nerdeyse ılk gunden berı bu agrılar gecmıyo,gunduzlerı sadece bel hıssedıyorum ayaktayken pek anlasılmıyo.ama gece yatınca tüm kemıklerım vucudum agrılar ıcınde..bulantım hıc yok..
teşekkür ederim arkadaşım..sende iyi haberlerini en kısa zamanda verirsin artık inşallah..muhetmel doğum tarihlerimiz aynı çünkü..:)
senin bebiş seni çok yoruyoriçerde çok hummalı bir çalışma var :)2. trimester bu konuda rahat geçiyor genelde
cnm kimse bana cvp vermiyor diye deli olacaktım ya kendimi sorunlu sanmaya başlamıştım.duramıyorum cnm bişeler yesem içsem gibi hissediyorum ama olmuyor..ben hamile kalalı iki kilo aldım sanırsamoff off
kenar konturlarından bahsetmiş doktorun canım şekil benim daha önceki tecrübelerimle sabit şekilden şekle girmiş olabilir yuvarlak oval fasülye vs gibi
bu agrıların baslama tarıhıne bakınca ılk gunlerıme denk gelıo nerdeyse normalmı smdıden bu kadar yorması:)ıns bı sorun yoktur..:2:
canım benim çok sağoll... ben de diyorum ki ne diyoo doktorr
bende öyleydim ama ishal oldum nasıl olduysa süt beni ishal yapar hep zatentuvalete cıkamadıgımıs oylemısymıydım :26::26::26::26::26:
kese bozuk olursa bebek düşüyomuş genelde banada dr kese bozuk demişti hcg 385 ken meğerse kanama alanını görmüş düşer fln diyodu kendi doktorum baktı keseyi gördük rahatladıknisan anneleriiii hepinizeeee hayırlı cumalarrr
herkes iyidir umarımm..
dün ilk kontrolümüze gittik..
6 hafta yeni bittiği için vajinadan baktı doktorumuz... yolk sac ı gördük ama küçük olduğu için kalp atışını duyamadık.. onu da haftaya duyucakmışızz inşallah.. kesenin şekli güzel, kenarları düzgün dedi ama anlamadım ben... nasıl oluyoo şekli falan.. ilk defa duydumm...
gözün aydınAllahım hepimize inaşşallhhh sağlıklı gebelik ,hayırlı evlat nasip eder inşallahh..
dr.gitik kızlar..karından ultrsaonda rahat görünsün diye bir su içimişim bide wc gitmeyince karnım oldu davul..dr bile güldü..mesanen patyalacak nerdeyse dedi:) şaka yollu ama iyikide öyle yapmışsın yoksa rahat görmezdik dedi..
ve karından kesemizi , yolk kesemizi ve hatta atan minicik kalbini gördük..sesi dışarı vermedi dr.çünkü verilen ses dalgası bebeğe çok yakın bir yeri ısıtabiliyormuş..biraz büyüsün öyle dedi..Ama o bile yetti..ekran kalbi nasıl atıp duruyodu ya kızlar..maşşalahh..
Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu..
valla En büyük mucizeyi deneyimliyoruz kızlar..Allah çok büyük gerisi boş...
duygusala bağladınoglumda kalp atıslarını duyacagımı bılmıyordum ansıl bısey oldugunuda dısarı ses verıldıgınıde
bır anda ses cıkmaya baslayınca doktor bak kalbı atıyor dedı
ben bır agla
canım oglum ya ne kadar zorluklarla aldım ben onu kucagıma
ohh yanlız değilim ben tam 2 kg aldım tabi yediğimi bilirim ağzım boş durmuyo ama midem rahatsız yerken sorun yok yedikten sonra midem yanıyo ejderha gibi ateş cıkıyo :84::84:cnm kimse bana cvp vermiyor diye deli olacaktım ya kendimi sorunlu sanmaya başlamıştım.duramıyorum cnm bişeler yesem içsem gibi hissediyorum ama olmuyor..ben hamile kalalı iki kilo aldım sanırsamoff off
normal canım rahmin büyüyor ve çok yorgun olacaksın tamamen normal geçen hafta benim ağrılarım o kadar arttıkı düşük yapacağım sandım o derece dr gittim anlattım herşey normal ve yolunda dedi üstelik kese 8 mm çıkmasına rağmen böyle dedi haftaya gel bakalım dedi
bende öyleydim ama ishal oldum nasıl olduysa süt beni ishal yapar hep zaten
kese bozuk olursa bebek düşüyomuş genelde banada dr kese bozuk demişti hcg 385 ken meğerse kanama alanını görmüş düşer fln diyodu kendi doktorum baktı keseyi gördük rahatladık
gözün aydın
şükürler olsun isteyen herkese nasip olsun kucağımıza alalım hayırlısıyla bide
duygusala bağladın
hormonlar tabi
gecen kocam ağlattı beni salak ya cok kızdım ağladım
ohh yanlız değilim ben tam 2 kg aldım tabi yediğimi bilirim ağzım boş durmuyo ama midem rahatsız yerken sorun yok yedikten sonra midem yanıyo ejderha gibi ateş cıkıyo :84::84:
çok sevindim tebrik ederim canım, darısı benim gibi duymayan arkadaşların başına...
şu birçok mesajı aynı mesajda nasıl yanıtlıyorsunuz bana da öğretin tek tek cevap veriyorum saylar dolusu takvimim çıkıyor
evlilik yıldönümlerimizde yaklaşmışamin canım inşallahhh herkese Rabbim nasip etsin hayırlısı ile kalp atışlarını görmeyi-duymayı..
bir çok msj yanıtlamda şöyle oluyor; yazının altında" alıntı ile cevapla" nın yanın tırnak işareti var " onu işaretliyosun artık sırayla kimin yazısına alıntı yapacaksan sonra cevaplamayı işaretleyince hepsi tek tek çıkıyo..sonra yaz yazabildiğin kadar
kese bozuk olursa bebek düşüyomuş genelde banada dr kese bozuk demişti hcg 385 ken meğerse kanama alanını görmüş düşer fln diyodu kendi doktorum baktı keseyi gördük rahatladık
ohh yanlız değilim ben tam 2 kg aldım tabi yediğimi bilirim ağzım boş durmuyo ama midem rahatsız yerken sorun yok yedikten sonra midem yanıyo ejderha gibi ateş cıkıyo :84::84:
Kızlar bugün keseyi gördük doktor 5+5 dedi 2 hafta sonra kalp atışına bakacakmış
aynen bulantıdan daha iyi gavıscon şurup var az alıyo yanmayıgözünüz aydın canım sizin de sağlıkla al kucağına..
sen de mi midesi yananlardansın kuzum benim.. 5 ve 6.haftalarda yandı kavruldu midemm..ama ona inatt yedim herşeyi...
geçiyor ama benim yavaş yavaş.. çok şükür mide bulantısı yok..yanmaya razıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?