Kızlar sık acıktıgınızı yazmıssınız. Ben de ise tam tersi, surekli bir tıkanıklık hissi var. İlk hamileliğimde de aynı boyle olmustu.
Adeta gogsumde bir yumruk baskısı var gibi, iki üç lokma yiyince sanki kilolarca yemek yemişim patlayacak gibi oluyorum.
Bu arada en son (sat sonrası) 406 cıkan bhcg degerim biraz dusuk gelmişti. 3 gun sonra tekrar bakıldı bu sefer 1560 cıktı. Artış iyi bu sefer. Ultrasonda da kese cok net olmadan hatta yolk sac da gordu ama cok net degildi. Yani kenar hatları cok belirgin degildi. Aslında hamileliğim cok yeni ama yine de kese daha net gorunebilir miydi diye endişe ediyorum. Dr haftaya tekrar bakalım o zaman keseyi daha net gorebiliriz dedi. tabi keseyi gorsek de bir sonraki stres de kalp atışlarını duyabilmek. Uzerine bir de tatil için uzun yola cıkacagız insallah gidip geldigimde bir sıkıntı olusmaz. Herkese sorunsuz firesiz saglıklı bir hamilelik diliyorum arkadaslar.
güya da özele gittim bana hiç kesenin boyutunu falan sölemedi doktor hıh
bu arada geçmiş olsun
akşama balık yapıcam fırında yapmak istiyorum tavada fazla dağılıyo tariflerde hep garnıtürlü öylede sevmıyorum
acaba altına yağlı kağıt serip balığı tuzlayıp öylece atsam fırına pişermi güzel olurmu :26:
herkes gezmelerde bi ben iş yapıyorum anlaşılan banyo dolapları takıldı komşum sağolsun geldi banyoyu yıkadı evi süpürdü sildi ama ben yinede yoruldum
yemek fln yapacak hal kalmadı
hiçbiriniz beslenme günlüğüne yazmıyosunuz yoksa yemek yemıyomusunuz
ayrıca ikbal05 içinde üzüldüm ama geride 2 bebeği var buna şükür
tebr,k ederim satımız aynı ay ben erken yumurtladım galiba 26.günde testte çıktı perşembe günü kan testinde 544 çıktı
ben taze bir nisan annesi adayıyım galiba bugn kan testi yaptırdm 564 SAT 18 temmuz bebeğimn tahmini d.t. 25.04.2014 beni de eklersenz çok sevinirm
kızlarrr kabızlık sorunu yaşayan var mı?
Önceden günde 2 defa wc ye yolu düşen ben,2 gündür afedersin kabızım
aynı sorun bende de var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum( sancı yapıyor
güya da özele gittim bana hiç kesenin boyutunu falan sölemedi doktor hıh
bu arada geçmiş olsun
evet canım aynı gün inşallah.bana hiiiçç bilgi vermiyor.devlete gitmiştim bi test için ultrasonada sokayım dedi kesen gelişmemiş boş yada düşer dedi.sevgiye gittim kalbini dinledik herşey normal dedi ben o mutlulkla soramadım bile oda söylemedi bu çarşamba tekrar gidicem bakalım iyice sorcam ama vakitte geçmiyo sanki
herkeste kabızlık ve şişkinlik problemi devam ediyor sanırım
bende fenalardayım sabahları aç karna kırmızı erik yiyip üzerine bol su içiyorum sanki biraz iyi geldi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?