2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ne güzell tatlı yiyebiliyorsun...

ben hamile olmadan önce oturur yarım kilo baklava yer kalkardım.. artık canım hiç istemioo.. tatlıya dönüp bakmıyorum bilee.. çok üzülüyorummm

arkadaşlar ben 7+1 içindeyim kalp atışları duyulur mu hafta başında gitmek istiyorum ama inş duyulur ya herşeyiyle hissetmek istiyorum bebişimi :9 bir de kuyruk sokumu agrısı olan var mı benim iki gundur oldukça rahatsız ediyor.

canın ne istiyo ekşi şeyler mi o zaman???

evet canım tuzlu ekşili limonlu şeyler istiyoo canım.. dönüp yüzüne bakmıyorum tatlıların.. eşim şok olduu.. önümde arkamda dolaşıyoo.. dondurma aliim pasta alimm kek alayımm diye.. önceden ayıla bayıla tıka basa yerdim onları. canım istemiyoo şimdii... yersem de öylesine yiyorumm :44::44::44:

canım o ağrı olabiliyor diye duymuştum.. ama sen yine de sor doktorunaa...

ben heyecandan hiçbirşey soramadımm.. unuttum herşeyiii

canın ekşi isterse kız bebek derler... bakalım cnm hayırlısı! tam tersi de olabilir. sağlıklı olsun da cinsiyeti farketmez bebişlerin

slm kızlar bende gittim geldim doktora keseye baktı büyümüş dedi bebek nerde dedim daha çok küçük onu haftaya görcez dedi olumsuz bişi söylemedi kan tahlili istedi çıkan sonuçlara baktım netten tsh yüksek çıkmış benim normalde hep düşüktür nie böle oldu anlamadım t3 ve t4 normal ama tsh 5,12 çıkmış üst sınır 4,2 bakalım haftaya gidince ne dicek doktor...

kizlar kanamam oldu dun hastaneye yatirdilar bebegimin kalp atisini duymus doktor canli ve iyi dedi.ama dusebilir dedi kanamq arada m durdu sancim oluyo.bu arDa 6 haftalikmis bebegim

kızlar merhaba

10 gün önce yazıyodum buraya ama bir süredir izindeydim giredim hiç. sayfa almış başını gitmiş
kontrole gittim bugün, ikizmiş benim bebişler zaten tedaviyle olduğu için ihtimal vardı ama ben çok korkuyordum...hala da ne hissedeceğimi bilemiyorum. Ama Rabbime bin şükür, sağlıklı olsunlar da alışırım ikiz fikrine sanıyorum ki

Ark bugun kendi dr umda randevum vardi ikizlerden birinin kalp atisini duyduk oteki arkada oldugu icin duyamadik aralarinds 1 gun falan varm8s sukurler olsun rabbime

gecen gun cok uzulmistum iyi oldu bu sefer kalp atisini duyduğum

hahaah öyle önemli değil balıkesir ama ilk sayfada dursun istemedim şimdilik tanıdık falan olur diye

ben varım daha bugun aradım netten gebelıkte kuyruk sokumu agrısı dıye bsy varmı dıye....

iyi aksamlar kızlar
bütün gün oğlumla mesgul olduğum için fazla giremiyorum
ancak uyuduğu zamanlar iştee

cok cok sevindim hayırlı uğurlu olsun bebeşin. :)

çok teşekkürederim arkadaşım

slm kızlar!!! ben de buralarda 10 gün falan yokum. kardeşimin düğünü var haftaya artık doya doya göbek atamıcam dikkatli olmak lazım:) yarın da ilk doktor kontrolüm var. bakalım hayırlı haberleri alırız inş. bebişlerinize ve kendinize iyi bakınnnn

Canim keseni gormussun tebrik ederim
Kistlerin de düzelir inşallah.
slm kızlar inş bende nisan annelerinden olabileceğim.kuzumu çarşamba günü gördüm kalp atımını da kesesinide...ve bizde aranıza katılmak istedik..:) hepinize merhaba...
Hosgeldin canimmmmmmm
Gozun aydin canim darisi kalp atisi duymaya inşallah.
Tebrik ederim toprakcim masallah bebisine

Dun ben de oyle oldum.hickiriklara boguldum ne guzel bir duyguymus o Allahim...isteyen herkese nasip olur inşallah.

Canim tatilden bisey olmaz ama arada mola verip biraz yuru..
Kalp atisini da insallah duyarsin canim..

Kızlar bugün keseyi gördük doktor 5+5 dedi 2 hafta sonra kalp atışına bakacakmış
Tebrik ederim canım.
arkadaşlar tarama testleri hangi ayda yapılmaya başlanıyor yardımcı olur musunuz? :26:
Ilk tarama testi ikili tarama 11-14 haftalari arasinda yapılıyor canim..
Canim duyamasanda gorursun kalp atisini.
Biz dun 6+2 idik kalp atisini gorduk
kizlar kanamam oldu dun hastaneye yatirdilar bebegimin kalp atisini duymus doktor canli ve iyi dedi.ama dusebilir dedi kanamq arada m durdu sancim oluyo.bu arDa 6 haftalikmis bebegim
Gecmis olsun canım

Maşallah canim. Tebrik ederim saglikla gelsinler inş.

Son düzenleme:
Kızlar bu topigee ilk girenlerdenim ama doktor büyümemis dediği icin ve 10 gündür kanamam oldugu icin kendimi daha ait hissedemiyorum buraya yarın allahin izniyle doktora gidicem kalp atışlarını duyunca aranıza tam katilcam ne en olur dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…