2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın kızlar :16:
Bugün benim doğum günüm:119:
25 yaşında anne olmanın heyecanını doya doya yaşayacağım yıllarım olacak önümde.
Kelebeğimi sağ salim kucağıma aldığım gün yeniden doğacağım :118:
Tek duam sağlıkla gelsin kızım ve huzurum mutluluğum hiç eksik olmasın :16: (Amin)

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM sevdiklerinle ve bebişinle beraber nice senelere.

ben evde olduğum için zaman gecmiyor gibi geliyor bana
plasenta rahim ağzına 3 cm uzaklıkta normal yerinde değil
rahim ağzında olmadığı için dr bana sen previa değilsin dedi
10 gün önce şiddetli kasık ağrısıyla dr gittim idrarımda bakteri çıktı
1000mg 8 günlük antibiyotik verdi daha sonuncusunu dün içtim
bugun yine sol kasığımda ağrı basladı neden böyle oldu anlamadım
ilacı düzenli kullandım bol su içiyorum randevuma 1 hafta var
napsam bilemedim bu ara sancılarla boğuşuyorum inş. bunuda
atlatırım şu 2 ayıda tamamladıkmı Allahın izniyle bebeğimi kucağıma
aldımmı çoook büyük rahatlatacağım... senin plasenta biraz cıkmıştı
işe baslamıştın şimdi nasıl oldun iyisindir inşalah

iyi cnm plasentanın yukarı çıkmış olmasına sevindim. benimki de yakın ama doktorum belki kanaman olabilir dedi ama çok şükür bişeyim yok inş bundan sonra da olmaz. ilaçlarını düzenli kullan cnm inş sıkıntıların geçer. evet az kaldı az. sabredicez artık:) şimdi ben de çalışıyorum ve şu son üç haftanın çabucak geçmesini diliyorum...

25 yaşında anne olmanın heyecanını doya doya yaşayacağım yıllarım olacak önümde.
Tek duam sağlıkla gelsin kızım ve huzurum mutluluğum hiç eksik olmasın :16: (Amin)

doğum günün kutlu olsun cnm! bebeğinle nice mutlu ve sağlıklı yıllar geçirmen dileklerimle....:16:

Doğummm Günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce....
Bebeğin,kelebeğin, eşin, ailen ile uzun uzun mutlu sağlıklı yaşlara inşallah
Evinizdeki huzurunuz hiç bozulmasın, Aşk ile çoğalın, Aşk ile yaşayın :)

Doğum günün kutlu olsun gülüm, ailen ve sevdiklerin ile nice mutlu yıllara. Gelecek sene bu zamanlar mumları kızınla beraber üflerken, bu günleri tebessümle anman dileğiyle:71:

Dogum gunun kutlu olsun canim nice mutlu senelere bebisinle beraber insallah

Offf bende cok sikiliyorum ne yapmak istiyorum onuda bilmiyorum disari cikiym diyorum geri vazgeciyorum yatiym diyorum geri kakiyorum evde oturmaktanda gina geldi ustelik bide kizim yanimda oda benle beraber sikiliyo cocuk parka falan gitmek istiyorr offf herkeste var demekki bu sikkin ruh hali

mutlu yıllar canım...

Mutlu yillar bugunun en guzel hediyesi karnindaki tekmeler :) insallah 3 ay sonrada kucağınızda bu yil sonraki yillarin mutlu huzurlu geçmesi dileğiyle

nice mutlu yaşlara canım.Eşin ve kızınla tabi. :emir_bebek:

