aranızdan ayrılma vakti geldi , bebeğim düştü. İnna ileyhi ve inna ileyhi raciun ...
Hepinize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum öpüyorum hepinizi...
cnm sen nasılsın kız özlüyorum sizleri çok şükür yine burda buluştuk:) bebiş nasıl şeker şey sen duymuştun zaten dimi..
Ayyy evet canım bende çok özlüyorum sizleri.
Diğer topik artık bomboş bebişini alan gitti.Bebişimiz iyi teyzesi çok şükür. Yalnız ben hala hiç bişey hissetmiyorum ne bulantı ne başka bişey:44::44::44:
Sadece tatlı yemek hatta görmek bile istemiyorum o kadar
Kızlar ben 6+1 de gördüm bebeğimi ve kalp atışlarını vajinal ile de sesini duyduk.Dr um 3 hafta sonraya tekrar çağırdı.
Bende ne kan ilacı ne de başka bir vitamin kullanıyorum.Sadece folik asit kullanıyorum. Tam kan tahlili verdim ve dr um herşey iyi yolunda gidiyor dediDestekleyici hiçbir şey vermedi:44::44::44:
slm kızlar sabah sabah dogum aklıma geldi epidural dogumu araştırdım kafam karıştı sabah sabah:S
Aslinda birde kan ilacı kazım çünkü kesin dusuyor sonra kan değerleri buu seferde çok yüklü ilac içmek zorunda kalıyorsun şimdiden yavaş yavaş içmek lazim bana vitaminleri 6 ayinda vermişti doktor ilk gebelikte
sanırım progestan fitil yapıyor daha öncede okumuştum ki bende öyleyim..
aynen bende öyleyim bizim kızımız olacak sanırsam..tatlıyla aramız hiç yok..ee ne demişler ye tatlıyı çıkar HAKKI yı ye ekşiyi çıkar AYSE yi:) kimi kokular mahvediyor ama..elimde bir tütün kolanyası dolanıyorum..hep kendimle dalga geçiyorum benim çocuk doğunca süt değil annee kolonya diecek Allah korusun..yemek yiyorumaksine sık sık yiyorum açlıktan ölecem sanıyorum:) 2 kilo aldım:)
cnm senin vitaminin yokmuydu.clexane falan da mı yoktu ben hala vurunuyorum ve dahada vurunacakmışım.göbegim bitti zaten artık..mahvoldum.bacagıma başlıycam daha ne istiyon kız iimiş ama sen yinede vitamini sor bence ..onu herkese veriyorlar diye biliyorum
yok tatlım bıraktım artık emzirmeyi simdi mama veriyorum yemeklerden yediriyorum işte cuma günü gittim keseyi gördüm ama 10 güne sonra kalp atışını duymaya gitcemcanım sen emziriyordun değil mi? bebişinin kalp atışını duydun mu?
aynen bende öyleyim bizim kızımız olacak sanırsam..tatlıyla aramız hiç yok..ee ne demişler ye tatlıyı çıkar HAKKI yı ye ekşiyi çıkar AYSE yi:) kimi kokular mahvediyor ama..elimde bir tütün kolanyası dolanıyorum..hep kendimle dalga geçiyorum benim çocuk doğunca süt değil annee kolonya diecek Allah korusun..yemek yiyorumaksine sık sık yiyorum açlıktan ölecem sanıyorum:) 2 kilo aldım:)
Ben 7+2 yim doktor sadece folik asitine dvm etmeni ve bol su icmeni istiyorum dedi bnde baska bisi kullanmiyorumki
Canım benim doktorumda folik asitten başka bişey vermedi sanırım şuan için gerek görmediler bize.Ama benim 4 eylülde kontrolüm var o zaman soracağım dr uma neden böyle die...
canım öyle diyorlar ama tam tersi oldu bende ben kızımda tatlıyı cok yedim şimdi de ekşi yiyorum galiba ogluşum olacak
Benim eşimin babaannesi yıl döndü bu zamanlarda olan çocuklar erkek olur diyor nasıl bir hesaplama yapıyorlarsa artık eskiler:)))))
aranızdan ayrılma vakti geldi , bebeğim düştü. İnna ileyhi ve inna ileyhi raciun ...
Hepinize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum öpüyorum hepinizi...
.offf nedır bu kanamalar ya benımde 6. hafta basında oldu.Sabah kan aldırmıstım sonra ee geldımçpembe ıle basladı ara ara kırmızı geldi.Progestan kullanıyorum 200 mg lık 12 saat arayla.dun sukurki kalp atıslarını gorduk.bende evde dınlenıyorum.ama korkuyorumda ogretmenım 1 eylulden sonra ne yapıcam hıcbır fıkrım yok
Canım gecmıs olsun.En kısa surede saglıkla tekrar hamıle kalırsın e elınıze alırsınız ınsalllah
Benim çarşamba olmusştu.peşmeb kahveye dondu az pembe geldi.Cuma cumartesi de kesildi.Dün hatta vajinal baktı ona da gelmedi leke.Benim 200 mg 12 saat arayla toplam 400 mg oluyor.Hatta sabah aldım 1.5 saat sonra kustum.Doktoru aradaım tekrar al dedı.Hemen kusarsan at sende.Vajinal kullanımını becerebilsem öyle kullanıcam ama tam anlamadım bilemrb tatlım, senin şimdi ne kadarlık bebişin. 6.hafta başında demişsin yaa geçti mi şimdi kanaman? ben progestan 100 mg günde 3 kez kullanıyorum.öle verdi dr.um. 3 gün önce olmuştu , 3 gündür şükür yok bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?