HAMİŞ HALLLERİM Eki Görüntüle 925325 Eki Görüntüle 925326 BURDA 20 HAFTALIK
Eki Görüntüle 925327 Eki Görüntüle 925328 BURDADA 27+5 DE
AMA SUAN 28+4 INSALLAH 30 HAFTADA SON HALIMI EKLİYECEĞİM
BUNLARDA ALMAYA BAŞLADIĞIMIZ CICILERIMIZ DAHA COK EKSIK VAR YAVAŞ YAVAŞ TAMAMLIYORUZ KIZLAREki Görüntüle 925335 Eki Görüntüle 925336 Eki Görüntüle 925337 Eki Görüntüle 925338 Eki Görüntüle 925339 Eki Görüntüle 925340 Eki Görüntüle 925341 Eki Görüntüle 925342 Eki Görüntüle 925343 Eki Görüntüle 925344 Eki Görüntüle 925345 Eki Görüntüle 925346 Eki Görüntüle 925347 Eki Görüntüle 925348 Eki Görüntüle 925349 Eki Görüntüle 925350 Eki Görüntüle 925351 Eki Görüntüle 925352 Eki Görüntüle 925353 Eki Görüntüle 925354 Eki Görüntüle 925355
tatlim diyet yapacaksin hergun ama hergun sekerini olceceksin sana makina yazacaklar sekerini olcmen icin..
bigun kacirinca ertesi gun full dikkatyapacak biseyimiz yok egzersizde yap diyecegim ama kasilmalarin gecsin doktoruna sormadan yapma.. cok gecmis olsun tatlim
Günaydın:119: Son birkaç gündür bebeğin hareketleri tekme-yumruktan ziyade, karın içinde takla-yer değiştirme gibi olmaya başladı. Kendi karnımdan korkuyorum, alien filminin yeni versiyonunu çekiyoruz
Alien Baby Belly - YouTube
Çok üzüldüm. Doktorun diyet önermedi mi gülüm?
evet canım diyete başladım bu gün
günaydın hamişler
geçmiş olsun sana canım...neyse ki az kaldı..bana da gece uykudayken giriyor kramp
canım ben artık uyuyamaz hale gelmiştim kramp yüzünden magnezyum içmeye başladıktan bir hafta sonra normale döndü bacaklarıma lbile giriyor zor cidden dediğin gibi az kaldı dayanıcaz artık
KIzlar bu kasılma dedikleri olay nasıl oluyo ya.Bir de benim 3-4 gündür karnım sertleşiyğlum kolunumu dayıyo napıyosa göbek deliğimin çevresinde oluyo.Sonra da hareket edip dağıtıyo sertliği.Bu kasılma değildir.Bebeğin kafası koludur heralde .
canım bahsettiğin şeyi ben de yaşıyorum kasılmadır muhtemelen korkulacak birşey yok bazen oluyormuş özellikle sabahları rahim kasılınca bir yerde toplanma ve sertleşme oluyor hatta ben yazmıştım burda tepe gibi yükseliyor diye kasılmaymış ben de bebek sanıyordum ama sen yine de doktoruna sormalısın her değişikliği anlat mutlaka en doğrusunu onlar bilir.
mrb idil sudem ewt canım ben yaklaşık 1 yıl falan oldu aynur hanımda tedavi oldum. Ama sonuçlar negatifti. Nerde yanlış yaptık bilmiyorum ama ters giden bişeyler vardı. 2 aşılmadan sonra ben tedaviyi bıraktım. Tüp bebek merkezlerini araştırıken hamile olduğumu öğrendim. Ama aynur hanımı çok seviyorum. Beni acayip bi şekilde rahatlatıyordu. şuan maddi imkanlarım biraz daha iyi olsaydı kendisinde doğum yapmayı çok isterdim. Senin problem ne neden olmuyor çocuk.
öncelikle teşekkür ederim cvp yazdığın için .aynur hanım benim üçüncü doktorum ama kendisine inanılmaz bağlandım bir anne şevkati var ve gerçekten çok rahatlatıyor bizim sorunumuz yok çok şükür sebepsiz infertilite salı günü aşılama yaptı kendisi art tüp bebek merkezinde çok umutlanmak istemiyorum ama ne düşüneceğimide artık bilmiyorum unutmak istiyorum ama aklımdan çıkmıyo olmazsa ne yapıcam ne deniycez diye sorular sorup duruyorum sizin peki oldumu bebeğiniz
öncelikle teşekkür ederim cvp yazdığın için .Aynur hanım benim üçüncü doktorum ama kendisine inanılmaz bağlandım bir anne şevkati var ve gerçekten çok rahatlatıyor bizim sorunumuz yok çok şükür sebepsiz infertilite salı günü aşılama yaptı kendisi art tüp bebek merkezinde çok umutlanmak istemiyorum ama ne düşüneceğimide artık bilmiyorum unutmak istiyorum ama aklımdan çıkmıyo olmazsa ne yapıcam ne deniycez diye sorular sorup duruyorum sizin peki oldumu bebeğiniz
maşallah sana da cici kızına da, çok şık bir kız olacak belliki.
dikkat kuvete ayak aldın dimi. çok faydasını gördük biz.