Kızlar sizinde şikayetler başlamış.Aynıları bende de var ve an itibariyle 15. kilomu da almış bulunmaktayım.70 kilo olmuşum.Daha doğuma 3 ay var.Bu gidişle sonumu düşünemiyorum.Ama engel de olamıyorum.Tek tesellim doğumdan sonra veririm düşüncesi.Dün gece yatakta sağıma döndüm eşime sarıldım.Kasıklarıma bi ağrı girdi doğuruyorum sandım.SOnra sırtüstü yattım.Meğersem benim sıpa tekmeliyomuş.Pozisyon değiştirince rahatladı.Artık yer değiştirmesini bile hisediyorum kızlar.Böyle tuhaf tuhaf yılan sürünür ya öle ele geliyo. :1:

mutlu yıllar tatlımmm:3::3:

canım benım nıce sağlıklı mutlu huzurlu yaşlar dilerim bu yıl sana düntyanın en güzel mutluluğuu bebişin getirsin bır dahakı yıl beraber kutlamanız dileğiyle nıce yaşlara :34::71:

canım benım cok mantıklı düşünmüşsün bız ne kadarda korusakta o mobilyalar kötü olacak bencede zürafa mobılya cok ıyı ve mantıklı cok da güzel :34:

Dogum gunun kutlu olsun bebiiikk :) nice nice mutlu seneler gor kizinla esinle ve tabi kizinin kardesleriyle :D her gunun bi oncekinden guzel gecsin, seneye bu gun minisinle beraber kutlarsin :) benim dogum gunum nisanda, dogumdu lohusydi derken kaynayacak gibi :) sen tadini cikar ;) cok optummm

Evet canim, ben de oyle biliyorum. Hatta beklenen tarihten gec yaparsan dogumu rapor alip o gunleri de dogum sonrasina ekleyebiliyormussun. Doktorum oyle demisti.

Saol canim. Deniyorum iste biseyler, yastik yorgan ne bulursam destek yapiyorum kendime :D olan zavalli tocisime oluyo, adam yastiksiz yorgansiz yatiyo. Naapalim. İyi gunde kotu gunde di mi ama ;)

Kiyamam yaaa, duygu durumlarimiz surekli karisik. Bi keyifli oluyoruz bi keyifsiz. İzne ayrilinca sıkılmazsin yaaa, bana hic sklcakmisim gibi gelmiyo, 4 gozle bekliyorum;)

Gunaydin canim. Ben de uygun yollu bi takim aldim. Hem de duz beyaz aldim, ikincide de kullaniriz diye. Dedigin gibi karalayacaklar, canini cikaracaklar. Hem de tayinciyiz. İki bebisi buyutcek kadar idare etsin yeter. Buyudugunde normal odasini yaparken kaliteli biseyler yapariz elimizden geldigince diye dusunduk.

Cnm 7 sene önce spinal yaygın değildi genel oldum yattim kalktim bebeğim yanimda ama çok agrim ve sizim oldu ilk saatlerde simdi Drspinal olacak diyor o zaman uuyuşuk oluyorsunuz ilk saatlerde ki agriyi hissetmiyosun bebegin doğum anini goruyosun heyecanli

Nice mutlu yaşlara esinle cocugunla tüm sevdiklerine canim

Mutlu yillar esmerim
Ne guzel kizinla abla kardes gibi olacaksiniz :)

Vay maasallah
Bir be erikli hatun daha :)

Ben daha o kadar net hissedemiyorum kaydigini,dondugunu,hickirdigini falan
Normal pit pit tik tik hissediyorum

tüm ailenle birlikte nice mutlu yıllara canım ....

sıcak yatağı bırakmak istemiyormuş...zaten o gitse de nefesim daralıyor uyuyamıyorum..ben uyuyamayınca da horlaması sinirimi bozuyor...her yerde her an uyuyabilecek kapasitede...geçen eve dönerken otobüsün arkasında oturuyoruz yanında da şişman koca memeli bir bayan var 5 dk. lık yolda bile uyuyan kocamın kafası yavaş yavaş kadının memelerine doğru gitmeye başladı ...kadın bana baktı ...dedim tanımıyorum...kadın dirseğiyle dürtünce uyandı ama çok utandı...uyarmadım diye kızdı ama, uyuma sende dedim...

iyi ki doğdun iyi ki doğuracaksın...huzurlu mutlu sağlıklı yıllara inşallah

2. doz aşıyı oldum, 3. dozu olacakmısın dedi hemşire ...olmalımıyım dedim...gerek yok diyor...
bebeğin kalbindekini de sordum ....önemli değil ama farklı bir yere daha görün istersen dedi...

