Kızlar dün idrarım kırmızı diye yazmıştım ya bugün sağlık ocağında idrar testi verdim, nese sonuçlar çıktı, enfeksiyonum varmış bayağı bir... iki tane ilaç yazmış...
Bende kendi drmu aradım, randevum haftaya ama yarın gelsem böyle böyle idrar enfeksiyonu çıktı onu tekrardan yenileyelim dedim, ok. dedi.
Bakalım yarın gidecem, İnşallah yapılan test yanlıştır...
Hem bakalım yarın tam 27+4 günlük olacam bebeğim kaç kilo olmuş
Kızlar dün idrarım kırmızı diye yazmıştım ya bugün sağlık ocağında idrar testi verdim, nese sonuçlar çıktı, enfeksiyonum varmış bayağı bir... iki tane ilaç yazmış...
Bende kendi drmu aradım, randevum haftaya ama yarın gelsem böyle böyle idrar enfeksiyonu çıktı onu tekrardan yenileyelim dedim, ok. dedi.
Sağol balım ama çok güzeller ya =)
Ben sadece beni 2 ay kadar idare edecek şeyler almışım.
F&F benim bulunduğum yerde ki avmlerde yok.
Bende h&m den alayım artık =)
Ama sağlıkla giysin meleğin çok beğendim.
Herşeyin tamamlanmış senin.
yinede umutsuzluğa kapılma işallah sonucun çok güzel olur. Güzel haberlerini de duyarız buralardan.
yinede umutsuzluğa kapılma işallah sonucun çok güzel olur. Güzel haberlerini de duyarız buralardan.
doğuma 1 gün kala bile dönen bebekler oluyormuş... ben hiç duymadım şu günden sonra dönmez diye...yoksa doktorlar bize şimdiden söylerlerdi sen normal olcan sen sezeryan diye...son ana kadar belli olmaz diyor doktorlar doğum şekliKızlar bi yerde okudum.Kadın 28 haftalık muayeneye gitmiş.Bebeği doğum pozisyonunda değilmiş.Yani ayakları aşağıda başı yukarıdaymış.Doktoru demiş büyük ihtimalle dönmez artık sezeryan olursun.Böyle bişey var mı? 28 hafta sezeryan veya normal demek için erken değil mi?Sonuçta pıtırcıklarımız sürekli hareket halinde.Doğuma 12 hafta var.O zamana kadar dönme ihtimali olmuyo mu ?
tüylerim diken diken oldu... bende 3 sene önce görmüştüm haberlerde 800 gram doğmuş bebeği yaşamaz demişler doktorlar göğsünün arasında büyütmüştü kadın..allah istesin ...etiyle besler bebeğini ,anne olsun yeter ki ...Sonunda doktorlar Oğlunuzu kurtaramadık dedi. Annesi minik Jamie ile vedalaşmak istedi. Kanguru bakımı uyguladı Anne gözyaşları içinde 9 ay karnında taşıdığı Jamieye 2 saat boyunca sarıldı, onunla konuştu öpüp okşadı. Bu uzun veda mucizeyle sonuçlandı. 2 saatin sonunda Jamie nefes almaya başladı. Anne sütü verildiğinde de bebek ağlayarak yaşama döndü. Şimdi 5 aylık olan Jamie son derece sağlıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?