1 ay önce bende de olmuştu... Daha önceden kalçası üzerine düşen belli belirsiz kemikleriyle alakalı sorunu olan hamilelerde daha ağrılı seyrediyormuş ... Bende hamile kalmadan önce banyoda üst üste 3 defa popomun üzerine düşmüştüm...1 ay öncesinde ben hem yürüyemiyor hemde topallıyordum... Hele merdiven çıkarken ölüyordum...yürüye yürüye azaldı ağrı şimdi hiç yok neredeyse....bebek büyüdüğü için bebeğe yer açılıyor diye doktor önemsememişti...normal bu pelvik ağrıları dedi...sen yinede doktorunun telefonu varsa bir ara sor...geçmiş olsun...
Canlarım biz şükür iyiyiz kızımda iyiymiş şükürler olsun ki =)
Doktorum koşu bandını bırak normal yürüyüş yap dedi.
Kızımda benim gibi alışmış tembelliğe
Onun dışında, zaten başından beri sat a göre 1 hafta geriden gidiyorduk o da devam ediyor.
26 haftalık 900 grmız şu an
Ama boyu uzun olacakmış doktorumuz öyle diyor.
İnşallah öyle de olur =)
Şimdilik bu kadar eve gider gitmez hemen bakacağım geçmişe.
Umarım herkes iyidir öpüyorum sizleri ve miniklerinizi
26 hafta 900 gr çok iyi tatlım kafana takma geride filan değil tam haftasında çok şükür sağlıklıymış da Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_kilo_boy_tahmini.asp
esmerin bebeği 27 haftalık ya o yüzden geriden diyo bebeği 26 hafta ile uyumlu 26 haftaya görede iyi kilosu banada 890 gram dedi doktor bugün
780 miiiiiii
kuzum sen ne yaptin yaaaaaa komalik olmussun bilmedeeennnnnn
ayyyy cok gecmis olsun cnm ya iyiye gitmesine sevindim bende 210 falan cikinca oldum bittim mahvoldum moduna girmistimmm
demek cok da endise etmemize gerek yokmus sonucta dogurunca gececek :26:
iyi yaa çok sevindim...gözün aydın...Canlarım biz şükür iyiyiz kızımda iyiymiş şükürler olsun ki =)
senin ki 143 e düştüğü için değil aslında sürekli takip edilmesi gereken bir şey...kim bilir bizimkiler kaç çıkar...valla doktor ihmali mi desem kader olacakmış tı mı desem bilemedim...allah hayırlısını versinnasıl fark edılmemıs ya bende eskı sonuçlarıma baktım sımdı düşüşler var ama 143 bın sanırım cok dusuk degılmıs takıp edıcem dedı zaten dr su 3 ayıda bı atlatabilseydik hayırlısıyla
belki çatın dardır genişlemeye çalışıyordur çünkü kalça kemikleri ayrılıyor o yüzden penguen gibi yürüyoruz...yatınca daha çok ağrıyor değil mi ...benim ağrılarım bebek büyüdüğü için oluyormuş yürüyüşle geçti ama...senin ki başka bir şeyden midir acaba diye düşünüyorum... şimdi yürürsün daha kötü olur allah korusun ama.internetteki dökümanlardan da okuduğum kadarıyla normal diyor bu ağrılara...çevremdeki diğer annelerde aynı ağrıları geçirdiklerini söylediler..özelikle kız bebek sahibi olanlarda çok olmuş...benimde kızım olacakdaha önce düşmedim hiç kemik sıkıntımda yoktu simdiye kadar geçmeyen bulantılar dışında kayda değer bi ağrım sızım bile olmamıştı herkes bel ağrısı falan oluyor diyordu ama orda ağrı olduğunu duymamıştım o yuzden telaşlandım 3 gündür geçmeyınce bulunduğum ilçede doktor yok ile gitmek 2 saat güye özel ama doktor telini bile vermiyo zaten ne zaman gıtsem ne desem normal dio inşallah hafifler yürüdükçe
iyi yaa çok sevindim...gözün aydın...
