kızlarr bıse sorucam benım bazen goz yası gbı sut gelıyo demıstım ya ıkı gındur sarı karısık bıse akıyo normalmıdır komsum normal dedı ama bıde sızlere sorayım sızede oluyo mu
İyi, güzel günlerde kullan, ellerine sağlık gayet güzel olmuş, en güzeli kendin yapman:)hanımlar oğluma kapı süsü yaptım.nasıl olmuş?
Gözün aydın canım, daha dikkat et, geri olmasınıda hiç takma süt ve muz ye işe yarıyor diyorlar hımm birde kırmızı etCanlarım biz şükür iyiyiz kızımda iyiymiş şükürler olsun ki =)
Doktorum koşu bandını bırak normal yürüyüş yap dedi.
Kızımda benim gibi alışmış tembelliğe
Onun dışında, zaten başından beri sat a göre 1 hafta geriden gidiyorduk o da devam ediyor.
26 haftalık 900 grmız şu an
Ama boyu uzun olacakmış doktorumuz öyle diyor.
İnşallah öyle de olur =)
Şimdilik bu kadar eve gider gitmez hemen bakacağım geçmişe.
Umarım herkes iyidir öpüyorum sizleri ve miniklerinizi
normal canım aynısı sıktığım zaman bendede geliyor.
bazen memişler sızlıyor sıkasım geliyor.
Kizlar, iyi aksamlar herkeseee :) 100 luk seker yuklememizin sonucu guzel cikti. Sukur gebelik sekerim cikmadi, bayaa bayaa korkmustum.
Esmer, canim senin adina sevindim, gozun aydin :)
Snowy sinemi sormustun, ben de goredim hakikaten, dikkatimi cekti. Var mi bi haber sinemden ?
Benim göğüslerde tık yok, büyümedide daha hala eski çamaşırlarımı takıyorum, yeni alma ihtiyacı duymadım... Acaba sütüm mü olmayacak benim?
İyi, güzel günlerde kullan, ellerine sağlık gayet güzel olmuş, en güzeli kendin yapman:)
Gözün aydın canım, daha dikkat et, geri olmasınıda hiç takma süt ve muz ye işe yarıyor diyorlar hımm birde kırmızı et
iyiyim priorim nasıl olsun canım evet şeker de çıktıilk günler şoklardaydım ama alıştım canım artık napim..
arada yükseliyor arada düşüyor idare ediyoruz işte...bebeğim iyi çok şükür ki..ve inş öyle de devam eder..
iğne kullanmıyorum canım diyet ve sporla halletmeye çalışıyorum..
sen nasılsın
meraklanma canim ben her gittigimde oyle bi geliyor bana da
sonra kalp atisini minik ellerini gorunce hooop geciyor
hayirdir hayir
İnşallah olumsuz bir şey çıkmaz, ama ben şeker yüklemesi yaptırmaya gitmeden önceki hafta o kadar şekerli şeyler tükettim ki anlatamam.. Hatta eşim dedi, tüket ki varsa çıksın diye iyi mi yaptım kötü mü bilemem ama sonra gittim test yaptırdım şeker çıkmadı... İnşallah sende de çıkmaz.. güzel haberler verirsin..
İnsallah canim. Ben de cok tukettim sekerli seyler, bakalim insallah cikmaz. 50lik sinirda cikmisti. Yoksa bugunden itibaren diyete basliyorum ve tatliya hic dayanamambebisimin de kiyafetleri gelsin de ben de seveyim artikkkk
Saol canim, ogrendigim iyi oldu. Sayende yeni bisey ogrendimben de hurma alayim son ay ve emzirirken :)
Masallah bebisine annesi. Seker de 50 ye gore yuksek cikmis ama yuzluktr normal cikabiliyo. Bozma moralini, du bakalim
Canim sıkma canini, hadi git gel. Sonra kizinin sana yaptigi nazlari edalari anlat bize de :)
Canim gule gule kullanin. Cok begendim. Rengi de guzel
Valla ben portakal ve suyunu col tuketince seker cikiyomus diye biliyorum ama bilemedimmm :/
Esmer e şaka yaptım canını sıkmasın diye...hala bir şey yazmadı saat 4 e geliyor... Ne yaptı acaba çoktan muayene olmuştur...
26 hafta 900 gr çok iyi tatlım kafana takma geride filan değil tam haftasında çok şükür sağlıklıymış da Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_kilo_boy_tahmini.asp
canim cok gecmis olsun iyi olmaniza sevindim 1 hafta geri 1 hafta ileri onemli degil yeterki saglikli olsunlar da
kosu bandini neden biraktirdi ? bende kosu bandiyla yuruyorum ise yaramiyormuymus :26:
İyi, güzel günlerde kullan, ellerine sağlık gayet güzel olmuş, en güzeli kendin yapman:)
Gözün aydın canım, daha dikkat et, geri olmasınıda hiç takma süt ve muz ye işe yarıyor diyorlar hımm birde kırmızı et
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Nst ye bağladılar ama sancım çıkmadı, kasılma v.s yok.
Olan da ufak şeylermiş.
Kızım gayet sağlıklı şükürler olsun ki.
Bugün Sat a göre 27+0 olmamız gerekirken.
26+0 çıktı usg de bu da çok normal.
Başından beri bu şekildi, geç döllenmeden dolayı.
