2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım bu nasıl olur kımyasal gebelık adet donemınde atılır
düşükmü yapıyorsun :26:

ayın 6sında regl olmam gerekti olmadım, bhcg 600 e kadar cıktı, dra yarın gidecektim, yarını beklemeden basladı kanamam.
bilmiyorum nasıl oldugunu, regl ile atılacakmıs, kurtaj olmayacagım.

çok geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısını versin... İnş en kısa zamanda toparlanır hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın sağlıklı bir şekilde yaşarsın...

ayın 6sında regl olmam gerekti olmadım, bhcg 600 e kadar cıktı, dra yarın gidecektim, yarını beklemeden basladı kanamam.
canım ya cok sasırdım ama bu dusuk olmuyormuy ada ne dır bu anlamadım bos gebelıkmı ?
ben kımyasalda reglı tarıhıne kadar gıdıyor dıye bılıyordum
canım bişey sorucam siz keseyi görmüşmüydünüz..

bende gormedım bılıyormusun benımde 4 veya 5 agustos reglı tarıhımde reglı gunumde beta hcg 295 cıktı ne doktora gıttım ne testı tekrarladım bız mınelle aynı gun doguracaktık

aklına kötü bişey getirme..

yok getırmıyorum ancak bu ne rahatlık dıyorum 5+2 hala doktora gıtmedım 6+3 gıdecegım doktora

geçmiş olsun canım inşallah bir sonraki ay sağlıklı bir hamilelik yaşarsın ben de dış gebelik geçirmiştim ve sekiz ay sonra şükürler olsun ki tekrar hamileyim.

yok getırmıyorum ancak bu ne rahatlık dıyorum 5+2 hala doktora gıtmedım 6+3 gıdecegım doktora

aslında seninyaptığın doğru yurt dışında yanlış hatırlamıyosam 8 haftalıkken gidiyolar geöb bir yerde okumuştum..
bende bugün dr gidicem ..yrn kısmetse tatile cıkıcaz ...ya ama çok heyecanlıyım..

Canım benim çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın inşallah bir sonraki ay hamiş olursu üzme kendini.

slm kızlar dün gece çok kasıklarım agrıyodu ve lavaboya gittiğimde 3 damla leke geldiğini gördüm inşallah bi oırun yoktur
normalde çarşamba gitcektim ancak salıya aldım randevuyu dua edin de bi sorun olmasın bira pimpirikliyim de

Bende dün eve gittim bi baktım 5-6 damla kanamam var. Hemen koştum acile. DOktor baktı ultrasonla. Hemen ekseyi ve bebeği gördü. Şu an için bi tehlike gözükmüyor. Ama biz yinede her kanamayı düşük tehlikesi olarak değerlendiririz dedi. Bi iğne yaptı. Sonra progestan verdi sabah akşam alacaksın dedi. İstersen alttan bakıp kalp atışını duyabiliriz dedi ama kanamam oldu zaten diye alttan müdahaleden korktum açıkcası istemedim. Nasılsa 10 gün sonra kontrol var o zaman bakarız dedim. Ama çok korkuyorum miniğime bişey olursa diye

hayırlısı olsun ne guzel bız tatıle temmuzun ilk hafrtası gıtıtk ramazandan once sımdı her gıdene ımrenıyorum sankı aylar gecmıs gıbı uzerınden

canım her şeyin hayırlısı inşalah önümüzde ki ay daha sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın

Allahın izniye bişey olmaz inşallah kızlar.siz kendinize dikkat edin..normaldir diye düşünün..10 gün sonra inşşallh herşey daha güzel olucak..

hayırlısı olsun ne guzel bız tatıle temmuzun ilk hafrtası gıtıtk ramazandan once sımdı her gıdene ımrenıyorum sankı aylar gecmıs gıbı uzerınden

haftataya bugün de ben ağlıyor olucam:) tatilimmmm bittiiiii ne çabukkk geçtiiiii diye:) sayılı gün çabuk geçer ..ama çok şükür hayatımız dah bir anlamlı artık..heycanlı bekleyiiler var ona güveniyorum..

hem sen tatilini doya doya rahat rahat yüze yüze geçirmişsindir..bak şimdi eskiden olsa ben güneşin altında zor kalkardım..doy adoy istediğim yerlere yüzerdim..deli danalar gibi gezerdim tatilde...istediğimide yerdim:)

şimdi yemeklere dikkat yürüyüşe dikkat yüzmeye dikkatdikkattttttt bebek varrrr:)

Canım geçmiş olsun. Bende Şubat ayında 11 haftalık bebeğimi kaybetmiştim fakat kısmet değilmiş Allah herşeyim hayırlısını bizim için daha iyi düşünüp ayarlamıştır mutlaka önemli olan senin sağlıklı olman umarım en kısa sürede Rabbim yenisini nasip eder:))

Günaydın kızlar herkese, aşırı yoğun iş temposundan yazamıyorum ama sık sık yazılarınızı okuyorum bir kaç arkadaş da lekenlenme olmuş. Oluruna bırakın kızlar, ben öyle yaptım şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür ama giedceğim önüne engel konulmuyor yiyecek ekmeği olanda ne yaparsan yap doğuyor. bebişimizin tadını çıkartalım bu günler çooook kıymetli.
Benim en büyük sorunum 8-5 olan tansiyonum. Çekşm esanalarında sağolsun asistanlar hemen tuzlu ayranı yetiştiryorlar. sonrada çekime devam. Buarada aceleyele yazıyorum çekime yetişmem lazım öptüm hepinizi.... Allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…