2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günler geçmiyor yaw :( :49::49::49::49::49:

Sayılı gün çabuk geçer demişler ancak geçmiyor :)

Aynen cnm :)
Gunler geciyor geciyor gebelik haftam ilerlemiyor :(

Herkese guzel ve sendromsuz bir pazartesi dilerim. Sikayetler baslamis :) son aylar boyle geccek heralde, en azindan burda hep beraber bas ediyoruz skntlarla. Ben de dun gece uyuyamadim hic. Boguluyorum sandim resmen yatinca, nefes aliyorum ama sanki akcigerlerime nefes dolmuyo. Saga dondum yok, sola dondum yok. Baya bi darlandim, ne ara uyudum bilmiyorum. Agrilar, nefes darliklari basladi bende :) Sirada ne var, biri bana soylesin:) Ben bu gidisle Nisani beklemem ben, ama kizim ille de bekliicem derse son ayimiz nasil olcak dusunmek bile istemiyorummm ;D

Burcu, hosgeldin canim. Gecmis olsun ve de, haftaya kontrolunde insallah enfeksiyonun gecmis olur. Kasik agrin belki rahim buyumesindendir.

Umrancim canim sana da gecmis olsun. Dikkat edin kendinize

Gunaydin cnm ince yastiklarin birini karninin gobusunun altina birini de bacaklarinin arasina koy uyurken bana iyi geldi.
Nefes alamama bende simdiden basladi bu arada

GÜnaydın :) ooo iyiymiş aynı olması :) ama artık ciddi derecede bende zorlanmaya başladım, yorgunluğum, nefes alıp vermelerim, uykuya dalmalarım o kadar sorunlu ki ....
Sezaryan tarihin tahmini ne zaman olur ilkinden deneyimlerini paylaş :)
Ben sezaryan olursa 24 marttan sonra gelebilir gözü ile bakıyorum tabi Allah'tan hayırlısı

Cnm benim oğlan sabirsizdi sancim oldu nisanim felan geldi 37. Haftayi doldurunca kordonunda dolanmis acilmam olmayınca sezeryana alindim maasallah 3500 gr doğdu sorun olmadi. Bunda da kan sulandirici aspirin ve iğne kullanıyorum 38 de dogururum gibime geliyor tabii buda acele etmezse :1: haftaya kontrolüm var bakalim Dr ne diyecek

Cnm benim oğlan sabirsizdi sancim oldu nisanim felan geldi 37. Haftayi doldurunca kordonunda dolanmis acilmam olmayınca sezeryana alindim maasallah 3500 gr doğdu sorun olmadi. Bunda da kan sulandirici aspirin ve iğne kullanıyorum 38 de dogururum gibime geliyor tabii buda acele etmezse :1: haftaya kontrolüm var bakalim Dr ne diyecek

Maşallah tatlım kilosu iyiymiş, inşallah bu vaktinde gelir daha tombiş tombiş doğar sağlıcakla,,, git git sen kilosunu felan da söyle benim kontrolde 18nde
Var daha :(

Çok sıkılıyorum artık, sanırım bunalıma girmek üzereyim :( zaman geçmiyor, vakit geçmiyor, kendimi beğenmiyorum, rahatsızlıklar başladı, işe gelmek istemiyorum, işe gelmesem evde tek başıma sıkılırım yapacak bişe yok, ayy bugün böyle bir anlamsızlaştım bir anlamsızlaştım anlatamam :(

Maşallah tatlım kilosu iyiymiş, inşallah bu vaktinde gelir daha tombiş tombiş doğar sağlıcakla,,, git git sen kilosunu felan da söyle benim kontrolde 18nde
Var daha :(

İnsallah cnm haftaya bugün bakalim Dr ne dicek bana kalsa her hafta Dr giderim :1:

kızlar günaydınlar ve ıyı haftalar dılerım annişlerin şikayetlerı başlamış cok şükür ben ıyıyım sadece ayakta cok durunca belım ağrıyor bırde sürekli uyumak ıstıyorum dün misafirim vardı cok yoruldum ya bugünde işe gelmek benı öldürdü inşallah zaman cabuk geçer

