2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
tatlım benim de 2 gün önce kanamam oldu 6+1 dim. progestan ilaç verdi doktorum, şimdi şükür ki yok ama yatıyorum hep dinleniyorum
hiç kendine stress yapma, yorma sakın kendini

.offf nedır bu kanamalar ya benımde 6. hafta basında oldu.Sabah kan aldırmıstım sonra ee geldımçpembe ıle basladı ara ara kırmızı geldi.Progestan kullanıyorum 200 mg lık 12 saat arayla.dun sukurki kalp atıslarını gorduk.bende evde dınlenıyorum.ama korkuyorumda ogretmenım 1 eylulden sonra ne yapıcam hıcbır fıkrım yok

aranızdan ayrılma vakti geldi , bebeğim düştü. İnna ileyhi ve inna ileyhi raciun ...
Hepinize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum öpüyorum hepinizi...

Canım gecmıs olsun.En kısa surede saglıkla tekrar hamıle kalırsın e elınıze alırsınız ınsalllah

Bende kilolu hamile kaldim ondan ne fazla kilo almak nede catlamak istiyorummmm..kakao yagi da duymustum keske ikinci hamilelik yada icuncu hamilecikler olsada cebaplasa

Ah şekerim benim üçüncü hamilelik ama ben hiç catlsmadim ki ama çok hızlı kilo almıyorum ondan olabilir hiçbirşey de surmedim

Benide bu listeye ekleyelim artık 28 haziran mugla 37 yas 3 gebelik doktor herşey yoluna dedi hatta 7.4 gunlukmus

Kızlar ben ıkı farklı doktora gittim biri bir sürü ilac verdi biride 5 ya kadar vitamin desteğine ihtiyaç yok dedi boşuna kilo alirsin dedi bende balık yağı ve maltofer haricindekileri bıraktım gerçekten ıkı gebelik te de ben 5 aya kadar hiç fazla kilo almad ım hele ikincide 18 kilo aldım doğumdan geldiğimde 10kilo vermiştim

aranızdan ayrılma vakti geldi , bebeğim düştü. İnna ileyhi ve inna ileyhi raciun ...
Hepinize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum öpüyorum hepinizi...

Cok geçmiş olsun uzulme demek anlamsiz uzuntunu de yasa tabi ama en azindan sagliklisn biir kac ay sonra tekrar aramizda olman dilegiyle Allah'im herseyin hayirlisini versin

Bende folik asit disinda bi vitamin kullanmıyorum. Vermediler gerek yok bu aylsrda dediler..
Ne zaman baslaniyo acaba...4-5.aydan sonra dimi.

hamileliğin haftası nedir öğrenebilirmiyim.5+3teyim dr a gitmedim hala kalp atışını duymak istiyorum çünkü gider gitmez

Ben 6+2 de gittim bebegi ve kalp atimini gordum..
Duymak icin 2hafta daha bekleyelim dendi...sende bir haftaya gorebilirsn cnm..

Bende folik asit disinda bi vitamin kullanmıyorum. Vermediler gerek yok bu aylsrda dediler..
Ne zaman baslaniyo acaba...4-5.aydan sonra dimi.

Aslinda birde kan ilacı kazım çünkü kesin dusuyor sonra kan değerleri buu seferde çok yüklü ilac içmek zorunda kalıyorsun şimdiden yavaş yavaş içmek lazim bana vitaminleri 6 ayinda vermişti doktor ilk gebelikte

ayy cnm bende öyleyim zaten çok çikolata sevmezdim ama şimdi göresim yok.dün zorla minik bir pasta yiyeyim dedim olmadı.ama limonu sıkıp kaşığa onu bile içiyorum çiğköfte yiyorum..nar ekşili salata:) kızımız olucak sanırsam

cnm sen nerelerdesin ya..çok merak ettim seni..hiç bişe hissetmiyorum kesin yok derken ikiz ikiz mi geliyor lar

mevlam nazarlardan korusun..sen pek istemiyordun ama gördün mü ikiside gelmiş annelerine..çok mu yoğun çalışıosun cnm.var mı mide bulantın falan..habersiz bırakma bizi.kendinede bebişlerede dikkat et cnm

sanırım progestan fitil yapıyor daha öncede okumuştum ki bende öyleyim..

Kizlar iki gündür mide bulantilarim arttığından liseye bakamadım suan yatıyorum saat 8 den beri çıkarıyorum kusura bakmayın en kısa zamanda özel mesajlara ve alıntilara bakacağım
Sevgiler..

cnm sen dikkat et kendine cnm kendine gelince yaparsın daha burdayız inş dokuz ay kadar:)

ayy kızlar günler çabuk geçse biz cinsiyetleri öğrensekte hayırlısıya alışverişe başlasak ben çok sabırsızlanıyorum....

al benden de okadar sürekli merak ediyorum önceden hamilelik belirtisi arardım şimdide cinsiyet..:):):)
mevlam sen affet sen saglıkısını ver ama merak ediyoruz işte.saglıklı versin hamd olsun verdiğine..

Canım nasılsın?Maşallah ikizler geliyor
Özelden kaç kere mesaj atmaya çalıştım sana mesaj kutun dolu((
Kalp atışlarını duydun mu bebişlerin?Çok sevindim seni burada gördüğüme:)))

cnm sen nasılsın kız özlüyorum sizleri çok şükür yine burda buluştuk:) bebiş nasıl şeker şey sen duymuştun zaten dimi..

Kızlar ben 6+1 de gördüm bebeğimi ve kalp atışlarını vajinal ile de sesini duyduk.Dr um 3 hafta sonraya tekrar çağırdı.
Bende ne kan ilacı ne de başka bir vitamin kullanıyorum.Sadece folik asit kullanıyorum. Tam kan tahlili verdim ve dr um herşey iyi yolunda gidiyor dedi Destekleyici hiçbir şey vermedi:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…