kızlar ben ilk test yaptırdığımda 38 çıkmıştı doktor takip edicez değeriniz biraz düşük dedi iki gün sonra 29 çıktı doktor düşmeye başlamış muhtemelen kimyasal gebelik oluşmuş dedi ertesi akşam kanamam oldu acil olarak gittim 28 olmuştu düşük oluşmuş dedi iki gün sonra yine gittim 21 düştü doktor tamamen temizlenene kadar bakıcaz 1 hafta sonra gelin dedi. sonra kanama bitti 1 hafta geçti gitti 157 ye yükselmişti anlayamadım doktor dış gebelik olabilir yada belki normale dönmüştür dedi iki gün sonra gittim 311 olmuştu doktor yine aynı şeyleri diyince birkaç gün sonra başka doktora gittim hcg yaptılar 934 olmuştu doktor bir büyüme var hemen kötü düşünmeyelim dış gebelik falan onlar fasa fiso dedi 15 gün sonra gel ultrasonda görücez dedi. Şimdi gün sayıyorum bi an önce bebeğimi görmek için inşallah iç gebeliktir normal olmuştur herşey...Dua edin kızlar inşallah güzel olur herşey sağlıklı hayırlı bir bebeğim olur...böye bir durum yaşayıp sonra bebeğini kucağına alan var mı
gözün aydın, kalp atışlarını duymuşsun, darısı benim ve tüm henüz duymamış annelerin başına:)
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…
fitili ne için kullanıyorsunuz kızlar? benimde hamilelikten önce akıntım çok fazla oluyordu, artık azaldı ama hala akıntım var. sıkıntı değildir herhalde değil mi?
önceside öyleyse ve mikrobik bir durum yoksa akıntı çok normal herkesde aynı olmuyor canım
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası
Bugun forum cok sakinnn nerdesiniz kizlarrr
Bende kilolu hamile kaldim ondan ne fazla kilo almak nede catlamak istiyorummmm..kakao yagi da duymustum keske ikinci hamilelik yada icuncu hamilecikler olsada cebaplasa
Evet hep öyle diyorlar ama bulantı yoksada sağlklı oluyor ben bulantı almıyayım lütfengeçen tıpa gittim kızlar bulantısı olanlar sevinsin valla. mide bulantısından yatan hamileler vardı ordaki ebe dediki siz çok üzülüyorsunuz ama biz seviniyoruz mide bulantısından yatan hamilelere bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir mide bulantısı dedi.
Kizlar benim de hic bulantim yok
Doktora sordum neden yok evhamlaniyorum dedim
Daha ne istiyorsun.. cok iyi olmasin rahat rahat gecir hamileligini dedi
kızlar ben ilk test yaptırdığımda 38 çıkmıştı doktor takip edicez değeriniz biraz düşük dedi iki gün sonra 29 çıktı doktor düşmeye başlamış muhtemelen kimyasal gebelik oluşmuş dedi ertesi akşam kanamam oldu acil olarak gittim 28 olmuştu düşük oluşmuş dedi iki gün sonra yine gittim 21 düştü doktor tamamen temizlenene kadar bakıcaz 1 hafta sonra gelin dedi. sonra kanama bitti 1 hafta geçti gitti 157 ye yükselmişti anlayamadım doktor dış gebelik olabilir yada belki normale dönmüştür dedi iki gün sonra gittim 311 olmuştu doktor yine aynı şeyleri diyince birkaç gün sonra başka doktora gittim hcg yaptılar 934 olmuştu doktor bir büyüme var hemen kötü düşünmeyelim dış gebelik falan onlar fasa fiso dedi 15 gün sonra gel ultrasonda görücez dedi. Şimdi gün sayıyorum bi an önce bebeğimi görmek için inşallah iç gebeliktir normal olmuştur herşey...Dua edin kızlar inşallah güzel olur herşey sağlıklı hayırlı bir bebeğim olur...böye bir durum yaşayıp sonra bebeğini kucağına alan var mı
Kızlar bu topigee ilk girenlerdenim ama doktor büyümemis dediği icin ve 10 gündür kanamam oldugu icin kendimi daha ait hissedemiyorum buraya yarın allahin izniyle doktora gidicem kalp atışlarını duyunca aranıza tam katilcam ne en olur dua edin bana
kızlar merhaba
10 gün önce yazıyodum buraya ama bir süredir izindeydim giredim hiç. sayfa almış başını gitmiş
kontrole gittim bugün, ikizmiş benim bebişlerzaten tedaviyle olduğu için ihtimal vardı ama ben çok korkuyordum...hala da ne hissedeceğimi bilemiyorum. Ama Rabbime bin şükür, sağlıklı olsunlar da alışırım ikiz fikrine sanıyorum ki
tsh kaç çıktı canım senincanım doktorumu aramadım haftaya cuma gidicem o zaman bakar çıkmayan bir iki sonuç vardı çünkü...ama benim anlamadığım benim hep düşüktü tsh bu sefer nie böle takıldı kafama...
Evet tsh tiroidlerle alakalı canım...
Bulantım yok benimde hala sadece eskiden sevdiğim birkaç şeyi şimdi canım istemiyo içim almıyo anneme sordum o ben hiç bilmiyordum öle bulantı falan hiçbirinizde yaşamadım dedi...
Gözün aydın canım darısı bize inşallah bizde cumaya görcez bi aksiik çıkmazsa...
tsh kaç çıktı canım senin
mrb kızlar ,aranızda İzmirli anne adaylar var mı ? tanışmak istiyorum
slm canım ben izmirliyim
memnun oldum tatlım,nerdensin ? ne kadar bebişin ? ben 6+3 üm
bucada oturuyorum ben 4+4 bebişim daha çok ufak sen neresindensin
ilaç verdi mi doktorun5,12 çıktı üst değer 4,2
benim doktorum eskiden 2.5 tu üst sınır ama şimdi 5.5 a kadar normal dedi. belki doktorun ilaç bile vermeyecek5,12 çıktı üst değer 4,2
canım ben ilk defa duydum değerin düşüp yeniden çıkmasını inşallah normal gebeliktir kötü bişey getirme aklına hep olumlu düşün
benim doktorum eskiden 2.5 tu üst sınır ama şimdi 5.5 a kadar normal dedi. belki doktorun ilaç bile vermeyecek
Kızlar bugün keseyi gördük doktor 5+5 dedi 2 hafta sonra kalp atışına bakacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?