2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
cnm sen nasılsın kız özlüyorum sizleri çok şükür yine burda buluştuk:) bebiş nasıl şeker şey sen duymuştun zaten dimi..

Ayyy evet canım bende çok özlüyorum sizleri.
Diğer topik artık bomboş bebişini alan gitti.Bebişimiz iyi teyzesi çok şükür. Yalnız ben hala hiç bişey hissetmiyorum ne bulantı ne başka bişey:44::44::44:
Sadece tatlı yemek hatta görmek bile istemiyorum o kadar

aynen bende öyleyim bizim kızımız olacak sanırsam..tatlıyla aramız hiç yok..ee ne demişler ye tatlıyı çıkar HAKKI yı ye ekşiyi çıkar AYSE yi:) kimi kokular mahvediyor ama..elimde bir tütün kolanyası dolanıyorum..hep kendimle dalga geçiyorum benim çocuk doğunca süt değil annee kolonya diecek Allah korusun..yemek yiyorum aksine sık sık yiyorum açlıktan ölecem sanıyorum:) 2 kilo aldım:)

cnm senin vitaminin yokmuydu.clexane falan da mı yoktu ben hala vurunuyorum ve dahada vurunacakmışım.göbegim bitti zaten artık..mahvoldum.bacagıma başlıycam daha ne istiyon kız iimiş ama sen yinede vitamini sor bence ..onu herkese veriyorlar diye biliyorum

E
Erken dönemde çok gerekmedikçe vitamin vs önermiyorlar canım en azından benim gittiğim dr.lar hep öyle dedi

Canım bende yiyorum çok şükür ama kilo almadım zaten drum ilk üç ay en fazla 1 kilo almamı söyledi.Benim ohss ve ona bağlı şişkinlikten dolayı 2 kilom vadı ama onuda atıyorum şuan yarım kilo fazlalığım var o da gidecek inş.Kokulara karşı duyarlılık bende de çok fazla elimde yastığımla geziyorum başka yastıklar çok kokuyor gibi geliyor:44::44::44:

canım benim doktorum sadece crinone jel bir de folik asit kullanmamı söylemişti transferden bugüne başka hiç bir ilaç kullanmadım halada kullanmıyorum

canım öyle diyorlar ama tam tersi oldu bende ben kızımda tatlıyı cok yedim şimdi de ekşi yiyorum galiba ogluşum olacak

Son düzenleme:
Benim eşimin babaannesi yıl döndü bu zamanlarda olan çocuklar erkek olur diyor nasıl bir hesaplama yapıyorlarsa artık eskiler:)))))

bilmemk i bende çin takvimi ne baktım orda da erkek cıktı. kızıma hamile kaldıgım tarihi yaptım kız cıktı kuzeniminde kızı olacak 1haftaya onunkide dogru çıktı nasıl oluyor anlamıyorum inandıgımızdan değilde insan şaşırıyor. ama en dogrusunu allah bilir bida kızım olsada genede fark etmez beklicez görcez bakalım

mrb tatlım, senin şimdi ne kadarlık bebişin. 6.hafta başında demişsin yaa geçti mi şimdi kanaman? ben progestan 100 mg günde 3 kez kullanıyorum.öle verdi dr.um. 3 gün önce olmuştu , 3 gündür şükür yok bi şey

Benim çarşamba olmusştu.peşmeb kahveye dondu az pembe geldi.Cuma cumartesi de kesildi.Dün hatta vajinal baktı ona da gelmedi leke.Benim 200 mg 12 saat arayla toplam 400 mg oluyor.Hatta sabah aldım 1.5 saat sonra kustum.Doktoru aradaım tekrar al dedı.Hemen kusarsan at sende.Vajinal kullanımını becerebilsem öyle kullanıcam ama tam anlamadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…