Zaten ben Sat'tan 1 hafta 10 gün sonra anca eşimle yakınlaşmıştım =)
Koşu bandının bir sakıncası yok ama çalışmadığım için şu an benim için en sağlıklısının temiz havada yürüyüş yapmak olduğunu söyledi doktorum haklıda..
Bende bundan sonra çıkar gezerim hava güzel oldukça =)
Durum bundan ibaret, bol sıvı temiz havada yürüyüş düzenli beslenme...
Böyle geçecek günler.
Iyiyim cnm çok şükür ". Bende şeker ve böbrek büyümesinden 15-16 gün yattım hastanede.. Şeker 780 olmuş".. İşe gidemiyorum artık.. Dr.miz göndermiyor evde dinleniyorum... İnsülin kullanıyorum.
Sizin iyi olmanıza çok sevindim tatlım :)))
canım 780 mi 180 mi...
çok geçmiş olsun şimdi nasılsın şekerin kaçlarda seyrediyor şimdi.
780 canım.. Dr. Seni de. Bebeği de kaybediyorduk dedi.. 7 kilo kaybetmiştim.. Ama geri aldım çok şükür.. Açlık 70 -105 arası tokluk 85 135 arası .. Günde 10 kere ölçüm yapıyorum.. 4 kez de insülin..
yasir ismi nasıl peki.?
normal canım aynısı sıktığım zaman bendede geliyor.
bazen memişler sızlıyor sıkasım geliyor.
yasir ismini cok severim ammar bin yasir ilk sehit summeye annemizin oglu
peygamber efendimiz yasir ailesine dua etmistir ve sehitler ailesi demislerdir
hayirli evlat olsun ins
Maasallah cnm çok tatlisiniz
benimde erken doğum riskim var nstde sancım çıktı 2 gündür karnımda sertleşme ve kasılma oluyordu ben bebek yapıyo sanıyordum ama o kasılmaymışyarın yine dr gitcem sancım çıkarsa hastaneye yatıracak şuansa sancım var bebek daha çok küçük 28. haftadayız
Selam herkese tekrar,
Ayın 10'unda Antalya'dayken ordaki favori doktoruma gittim.Keşke İstanbul'da olsa ahh ahh.
Yine güzelce ayrıntılı baktı.Kızımın gelişimi yine ilerdeymiş,26+0'dım o gün. 1029 gr,35 cm olmuş.
Boyu uzun olucak dedi.Kafa gelişimi,göbüşü,bacakların gelişimi öndeymiş.Anasının kızı dedim,anası tosun zaten
Aile hayatı 32.haftaya kadar serbest dedi,sonra yasakmış.
Bu arada bebeğimin karyola ve bebek arabamız hediye geldi.
Kızlar ya ben hergün deli gibi portakal yiyorum,1 büyük bardak suyunu da içiyorum.
Şeker ölçümü bu hafta yapılıcak,portakal etkiliyo mu bilen var mı? Bir de 4-5 gün önceden meyveyi,şekerli yiyecekleri kes dediler,o da çıkıyomuş,doğru mu ki:18::26:
FL'yi 7 ile çarpınca boyu 33 cm çıktı kilosuda 890 gram
bu arada kızlar bende portakal mandalina çok yiyorum akşam 7-8den sonra bişey yemiyorum yemek namına, acıkınca dayanıyorum portakala, demir ilacımıda hep mandalina suyu ile içiyorum demek şekere etkisi oluyo artık meyveyi de ölçülü yicem
doğru söylüyorsun....en yakının eşin ve en çok onun yardım etmesi lazımken...bizimki hiç oralı olmaz...pazar sabahı kahvaltı hazırladım..salonda yiyelim dedi...önceden olsa ben götürüdüm büyük tepsiye koyup ...bekledim gelmediii...diyorum ki kendi kendime hem içeri kahvaltı istiyorsun hemde bu kadın bu tepsiyi nasıl taşıyacak diye düşünmüyorsun...sonra mutfağa çağırdım hayatım şunu salona götürür müsün dedim..'' nihayet bebeğini ve kendini düşünmeye başladın'' dedi bana...bee adam söylemeden aklına gelmiyor mu...gelmiyor gerçekten..illa söylemek lazım yoksa kimse seni düşünmüyor...düşünmeyi bile akıl etmiyor...belki bizde başkalarına karşı böyleyizdir bilemiyorum...
hamilelikte böyleyse bu insanlar normal zamanda nasıllardır kim bilir...hani hamilellikte konuşacak bir şey yok diyorsun ...yahu her şey ortada işte kadının karnı burnunda... 7 kat yabancı halinden anlıyor da en yakınım dediklerin hiç oralı değiller...hayatın her alanında ne istediğini söyleyeceksin...her istediğini 6 yaşında bir çocuğa anlatır gibi anlatacaksın...
Merhaba kızlar.Bugün doktora gittim.Paşamı gördüm çok mutlu oldum.1 ayda bu kadar büyür mü ya? Nasıl güzelleşmiş nasıl tombişleşmiş maşallah.Boyu 38 cm. kilosu 1.406 gr. Doktorum hayran kaldı oğluma.Çok tatlı bi oğlun olcak baksana dedi. ağzını açıp kapatıyodu sürekli.Heralde emme fonksiyonunu geliştiriyo oğluşum.Şubatın 7.de tekrar gidicem.32 haftalık oluyorum o zamana raporumu vericek.Benden haberler böyle kızlar.
yarın kontrolüm var bebeğim ne kadar oldu nasıl çok merak ediyorum umarım güzel haberlerle geliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?