2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ondan oluyo bende kullanıyorum 3 kere günlük ped değiştiriyorum

Bende kasiniyorum ondan sordum kullanmak lazim bakimli anneler olalim canim haslanmis patates yanmaya da iyi gelirmi acaba?

düşük tehlikesi var canım o yüzden geçen yıl bi bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum doktorum da tedbir amaçlıu verdi.
eğer çok akıntın varsa iltihap olabilir senin bi doktora git. zaten idrar tahlilinden biliyor. bana antibiyotik de verdi.

merhaba nisan anneleri nasılsınız bakalım ben dun cok kotuydum bugun daha ıyıyım mıde bulantısından butun gun yattım doktorum ilaç verdi ama içmedim mide bulantısı için siz nasılsınız :))) :13:

benmde akıntım azaldı ama var yani progestanı benmde lekelenmelerim oluyo sürekli o yüzden kllanıyorum progestan geri cıkarken akıntı cok oluyo
ayy iyi ozaman yaa valla korktum ben de ben her vakit namazında değiştiriyorum bi de gece değiştiriyorum 6 ped. ne zamana kadar kullanıcaz ki acaba
bilmiyorumki 12. haftaya kadarmı acaba
Bende kasiniyorum ondan sordum kullanmak lazim bakimli anneler olalim canim haslanmis patates yanmaya da iyi gelirmi acaba?
deneyelım baklaım tuzlu tuzlu yerim bak canım çekti koyım ocağa
ben kullanıyorum bebe yağını her yerime sürüyorum bende zaten çatlak cok fazla daha da coğalmasın
bulantım yok şükürler olsun sadece mide yanması var
Bugun forum cok sakinnn nerdesiniz kizlarrr
kimse yazmıyo herkes duruyo beklıyo bende anlamıyorum canlanın

anladım canım, inşallah bu defa bir sıkıntı olmaz, sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
10 gün sonrasına randevum var doktoruma, o zaman söyleyeyim ona, inşallah iltihap falan yoktur..

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

Bende kilolu hamile kaldim ondan ne fazla kilo almak nede catlamak istiyorummmm..kakao yagi da duymustum keske ikinci hamilelik yada icuncu hamilecikler olsada cebaplasa

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. iltihap çok az çıktı bende suyun içine eriyen bi ilaç verdi bir haftada bitiyor o da zaten. anne olmak zormuş şimdiden annelerimizin kıymetini anladıkkk

geçen tıpa gittim kızlar bulantısı olanlar sevinsin valla. mide bulantısından yatan hamileler vardı ordaki ebe dediki siz çok üzülüyorsunuz ama biz seviniyoruz mide bulantısından yatan hamilelere bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir mide bulantısı dedi.

bbulantının olmamasıda bebeğin sağlıksız olcağı anlamına gelmıyo telaşlanmayın
malum bizim topik evhamlı biraz

Kizlar iki gündür mide bulantilarim arttığından liseye bakamadım suan yatıyorum saat 8 den beri çıkarıyorum kusura bakmayın en kısa zamanda özel mesajlara ve alıntilara bakacağım
Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…