2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım ben ilk defa duydum değerin düşüp yeniden çıkmasını inşallah normal gebeliktir kötü bişey getirme aklına hep olumlu düşün

Bugun forum cok sakinnn nerdesiniz kizlarrr

bende bugün dr. gittim haftasına göre kese çok küçük moralim bozuk dr 2 hafta sonra gel kal atışlarını duymazsak bakarız dedi ve emzirdiğim için bebeğin gelişemediğini söyledi

Bende kilolu hamile kaldim ondan ne fazla kilo almak nede catlamak istiyorummmm..kakao yagi da duymustum keske ikinci hamilelik yada icuncu hamilecikler olsada cebaplasa

mustela kullanmıştım ben iyiydi birde yeşil kapaklı johnson baby vazelinikullandım hiç çatlağım olmadı ilkinde tek derdim emzirme döneminde aldığım kilolardı

Evet hep öyle diyorlar ama bulantı yoksada sağlklı oluyor ben bulantı almıyayım lütfen

Kizlar benim de hic bulantim yok
Doktora sordum neden yok evhamlaniyorum dedim

Daha ne istiyorsun.. cok iyi olmasin rahat rahat gecir hamileligini dedi

bencede canım bulantı çok kötü birşey allah kolaylık versin öyle hamişlere

ilginçmiş doğrusu belki çoğul gebelikti teke düştü diğeri gelişti inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

inşallah sağlıklı bir gebeliktir canım bebeğin tutunur sana...

ayy kızlar günler çabuk geçse biz cinsiyetleri öğrensekte hayırlısıya alışverişe başlasak ben çok sabırsızlanıyorum....

hayırlısı olsun tatlım, inşallah güzel haberler alırsın

Canım nasılsın?Maşallah ikizler geliyor
Özelden kaç kere mesaj atmaya çalıştım sana mesaj kutun dolu((
Kalp atışlarını duydun mu bebişlerin?Çok sevindim seni burada gördüğüme:)))

tsh kaç çıktı canım senin

canım ben ilk defa duydum değerin düşüp yeniden çıkmasını inşallah normal gebeliktir kötü bişey getirme aklına hep olumlu düşün

çok saol canm inşallah kötü düşünmüyorum tabi. şu 2 eylül gelsede doktora gidip ultrasonda baksak nasıl olduğuna inşallah iç gebeliktir ve herşeyden önce sağlıklıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…