2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canim insallah gzel haberlerle gelirsin..inşallah pit pitlari duyar bebegini Gorursun. .

Kızlar eminim ki birçoğunuz uyuyorsunuz ama bacağımın kasılmasından uyuyamadım bir türlü bakıyım dedim kim var kim yok:))

Kızlar eminim ki birçoğunuz uyuyorsunuz ama bacağımın kasılmasından uyuyamadım bir türlü bakıyım dedim kim var kim yok:))

aa ben varım cnm nasıl kasılıyo cnm bacagın tam anlamadım:44::44:

bende kasılma yok cok sukur sadece hafıf adet olcakmısım gıbı sancım var zaten onu da 15-20 gundur yasıyorum cok sukur bı sıkıntı yaratmadı dr.da rahım genıslıyo ondan didi

Böyle bağnazlıklara bende karşıyım çok da saçma buluyorum.Ama utangaçlık yapı meselesi.Göbeğim dikkat çekeceği
için utanacağımı düşünüyorum.Daha önce hiç hamile olmadığım belki de utanmam onu da bilmiyorum.

Sağ bacağım dizden başlayıp kalçama kadar ağrıyor kaslarım geriliyor sürekli çok ilginç bişey(

Kızlar bu arada face i olanlar _DİKKAT BEBEK VAR_ diye bir grup var üye olabilirsiniz arkadaşlar güzel şeyler paylaşabiliyorlar bir soru sorduğunuzda anında cevaplar geliyor tavsiye ederim:))

Kızlar gunaydın.En son çarşamba kanamamım ldugu gun gıtmıstık doktora.ıkı gundur kesıldı kanamam.Bugunde gıdecegız.Hapın dozajını falan sorarım.4-5 gune kalmadan kalp atısları gorulur dmeıstı ama benım daha 3 gun oldu.Tahmınlerıme gorede 6 hafta 2 gunluguz.Ama bakarsa en azından boyutunda degısıklık var mı onu soyler.Dua edın kızlar benım ıcınde.Hayırlısıysa bızım ıcın bebegımız saglıklı olsun lutfennn

günaydın canım içini rahat tut rabbim inşalah nasip edecektir ağır işler yapmamaya çalış fazla ayakta kalma dinlemeye çalış ki rahatça tutunsun

Dua ediyorum cnm bizi haberdar et mutlaka...

kizlar gunaydin dun kesemizi gorduk cok sukur ic gebelik dedi, 10 gun sonra da gel kalp atislarini dinleyelim dedi. Maalesef babamiz is icin yurtdisinda olacak o tarihte ama napalim videosunu yollarim. Bunun disinda idrar testini tkrrladi lokosit yuksek cikmisti yine cikarsa idrar kuru alicaz falan dedi bugun sonucu alicaz bakailm hayirlisi

Gunaydin guzel nisan anneleri nasilsiniz bakalim..
Ben fazla iyi degilim sali gununden beri mide yanmasi mi desem mide bulantisi mi onun gibi rahatsiz edici bisey yasiyorum ve nasil gececek bilmiyorum..fikri olan varmi?

Bide catlak olusumunu onlemek icin neler surucez acaba kakao yagi badem yagi falan konuyla ilgili yorumlarinizi bekliyorum??

Kızlar günaydın,

Bugün nasılsınız? Benim midem çok fena işe çıkara çıkara geldim Napıcam ben bÖyle sizin varmı bulantınız neler yapıyosunuz geçmesi için. Çubuk kreker işe yarar diyodum ama yaramıyor işe

merhaba, benim de tsh yüksek çıkmış, doktorun bir şey söyledi mi şunu yap bunu ye gibi?

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

aaa gözün aydın canımm, çokk güzel bir haber bence benim gibi çok isteyen var ikiz bebeği, kıymetini bil. ve Rabbim hem hamilelik sürecinde hem de sonrasında yardımcın olsun..

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

kizlar kanamam oldu dun hastaneye yatirdilar bebegimin kalp atisini duymus doktor canli ve iyi dedi.ama dusebilir dedi kanamq arada m durdu sancim oluyo.bu arDa 6 haftalikmis bebegim
hastanedemisin şu an dinlen yat korkma inşallah bişey olmaz
gözün aydın tsh ne hormonu bana durmadan bakılıyo ama ne olduğu bilmiyorum troid mi:26:
topiğe bi ikiz şarttı zaten gözün aydın
Ark bugun kendi dr umda randevum vardi ikizlerden birinin kalp atisini duyduk oteki arkada oldugu icin duyamadik aralarinds 1 gun falan varm8s sukurler olsun rabbime

gecen gun cok uzulmistum iyi oldu bu sefer kalp atisini duyduğum
aboo bi ikiz daha gözün aydın seninde
inşallah sorun cıkmaz içine sinerek gelırsın topiğe
hayırlı haberlerle dön inşallah
gözün aydın
aynen bulantı değil tam olarak ama yedikten sonra yanma oluyo
çatlak içinde bebe yağından başka bişey düşünmüyorum
göğüslerim cok kaşınıyo şimdiden çatlıyomu acaba :26:
haşlanmış patates kesinlikle cok iyi geliyo tecrübeyle onaylandı

Kızlar size bir şey sorucam benim akıntım çok yok fakat idrar kaçırıyorum gibi ıslanıyor çamaşırım çok az. Günde 2 3 kez oluyor bu. Acaba progestan fitil kullanıyorum ya ondan mı acaba. Bunu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…