Sana önecelikle maşallah
Çok ama çok tatlı gözüküyorsun....
Ama aldığın ciciler beni benden aldı...
Çok güzeller yaa..
Hemencecik yaz bakayım nereden alış veriş yaptın =))
Benim çok eksiğim varmış ya...
Ama bayıldım aldıklarına...
Gobus de cok guzel, bebisin cicileri de harika:) sen pijamani terligini de almissin. Bayildim yaaa, Suay masallahHAMİŞ HALLLERİM Eki Görüntüle 925325 Eki Görüntüle 925326 BURDA 20 HAFTALIK
Eki Görüntüle 925327 Eki Görüntüle 925328 BURDADA 27+5 DE
AMA SUAN 28+4 INSALLAH 30 HAFTADA SON HALIMI EKLİYECEĞİM
BUNLARDA ALMAYA BAŞLADIĞIMIZ CICILERIMIZ DAHA COK EKSIK VAR YAVAŞ YAVAŞ TAMAMLIYORUZ KIZLAREki Görüntüle 925335 Eki Görüntüle 925336 Eki Görüntüle 925337 Eki Görüntüle 925338 Eki Görüntüle 925339 Eki Görüntüle 925340 Eki Görüntüle 925341 Eki Görüntüle 925342 Eki Görüntüle 925343 Eki Görüntüle 925344 Eki Görüntüle 925345 Eki Görüntüle 925346 Eki Görüntüle 925347 Eki Görüntüle 925348 Eki Görüntüle 925349 Eki Görüntüle 925350 Eki Görüntüle 925351 Eki Görüntüle 925352 Eki Görüntüle 925353 Eki Görüntüle 925354 Eki Görüntüle 925355
Gecmis olsun. Aynj durumdayim. Artik hastalanmaya korkuyorum, su son 2 haftayi raporsuz atlatayim yaaagünaydın herkese! nasılsınız? ben hasta olucam sanki boğazım ağrıyo ve hafif öksürüğüm var.
rahatsızlığı olanlar geçmiş olsun diyorum...
göbiş resimleri içinse çok tatlı çıkmışsınız valla benim göbiş 1 ay önden gidiyo sanki sizinkileri gördükten sonra öyle bi kıyaslama yaptım kendimce:)
Kızlar dün idrarım kırmızı diye yazmıştım ya bugün sağlık ocağında idrar testi verdim, nese sonuçlar çıktı, enfeksiyonum varmış bayağı bir... iki tane ilaç yazmış...
Bende kendi drmu aradım, randevum haftaya ama yarın gelsem böyle böyle idrar enfeksiyonu çıktı onu tekrardan yenileyelim dedim, ok. dedi.
Bakalım yarın gidecem, İnşallah yapılan test yanlıştır...
Hem bakalım yarın tam 27+4 günlük olacam bebeğim kaç kilo olmuş
Kızlar dün idrarım kırmızı diye yazmıştım ya bugün sağlık ocağında idrar testi verdim, nese sonuçlar çıktı, enfeksiyonum varmış bayağı bir... iki tane ilaç yazmış...
Bende kendi drmu aradım, randevum haftaya ama yarın gelsem böyle böyle idrar enfeksiyonu çıktı onu tekrardan yenileyelim dedim, ok. dedi.
Bakalım yarın gidecem, İnşallah yapılan test yanlıştır...
Hem bakalım yarın tam 27+4 günlük olacam bebeğim kaç kilo olmuş
TEŞEKKÜRLER CANIM YOK AYAK ALMADIM GEREK YOK ONA YA DAHA SONRADAN BANYODA YIKARIM INSALLAH
YERİM SENIN HEM GÖBİŞİNİ HEM BEBİŞİNİ
SAĞOL CANIM BENIM ESMERBEN COGUNU NATA VEGADA KİPANIN İÇİNDEN ALDIM f&f GİYİM ANKMAL AVM BUTIKBEBE BURALARDAN 2 HAFTASONRADA IKEAYA GIDECEĞİZ DAHA IYILERI SENIN OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?