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Şuan daha iyiyim düne göre aç değildim aslında bişeyler yedikten sonra duşa girdim duştan çıkınca yatağın üstüne oturduğumla kaldım ve kalkamadım allahtan eşim evdeydi de hemen ayran falan yaptı ama uzun bi süre bana mısın demedi tansiyon ile nabızım biraz geç düzeldiler ama başımı kaldıramıyodum yataktan.Anarcım normla doğum görünüyo şuan inaşallahta normal olur sezeryan hiç istemiyorum. Esmercim seninde doğum günün kutlu olsun rabbim sağlıklı huzurlu aşk dolu güzel günler nasip etsin eşin ve meleğinle güzel günler görürsünüz inşallah:46::46::119::71:

Doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla nice senelere....ne kadar hayat dolusun yaa...tebrikler:21:

Canim Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle. Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.Esin ve Kizin ile nice senelere insallah :54:

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM sevdiklerinle ve bebişinle beraber nice senelere.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
İnanın ayaklarımı yerden kesti sıcacık mesajlarınız :16:
Mutlu olmak çok güzel bir şey içim içime sığmıyor şu an.
Rabbim hepimizin yüzünde ki gülücükleri, içimizde ki sıcaklığı, evimizin bereketini, eşimizin, ailemizin desteğini eksik etmesin...
:16: (AMİN)
Tekrar tekrar teşekkür ederim.

kızlar buket asude nin link attığı ana kucağını sipariş vermiştim internetten cuma günü geldi mavi çok güzel çok beğendim.

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..
Doktora gittim kan idrar verdim ve usg de baktilar kuzuma poposunu dönmüş hersey normalmis 30cm olmuş. .
Pozisyondan dolayı net hissedemiyosundur dedi doktor..
Ama sağ tarafımda sancı var sanırım bi problem var..
Çünkü Afedersiniz ama idrarim net değil bulanikti..
İdrarda sıkıntı çıkarsa ürolojiye yonlendiricem seni dedi..
Yüksek ihtimalle yine Kum döküyorum sanırım yada enfeksiyon iltihap gibi bişey var..
Hepiniz hakkınızı helal edin iyi ki varsınız Allah bin kere razi olsun hepinizden..
çk şükür canım benim çok şükür.. kaç gündür aklımdasın.. giremedimde nete.. şükürler olsun..
artık sıkma canını nolur.. kum bende döktüm hatta kızım doğduktan sonra.. taş düşürdüm işin kötüsü kızım 4 aylıkken kum döktü.. kristallenme olmuş idrarında.. neyseki geçti bol su iç..
Bnde Adliye personeliyim kurumlar farklı mı uyguluyor, 32. Haftadan sonra alacağım çalışır raporundan sonraki raporlar doğum izninden gidio dedi dr,
zannetmiyorum canım benim ya .. bende 32. haftadan sonra başka rapor kullanılmıyor diye biliyorum.. bi daha sorayım personele bakan arkadaşa.. bende cezaevi personeliyim..
çok komik gerçekten...
koskoca profesör yat dedi ... ne var mış dedi sende... valla siz söyleyeceksiniz bebeğin kalbinde bilmediğim bir şey varmış size gönderdiler dedim...bakim dedi...arkasında kelli felli başka bir doktor... ultrasona bakıyorlar ama günlük muhabbet ediyorlar...arkasından 2 asistan ve 2 hemşire geldi... yemek içmek organizasyonu yapıyorlar...kahkaha atıyorlar...ama hepsinin gözü ekranda..kimi ağzını buruşturuyor izlerken kimide dudağını ısırıyor...bende ahha kötü bişey gördü işte diyorum...senin karın kek yapsın sen çayları ısmarla derken sağ kapakçık mı sol mu diye soruyor hemşireye...sonra kekin üzümlü olsun diyor... ben zavallı gibi hissettim kendimi... bir an kesin sesinizi neye gülüyorsunuz benim bebeğimin sağlığı söz konusu azıcık ciddi olun demek istiyorum...doktora birşey soracam konsantresi bozulmasın diye sormuyorum...sonra kekin tarifini verirken bozulmuyor da senin sorunla mı bozulacak diyorum...
daktırrr hanımmm kekinide ben yaparım bak şu bebemin kalbine bir şey söyle diycemmm tam...ben bir şey görmüyorum dedi...
kafamı kaldırdım ekrana baktım acaba sabahtan beri yemekteyiz programı mı izliyorlar diye düşündüm...

