ondan oluyo bende kullanıyorum 3 kere günlük ped değiştiriyorumKızlar size bir şey sorucam benim akıntım çok yok fakat idrar kaçırıyorum gibi ıslanıyor çamaşırım çok az. Günde 2 3 kez oluyor bu. Acaba progestan fitil kullanıyorum ya ondan mı acaba. Bunu yaşayan var mı
ondan oluyo bende kullanıyorum 3 kere günlük ped değiştiriyorum
ayy iyi ozaman yaa valla korktum ben de ben her vakit namazında değiştiriyorum bi de gece değiştiriyorum 6 ped. ne zamana kadar kullanıcaz ki acabaondan oluyo bende kullanıyorum 3 kere günlük ped değiştiriyorum
aaa öylemi çok evindim.doktoradamı orda gidiyosun
hastanedemisin şu an dinlen yat korkma inşallah bişey olmaz
gözün aydın tsh ne hormonu bana durmadan bakılıyo ama ne olduğu bilmiyorum troid mi:26:
topiğe bi ikiz şarttı zaten gözün aydın
aboo bi ikiz daha gözün aydın seninde
inşallah sorun cıkmaz içine sinerek gelırsın topiğe
hayırlı haberlerle dön inşallah
gözün aydın
aynen bulantı değil tam olarak ama yedikten sonra yanma oluyo
çatlak içinde bebe yağından başka bişey düşünmüyorum
göğüslerim cok kaşınıyo şimdiden çatlıyomu acaba :26:
haşlanmış patates kesinlikle cok iyi geliyo tecrübeyle onaylandı
düşük tehlikesi var canım o yüzden geçen yıl bi bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum doktorum da tedbir amaçlıu verdi.fitili ne için kullanıyorsunuz kızlar? benimde hamilelikten önce akıntım çok fazla oluyordu, artık azaldı ama hala akıntım var. sıkıntı değildir herhalde değil mi?
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası
Evet canim korfez hastanesine gidiyorum pinar hanima sen merkezde misin?
merkez canım sevgi hastanesine gidiyorum bende
merhaba nisan anneleri nasılsınız bakalım ben dun cok kotuydum bugun daha ıyıyım mıde bulantısından butun gun yattım doktorum ilaç verdi ama içmedim mide bulantısı için siz nasılsınız :))):13:
benmde akıntım azaldı ama var yani progestanı benmde lekelenmelerim oluyo sürekli o yüzden kllanıyorum progestan geri cıkarken akıntı cok oluyofitili ne için kullanıyorsunuz kızlar? benimde hamilelikten önce akıntım çok fazla oluyordu, artık azaldı ama hala akıntım var. sıkıntı değildir herhalde değil mi?
bilmiyorumki 12. haftaya kadarmı acabaayy iyi ozaman yaa valla korktum ben de ben her vakit namazında değiştiriyorum bi de gece değiştiriyorum 6 ped. ne zamana kadar kullanıcaz ki acaba
deneyelım baklaım tuzlu tuzlu yerim bak canım çekti koyım ocağaBende kasiniyorum ondan sordum kullanmak lazim bakimli anneler olalim canim haslanmis patates yanmaya da iyi gelirmi acaba?
bulantım yok şükürler olsun sadece mide yanması varmerhaba nisan anneleri nasılsınız bakalım ben dun cok kotuydum bugun daha ıyıyım mıde bulantısından butun gun yattım doktorum ilaç verdi ama içmedim mide bulantısı için siz nasılsınız :))):13:
kimse yazmıyo herkes duruyo beklıyo bende anlamıyorum canlanınBugun forum cok sakinnn nerdesiniz kizlarrr
düşük tehlikesi var canım o yüzden geçen yıl bi bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum doktorum da tedbir amaçlıu verdi.
eğer çok akıntın varsa iltihap olabilir senin bi doktora git. zaten idrar tahlilinden biliyor. bana antibiyotik de verdi.
Bizde bulanti gibi bi yanma var brz zor oluyor oda ;(
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. iltihap çok az çıktı bende suyun içine eriyen bi ilaç verdi bir haftada bitiyor o da zaten. anne olmak zormuş şimdiden annelerimizin kıymetini anladıkkkanladım canım, inşallah bu defa bir sıkıntı olmaz, sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
10 gün sonrasına randevum var doktoruma, o zaman söyleyeyim ona, inşallah iltihap falan yoktur..
onlar şu an bebecikleriyle yada işleriyle meşgulBende kilolu hamile kaldim ondan ne fazla kilo almak nede catlamak istiyorummmm..kakao yagi da duymustum keske ikinci hamilelik yada icuncu hamilecikler olsada cebaplasa
bbulantının olmamasıda bebeğin sağlıksız olcağı anlamına gelmıyo telaşlanmayıngeçen tıpa gittim kızlar bulantısı olanlar sevinsin valla. mide bulantısından yatan hamileler vardı ordaki ebe dediki siz çok üzülüyorsunuz ama biz seviniyoruz mide bulantısından yatan hamilelere bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir mide bulantısı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?