gıbı uzerınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?