işte insan diyor ki ben iyi değilim beni anlayın sizde saygı duyun ben üzülürken gülmeyin istiyor insan...
akşama kadar kaç kişiye bakıyorlar... senin hayatını karartacak cümleleri çok rahat kurabiliyorlar...
Allah a emanetiz....
sonra.. doktorlara niye şiddet uygulanıyor diyorlar.. işte tamda bu yüzden.. sen hangi kaygıdasın adamlar neyin derdinde.. RABBİM SANA emanetiz..
sıkma canını.. doktorlar büyütmeyi seviyorlar.. hele ünv. hastanelerine göre sen ben kobaydan farksızız..
bende senin bildiğin şekilde biliyorum. kurumların farklı uygulamaları olduğunu sanmıyorum be devlet memurlarını içeren bir kanun sonuçta. 32. haftadan sonra çalışır raporu almak zorundasın işe devam etmek için. atıyorum 32. haftada kendini iyi hissettin çalışırım dedin 36. haftaya kadar çalıştın ancak çalışır raporunu 36. haftada aldın. 32-36. hafta arası doğum izninden düşüyor. doğum sonrasına aktarılmıyor. hatta yönetmeliğe baktım yanlıyor muyum diye akşam. ama 32. haftada çalışır raporu aldıktan sonra örneğin grip olup sonra normal rapor almak bana pek mantıklı gelmedi. en azından benim kurumum kabul etmez. idarede milli eğitimde ' doğum iznin gelmiş zaten doğum iznine ayrıl der diretirsem de soruşturma açar sanırım. soruşturma sonunda da haksız duruma olan ben olurum sanırım.
canım milli eğitimde çok zor.. rapor işleri zaten.. ama bende 32. haftadan sonra arada rapor alınmıyor diye biliyorum
GÜnaydın :) ooo iyiymiş aynı olması :) ama artık ciddi derecede bende zorlanmaya başladım, yorgunluğum, nefes alıp vermelerim, uykuya dalmalarım o kadar sorunlu ki ....
Sezaryan tarihin tahmini ne zaman olur ilkinden deneyimlerini paylaş :)
Ben sezaryan olursa 24 marttan sonra gelebilir gözü ile bakıyorum tabi Allah'tan hayırlısı
canım benim planlı sezeryanlarda 10 gün önce alıyorlar.. hayırlısı olsun inşallah.. ben kızımda 7 nisanda 40. haftamın dolduğu gün girmiştim sezeryana..
kızlar buket asude nin link attığı ana kucağını sipariş vermiştim internetten cuma günü geldi mavi çok güzel çok beğendim.

ayyyyyyyyy çok sevindim çok hafifledim beğenmesen çok üzülürdüm canım ya hayırlı olsun hayır sağlık la kullan inşallah..

fenayım kızlar ya .. cumartesi ölüyorum sandım.. öğleden sonra başlayan baş ağrım gece 1.30a akadar aralıklsız devam etti. ama ne ağrı.. burnumun sol tarafı..ve başım.. kabus gibi.. enson kalkıp bi parol içtim.. hala ağrı var ama okadar değil şükürler olsun..
bide burnum tıkalı ya sızlıyor resmen napayım ya napsam rahatlarım.. iştahım yok.. dudaklarım uçuk içinde.. of ki of yani..
ağırlaşıyoruz zaten git gide.. RABBİM yardım etsin..
ESMER CANIM.. rabbim evladın ve eşinle daha nice güzel seneler nasip etsin..

