2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

senin adına sevindim ultrasonda gelmemiş
ben Dr.uma yarın gidicem inş bende de kalmamıştır içerde kanama
peki ne dedi bu ilacı hep kullanacakmış mıyız? ben de hap olarak içiyorum, bi zararaını görmedim.

En az 10 gün kullanıcaz dedi.Yan etkilerde mide buantısı yazmıyor bas dönmesi yazıyor.Benim hamilelikle lakalı heralde bulantıda.Seninle haberleşelim doktorlar ne derse.Beni 10 gün sonra çağırdı hapa devam...

benim de sabahları oluyor bulantılarım progestana başlamadan önce başlamıştı evet onla alakası yok yani.
yarın gideyim Dr.uma yazarım yine bakalım ne diyecek

herkes gezmelerde bi ben iş yapıyorum anlaşılan banyo dolapları takıldı komşum sağolsun geldi banyoyu yıkadı evi süpürdü sildi ama ben yinede yoruldum
yemek fln yapacak hal kalmadı
hiçbiriniz beslenme günlüğüne yazmıyosunuz yoksa yemek yemıyomusunuz
ayrıca ikbal05 içinde üzüldüm ama geride 2 bebeği var buna şükür

Kızlar selam,

Progesteron içeren ilaçlar özellikle agızdan alındıgında bulantıyı tetikliyor. Vajinal alındıgında oral kadar bulantı yapmıyor. Zaten hamilelikte mide bulanmasının sebebi vucutta progesteron hormonunun gebeliğe bağlı olarak yukselmesidir. Bu sebeple progestan hap kullanıp devamında yogun bılantı yasayan arkadaslar vajinal daha rahat kullanabilirsiniz.

bende vajınal alıyorum daha rahat oluyo plastık gibi zaten zor yutuyodum hap içmekten nefret ediyorum zaten

bende vajınal alıyorum daha rahat oluyo plastık gibi zaten zor yutuyodum hap içmekten nefret ediyorum zaten

Kızlar sizde kanama var mıydı?Birde ilacın bir aparato var mı vajinal almak için yoksa elinizle mi itiyorsunuz?

Topluca tuzluya aseriyoruz:)) bakalım ya topluca kızlar geliyo yada erkeklerbende tatlıyi çok severdim şu an ağzıma alamıyorum.

Aramizda 4 gun var..bnm normal den oldu..bes gundur mide yanmasi vardi gecti insa n simdide korkuyo nie gecti diye amma pinpirikli olduk yaaa

Ayyy canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın.Korkma tatlım bende hiç belirti yok.Sadece tatlı bişeyler görmek istemiyorum birde yemek yedikten sonra da midem taş gibi oluyor başkada bişey yok...

ben taze bir nisan annesi adayıyım galiba bugn kan testi yaptırdm 564 SAT 18 temmuz bebeğimn tahmini d.t. 25.04.2014 beni de eklersenz çok sevinirm

yok tatlım bıraktım artık emzirmeyi simdi mama veriyorum yemeklerden yediriyorum işte cuma günü gittim keseyi gördüm ama 10 güne sonra kalp atışını duymaya gitcem

kese kaç mm çıktı? biliyorsun geçen çarşamba benim 8 mm çıkmıştı bu cumartesi de 15 mm çıktı ama dr yinede geride dedi emzirneyi bırak onun için gelişmiyor olabilir dedi ve 2 hafta sonra bakalım dedi günlerimiz yakın olduğu için seninkini merak ettim

güya da özele gittim bana hiç kesenin boyutunu falan sölemedi doktor hıh
bu arada geçmiş olsun

evet canım aynı gün inşallah.bana hiiiçç bilgi vermiyor.devlete gitmiştim bi test için ultrasonada sokayım dedi kesen gelişmemiş boş yada düşer dedi.sevgiye gittim kalbini dinledik herşey normal dedi ben o mutlulkla soramadım bile oda söylemedi bu çarşamba tekrar gidicem bakalım iyice sorcam ama vakitte geçmiyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…