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..
Doktora gittim kan idrar verdim ve usg de baktilar kuzuma poposunu dönmüş hersey normalmis 30cm olmuş. .
Pozisyondan dolayı net hissedemiyosundur dedi doktor..
Ama sağ tarafımda sancı var sanırım bi problem var..
Çünkü Afedersiniz ama idrarim net değil bulanikti..
İdrarda sıkıntı çıkarsa ürolojiye yonlendiricem seni dedi..
Yüksek ihtimalle yine Kum döküyorum sanırım yada enfeksiyon iltihap gibi bişey var..
Hepiniz hakkınızı helal edin iyi ki varsınız Allah bin kere razi olsun hepinizden..

canım benım ben sana dedim değilmi arkasını dönüktür dıye artık bır daha kuzumuzu strese sokma :) tekrar geçmiş olsun :34:

sezeryan nasıl oldu ? komple narkozmu yoksa sadece belden aşağımı. Ben çok korkuyorum da sezeryan dan da benim yüksek ihtimal sezeryan olacak myom nedeniyle zaten normal doğumdan da korkuyorum pek bişey farketmiyo.

günaydın herkese ara ara bakanlardayım şikayetler hep aynı bende hafta sonu çok kötü şekilde öksürük vardı öksürmekten kasıklarıma ağrı vardı kendi dok gittim öksürüğü kesmek gerekir dedi yoksa erken doğuma sebep olabirmiş devlet acille gittim antibiyotik başladık çok şükür iyiyim

Çok sıkılıyorum artık, sanırım bunalıma girmek üzereyim :( zaman geçmiyor, vakit geçmiyor, kendimi beğenmiyorum, rahatsızlıklar başladı, işe gelmek istemiyorum, işe gelmesem evde tek başıma sıkılırım yapacak bişe yok, ayy bugün böyle bir anlamsızlaştım bir anlamsızlaştım anlatamam :(

ben uzun süredir bunalımdayım her şeyi kafayı takar oldum hayat anlmasızlaştı şeytanın vesvesesi işte rabbim bizi korusun her türlü sıkıntıdan

günaydın herkese ara ara bakanlardayım şikayetler hep aynı bende hafta sonu çok kötü şekilde öksürük vardı öksürmekten kasıklarıma ağrı vardı kendi dok gittim öksürüğü kesmek gerekir dedi yoksa erken doğuma sebep olabirmiş devlet acille gittim antibiyotik başladık çok şükür iyiyim

hadi ya öksürük erken doğumu mu tetikliyormuş, yeni öğrendim, bende yılbaşı öncesi öyle bir hastalanmıştım ki öksürürken artık karnımın yanları ağrıyordu, o kadar ileri derecedeydi... ama doktor bana öyle bişe demedi bak

Günaydın kızlar :16:
Bugün benim doğum günüm:119:
25 yaşında anne olmanın heyecanını doya doya yaşayacağım yıllarım olacak önümde.
Kelebeğimi sağ salim kucağıma aldığım gün yeniden doğacağım :118:
Tek duam sağlıkla gelsin kızım ve huzurum mutluluğum hiç eksik olmasın :16: (Amin)

Halet-i ruhiyemiz çok değişken oldu bu aralar:24: Aynı gün içinde bir dakika kendimi dünyanın en güzeli gibi hissediyorum, beş dakika sonra aynada "ay bu da kim, gülüm senin yüzüne ne oldu?; olamaz oradaki çatlak mı neeeee" moduna geçip "aşkımmmmmmmmmm gelir misin bir lütfen, bir baksana bende bir değişiklik var mııı???" diye eşimden medet umuyorum. Gariban ne söyleyeceğini şaşırıyor en son "senin ilacın bitter, ben gidip alıp geleyim" deyip aradan sıyrılıyor:33: Seninki de geçici canım. İzne ayrıldığında daha rahat edersin hiç sıkılacağını sanmıyorum:34:

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

ben uzun süredir bunalımdayım her şeyi kafayı takar oldum hayat anlmasızlaştı şeytanın vesvesesi işte rabbim bizi korusun her türlü sıkıntıdan

Aaa kendinizi kötü hissetmeyin içinizde ki küçük mucizeleri düşünün canlarım.
Kendinizi oyalayacak şeylerle uğraşın.
Önceden sevdiğiniz ne varsa yapmaya çalışın.
İnanın kendimizden başka kimseyi yıpratmıyoruz, hem ne gerek var mutlu olmak varken.
Eşlerde ilgisiz kalıyor artık 6 aydır onlarda alıştı durumlarımıza =)
Ama no stres, no panik...
Bizbize yeteriz.
Anar balım sen kavanozları bitirdin mi ?
Şu yarım kalan battaniyen ne oldu?
Bak yapacağın işlerin var neden sıkılıyorsun tatlım :38:

