2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kizlar kanamam oldu dun hastaneye yatirdilar bebegimin kalp atisini duymus doktor canli ve iyi dedi.ama dusebilir dedi kanamq arada m durdu sancim oluyo.bu arDa 6 haftalikmis bebegim

tatlım benim de 2 gün önce kanamam oldu 6+1 dim. progestan ilaç verdi doktorum, şimdi şükür ki yok ama yatıyorum hep dinleniyorum
hiç kendine stress yapma, yorma sakın kendini

inşallah canım,dualarım seninle, güzel heberlerini yazarsın
inşallah canım
pınarcım mrb merak etme keseyi çok rahat gorursun ben 4+6 da görmüştüm...ne kadar rahat ve stressız olursak bebek daha rahat buyur unutmayalımmm:)

sağol canım içimi rahatlattın ben 8 ay önce dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum ama bu sefer herşey yolunda olacak inşallah

hstane çok güzel canım doktorumda iyi ama pek bilgi vermiyo kese boyu bebek boyu vs hakkınd.yada ben stresli olduğum için dahada strese sokmak istemiyo olabilir.herşey yolunda diyor sadece

canım bıde muhtemel doğum tarihlerımızde aynı:) bnmde carsamba kalp atışına gıttıgıöızde doktor hep eşime anlattı bak bu bal şu dıyo..ben yaklaşık 3.gıdıişim olduğu için çok erken farkedılen gebelık dıyodu bıze :)

Kızlar ben geldimmmmmm...Kalp atışlarını gorduk bebısın.Doktor hapa devam dedi.Ve yolculuk falan yok...Hayırlısı ınsallah artık
tebrik ederim canım gözün aydın

inşallah hayırlısıyla sağlıklıca keseyi kalp atışlarını duyarsın canım..

ne yaptın cnm..gördün mu duydun mu bebeğini...inşallah güzel haberle gelirsin.

Allah herseyin hayirlisini versin canim insallah bir kac ay sonra tekrar burada mujdeli haberlerini alırız. Gerçekten buyuk dusunceli bir insanmissin ki bunlari yazabilmissin Allah senin de yardimcin olsun

Cok tesekkur ederim
Evet keseyi alttan muayeneyle gordu cok kucuk oldugu icin ultrasona deneme geregi bile duymadi, 7.43 mm cikti.
Istersen vajinal baktirip hemen sonucu gorebilirsin bebege hic bir zarari yok

Merhabaa
Istanbul
Ilk bebiss
26 yasindayimm
Sat 14.07.2014
Bdt 20.04.2014

kızlar iyi akşamlar

ben de çatlatma iğnesinden sonraki 11.günümdeyim bugün.9.gün tahlil yaptırmıştım 3,57 çıkmıştı.idrar testinde silik çizgi de gördüm ama iğnenin etkisidir diye takmadım.bugün idrar testi yapim dedim sabahki test tek çizgiydi.akşam yapim dedim test bozuk çıktıbundan sonra idrarda çift çizgiyi görene kadar kan testine gitmicem.zaten tuttuysa tahminim yarın itibariyle görülür artık.

bu arada cetvelimi uğur getirir belki diye yapmıştım geçen hafta.umarım uğurlu gelir ve ben de bu topikte olurum.

aranızdan ayrılma vakti geldi , bebeğim düştü. İnna ileyhi ve inna ileyhi raciun ...
Hepinize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum öpüyorum hepinizi...

aranızdan ayrılma vakti geldi , bebeğim düştü. İnna ileyhi ve inna ileyhi raciun ...

canımm çok geçmiş olsun..ne diyecegimi bilemedim... Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh...

çok geçmiş olsun canm Allah' tan hayırlısı herşey oluruna varırı Allah isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu içindede bize buna da şükür...

Çok çok geçmiş olsun , allah herseyin hayırlısını verir üzülme inşallah en yakın zamanda tekrar aramıza dönersin mayıs haziran 2014 anne adayları olark inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…