senin ki 143 e düştüğü için değil aslında sürekli takip edilmesi gereken bir şey...kim bilir bizimkiler kaç çıkar...valla doktor ihmali mi desem kader olacakmış tı mı desem bilemedim...allah hayırlısını versin
belki çatın dardır genişlemeye çalışıyordur çünkü kalça kemikleri ayrılıyor o yüzden penguen gibi yürüyoruz...yatınca daha çok ağrıyor değil mi ...benim ağrılarım bebek büyüdüğü için oluyormuş yürüyüşle geçti ama...senin ki başka bir şeyden midir acaba diye düşünüyorum... şimdi yürürsün daha kötü olur allah korusun ama.internetteki dökümanlardan da okuduğum kadarıyla normal diyor bu ağrılara...çevremdeki diğer annelerde aynı ağrıları geçirdiklerini söylediler..özelikle kız bebek sahibi olanlarda çok olmuş...benimde kızım olacak
inşallah hayırlısıyla doğsunlar...hanım efendiler popolarını sığdırabilmek için bizim oramızı buramızı genişletiyorlar...sağlıkla doğsunlarda.vajinanın darlığıyla çatı aynı şey değil sanırım duyduğum kadarıyla çatı kemikle alakalı bebeğin kafasının geçip geçemiyeceğine bakıyorlar...en kısa zamanda geçer inşallah...kolay değil birden genişleyince dayanılmaz ağrılar oluyor sonra alışıyor vücut...bana bir doktor hamile bir bayanın içine baksanız... insan anotomisinin nasıl şekilden şekile girdiğine inanamazsınız demişti...kasların gevşiyor kemiklerin esnekleşiyor ki öyle olmasa bu dayanamadığımız ağrıları düşünemiyorum bile...benimde kızım olacak. kız olursa kusma fazla olur dediler kız olursa çirkinleşirsin dediler şimdi de ağrılar kızdanne nazlıymış kızların gelişi bile canım bn penguen gibi yürümüyordum henüz 3 gündür öğleyim . yatarken olmuyor sadece ayağa kalkınca ve yürümeye başlayınca oluyor. vajinal darlık vardı önceden acaba çatı darlığıyla aynı şey mi ki
ayyy cok hoşsun valla bende subat ortası yada sonunda hazırlarım hastane cantamızı daha ne eşalrı yıkandı nede mobılya geldı helal sana valla kocan doğru söylemişsaka bır yana bende öyle olurum herhalde
canım benım geçmezse doktora gıt kanla ılgılı bır sıkıntı olabılır ihmal etme
canım hayırlı olsun güzel günlerde kullasın bebişin
bende hiç begenmedım ınsallah düzeltirler berbat bırsey olmuş
inşallah hayırlısıyla doğsunlar...hanım efendiler popolarını sığdırabilmek için bizim oramızı buramızı genişletiyorlar...sağlıkla doğsunlarda.vajinanın darlığıyla çatı aynı şey değil sanırım duyduğum kadarıyla çatı kemikle alakalı bebeğin kafasının geçip geçemiyeceğine bakıyorlar...en kısa zamanda geçer inşallah...kolay değil birden genişleyince dayanılmaz ağrılar oluyor sonra alışıyor vücut...bana bir doktor hamile bir bayanın içine baksanız... insan anotomisinin nasıl şekilden şekile girdiğine inanamazsınız demişti...kasların gevşiyor kemiklerin esnekleşiyor ki öyle olmasa bu dayanamadığımız ağrıları düşünemiyorum bile...
inşallah en kısa zamanda geçer...
hanımlar oğluma kapı süsü yaptım.nasıl olmuş?
çok güzel olmuş eline sağlık...hanımlar oğluma kapı süsü yaptım.nasıl olmuş?
