2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar bugun seker yuklemesı yaptırdım 4 kez kan aldılar bırer saat arayla ve ınternetten bakıyorum suan ıkı sonuç cıkmıs gorunuyor açlık :112mg yazıyor glukoz60:228.9mg yazıyor yanı bu bır saat sonrakı olcummu nete baktım bu sonuç cok yüksek gıbı korktumm ogleden sonra arayacağım butun sonuçlar çıkınca dr da hastanede olmayacağım demıstı ama sızın kac cıkmıstı

Allah yardımcımız olsun ama benimde durum aynı nefes nefese kalıyorum dinlenme gereği duyuyorum sonra kendime çok gülüyorum 2 gündür kısa kısa sancı giriyo ve kasılmalar var ama normalmiş..oğlumunda tekmelerinin maşallahı var önceden gıdıklıyordu şimdi bildiğin vuruyo burdayım diye

ayy sorma canım yaa..
çok fena bi ağrı acı..
eşim bni öyle görünce ne yapacağını şaşırdı..

kızlar dün 50 lik şeker yüklemesi yapıldı.
açlık 89
tokluk 161 :18: :18: :18:

offf ya daha doktorumla görüşmedim!
ne olacak şimdi?

kızlar bı soru sordum kımse bılmıyormu
seker degerlerınız kac cıktı 228.9 cokmu yuksek

cnm benim şeker testim 3 hafta önce yapılmıştı. testime baktım geldim. açlık 83 1. saat 130 2. saat 112 çıktı doktor normal dedi. seninki çok mu yüksek bilmiyorum artık doktoruna iyice bi danış!

Canim selerin oldukca yuksek..gebelik sekerin cikmis.
Diyete baslaticak buyuk ihtimalle doktorun.
Diger saatler nasil

Son düzenleme:
kızlar dün 50 lik şeker yüklemesi yapıldı.
açlık 89
tokluk 161 :18: :18: :18:

offf ya daha doktorumla görüşmedim!
ne olacak şimdi?

Canim 50 lik yukleme icin sekerin biraz yuksek cikmis 100 luk yukleme isteyecrktir buyuk ihtimalle doktorun

cok moralım bozukdu dr da pazartesiye kadar yokum dedı off yaa sonuçlara bakamm dedı

moral bozulcak bişey yok bak bi dolu arkadaşın ki yüksek çıktı bakalım benden ne gibi inciler gelecek bende pazartesi gidicem, protein ağırlıklı besleniceksin artık sebze bol bol tüketiceksin tatlıyıda kısacaksın

Sekerin tek caresi yuruyus kizlar yemeklerden yarim saat s o nra tempolu yuruyus.ben oyle asiyorum sekeri.

Ve tatli yok.....sofradan cok tok kalkmak yok gunde 3 ara 3 ana ogun yemek var.
Biraz diyet ve hareket ysni.

Sekerin tek caresi yuruyus kizlar yemeklerden yarim saat s o nra tempolu yuruyus.ben oyle asiyorum sekeri.

Ve tatli yok.....sofradan cok tok kalkmak yok gunde 3 ara 3 ana ogun yemek var.
Biraz diyet ve hareket ysni.

aslında sağlıklı olmak için hamilelik dışındada yapmamız gereken bu, hareket berekettir demişler

canım cok fazla tatlı ıstıyordu ve sureklı yeemk yıyordum dun aksam en son 10 da tost yemıstım cok acıkmıştım ben gece bıle uyanıp bırseyler yıyordum ozellıkle son bir aydır bu ay 5 kılo aldım belkı bunlarında etkısı vardır bılemıyorum

benimde yarın şeker yüklemesi yapılacak bakalım ne olacak; benim 2 hamileliğimin arası az ağrılarım olmaya başladı dikiş yerlerimde ağrı oluyor hayırlısıyla bir doğursam birde büyük çok yaramaz oda yoruyor beni yorgun bir hamilelik geçiriyorum...

mutlaka etkisi vardır canım 1 ayda 5 kilo fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…