2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
maşallah göbişin de bebişinin eşyaları da herşey çok güzel güle güle kullanın canım

Tatlım bunların hepsi birbirinden güzel cici senin eksik bişeyin kalmamış gibi artık odanı yerleştir, ayaklarını uzat gününün dolmasını bekle Güzel günlerde kullanın kızın ile sonra giydirip Aybüke'nin fotosunu atarsın bize

Maşallah hepsi birbirinden güzel..
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah..
Immmmmm pekiiiii kendi pijamalarini nerden aldin?

hayır canım benhep 18 haftaya göre hesap yapıyordum o yüzden düşmüşler diyorum 16 haftaya (( nevardı sanki 24 hafta yapsalardı oooffffff

KIzlar bu kasılma dedikleri olay nasıl oluyo ya.Bir de benim 3-4 gündür karnım sertleşiyğlum kolunumu dayıyo napıyosa göbek deliğimin çevresinde oluyo.Sonra da hareket edip dağıtıyo sertliği.Bu kasılma değildir.Bebeğin kafası koludur heralde .

Günaydın en tatlı en tombik anneler veee popolari isirilasi bebisleri..
Biz hala yatakta keyif yapıyoruz..bi türlü çıkamadık yataktan yahuu..

ayy kuzum benım nerde daha cok eksık var anarcım daha temızlık yapılacak babası mobılyasını monte edecek temızlık zamanı ondan sonra yerleştiririz zaten subat ayı benım ıcın cok yogun geçecek kuzum daha ıyı aslında en azından zaman su gıbı gıder daha etıkler yapılacak bardaklar süslenecek evin içini süsleyeceğim kızım için hepsinin fotosunu eklerım canım merak etme sen ıste yeterkı

Hepsi çok güzel, güle güle kullanın canım:107:

Elini beline koyduğunda rahminin toplandığını -sertleştiğini hissedersin canım. Benim tüm karnım sertleşiyor yaklaşık 10 sn öyle kalıyor sonra gevşiyor yeniden; ama ağrı yok:107: Olduğunda nefes almakta zorluk çekiyorum, karından nefes alarak kasılmayı atlatmaya çalışıyorum (nefes alırken göğsünü değil karnını şişiriyorsun)

kızlarrr günaydınnnn :)))
elinde bebek için şöyle detaylı listesi olan varmı
hastane ihtiyacları
hastane süsleri
normal kıyafet ve diğer malzemeleri (banyo vs)
bize çok lazım alıyoruz ama ne alıyoruz amaçsızca bilmiyoruz :)))
şimdiden çooook teşekkürler
nisan sonu bekliyoruz bebişi

maşallah hepsi birbirinden güzel..
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah..
ımmmmmm pekiiiii kendi pijamalarini nerden aldin?

sinemcim teşekkür ederim canım pijamaları kılayda izmir cad. Yaprak iç giyimden aldım terliklerıde kızılaydakı avm içinde twigy mağazasından aldım emzirme sütyenı ve atletini loyadan aldım

canım o kasılma değil benımde hep oluyor bebek hareket ediyor kemıklerı sertleştiği içinde kasılıyor gıbı hıssediyorsun korkma

TEŞEKKÜRLER CANIM BENIM

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/676140-2014-anneleri-alinacak-listesi.html BURDAN BAKABİLİRSİN CANIM BENIM

Tamam canım çok teşekkür ettim

gobus de cok guzel, bebisin cicileri de harika:) sen pijamani terligini de almissin. Bayildim yaaa, suay masallah

teşekkür ederiz canım benım daha güzelleri senın olsun evet pijamalrıda aldım en azından sonradanda gıyebıleceğim bırsey olsun ıstedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…