2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
GÜZEL ANNİŞLER GÜNAYDIN HEPİNİZE BEN BUGÜN BIRAZ DAHA IYIYIM SUAN İŞTEYIM KAHVALTIMI YAPTIM ŞİMDİ CEVİZLE HURMA YIYORUM SİZLER NASILSINIZ ŞİMDİ BENDE GÖBİŞİMİ KOYACAĞIM KISKANDIM VALLA

MAŞALLAH COK TATLI OLMUŞSUN CANIM

HAKLISIN CANIM HEP BIZI HEVESLENDIRIYORLAR ONDAN SONRA FIS CIKIYOR BENDE 32 ÇALIŞABILIR KAĞIT ALACAĞIM SONUNA KADAR ÇALIŞACAĞIM

.......................................

COK ŞEKER OLMUŞSUN CANIM

İdrar kaçırıyor musun?
Vay halimizee
Similik yok oyle ama az kaldi gibime geliyor. Bu gidisin sonu iyi degil :)
Masallah canim bebisine de sana da :)

:)) kim bilir daha da buyurse nasil olcak o hareketler. Ben de esime hep diyorum su korku filmlerinde insanlarin icinde yaratiklar gezerken derileri bi kabariyo bi iceri cokuyo, degisik hallere giriyo ya, bence o goruntu de hamile kadinlarin bebekleri oyle donup takla atarken hissettigi duyguyu tanimlayabilir

ben daha adam akıllı alışveriş yapmadım Ankarada yapayım diyorum bakalım inşallah o haftalarda kendimi iyi hissederim

maşallah tatlımm :)

teşekkürler canım

waaaww harika görünüyorsunuz Cicilerinizde çok güzel bayıldım walla güle güle giysin bebişin

cok teşekkür ederiz teyzesı

ben daha adam akıllı alışveriş yapmadım ankarada yapayım diyorum bakalım inşallah o haftalarda kendimi iyi hissederim

canım ben de ankarada yaşıyorum hepsini burda aldım secenek cok fazla

teşekkürler canım

cok teşekkür ederiz teyzesı

canım ben de ankarada yaşıyorum hepsini burda aldım secenek cok fazla

nerelerden aldın tatlım AVMmi gezdin yoksa Kocabeyoğlu Pasajı Ulus vs falan mı, Ulusta çok güzel ve uygun şeyler var aslında ama sevdiğim bi semt değil ailemde Batıkentte bakalım nasıl yapıcaz

HAMİŞ HALLLERİM BURDA 20 HAFTALIK
BURDADA 27+5 DE

AMA SUAN 28+4 INSALLAH 30 HAFTADA SON HALIMI EKLİYECEĞİM

BUNLARDA ALMAYA BAŞLADIĞIMIZ CICILERIMIZ DAHA COK EKSIK VAR YAVAŞ YAVAŞ TAMAMLIYORUZ KIZLAR

bayıldıımmmm,göbüşüne de sana da maşallah,aldıkların süperr,ne kadar eksiğim var onu anladım bende,hiçbişey almadık valla hala

az da kalmış senin,ayy çok heyecanlı

günaydın herkese! nasılsınız? ben hasta olucam sanki boğazım ağrıyo ve hafif öksürüğüm var.
rahatsızlığı olanlar geçmiş olsun diyorum...
göbiş resimleri içinse çok tatlı çıkmışsınız valla benim göbiş 1 ay önden gidiyo sanki sizinkileri gördükten sonra öyle bi kıyaslama yaptım kendimce:)

sultancım maşallah sana çok tatlı olmuşsun cicilerinizde çok güzel rabbim sağlıkla güzel günlerde giymeni sanip etsin

ümrancım cok teşekkür ederim canım benım o senın güzelliğin

minişlerin olduğu nevresim çok tatlıymış

canım nevresımı kipa marketden aldım yalan olmasın ya 45 yada 49 tl idi sanırım

nerelerden aldın tatlım avmmi gezdin yoksa kocabeyoğlu pasajı ulus vs falan mı, ulusta çok güzel ve uygun şeyler var aslında ama sevdiğim bi semt değil ailemde batıkentte bakalım nasıl yapıcaz

canım aslında çoğunu kipadan aldım natavegada butıkbebeden aldıklarım ankmall aldıklarımda var karışık hepsi ama batıkentde gımsada güzel şeyler var ve atlantıs cıty içindede kipa var orayada bak fıyatlarda cok uygun tavsıye ederim ben bayıldım oraya bıberonu emziği cogu giysisini ordan aldım

bayıldıımmmm,göbüşüne de sana da maşallah,aldıkların süperr,ne kadar eksiğim var onu anladım bende,hiçbişey almadık valla hala

Az da kalmış senin,ayy çok heyecanlı

canım iyice ağırlaşmadan tamamlamak ıstıyorum hepsini babasıda şuan mobılyasıyla uğraşıyor buyuk temızlık yapılınca hepsi yıkanıp yerleşecek dolabına ozaman yıne foto eklerım Sende başla artık yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…