Kızlar bu topigee ilk girenlerdenim ama doktor büyümemis dediği icin ve 10 gündür kanamam oldugu icin kendimi daha ait hissedemiyorum buraya yarın allahin izniyle doktora gidicem kalp atışlarını duyunca aranıza tam katilcam ne en olur dua edin bana
Kızlar eminim ki birçoğunuz uyuyorsunuz ama bacağımın kasılmasından uyuyamadım bir türlü bakıyım dedim kim var kim yok:))
Öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına canım yazdıklarını okudum bir öğretmen olarak neden utanacakmışsın inan anlamadım böyle düşünmene üzüldüm, annesi belli babası belli ve en güzel doğal olay hamilelik ve herkesin çocuğu olmasa da bir anne babası var herkes bu tür bir yoldan geçiyor
yani son dönemde geçen bazı konuşmalar;
yok hamile kadın sokağa çıkmamalı yok kocası arabasında gezdirmeli gibi şeyler dolaşıyor çok bağnazca, yobazca buluyorum ve kötü niyetli buluyorum böyle insanları...
yanlış anlama utanabilirsin utangaçlık yapı meselesi seni yargılamıyorum sadece böyle düşüncelere olan tepkimi dile getirmek istedim
aa ben varım cnm nasıl kasılıyo cnm bacagın tam anlamadım:44::44:
bende kasılma yok cok sukur sadece hafıf adet olcakmısım gıbı sancım var zaten onu da 15-20 gundur yasıyorum cok sukur bı sıkıntı yaratmadı dr.da rahım genıslıyo ondan didi
Kızlar gunaydın.En son çarşamba kanamamım ldugu gun gıtmıstık doktora.ıkı gundur kesıldı kanamam.Bugunde gıdecegız.Hapın dozajını falan sorarım.4-5 gune kalmadan kalp atısları gorulur dmeıstı ama benım daha 3 gun oldu.Tahmınlerıme gorede 6 hafta 2 gunluguz.Ama bakarsa en azından boyutunda degısıklık var mı onu soyler.Dua edın kızlar benım ıcınde.Hayırlısıysa bızım ıcın bebegımız saglıklı olsun lutfennn
allah en kısa zamanda evlat sahibi olmanı nasip etsin. bizimde kucagımıza sağlıklı bi şekilde bebeğimizi versin inşallah rabbim...
Kızlar gunaydın.En son çarşamba kanamamım ldugu gun gıtmıstık doktora.ıkı gundur kesıldı kanamam.Bugunde gıdecegız.Hapın dozajını falan sorarım.4-5 gune kalmadan kalp atısları gorulur dmeıstı ama benım daha 3 gun oldu.Tahmınlerıme gorede 6 hafta 2 gunluguz.Ama bakarsa en azından boyutunda degısıklık var mı onu soyler.Dua edın kızlar benım ıcınde.Hayırlısıysa bızım ıcın bebegımız saglıklı olsun lutfennn
hahaah öyle önemli değil balıkesir ama ilk sayfada dursun istemedim şimdilik tanıdık falan olur diye
slm kızlar bende gittim geldim doktora keseye baktı büyümüş dedi bebek nerde dedim daha çok küçük onu haftaya görcez dedi olumsuz bişi söylemedi kan tahlili istedi çıkan sonuçlara baktım netten tsh yüksek çıkmış benim normalde hep düşüktür nie böle oldu anlamadım t3 ve t4 normal ama tsh 5,12 çıkmış üst sınır 4,2 bakalım haftaya gidince ne dicek doktor...