Kilodan şikayet eden kızlar....
Ben 69 kilo ile hamile kaldım şimdi 77 kiloyum...
Geçen ay tartıldığımda da 77 kiloydum allah tan 1 aydır kilo almamışım...
Kendimi goril gibi hissediyorum...yılbaşında büzüşüp oturuyormuşum kv dem üşüyor musun diye sordu...
Farkında değilim ,kendimi kocaman hissettiğimden sanırım psikolojik olarak küçülmeye çalışıyorum dedim...

Bende tayt giyiyorum sürekli ..4 .ayımda 2 tane hamile pantolonu almıştım onlar olmuyor artık...
En son dr. Kontrolüne kadar çoğu şeyi takıyordum,kilo da dahil...bebeğimin sağlığından endişe etmek gibi bir durum çıkınca bunları gözüm görmüyor artık...şükür bir şey yok ...sağlıktan daha önemli değil hiç bir şey...

canım iyiki doğdun her senen her yaşın bir öncekinden kat kat güzel olsun inşallah :nazar:

heralde çoğumuz ondan alıcaz bende pek beğendim onu fiyonklarını sökerim ama yaa hiç sevmiyorum fiyonk olayını, kalitesi nasıl bide link attığı siteden aldın dimi

fenayım kızlar ya .. cumartesi ölüyorum sandım.. öğleden sonra başlayan baş ağrım gece 1.30a akadar aralıklsız devam etti. ama ne ağrı.. burnumun sol tarafı..ve başım.. kabus gibi.. enson kalkıp bi parol içtim.. hala ağrı var ama okadar değil şükürler olsun..
bide burnum tıkalı ya sızlıyor resmen napayım ya napsam rahatlarım.. iştahım yok.. dudaklarım uçuk içinde.. of ki of yani..

çok geçmiş olsun canım bende geçen hafta griptim sadece öksürük kaldı göğüs ağrım vardı benim de o da çok kötüydü.

fenayım kızlar ya .. Cumartesi ölüyorum sandım.. öğleden sonra başlayan baş ağrım gece 1.30a akadar aralıklsız devam etti. Ama ne ağrı.. Burnumun sol tarafı..ve başım.. Kabus gibi.. Enson kalkıp bi parol içtim.. Hala ağrı var ama okadar değil şükürler olsun..
Bide burnum tıkalı ya sızlıyor resmen napayım ya napsam rahatlarım.. Iştahım yok.. Dudaklarım uçuk içinde.. Of ki of yani..
Ağırlaşıyoruz zaten git gide.. Rabbim yardım etsin..
esmer canım.. Rabbim evladın ve eşinle daha nice güzel seneler nasip etsin..
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...baş ağrısı bende de oluyor ,karanlık sessiz bir yerde uyumak iyi gelebilir ...bazen işe yarıyor bende...
Burun tıkanıklığı bende akşam yattığımda başlıyor...normalmiş tıkanması ve senin sanırım kuruyor da...nemli tutacak bir şeyler sür kuruluğu için krem falan...ama tıkanıklığa ben hiç bir şey bulamadım... Tıkanıyor sürekli ne yaparsam yapayım...
Uçuk neden çıktı ki...çok mu daraldın ,stres yaptın korktun mu yoksa...sürekli çıkar mı

Son düzenleme:

mutlu yıllar canım:49:

çok geçmiş olsun canım... dikkat et kendine...hamilelik ilerleyip karın ağırlaştıkça herşey zor gelmeye başlıyor ...bu aralar bendede iştah yok...