çok hoş ama adı Asi mi?
pardon tatlım Yasir sanırım ben Asi yi görmüşüm direkt :)
Maasallah gozunaydin canimMerhaba kızlar.Bugün doktora gittim.Paşamı gördüm çok mutlu oldum.1 ayda bu kadar büyür mü ya? Nasıl güzelleşmiş nasıl tombişleşmiş maşallah.Boyu 38 cm. kilosu 1.406 gr. Doktorum hayran kaldı oğluma.Çok tatlı bi oğlun olcak baksana dedi. ağzını açıp kapatıyodu sürekli.Heralde emme fonksiyonunu geliştiriyo oğluşum.Şubatın 7.de tekrar gidicem.32 haftalık oluyorum o zamana raporumu vericek.Benden haberler böyle kızlar.
Amin cnm iyiyim çoksşükür bebiste iyi ama çok uykusuz kaliyorumAllah razı olsun canım.. Rabbim düşmanıma dahi vermesin.. Gebelik diyabeti olan arkadaşlara da Allah yardım etsin..
Sen nasılsın.. Bebeğimiz nasıl..
Canlarım biz şükür iyiyiz kızımda iyiymiş şükürler olsun ki =)
Doktorum koşu bandını bırak normal yürüyüş yap dedi.
Kızımda benim gibi alışmış tembelliğe
Onun dışında, zaten başından beri sat a göre 1 hafta geriden gidiyorduk o da devam ediyor.
26 haftalık 900 grmız şu an
Ama boyu uzun olacakmış doktorumuz öyle diyor.
İnşallah öyle de olur =)
Şimdilik bu kadar eve gider gitmez hemen bakacağım geçmişe.
Umarım herkes iyidir öpüyorum sizleri ve miniklerinizi
Cildin kuru ise, ter tahriş ediyor olabilir canım. Hemen duş alıp nemlendirirsen geçer sanırım. Korkarım benim göbeğim gerilime daha fazla dayanamayacak ondan bu kadar kaşınıyor, başladı yine; nasıl tatlı tatlı kaşınıyorNe zaman elimi götürmeye kalksam görümcemin öğütleri geliyor aklıma:
- Göbeğini sakın kaşıma, çatlaklar ile baş edemezsin
- Suyun gelince 2dk. ayır duş al, sonra hastaneye git
- Yanına hurma al yol boyunca ye
Ayyyy, vallahi okudukca ben bile bi acaip oldum. Bizim daha kiyafetimiz yok hicccc. 2 hastane cikisi 2 de tulum alindi ben heves ediyorum die. Kiyafetler kuzenimin bebisinden gelcek, onlari bekliyorum. Ben de yikayim utuleyim yerlestireyim istiyorum. Senin heyecanini okuyunca kendim yapmis gibi mutlu oldum
O kasinma durumundan ben de cok korkuyorum. Gogus gobek ve kalca kasindikca kremleniyorum, kasirsam catlar diye odum kopuyo. Gerci catlayacaksa catlayacak amaHurma ne icin? Onu bilmiorum ben???
Bana da gecenlerde bi ogrencim okul giris kapisini acti sagolsun, sonra da tam ben gecerken "hocam, isterseniz kapinin diger kanadini da acayim, anca sigarsiniz" dedi. Densizzzzz. Olur musun, oldurur musun
gunaydın guzel anneler,
harika bir hafta bizim olsun, muhteşem haberler alalım sağlıklı guzel mutlu haberler. bebeklerimiz karnımızda sağlıkla buyusunler.
karton kurdele bimilyoncuktan aldığım simli elişi kağıtı.evde bulunan malzemeleri ekledim.uydurma oldu kısacası.şekilleri netten buldum sadece.kendim çierek yaptım.beğendiğinize sevindm.Yok cnm terlemiyorm ki yoga,nefes egzersizi falan yapiyorm.
Hurmayi son haftalarda yemeye baslayin diye duymustum bende
Ehuhehe cok guldum :)
Aminn cnm :)
Cok guzel olmus.
Neyle yaptin?
Kuzum nasılsın... Sende de mi şeker çıktı... İnsülin kullanıyor musun ??? Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?