2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bbulantının olmamasıda bebeğin sağlıksız olcağı anlamına gelmıyo telaşlanmayın
malum bizim topik evhamlı biraz
tabiki bunu söylemedi ebe de ama sağlıklı olduğu kesin diyor. benim de bulantım yok ama evhamda yapmıyorum allah verdi o isterse olur

Kizlar iki gündür mide bulantilarim arttığından liseye bakamadım suan yatıyorum saat 8 den beri çıkarıyorum kusura bakmayın en kısa zamanda özel mesajlara ve alıntilara bakacağım
Sevgiler..
ahh elifcim geçer inşallah ama kendine dikkat et yemeyi ihmal etme

ben pıt pıt ları duymadan başladı.bulantılar.
kusmamak i,çin zor tutuyorum kendimi.
hiç birşeyden zevk almıyorum.dünya üstüme geliyor sanki

Kizlar benim de hic bulantim yok
Doktora sordum neden yok evhamlaniyorum dedim

Daha ne istiyorsun.. cok iyi olmasin rahat rahat gecir hamileligini dedi

Son düzenleme:

benim de yok bulantım ama daha erken, olur gibi geliyor bana, kızımda 2. aydan sonra başlamıştı inşallah rahat rahat geçiririz hepimiz

Selam kızlar bugün nasılsınız??
Benim resmen aclıktan midem bulanıyor

Kesesini,bebeğini gören ve kalp atışlarını duyan arkadaşlarımın gözleri aydın darısı başımıza

Bursadan kimse var mıııı :))))

Hiiiçççç endişelenme arkadaşım aksine mutlu ol, inşallah hiç olmaz. Benim oğlumda 1gün bile bulantım olmadı çok rahat bir hamilelikti bakalım bu nasıl gececek:18:

selam, aynen benim de acıktığımda bulanıyor miğdem, ve sık sık acıkıyorum:)

bu arada ben de bursadan'ım:)) nereye gitmeyi düşünüyorsun bebişini görmek için?

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

ben limonlu soda içince yatışıyor ancak onu içince rahat edip yemek yiyebiliyrum acaba zararı var mıdır sonuçta asitli bir içecek aşırı içmemeye çalışıyorum.

ben limonlu soda içince yatışıyor ancak onu içince rahat edip yemek yiyebiliyrum acaba zararı var mıdır sonuçta asitli bir içecek aşırı içmemeye çalışıyorum.

diğer asitli içecekler gibi zararı olacağını sanmıyorum sodanın, hatta gerçek maden suyu faydalı diye biliyorum. ama yine de bir bilene sormak lazım. bu arada arkadaşlardan biri limonlu suyun da mide bulantısına iyi geldiğini yazmıştı. herhalde en zararsızı odur?..

en pratik çözümü bulmak zorundayım çünkü çalışıyorum ve iş yerinde her türlü ortamı sağlayamıyorum kendime

kizlar kanamam oldu dun hastaneye yatirdilar bebegimin kalp atisini duymus doktor canli ve iyi dedi.ama dusebilir dedi kanamq arada m durdu sancim oluyo.bu arDa 6 haftalikmis bebegim

geçmiş olsun canım inşallah hiçbirşey olmaz bebişine sağlıkla kucağına aldığın günü görürsün

dualarımız seninle canım inşallah bebişinin pıt pıt atan kalbini duyarsın
inşallah bebişinin sağlıklı olduğunu ve kalp atışını duyarsın canım
günde bir tane soda iyi olduğunu biliyorum ama sen yine de doktoruna danış en iyisini o söyler

Kızlar ben geldimmmmmm...Kalp atışlarını gorduk bebısın.Doktor hapa devam dedi.Ve yolculuk falan yok...Hayırlısı ınsallah artık

merhaba, benim de tsh yüksek çıkmış, doktorun bir şey söyledi mi şunu yap bunu ye gibi?

canım doktorumu aramadım haftaya cuma gidicem o zaman bakar çıkmayan bir iki sonuç vardı çünkü...ama benim anlamadığım benim hep düşüktü tsh bu sefer nie böle takıldı kafama...

evet tsh tiroidlerle alakalı canım...

bulantım yok benimde hala sadece eskiden sevdiğim birkaç şeyi şimdi canım istemiyo içim almıyo anneme sordum o ben hiç bilmiyordum öle bulantı falan hiçbirinizde yaşamadım dedi...

Kızlar ben geldimmmmmm...Kalp atışlarını gorduk bebısın.Doktor hapa devam dedi.Ve yolculuk falan yok...Hayırlısı ınsallah artık

gözün aydın canım darısı bize inşallah bizde cumaya görcez bi aksiik çıkmazsa...

soda günde 1 tane içilmeli diye biliyorum ben hatta kolanın boşluğunu meyvelı sodayla doldurcam
ohh gözün aydın cok sevındım
bulantım yok dediğim gibi arada yokluyo ama diğer hamileliklerim gibi değil mide yanması var tiksindiğim şeylerde var başta tavuk ıyykkk

kızlar ben ilk test yaptırdığımda 38 çıkmıştı doktor takip edicez değeriniz biraz düşük dedi iki gün sonra 29 çıktı doktor düşmeye başlamış muhtemelen kimyasal gebelik oluşmuş dedi ertesi akşam kanamam oldu acil olarak gittim 28 olmuştu düşük oluşmuş dedi iki gün sonra yine gittim 21 düştü doktor tamamen temizlenene kadar bakıcaz 1 hafta sonra gelin dedi. sonra kanama bitti 1 hafta geçti gitti 157 ye yükselmişti anlayamadım doktor dış gebelik olabilir yada belki normale dönmüştür dedi iki gün sonra gittim 311 olmuştu doktor yine aynı şeyleri diyince birkaç gün sonra başka doktora gittim hcg yaptılar 934 olmuştu doktor bir büyüme var hemen kötü düşünmeyelim dış gebelik falan onlar fasa fiso dedi 15 gün sonra gel ultrasonda görücez dedi. Şimdi gün sayıyorum bi an önce bebeğimi görmek için inşallah iç gebeliktir normal olmuştur herşey...Dua edin kızlar inşallah güzel olur herşey sağlıklı hayırlı bir bebeğim olur... böye bir durum yaşayıp sonra bebeğini kucağına alan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…