2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
32.haftada izne ayrılırken o rapor hemen çıkıyomu ki yani imzası prosedürü falan nasıl ona göre ben bari 1 marta yeniden uçak bileti alayım of yaa yandı biletim

dr umu cepten aradımda gebelik sekerın yüksek çıkmış dedi degerlerı okuduğumda dahiliyeye sevk etti beni bakalım ilaç baslatabılır dedi

dr umu cepten aradımda gebelik sekerın yüksek çıkmış dedi degerlerı okuduğumda dahiliyeye sevk etti beni bakalım ilaç baslatabılır dedi

hayırlısı olsun deryacım gebelik şekeri neyseki geçici az kaldı bi sürede ilaç kullanırsın olmadı ama belki gerek kalmaz sadece diyet ve egzersiz yeterli olur

hayırlısı olsun deryacım gebelik şekeri neyseki geçici az kaldı bi sürede ilaç kullanırsın olmadı ama belki gerek kalmaz sadece diyet ve egzersiz yeterli olur

dahılıye drunuda aradım sonuçlarımı okudum kadındogumcum yonlendırdı dedım diyetisyene yönlendırıcem senı dedı 15 gun takıp edelım günlük olçum yaptıracaksın dedi

dahılıye drunuda aradım sonuçlarımı okudum kadındogumcum yonlendırdı dedım diyetisyene yönlendırıcem senı dedı 15 gun takıp edelım günlük olçum yaptıracaksın dedi

pazartesi beni de seyredin bakalım benden ne inciler gelecek zaten açlıktan bi gözüm şama bi gözüm bağdata bakar evlere şenlik olurum

kizlar bayadir okuyorum ama yazmiyorum-agrisi sizisi olanlari okuyunca gecmis olsun demek istedim-artik daha dikkatli olalim son uc aydayiz dogum yaklasiyor dogumu tetikleyici seyler yapmayalim hepinize cok cok gecmis olsun umarim saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi-FILOLOGUM merak ettim durumun nedir kendini iyi hissettiginde bizi de bilgilendir insallah sancilarini durdurmuslardir dikkat et kendine de bebisine de

kızlar hala hastanedeyiz.agrilarimizi azaltmayi deniyorlsr.ilaclarla.dualarinizi esirgemeyin ltfen.kuzum dursun ins.
henuz cok kücücuk. yasamasi icin ciger geliş tirici igne baslayabilirlermis.sancilara göre. .seker icinde insilun baslandi...rabbim kuzularimizi.korusu saglikla dunyaya gelmelerini nasip etsin ins

Rabbim seni de bebeğini de korusun sende içini ferah tut emin ellerdesin evde olduğundan daha güvendesin Allahın izniyle bugünlerde geçecek

tabi cnm dualrımız seninle... inş cnm hiç bişey olmaz merak etme!

Canım Allah yardımcın olsun.
Hepimizin duaları seninle.
İnşallah ağrılarını kesebilirler.
Rabbim yardımcın olsun.
Moralini yüksek tut, sıkmamaya çalış kendini.
Kasılmaların ağırlaşmasın.
Meleklerimiz Allaha emanet, Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.

AMİN canım Rabbim seni ve evladını korusun. dualarım seninle...:105: Allah yardımcınız olsun...iyi haberlerini bekliyoruz

kızlar ben cıkıyorum hepinize ıyı tatıller p.tesi görüşürüz bende eve gidip dinleneyım bıraz bugün karagül dızım var öpüldünüz

canım rabbım bebeğini sana bağışlasın inşallah annesını uzmeden 36 kadar dursun ınsallah 36 sonra ıstediği zaman gelsın dualarım senınle sende elını karnına koy ayetelkürsi felak nas oku üfle dua et bebeğinle konuş canımsın

inş sancıların geçer canım iyi şeyler düşün biliyorum zor ama üzmemeye çalış kendini kasılmaların sancın şiddetlenmesin çok geçmiş olsun.

Allah yardımcın olsun bir şey olmaz Allah ın izniyle dua et. Aynıyız seninle nasıl anladın kasılmaları nasıl bir şeydi? Uygun olduğunda anlatırsan sevinirim canım gelmiş geçmiş olsun

kuzuumm bebeğinde sende önce Allah'a sonra doktorlara emanetsiniz..
gece okuyuncada dua ettim ve rüyamda kendimle ilgili saçma sapan şeyler gördüm senin haberinden sonra..

Son düzenleme:

kızlar dün 50 lik şeker yüklemesi yapıldı.
açlık 89
tokluk 161 :18: :18: :18:

offf ya daha doktorumla görüşmedim!
ne olacak şimdi?

Yüksek çıkmış ama, inşallah diyet ve spor ile hiç olmadı ilaç ile üstesinden gelirsiniz arkadaşlar. Moralinizi bozmayın sadece kontrolü elinize alın.

Güzel haberlerle gel canım. İki hamileliğin arası ne kadar?

sabahtan beri yatıyorum zaten canım yaa :)
bugün işlere paydos

Çok şükür, nihayet bugün kendini durdurmayı başardın gülüm

Dualarım sen ve tüm hamileler için; rabbim hepimiza sağlıklı-kolay bir hamilelik ve doğum nasip etsin. İnşallah sancılarını&ağrılarını kontrol altına almayı başarırlar canım. Çok geçmiş olsun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…