Balikesirli bi arkadasim varmis burada ..hosgeldin ..bende akcaydanim
kızlar merhaba
10 gün önce yazıyodum buraya ama bir süredir izindeydim giredim hiç. sayfa almış başını gitmiş
kontrole gittim bugün, ikizmiş benim bebişlerzaten tedaviyle olduğu için ihtimal vardı ama ben çok korkuyordum...hala da ne hissedeceğimi bilemiyorum. Ama Rabbime bin şükür, sağlıklı olsunlar da alışırım ikiz fikrine sanıyorum ki
hastanedemisin şu an dinlen yat korkma inşallah bişey olmazkizlar kanamam oldu dun hastaneye yatirdilar bebegimin kalp atisini duymus doktor canli ve iyi dedi.ama dusebilir dedi kanamq arada m durdu sancim oluyo.bu arDa 6 haftalikmis bebegim
gözün aydın tsh ne hormonu bana durmadan bakılıyo ama ne olduğu bilmiyorum troid mi:26:slm kızlar bende gittim geldim doktora keseye baktı büyümüş dedi bebek nerde dedim daha çok küçük onu haftaya görcez dedi olumsuz bişi söylemedi kan tahlili istedi çıkan sonuçlara baktım netten tsh yüksek çıkmış benim normalde hep düşüktür nie böle oldu anlamadım t3 ve t4 normal ama tsh 5,12 çıkmış üst sınır 4,2 bakalım haftaya gidince ne dicek doktor...
topiğe bi ikiz şarttı zaten gözün aydınkızlar merhaba
10 gün önce yazıyodum buraya ama bir süredir izindeydim giredim hiç. sayfa almış başını gitmiş
kontrole gittim bugün, ikizmiş benim bebişlerzaten tedaviyle olduğu için ihtimal vardı ama ben çok korkuyordum...hala da ne hissedeceğimi bilemiyorum. Ama Rabbime bin şükür, sağlıklı olsunlar da alışırım ikiz fikrine sanıyorum ki
aboo bi ikiz daha gözün aydın senindeArk bugun kendi dr umda randevum vardi ikizlerden birinin kalp atisini duyduk oteki arkada oldugu icin duyamadik aralarinds 1 gun falan varm8s sukurler olsun rabbime
gecen gun cok uzulmistum iyi oldu bu sefer kalp atisini duyduğum
inşallah sorun cıkmaz içine sinerek gelırsın topiğeKızlar bu topigee ilk girenlerdenim ama doktor büyümemis dediği icin ve 10 gündür kanamam oldugu icin kendimi daha ait hissedemiyorum buraya yarın allahin izniyle doktora gidicem kalp atışlarını duyunca aranıza tam katilcam ne en olur dua edin bana
hayırlı haberlerle dön inşallahKızlar gunaydın.En son çarşamba kanamamım ldugu gun gıtmıstık doktora.ıkı gundur kesıldı kanamam.Bugunde gıdecegız.Hapın dozajını falan sorarım.4-5 gune kalmadan kalp atısları gorulur dmeıstı ama benım daha 3 gun oldu.Tahmınlerıme gorede 6 hafta 2 gunluguz.Ama bakarsa en azından boyutunda degısıklık var mı onu soyler.Dua edın kızlar benım ıcınde.Hayırlısıysa bızım ıcın bebegımız saglıklı olsun lutfennn
gözün aydınkizlar gunaydin dun kesemizi gorduk cok sukur ic gebelik dedi, 10 gun sonra da gel kalp atislarini dinleyelim dedi. Maalesef babamiz is icin yurtdisinda olacak o tarihte ama napalim videosunu yollarim. Bunun disinda idrar testini tkrrladi lokosit yuksek cikmisti yine cikarsa idrar kuru alicaz falan dedi bugun sonucu alicaz bakailm hayirlisi
aynen bulantı değil tam olarak ama yedikten sonra yanma oluyoGunaydin guzel nisan anneleri nasilsiniz bakalim..
Ben fazla iyi degilim sali gununden beri mide yanmasi mi desem mide bulantisi mi onun gibi rahatsiz edici bisey yasiyorum ve nasil gececek bilmiyorum..fikri olan varmi?
Bide catlak olusumunu onlemek icin neler surucez acaba kakao yagi badem yagi falan konuyla ilgili yorumlarinizi bekliyorum??
haşlanmış patates kesinlikle cok iyi geliyo tecrübeyle onaylandıKızlar günaydın,
Bugün nasılsınız? Benim midem çok fena işe çıkara çıkara geldimNapıcam ben bÖyle sizin varmı bulantınız neler yapıyosunuz geçmesi için. Çubuk kreker işe yarar diyodum ama yaramıyor işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?