ben bugün uyanır uyanmaz acıktım her zamanki gibi. kalktım midem yanıyo ve bulanıyordu. kalktım hemen lavaboya koştum kusacakmış gibi boş boş öğürdümsonra güzelce kahvaltı yaptım. yarım saat sonra acıktım bişeyler atıştırdım. meyve yedim. kraker atıştırdım. koca bi bardak süt içtim. yok açlık hala geçmiyor. sonra konya şekeri gördüm mutfakta ondan yedim iki tane açlık falan kalmadı. bebişin canı şeker çekmiş heralde:) tatlı istiyo canım bakalım erkek mi geliyor? tam tersini söyleyenler de var ama...
ne güzell tatlı yiyebiliyorsun...
ben hamile olmadan önce oturur yarım kilo baklava yer kalkardım.. artık canım hiç istemioo.. tatlıya dönüp bakmıyorum bilee.. çok üzülüyorummm
senin bebiş seni çok yoruyoriçerde çok hummalı bir çalışma var :)2. trimester bu konuda rahat geçiyor genelde
canın ne istiyo ekşi şeyler mi o zaman???
arkadaşlar ben 7+1 içindeyim kalp atışları duyulur mu hafta başında gitmek istiyorum ama inş duyulur ya herşeyiyle hissetmek istiyorum bebişimi :9 bir de kuyruk sokumu agrısı olan var mı benim iki gundur oldukça rahatsız ediyor.
evet canım tuzlu ekşili limonlu şeyler istiyoo canım.. dönüp yüzüne bakmıyorum tatlıların.. eşim şok olduu.. önümde arkamda dolaşıyoo.. dondurma aliim pasta alimm kek alayımm diye.. önceden ayıla bayıla tıka basa yerdim onları. canım istemiyoo şimdii... yersem de öylesine yiyorumm :44::44::44:
kizlar kanamam oldu dun hastaneye yatirdilar bebegimin kalp atisini duymus doktor canli ve iyi dedi.ama dusebilir dedi kanamq arada m durdu sancim oluyo.bu arDa 6 haftalikmis bebegim
hahaah öyle önemli değil balıkesir ama ilk sayfada dursun istemedim şimdilik tanıdık falan olur diyeben ankaradayım canım....
ne güzel bak canın meyve istiyo..ya tatlı hamur işi filan isteseydi:)..
bak sen şimdi şehrini söylemedin ya cidden çok merak ettim..neresi kız şehrin:)
hayııırrr canımm stress yapma bak bende aynı senin gibiydim..bgun 1.sa önce dr gttik çok şükür herşey yolunda hatta kal atışını da gördük:) seninde öyle olucak inşallahhhh:)
üzülme kistlerin için..onlar doğumla temizlenir..Bayanların nerdeyse %70 kist vardır heralde..
arkadaşlar ben 7+1 içindeyim kalp atışları duyulur mu hafta başında gitmek istiyorum ama inş duyulur ya herşeyiyle hissetmek istiyorum bebişimi :9 bir de kuyruk sokumu agrısı olan var mı benim iki gundur oldukça rahatsız ediyor.
cok cok sevindim hayırlı uğurlu olsun bebeşin. :)
Canım hayırlısı olsun.Bebeğinde çok küçükmüş ya.Sendeki de iyi cesaret.
tşk ederim seninkide hayırlı olsun...planlı bi gebelik değil süpriz oldu bizede önce bi şaşkınlık vardı çok erken diye ama şimdi çok istiyorum yaş ta 33 olunca...inşallah geç döllenmedir ve değerim yükselir ve sağlıklı sıhatli alırız bebeşleri kucaklarımıza
hayırlı olsun canım
Allah yardımcımız olsun benimde 1 yaşında bir oğlum var
kızlar sizlerde ne gibi değişimler var.ben sık sık açlık hissi yaşıyorum..kokular hep burnumda..sürekli yesem içsem rahatlıycam gibigelyor..ama canım bişeler istemiyor..ayy kendimi anlamıyorum
aynen sürekli midem kazınıyor ayrıca tüm parfüm,temizlik malz. vs kokuları midemi bulandırıyor
ilk hamileliğimde ne bir kusma ne bulantım olmuştu
gercekten her hamilelik kendi özgüymüş
valla çok zorolacak eminim bakalım napıcazbende emziriyorum canım kolay bir yöntem bulursan bizimle de paylaş olur mu?
nerdeyse ılk gunden berı bu agrılar gecmıyo,gunduzlerı sadece bel hıssedıyorum ayaktayken pek anlasılmıyo.ama gece yatınca tüm kemıklerım vucudum agrılar ıcınde..bulantım hıc yok..
off ben doğuma kadar çekmiştim canımm geçmiş olsun
kuzum benim.. ben yemek yiyorum 1 saat sonra acıkıyorum.. dediğin gibi sürekli bişiler yemek istiyorum,, bankada olduğum için zor oluyor.. kuruyemiş koydum masamaa... onlardan yiyorumm sürekliii... kilo için de iyi oluyor..
