2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

daha önce düşmedim hiç kemik sıkıntımda yoktu simdiye kadar geçmeyen bulantılar dışında kayda değer bi ağrım sızım bile olmamıştı herkes bel ağrısı falan oluyor diyordu ama orda ağrı olduğunu duymamıştım o yuzden telaşlandım 3 gündür geçmeyınce bulunduğum ilçede doktor yok ile gitmek 2 saat güye özel ama doktor telini bile vermiyo zaten ne zaman gıtsem ne desem normal dio inşallah hafifler yürüdükçe

26 hafta 900 gr çok iyi tatlım kafana takma geride filan değil tam haftasında çok şükür sağlıklıymış da Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_kilo_boy_tahmini.asp

esmerin bebeği 27 haftalık ya o yüzden geriden diyo bebeği 26 hafta ile uyumlu 26 haftaya görede iyi kilosu banada 890 gram dedi doktor bugün

attığım linkte zaten 27 hafta 875 gr diyor ayrıca aralık şeklinde aslında kilolar hani kesin bu olacak diye bir şey yok o yüzden kafaya takmamak gerek Türkiye de standart değerler de belli değilmiş bunlar Amerika nın değerleriymiş ayrıca arkadaşımın bebeği 2-3 hafta öndeydi hep ama normal doğdu çok ir avantaj değil önde olması sağlıklı olsun önemli olan o

Çok şükür testlerimiz negatif çıktı.. Doğumla gşeçecekmiş... Evet canım doktorum seni ve bebeği kaybediyorduk diyince kendimden geçtim.. 7 kilo kaybetmiştim.. Çok şükür tamamladık tekrardan eksiğimizi.. Rabbim yardımcın olsun. Kızçen vaktinde gelsin inşallah... Nasıl düşünürsen öyle olur.. Güzel düşünelim tüm güzellikler bizi bulsun..

Canlarım biz şükür iyiyiz kızımda iyiymiş şükürler olsun ki =)
iyi yaa çok sevindim...gözün aydın...

senin ki 143 e düştüğü için değil aslında sürekli takip edilmesi gereken bir şey...kim bilir bizimkiler kaç çıkar...valla doktor ihmali mi desem kader olacakmış tı mı desem bilemedim...allah hayırlısını versin

belki çatın dardır genişlemeye çalışıyordur çünkü kalça kemikleri ayrılıyor o yüzden penguen gibi yürüyoruz...yatınca daha çok ağrıyor değil mi ...benim ağrılarım bebek büyüdüğü için oluyormuş yürüyüşle geçti ama...senin ki başka bir şeyden midir acaba diye düşünüyorum... şimdi yürürsün daha kötü olur allah korusun ama.internetteki dökümanlardan da okuduğum kadarıyla normal diyor bu ağrılara...çevremdeki diğer annelerde aynı ağrıları geçirdiklerini söylediler..özelikle kız bebek sahibi olanlarda çok olmuş...benimde kızım olacak

benimde kızım olacak. kız olursa kusma fazla olur dediler kız olursa çirkinleşirsin dediler şimdi de ağrılar kızdan ne nazlıymış kızların gelişi bile canım bn penguen gibi yürümüyordum henüz 3 gündür öğleyim . yatarken olmuyor sadece ayağa kalkınca ve yürümeye başlayınca oluyor. vajinal darlık vardı önceden acaba çatı darlığıyla aynı şey mi ki

inşallah hayırlısıyla doğsunlar...hanım efendiler popolarını sığdırabilmek için bizim oramızı buramızı genişletiyorlar...sağlıkla doğsunlarda.vajinanın darlığıyla çatı aynı şey değil sanırım duyduğum kadarıyla çatı kemikle alakalı bebeğin kafasının geçip geçemiyeceğine bakıyorlar...en kısa zamanda geçer inşallah...kolay değil birden genişleyince dayanılmaz ağrılar oluyor sonra alışıyor vücut...bana bir doktor hamile bir bayanın içine baksanız... insan anotomisinin nasıl şekilden şekile girdiğine inanamazsınız demişti...kasların gevşiyor kemiklerin esnekleşiyor ki öyle olmasa bu dayanamadığımız ağrıları düşünemiyorum bile...
inşallah en kısa zamanda geçer...

canım ben kandan çok karaciğerden korkmaya başladım umarım sıkıntı yoktur

inşallah canım bütün telaşımda bebeğe bişey olursa erken gelirse diye insan anneliği henüz tam benimseyemesede içindeki için korkuyor sürakli onu düşünüyor kendi çektiğim birşey değil ona birşey olmasın diyor tuhaf bir duygu allah yardımcımız olsun sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Maasallah gozunaydin canim
Allah razı olsun canım.. Rabbim düşmanıma dahi vermesin.. Gebelik diyabeti olan arkadaşlara da Allah yardım etsin..

Sen nasılsın.. Bebeğimiz nasıl..
Amin cnm iyiyim çoksşükür bebiste iyi ama çok uykusuz kaliyorum

Gozunaydin cnm hep güzelhbrler alalim insallah

Yok cnm terlemiyorm ki yoga,nefes egzersizi falan yapiyorm.
Hurmayi son haftalarda yemeye baslayin diye duymustum bende

Ehuhehe cok guldum :)

gunaydın guzel anneler,

harika bir hafta bizim olsun, muhteşem haberler alalım sağlıklı guzel mutlu haberler. bebeklerimiz karnımızda sağlıkla buyusunler.

Aminn cnm :)

hanımlar oğluma kapı süsü yaptım.nasıl olmuş?

Cok guzel olmus.
Neyle yaptin?

Yok cnm terlemiyorm ki yoga,nefes egzersizi falan yapiyorm.
Hurmayi son haftalarda yemeye baslayin diye duymustum bende

Ehuhehe cok guldum :)

Aminn cnm :)

Cok guzel olmus.
Neyle yaptin?
karton kurdele bimilyoncuktan aldığım simli elişi kağıtı.evde bulunan malzemeleri ekledim.uydurma oldu kısacası.şekilleri netten buldum sadece.kendim çierek yaptım.beğendiğinize sevindm.

Kuzum nasılsın... Sende de mi şeker çıktı... İnsülin kullanıyor musun ??? Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim...

iyiyim priorim nasıl olsun canım evet şeker de çıktı ilk günler şoklardaydım ama alıştım canım artık napim..

arada yükseliyor arada düşüyor idare ediyoruz işte...bebeğim iyi çok şükür ki..ve inş öyle de devam eder..

iğne kullanmıyorum canım diyet ve sporla halletmeye çalışıyorum..

sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…