tabiki bunu söylemedi ebe de ama sağlıklı olduğu kesin diyor. benim de bulantım yok ama evhamda yapmıyorum allah verdi o isterse olurbbulantının olmamasıda bebeğin sağlıksız olcağı anlamına gelmıyo telaşlanmayın
malum bizim topik evhamlı biraz
ahh elifcim geçer inşallah ama kendine dikkat et yemeyi ihmal etmeKizlar iki gündür mide bulantilarim arttığından liseye bakamadım suan yatıyorum saat 8 den beri çıkarıyorum kusura bakmayın en kısa zamanda özel mesajlara ve alıntilara bakacağım
Sevgiler..
geçen tıpa gittim kızlar bulantısı olanlar sevinsin valla. mide bulantısından yatan hamileler vardı ordaki ebe dediki siz çok üzülüyorsunuz ama biz seviniyoruz mide bulantısından yatan hamilelere bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir mide bulantısı dedi.
Kizlar benim de hic bulantim yok
Doktora sordum neden yok evhamlaniyorum dedim
Daha ne istiyorsun.. cok iyi olmasin rahat rahat gecir hamileligini dedi
Kizlar benim de hic bulantim yok
Doktora sordum neden yok evhamlaniyorum dedim
Daha ne istiyorsun.. cok iyi olmasin rahat rahat gecir hamileligini dedi
Selam kızlar bugün nasılsınız??
Benim resmen aclıktan midem bulanıyor
Kesesini,bebeğini gören ve kalp atışlarını duyan arkadaşlarımın gözleri aydın darısı başımıza
Bursadan kimse var mıııı :))))
ben limonlu soda içince yatışıyor ancak onu içince rahat edip yemek yiyebiliyrum acaba zararı var mıdır sonuçta asitli bir içecek aşırı içmemeye çalışıyorum.
diğer asitli içecekler gibi zararı olacağını sanmıyorum sodanın, hatta gerçek maden suyu faydalı diye biliyorum. ama yine de bir bilene sormak lazım. bu arada arkadaşlardan biri limonlu suyun da mide bulantısına iyi geldiğini yazmıştı. herhalde en zararsızı odur?..
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası
kizlar kanamam oldu dun hastaneye yatirdilar bebegimin kalp atisini duymus doktor canli ve iyi dedi.ama dusebilir dedi kanamq arada m durdu sancim oluyo.bu arDa 6 haftalikmis bebegim
dualarımız seninle canım inşallah bebişinin pıt pıt atan kalbini duyarsınKızlar bu topigee ilk girenlerdenim ama doktor büyümemis dediği icin ve 10 gündür kanamam oldugu icin kendimi daha ait hissedemiyorum buraya yarın allahin izniyle doktora gidicem kalp atışlarını duyunca aranıza tam katilcam ne en olur dua edin bana
inşallah bebişinin sağlıklı olduğunu ve kalp atışını duyarsın canımKızlar gunaydın.En son çarşamba kanamamım ldugu gun gıtmıstık doktora.ıkı gundur kesıldı kanamam.Bugunde gıdecegız.Hapın dozajını falan sorarım.4-5 gune kalmadan kalp atısları gorulur dmeıstı ama benım daha 3 gun oldu.Tahmınlerıme gorede 6 hafta 2 gunluguz.Ama bakarsa en azından boyutunda degısıklık var mı onu soyler.Dua edın kızlar benım ıcınde.Hayırlısıysa bızım ıcın bebegımız saglıklı olsun lutfennn
günde bir tane soda iyi olduğunu biliyorum ama sen yine de doktoruna danış en iyisini o söylerben limonlu soda içince yatışıyor ancak onu içince rahat edip yemek yiyebiliyrum acaba zararı var mıdır sonuçta asitli bir içecek aşırı içmemeye çalışıyorum.
Kızlar ben geldimmmmmm...Kalp atışlarını gorduk bebısın.Doktor hapa devam dedi.Ve yolculuk falan yok...Hayırlısı ınsallah artık
merhaba, benim de tsh yüksek çıkmış, doktorun bir şey söyledi mi şunu yap bunu ye gibi?
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası
hastanedemisin şu an dinlen yat korkma inşallah bişey olmaz
gözün aydın tsh ne hormonu bana durmadan bakılıyo ama ne olduğu bilmiyorum troid mi:26:
topiğe bi ikiz şarttı zaten gözün aydın
aboo bi ikiz daha gözün aydın seninde
inşallah sorun cıkmaz içine sinerek gelırsın topiğe
hayırlı haberlerle dön inşallah
gözün aydın
aynen bulantı değil tam olarak ama yedikten sonra yanma oluyo
çatlak içinde bebe yağından başka bişey düşünmüyorum
göğüslerim cok kaşınıyo şimdiden çatlıyomu acaba :26:
haşlanmış patates kesinlikle cok iyi geliyo tecrübeyle onaylandı
geçen tıpa gittim kızlar bulantısı olanlar sevinsin valla. mide bulantısından yatan hamileler vardı ordaki ebe dediki siz çok üzülüyorsunuz ama biz seviniyoruz mide bulantısından yatan hamilelere bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir mide bulantısı dedi.
Kızlar ben geldimmmmmm...Kalp atışlarını gorduk bebısın.Doktor hapa devam dedi.Ve yolculuk falan yok...Hayırlısı ınsallah artık
soda günde 1 tane içilmeli diye biliyorum ben hatta kolanın boşluğunu meyvelı sodayla doldurcamben limonlu soda içince yatışıyor ancak onu içince rahat edip yemek yiyebiliyrum acaba zararı var mıdır sonuçta asitli bir içecek aşırı içmemeye çalışıyorum.
ohh gözün aydın cok sevındımKızlar ben geldimmmmmm...Kalp atışlarını gorduk bebısın.Doktor hapa devam dedi.Ve yolculuk falan yok...Hayırlısı ınsallah artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?