çok geçmiş olsun hayırlısı olsun ilk hamileğin miydi?
Canım bu nasıl olur kımyasal gebelık adet donemınde atılır
düşükmü yapıyorsun :26:
Kizlar dun aksama dogru kanamam basladi dr a kostum hemen, keseyi goremedi bhcg testi istedi yaptirdim 636 dan 232 ye dusmus. Yani kimyasal gebelik.
Ve inanin halime sukrettim cunku dr dis gebelikde olabilir demisti. Kanamam henuz baslamadi, az az geliyor. Uzgun degilim kesinlikle, sukur halindeyim.
herseyin hayırlısı diyorum, olanda da var bir hayır olmayanda da.
Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun,
dikkat edin kendinize ve bebişlerinize..
Minel
canım ya cok sasırdım ama bu dusuk olmuyormuy ada ne dır bu anlamadım bos gebelıkmı ?ayın 6sında regl olmam gerekti olmadım, bhcg 600 e kadar cıktı, dra yarın gidecektim, yarını beklemeden basladı kanamam.
bilmiyorum nasıl oldugunu, regl ile atılacakmıs, kurtaj olmayacagım.
canım bişey sorucam siz keseyi görmüşmüydünüz..
canım ya cok sasırdım ama bu dusuk olmuyormuy ada ne dır bu anlamadım bos gebelıkmı ?
ben kımyasalda reglı tarıhıne kadar gıdıyor dıye bılıyordum
bende gormedım bılıyormusun benımde 4 veya 5 agustos reglı tarıhımde reglı gunumde beta hcg 295 cıktı ne doktora gıttım ne testı tekrarladım bız mınelle aynı gun doguracaktık
geçmiş olsun canım inşallah bir sonraki ay sağlıklı bir hamilelik yaşarsın ben de dış gebelik geçirmiştim ve sekiz ay sonra şükürler olsun ki tekrar hamileyim.Kizlar dun aksama dogru kanamam basladi dr a kostum hemen, keseyi goremedi bhcg testi istedi yaptirdim 636 dan 232 ye dusmus. Yani kimyasal gebelik.
Ve inanin halime sukrettim cunku dr dis gebelikde olabilir demisti. Kanamam henuz baslamadi, az az geliyor. Uzgun degilim kesinlikle, sukur halindeyim.
Minel
yok getırmıyorum ancak bu ne rahatlık dıyorum 5+2 hala doktora gıtmedım 6+3 gıdecegım doktora
Kizlar dun aksama dogru kanamam basladi dr a kostum hemen, keseyi goremedi bhcg testi istedi yaptirdim 636 dan 232 ye dusmus. Yani kimyasal gebelik.
Minel
aslında seninyaptığın doğru yurt dışında yanlış hatırlamıyosam 8 haftalıkken gidiyolar geöb bir yerde okumuştum..
bende bugün dr gidicem ..yrn kısmetse tatile cıkıcaz ...ya ama çok heyecanlıyım..
ayın 6sında regl olmam gerekti olmadım, bhcg 600 e kadar cıktı, dra yarın gidecektim, yarını beklemeden basladı kanamam.
bilmiyorum nasıl oldugunu, regl ile atılacakmıs, kurtaj olmayacagım.
geçmiş olsun kızlar inş daha başka sorun çıkmaz!!!
Bende dün eve gittim bi baktım 5-6 damla kanamam var. Hemen koştum acile. DOktor baktı ultrasonla. Hemen ekseyi ve bebeği gördü. Şu an için bi tehlike gözükmüyor. Ama biz yinede her kanamayı düşük tehlikesi olarak değerlendiririz dedi. Bi iğne yaptı. Sonra progestan verdi sabah akşam alacaksın dedi. İstersen alttan bakıp kalp atışını duyabiliriz dedi ama kanamam oldu zaten diye alttan müdahaleden korktum açıkcası istemedim. Nasılsa 10 gün sonra kontrol var o zaman bakarız dedim. Ama çok korkuyorum miniğime bişey olursa diye
hayırlısı olsun ne guzel bız tatıle temmuzun ilk hafrtası gıtıtk ramazandan once sımdı her gıdene ımrenıyorum sankı aylar gecmıs gıbı uzerınden
Minel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?