25 yaşında anne olmanın heyecanını doya doya yaşayacağım yıllarım olacak önümde.
Tek duam sağlıkla gelsin kızım ve huzurum mutluluğum hiç eksik olmasın :16: (Amin)

Doğummm Günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce....
Bebeğin,kelebeğin, eşin, ailen ile uzun uzun mutlu sağlıklı yaşlara inşallah
Evinizdeki huzurunuz hiç bozulmasın, Aşk ile çoğalın, Aşk ile yaşayın :)

Doğum günün kutlu olsun gülüm, ailen ve sevdiklerin ile nice mutlu yıllara. Gelecek sene bu zamanlar mumları kızınla beraber üflerken, bu günleri tebessümle anman dileğiyle:71:

günaydın kızlar.... hepimizin hemen hemen aynı şikayeri var. uykularım düzensizleşti kesintisiz uyumayı özledim.
sol tarafıma hiç yatamıyorum sırtıma sık sık ağrılar giriyor çok nadir de başım dönüyor.. bazen zaman hemen geçsin istiyorum bazen de bebişimden ayrılmak istemiyorum.. çok şükür yinede herşey normal bebiş sağlıklı bende sağlıklıyım...
bu haftalar bebek odası arayışındayız bebek odaları almış başını gidiyor 3000 tl ile 8000 tl arasında değişiyor...
iyi hoş güzel de bebeğim biraz büyüyünce arabasıyla oynamak isteyecek sticker yapıştırmak istiycek boyamak isteyecek odasına zarar verecek bu yüzden birazcık kafam karışıyor bazen diyorum orta halli bebek odası yapıp ileride kendini bilince anaokul döneminde kendi zevkine göre mi oda yapsam acaba.....
şu zürafa desenli bebek odası 3-5 yıl idare edemez mi acaba fiyatı da oldukça uyguna geliyor 800 tl gibi birşey...
sizler neler düşünüyosunuz bu konuda ....?

Dogum gunun kutlu olsun canim nice mutlu senelere bebisinle beraber insallah
Offf bende cok sikiliyorum ne yapmak istiyorum onuda bilmiyorum disari cikiym diyorum geri vazgeciyorum yatiym diyorum geri kakiyorum evde oturmaktanda gina geldi ustelik bide kizim yanimda oda benle beraber sikiliyo cocuk parka falan gitmek istiyorr offf herkeste var demekki bu sikkin ruh hali

Son düzenleme:
Aaa kendinizi kötü hissetmeyin içinizde ki küçük mucizeleri düşünün canlarım.
Kendinizi oyalayacak şeylerle uğraşın.
Önceden sevdiğiniz ne varsa yapmaya çalışın.
İnanın kendimizden başka kimseyi yıpratmıyoruz, hem ne gerek var mutlu olmak varken.
Eşlerde ilgisiz kalıyor artık 6 aydır onlarda alıştı durumlarımıza =)
Ama no stres, no panik...
Bizbize yeteriz.
Anar balım sen kavanozları bitirdin mi ?
Şu yarım kalan battaniyen ne oldu?
Bak yapacağın işlerin var neden sıkılıyorsun tatlım :38:

tatlım kavonozlarım bitti, battaniyeyide bitirdim, birşeye benzettim sonunda :)
Kapı süsü yapayım dedim, malzeme alıp, kayınvalidem yapmış öyle dedi,
Bende düşünüyorum ne yapabilirim diye ama bişe bulamadım :(

Dogum gunun kutlu olsun canim nice mutlu senelere bebisinle beraber insallah

Offf bende cok sikiliyorum ne yapmak istiyorum onuda bilmiyorum disari cikiym diyorum geri vazgeciyorum yatiym diyorum geri kakiyorum evde oturmaktanda gina geldi ustelik bide kizim yanimda oda benle beraber sikiliyo cocuk parka falan gitmek istiyorr offf herkeste var demekki bu sikkin ruh hali

var tatlım var nese ki benim hissettiklerimde normal demekki yalnız değilmişim, geçecek inşallah,

Back
X