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...baş ağrısı bende de oluyor ,karanlık sessiz bir yerde uyumak iyi gelebilir ...bazen işe yarıyor bende...
Burun tıkanıklığı bende akşam yattığımda başlıyor...normalmiş tıkanması ve senin sanırım kuruyor da...nemli tutacak bir şeyler sür kuruluğu için krem falan...ama tıkanıklığa ben hiç bir şey bulamadım... Tıkanıyor sürekli ne yaparsam yapayım...
Uçuk neden çıktı ki...çok mu daraldın ,stres yaptın korktun mu yoksa...sürekli çıkar mı

benim burnumdada kuruluktan sızlama oluyor...öyle canım yanıyoki burnumu sıkıyorum acısından... :31:

Kilodan şikayet eden kızlar....
Ben 69 kilo ile hamile kaldım şimdi 77 kiloyum...
Geçen ay tartıldığımda da 77 kiloydum allah tan 1 aydır kilo almamışım...
Kendimi goril gibi hissediyorum...yılbaşında büzüşüp oturuyormuşum kv dem üşüyor musun diye sordu...
Farkında değilim ,kendimi kocaman hissettiğimden sanırım psikolojik olarak küçülmeye çalışıyorum dedim...

Bende tayt giyiyorum sürekli ..4 .ayımda 2 tane hamile pantolonu almıştım onlar olmuyor artık...
En son dr. Kontrolüne kadar çoğu şeyi takıyordum,kilo da dahil...bebeğimin sağlığından endişe etmek gibi bir durum çıkınca bunları gözüm görmüyor artık...şükür bir şey yok ...sağlıktan daha önemli değil hiç bir şey...
kocaman hissediyoruz kendimizi evet .. dün gecelik giymiştim aman dedim.. nolmuş bana eşime bakıp beni beğenmiyorsun deyip ağlamayı başladım.. sinirlerim bozuldu ama normal bunlar.. ben kızımda tophlamda 22 kilo aldım.. nasıl şiştim varya.. şimdilik sadece 7 kilo almışım iştahım yok.. ama çokta önemli değil dediğin gibi yeterki bebekler iyi olsun..
çok geçmiş olsun canım bende geçen hafta griptim sadece öksürük kaldı göğüs ağrım vardı benim de o da çok kötüydü.
geçmiş olsun canım sanada

çok geçmiş olsun canım... dikkat et kendine...hamilelik ilerleyip karın ağırlaştıkça herşey zor gelmeye başlıyor ...bu aralar bendede iştah yok...

çok saolun canlar ya.. çok fena tıkanıklık yazık kızımın .tüm okyanus sularını bitirdim ama tık yok.. açılmıyor.. tıkandıkçada sinüzüt azıyor.. uçukta ateşlendimmi yoksa hastalıktanmı anlamadım .. biri kapanmadan diğeri başlıyor ya .. ilaçta kullanamıyoruz RABBİM yardım etsin..

Çok sıkılıyorum artık, sanırım bunalıma girmek üzereyim :( zaman geçmiyor, vakit geçmiyor, kendimi beğenmiyorum, rahatsızlıklar başladı, işe gelmek istemiyorum, işe gelmesem evde tek başıma sıkılırım yapacak bişe yok, ayy bugün böyle bir anlamsızlaştım bir anlamsızlaştım anlatamam :(

Hep aynı şeyler canım benim o kadar tanıdık ki !!!
Dışarıda bile herkes tuhaf tuhaf bakıyor gibi geliyor ...Bir anda önünüze baksanıza diye bağırasım geliyo :))) Topikleştik ya ondan beğenmeme meselesine katılıyorum ...Ama bebişlerimiz iyi olsun da inşallah :16:
Şu can sıkılma meselesine gelince sanki dış dünyadan kopmuş da tek bir günü bekliyor gibi hissediyor bazen insan :/Bir şeylerle meşgul olsak bile kafa hep orada :)))
Ben şu ara böyle durumlarda diyorum ki şu ara yarınla ne zorun var ...Yarın seni hangi şikayetin beklediği belli mi ? Esas olan ve elinde olan "şuan" onun tadını çıkar ...Maşallah yaaaa kolay mı gelmişiz 27. 28. haftalara ...
Sonra bebişin minicik kıyafetlerini çıkarıp bakmak da iyi geliyor :)

bende aksine kendimi pek beğenir oldum aynalardan geri gelemiyorum yaa yüzüm ışıldıyo sanki göbeğim falanda çok hoşuma gidiyo dahada büyüse sıkıntı olacak ama kendimi kadınsı hissediyorum göğüsler olmuş 90 daha ne istiyim :52:

Kızlar merhaba, Ben de sizin gibiyim. Giyinmek falan istemiyorum hep ev hali takılabilirm. 8 kilo aldım pantolonların önü açık oluo ustune uzun bısey gıyorum 2 hamıle elbısesı, 3 hamıle taytı ,uzun hırka ve bir de hamile bluzu aldım. Bunlarla hamileliğimi bitirmek istyorum. Lohusa geceliği ve pijamalarımı da aldım hem de çokk ucuza :) İki pijama ve bir de gecelik 90 tl.. Bebeğime de gönlümce alışveriş yaptım. Butik bebe ve ebebekten neyi beğendiysem aldım :)) Bebeğim de tekmeleyip duruyor halinden mutlu evin şimdiden ilgi odağı :) İsim hala bulamadım eşimle mutabakata varamıyoruz.. Allah kerim :)

valla bende tayt giyorum hem rahat hemde sevıyorum işe bile öyle gelıyorum uzerinede uzun çizmelerimi giyıyorum ustünede tunuk oh mıs gibi :9:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Şuan daha iyiyim düne göre aç değildim aslında bişeyler yedikten sonra duşa girdim duştan çıkınca yatağın üstüne oturduğumla kaldım ve kalkamadım allahtan eşim evdeydi de hemen ayran falan yaptı ama uzun bi süre bana mısın demedi tansiyon ile nabızım biraz geç düzeldiler ama başımı kaldıramıyodum yataktan.Anarcım normla doğum görünüyo şuan inaşallahta normal olur sezeryan hiç istemiyorum. Esmercim seninde doğum günün kutlu olsun rabbim sağlıklı huzurlu aşk dolu güzel günler nasip etsin eşin ve meleğinle güzel günler görürsünüz inşallah:46::46::119::71:

canım geçmiş olsun ınan daha sen yazınca gördüm geçmişi okumadım cok geçmiş olsun tuzu kes dıkkat et kendını cok yorma

canım benım geçmiş olsun allah acıl şifalar versin artık normal bunlar bıraz daha sıkacağız dişimizi:34:

Çok geçmiş olsun bu aralar kötü bir salgın var, burun tıkanıklığın gripten ise Forza diye bir ilaç var hasta iken kullandığım benim doktorum kullanabilirsin demişti, sende sor sakınca görmezse kullan, benim burnumu çok rahatlatmıştı, nefes alamıyordum, onun sayende biraz olsun rahatlamıştım... uçukta stres, vitaminsizlik, halsizlik, zorsunmadan çıkıyor sende de bunlardan birinden çıkıyordur:( aayy allahım sen yardım et bize yaa hamilelere hastalık nedir göstermesin zaten zorlanıyoruz artık hastalık hiç çekilmiyor

bende aksine kendimi pek beğenir oldum aynalardan geri gelemiyorum yaa yüzüm ışıldıyo sanki göbeğim falanda çok hoşuma gidiyo dahada büyüse sıkıntı olacak ama kendimi kadınsı hissediyorum göğüsler olmuş 90 daha ne istiyim :52:
senin adına ne güzel böyle hissetmen...saç diplerim 1 karış beyaz...bu beyazlarla saçımı taramak bile gelmiyor içimden ,sürekli topluyorum...cildimin her yeri kılcal damar çatlaması oldu...senin gibi minyon tipli çıtı pıtı da değilim hem kilo aldım hemde zaten kilolu hamile kaldım...sen hala eski kotlarını bile giyebiliyorsun (geçen foto yayınlamıştın)ben hamile pantolonuna bile sığamıyorum artık...geçen eşim victoria secret in defilesini izliyordu....incecik kızlar sexi çamaşırlar... hiç huyum değil dir görünce zoruma gitti,nasıl kızdım...dedim doğurunca eskisi gibi güzel olcam merak etme:47:
ama kafaya takınca da düzelmiyor ki... sabrediyorum az kaldı inşallah

Son düzenleme:
Back
X