2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlarr bıse sorucam benım bazen goz yası gbı sut gelıyo demıstım ya ıkı gındur sarı karısık bıse akıyo normalmıdır komsum normal dedı ama bıde sızlere sorayım sızede oluyo mu

normal canım aynısı sıktığım zaman bendede geliyor.
bazen memişler sızlıyor sıkasım geliyor.

hanımlar oğluma kapı süsü yaptım.nasıl olmuş?
İyi, güzel günlerde kullan, ellerine sağlık gayet güzel olmuş, en güzeli kendin yapman:)

Gözün aydın canım, daha dikkat et, geri olmasınıda hiç takma süt ve muz ye işe yarıyor diyorlar hımm birde kırmızı et

Evet yaaaa nerde bu sinem tehlikesi yoktu değil mi ne zamandır yok.... İnşallah olumsuz bişe yoktur

Benim göğüslerde tık yok, büyümedide daha hala eski çamaşırlarımı takıyorum, yeni alma ihtiyacı duymadım... Acaba sütüm mü olmayacak benim?

alakası yok gülüm olur sütün merak etme.
oğlumda 4.ayımda şırıl şırıl aktı.
bu hamileliğimde sıkarsam zorla geliyor.

benimde erken doğum riskim var nstde sancım çıktı 2 gündür karnımda sertleşme ve kasılma oluyordu ben bebek yapıyo sanıyordum ama o kasılmaymış yarın yine dr gitcem sancım çıkarsa hastaneye yatıracak şuansa sancım var bebek daha çok küçük 28. haftadayız

Iyiyim cnm çok şükür ". Bende şeker ve böbrek büyümesinden 15-16 gün yattım hastanede.. Şeker 780 olmuş".. İşe gidemiyorum artık.. Dr.miz göndermiyor evde dinleniyorum... İnsülin kullanıyorum.

Sizin iyi olmanıza çok sevindim tatlım :)))

meraklanma canim ben her gittigimde oyle bi geliyor bana da
sonra kalp atisini minik ellerini gorunce hooop geciyor
hayirdir hayir

canım 780 mi 180 mi...

çok geçmiş olsun şimdi nasılsın şekerin kaçlarda seyrediyor şimdi.

canım 780 mi 180 mi...

çok geçmiş olsun şimdi nasılsın şekerin kaçlarda seyrediyor şimdi.

780 canım.. Dr. Seni de. Bebeği de kaybediyorduk dedi.. 7 kilo kaybetmiştim.. Ama geri aldım çok şükür.. Açlık 70 -105 arası tokluk 85 135 arası .. Günde 10 kere ölçüm yapıyorum.. 4 kez de insülin..

Son düzenleme:

oyyy kıyamam allah korusun seni bebişini çok geçmiş olsun ...

canım ben insilün kullanmıyorum diyetle çözmeye çalışıyorum ama arada yükseldiği oluyo gene..açlıkta problem yok ta tokluk 180 i vuruyo bazen..can sıkıcı bi durum napalım az kaldı katlancaz..Allah beterinden korusun.

dahiliyeci 1. saatte 150 ye kadar taviz verebiliriz ama geçmesin dedi..170-180 görünce çok korkuyorum:26: sonra bebeği hissedince rahatlıyorum

ya kızlar bu gırıp benım pesımı bı turlu bırakmıyo ya ooff gırıp oldum yene bu 3 etı hamıleleık boyunca ınsallh bı sorun yaratmazz

Maasallah cnm çok tatlisiniz

Cok geçmiş olsun tekrarlamaz insallah bebegin vaktini bekler

Günaydın, keyifler nasıl?:107:

Benim misafirim vardı dün, ev sahibi geldi. "Siz Adana'lısınız size teklifsiz gelinir dedik" diyip arkasından da ekledi "kızımın evine bile böyle rahat giremiyorum" Akşam 23'tü kalktıklarında, halıya koltuğa çay döküldü; onları temizle ortalığı toparla saat 1'de yatmışım. Kız arkadaş da akşam hastaneye yattı, 7 aylık hamile. Plasenta rahimden ayrılmaya başlamış, ona da gidemedik. Tuhaf bir akşamdı vesselam:107:

Gözün aydın canım, maşallah prensesine Hediyelerinizi güle güle kullanın:107:

Meyve şekeri de tehlikeli arkadaşlar. Bizler genelde göz ardı ediyoruz ama günlük maksimum 3 porsiyon meyve yenmesi gerekiyor; lütfen dikkat edin. Özellikle akşamları yüklenmeyin

Adam_olacak_kız 100gr'lık yükleme için diyete girme lütfen. Eğer bir sıkıntı var ise çıksın. Önemli olan senin ve bebeğinin riskli bir durumda olup olmadığınızı öğrenmek.

Çok güzel ifade etmişsin canım. Kadınlar ile olan durumu bilemiyorum, ama erkekler için kesinlikle ne istediğini açık ve net ifade etmen gerekir. Onlar bizim gibi detaycı&düşünceli değiller. Sen onun yapmadığı bir iş&davranış için günlerce surat ederken, o senin neye alındığını bile fark edemez Karşındakini çocuk yerine koyup herşeyi açık açık söylersen alınacak-gücenecek te bir durum kalmaz ortada.

Benim eşim şu aralar fazla ilgili zaten, ama yine de zaman zaman hatırlatmak zorunda kaldığım oluyor. Sinirlenmeden, sanki bunu ondan ilk defa istiyormuşum gibi söylüyorum. İkiletmeden yapıyor sağolsun:107:

Gözün aydın canım, maşallah tosununa Artık kilo alma dönemine girdiler, bundan sonra böyle annesi

yarın kontrolüm var bebeğim ne kadar oldu nasıl çok merak ediyorum umarım güzel haberlerle geliriz :)

Güzel haberlerle gel gülüm:107:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…