Benim çarşamba olmusştu.peşmeb kahveye dondu az pembe geldi.Cuma cumartesi de kesildi.Dün hatta vajinal baktı ona da gelmedi leke.Benim 200 mg 12 saat arayla toplam 400 mg oluyor.Hatta sabah aldım 1.5 saat sonra kustum.Doktoru aradaım tekrar al dedı.Hemen kusarsan at sende.Vajinal kullanımını becerebilsem öyle kullanıcam ama tam anlamadım bile
senin adına sevindim ultrasonda gelmemiş
ben Dr.uma yarın gidicem inş bende de kalmamıştır içerde kanama
peki ne dedi bu ilacı hep kullanacakmış mıyız? ben de hap olarak içiyorum, bi zararaını görmedim.
En az 10 gün kullanıcaz dedi.Yan etkilerde mide buantısı yazmıyor bas dönmesi yazıyor.Benim hamilelikle lakalı heralde bulantıda.Seninle haberleşelim doktorlar ne derse.Beni 10 gün sonra çağırdı hapa devam...
bende vajınal alıyorum daha rahat oluyo plastık gibi zaten zor yutuyodum hap içmekten nefret ediyorum zatenKızlar selam,
Progesteron içeren ilaçlar özellikle agızdan alındıgında bulantıyı tetikliyor. Vajinal alındıgında oral kadar bulantı yapmıyor. Zaten hamilelikte mide bulanmasının sebebi vucutta progesteron hormonunun gebeliğe bağlı olarak yukselmesidir. Bu sebeple progestan hap kullanıp devamında yogun bılantı yasayan arkadaslar vajinal daha rahat kullanabilirsiniz.
Kızlar selam,
Progesteron içeren ilaçlar özellikle agızdan alındıgında bulantıyı tetikliyor. Vajinal alındıgında oral kadar bulantı yapmıyor. Zaten hamilelikte mide bulanmasının sebebi vucutta progesteron hormonunun gebeliğe bağlı olarak yukselmesidir. Bu sebeple progestan hap kullanıp devamında yogun bılantı yasayan arkadaslar vajinal daha rahat kullanabilirsiniz.
bende vajınal alıyorum daha rahat oluyo plastık gibi zaten zor yutuyodum hap içmekten nefret ediyorum zaten
6+5 im canım benim bebeğim tüp bebek.
Kızlar sizde kanama var mıydı?Birde ilacın bir aparato var mı vajinal almak için yoksa elinizle mi itiyorsunuz?
Topluca tuzluya aseriyoruz:)) bakalım ya topluca kızlar geliyo yada erkeklerbende tatlıyi çok severdim şu an ağzıma alamıyorum.
Aramizda 4 gun var..bnm normal den oldu..bes gundur mide yanmasi vardi gecti insa n simdide korkuyo nie gecti diye amma pinpirikli olduk yaaa
ben taze bir nisan annesi adayıyım galiba bugn kan testi yaptırdm 564 SAT 18 temmuz bebeğimn tahmini d.t. 25.04.2014 beni de eklersenz çok sevinirm
yok tatlım bıraktım artık emzirmeyi simdi mama veriyorum yemeklerden yediriyorum işte cuma günü gittim keseyi gördüm ama 10 güne sonra kalp atışını duymaya gitcem
Bugün doktora gittim bebişimizin kesesini gördük 7.42 mm bir güzel yerine yerleşmiş
Ama doktorum kistlerim olduğunu ve bu yüzden sağ yumurtalığımın alınması gerekebileceğini test sonuçlarına göre ya hemen ya da sezeryan yapıp doğum sırasında alabileceklerini söyledi
baya bir moralim bozuldu güzel haberler almak için gitmişken bebişimizin kesesinden çok kistlerle ilgilenmek zorunda kaldık
bu kistlerin bebeğe hiç bir zararı yokmuş alınsa da sıkıntı olmazmış ve hamilelikte bu kist problemi sık yaşanan bir durummuş
daha önce kontrollerimi aksattığım için çok pişmanım şuan
aranızdan ayrılma vakti geldi , bebeğim düştü. İnna ileyhi ve inna ileyhi raciun ...
Hepinize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum öpüyorum hepinizi...
ben taze bir nisan annesi adayıyım galiba bugn kan testi yaptırdm 564 SAT 18 temmuz bebeğimn tahmini d.t. 25.04.2014 beni de eklersenz çok sevinirm
canım bıde muhtemel doğum tarihlerımızde aynı:) bnmde carsamba kalp atışına gıttıgıöızde doktor hep eşime anlattı bak bu bal şu dıyo..ben yaklaşık 3.gıdıişim olduğu için çok erken farkedılen gebelık dıyodu bıze :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?