2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bende çok acıkıyorum ama her zaman değil bazen su bile boğazımdan zor geçiyo bazense yemek yiyorum hiç yememiş gibi aç hissediyorum bi garip yani :)
sen 400 lu rakamlara az diyosun benim ilk değerim 25 ikincisi 172 sonra keseyi gordum inşallah salı da kalp atışını duycam bence biraz fazla pimpirikleniyosun bu kadar stres yapma

ya hafatada iki kere balık ye dedi sağlık ocağı ama bende pek sevmem balık ve bu donemde hangi balık var ki kış olsa hamsi yerdim en azından

Kızlar merhabalar 8. Haftaya girdim gecen hafta ikiz olduklarını öğrendim bugün sabah kalktığımdan beri su ana kadar 10 defa falan oldu aralıklarla karnımın sol tarafında kuş kanat çırpışı gibi bi hareketlenme var kafayı yicem bebek hareketi için çok erken biliyorum ama bu nedir gaz olmadığına eminim en son demin gene oldu elimi karnıma koydum dışardan görebildim hareketleri randevum 2 Eylül ama ben dayanamayıp yarın için devletten randevu aldım.

Masallah ne iyi komsun varmis
Benimde kardesim bizde kaliyo erkek ama sagolsun yinedw yardim ediyo

tebr,k ederim satımız aynı ay ben erken yumurtladım galiba 26.günde testte çıktı perşembe günü kan testinde 544 çıktı

benim 3-4 gün öncesinde gelir her zaman (26 gün) senin nasıl oluyo belki dönemlerimzn gün sayısı da farklı olabilr

iyi akşamlar biz döndüm tatilden hepinizi çok özledim umuyorum ki hepiniz çok iyisiniz geçmişi yavaş yavaş okuyacağım çok dedikodu yapmışsınız :))))
bizler iyiz çok şükür şimdilik her şey yolunda gibi hakkımızda hayırlısı..

bugünkü kan testi sonucum 564,28 iki gün sonra tekrar gidicez reglim 4 gün gecikti sizce değerim nasıl ?

Günaydın kızlar.Tuvalette biraz fazla kaldım ama zorlamaım kendimi.ondan mı bilmiyorum kahve leke geldi:26::26::26:İnşallah gerisi gelmez.hap saaitim 9 yatıp dinlenişcem ve dua edicem başka çare yok...

günaydın kızlar
biz geldik

buugn pazartesı hafta bası her turlu kotu yanı
cumartesı temızlık yaptım baya bır pazar gunu baldır bacak agrısı cektım
sanırım bende enf var ılıskıden sonra sey sırasında b.ş.l.m. dıyım ıcım nasıl yanıyor :S

cumartesı doktora gıdıcem artık orada herseyı sorucam

onun dısında bır sıkıntım yok dun bıraz yemek aram uzamıstı mıdem bulanır gıbı oldu baya bır ama neysekı gectı

bu sabah tartıldım kılomda sıkıntı yok hiç almamışım , hafta sonu yedıgım 5 tl cıg kofte yanıma kar kaldı :) Hahahah

annem yurt dısından geldı dogal meyveelr getırmıs koyden toplamıslar bırde tutunmasını saglayan bır yemıs ama adını bılmem bıraz eksı ama koy yerlerınde cocugu olmayan butun genclere bundan yedırılırmıs rahım bebegı tutsun dıye
neyse tadını sevdım kızılcıktan hallıce dıyeyım
adını yazamıyorum cunku yurt dısından oldugu ıcın turkce bır adı yok

oglum karnımda 2 bebek oldugunu soyluyor Allahım tovbe tovbe hıc ıstemıyorum Allah olmayanlara versın ınsallah malum fılan olmuyordur

baskada bırsey yok kabızdım kendı kendıne halledı 5.gun ama catlıcaktım artık :S sız dusunun

herkeste kabızlık ve şişkinlik problemi devam ediyor sanırım
bende fenalardayım sabahları aç karna kırmızı erik yiyip üzerine bol su içiyorum sanki biraz iyi geldi gibi

sanırım bebegını kaybeden arkadaslar olmus :S kanaması olanlarda var
Allah yardımcıları olsun

Umarım güzel haberleri tez zamanda alırsın canım bana da cumartesi dr 2 hafta sonra gel durumun tam net o zaman belli olur şuanda gelişimi geride dedi ben ancak bu cumartesiye kadar sabredebileceğim bende sadece kese görünüyor geç döllenme olabilir dedi ama bana göre öyle olması imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…