Canim keseni gormussun tebrik ederimBugün doktora gittim bebişimizin kesesini gördük 7.42 mm bir güzel yerine yerleşmiş
Ama doktorum kistlerim olduğunu ve bu yüzden sağ yumurtalığımın alınması gerekebileceğini test sonuçlarına göre ya hemen ya da sezeryan yapıp doğum sırasında alabileceklerini söyledi
baya bir moralim bozuldu güzel haberler almak için gitmişken bebişimizin kesesinden çok kistlerle ilgilenmek zorunda kaldık
bu kistlerin bebeğe hiç bir zararı yokmuş alınsa da sıkıntı olmazmış ve hamilelikte bu kist problemi sık yaşanan bir durummuş
daha önce kontrollerimi aksattığım için çok pişmanım şuan
Hosgeldin canimmmmmmmslm kızlar inş bende nisan annelerinden olabileceğim.kuzumu çarşamba günü gördüm kalp atımını da kesesinide...ve bizde aranıza katılmak istedik..:) hepinize merhaba...
Gozun aydin canim darisi kalp atisi duymaya inşallah.nisan anneleriiii hepinizeeee hayırlı cumalarrr
herkes iyidir umarımm..
dün ilk kontrolümüze gittik..
6 hafta yeni bittiği için vajinadan baktı doktorumuz... yolk sac ı gördük ama küçük olduğu için kalp atışını duyamadık.. onu da haftaya duyucakmışızz inşallah.. kesenin şekli güzel, kenarları düzgün dedi ama anlamadım ben... nasıl oluyoo şekli falan.. ilk defa duydumm...
Tebrik ederim toprakcim masallah bebisineAllahım hepimize inaşşallhhh sağlıklı gebelik ,hayırlı evlat nasip eder inşallahh..
dr.gitik kızlar..karından ultrsaonda rahat görünsün diye bir su içimişim bide wc gitmeyince karnım oldu davul..dr bile güldü..mesanen patyalacak nerdeyse dedi:) şaka yollu ama iyikide öyle yapmışsın yoksa rahat görmezdik dedi..
ve karından kesemizi , yolk kesemizi ve hatta atan minicik kalbini gördük..sesi dışarı vermedi dr.çünkü verilen ses dalgası bebeğe çok yakın bir yeri ısıtabiliyormuş..biraz büyüsün öyle dedi..Ama o bile yetti..ekran kalbi nasıl atıp duruyodu ya kızlar..maşşalahh..
Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu..
valla En büyük mucizeyi deneyimliyoruz kızlar..Allah çok büyük gerisi boş...
Dun ben de oyle oldum.hickiriklara boguldum ne guzel bir duyguymus o Allahim...isteyen herkese nasip olur inşallah.oglumda kalp atıslarını duyacagımı bılmıyordum ansıl bısey oldugunuda dısarı ses verıldıgınıde
bır anda ses cıkmaya baslayınca doktor bak kalbı atıyor dedı
ben bır agla
canım oglum ya ne kadar zorluklarla aldım ben onu kucagıma
Kızlar sık acıktıgınızı yazmıssınız. Ben de ise tam tersi, surekli bir tıkanıklık hissi var. İlk hamileliğimde de aynı boyle olmustu.
Adeta gogsumde bir yumruk baskısı var gibi, iki üç lokma yiyince sanki kilolarca yemek yemişim patlayacak gibi oluyorum.
Bu arada en son (sat sonrası) 406 cıkan bhcg degerim biraz dusuk gelmişti. 3 gun sonra tekrar bakıldı bu sefer 1560 cıktı. Artış iyi bu sefer. Ultrasonda da kese cok net olmadan hatta yolk sac da gordu ama cok net degildi. Yani kenar hatları cok belirgin degildi. Aslında hamileliğim cok yeni ama yine de kese daha net gorunebilir miydi diye endişe ediyorum. Dr haftaya tekrar bakalım o zaman keseyi daha net gorebiliriz dedi. tabi keseyi gorsek de bir sonraki stres de kalp atışlarını duyabilmek. Uzerine bir de tatil için uzun yola cıkacagız insallah gidip geldigimde bir sıkıntı olusmaz. Herkese sorunsuz firesiz saglıklı bir hamilelik diliyorum arkadaslar.
Tebrik ederim canım.Kızlar bugün keseyi gördük doktor 5+5 dedi 2 hafta sonra kalp atışına bakacakmış
Ilk tarama testi ikili tarama 11-14 haftalari arasinda yapılıyor canim..arkadaşlar tarama testleri hangi ayda yapılmaya başlanıyor yardımcı olur musunuz? :26:
Canim duyamasanda gorursun kalp atisini.arkadaşlar ben 7+1 içindeyim kalp atışları duyulur mu hafta başında gitmek istiyorum ama inş duyulur ya herşeyiyle hissetmek istiyorum bebişimi :9 bir de kuyruk sokumu agrısı olan var mı benim iki gundur oldukça rahatsız ediyor.
Gecmis olsun canımkizlar kanamam oldu dun hastaneye yatirdilar bebegimin kalp atisini duymus doktor canli ve iyi dedi.ama dusebilir dedi kanamq arada m durdu sancim oluyo.bu arDa 6 haftalikmis bebegim
kızlar merhaba
10 gün önce yazıyodum buraya ama bir süredir izindeydim giredim hiç. sayfa almış başını gitmiş
kontrole gittim bugün, ikizmiş benim bebişlerzaten tedaviyle olduğu için ihtimal vardı ama ben çok korkuyordum...hala da ne hissedeceğimi bilemiyorum. Ama Rabbime bin şükür, sağlıklı olsunlar da alışırım ikiz fikrine sanıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?