2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın tatlı anneler ve minikleri ..
dün akşam tartıldım en son dr kontrolünde 73,9 olan ben dün evde 80 çıktım moralim sıfır sıfır sıfır sıfır aynı şeyleri yiyorum nasıl olduda 6 kilo aldım anlamadım ve bu hafta sonuna kadar 1 kilo daha alsam eyvah eyvah şeker yüklemem var dr. beni oyacak:)

En son kontrolunden ne kadar gecti csnim..1 ay ise evt 6 kilo azcik cok olmus

Ama aksam yemeklerine mi yukleniyorsun yada tek cesit mi besleniyorsun karbonhidrat alimini azalt biraz canimm.

Ve sıkma canini bundan boyle dikkat edersin

Gunaydin anneler. Herkese guzel bir gun dilerim. Dun sabah ayilamiyordum bu sabah erkenden acildi gozlerim. Uyku duzeni diye bisey kalmadi :) hayirlisi, ne diyelim :)

Masallah gobegine sude :) pek gobek yok gibi duruyosun gerci :)
Ayni durum. Ben de gribi atlatamadan ikinciye yakalaniyorum. Rapor alinca da mudurun laflari, imalari. Velilerle cevirdigi brezilya dizisi de cabasi :) aynennn, 32. Haftada alicam izni. Hic isim olmaz. Ben de kiz bebek bekliyorum, belki ondandir benim de boyle kaplumbaga modunda yasamam. Ben de kendi tembelligime veriyodum, artik bahanem var
Benim göğüslerde tık yok, büyümedide daha hala eski çamaşırlarımı takıyorum, yeni alma ihtiyacı duymadım... Acaba sütüm mü olmayacak benim?

Evet yaaaa nerde bu sinem tehlikesi yoktu değil mi ne zamandır yok.... İnşallah olumsuz bişe yoktur
Anarcim benim de buyumedi buyumesin de :) zaten yeterince buyuk. Hic endiselenme sutle hic alakasi yok bu durumun. Sut icin gebelik doneminde bile bol sivi tuketmek gerekliymis. Tabi emzirme doneminde de. Ama sutun coklugu kadar kalitesi de onemliymis. O yuzden ozellikle emzirirken neyle beslendigimiz onemli.
Sinemin tehlikesi yoktu. En son hareketlerini hissetmedi diye doktora gitmisti ama problem yoktu. Bebegin pozisyonundan demisti doktor. Sonrasinda yok. İnsallah misafiri vardir da misafirden vakit bulamadigindandir :/

En son kontrolunden ne kadar gecti csnim..1 ay ise evt 6 kilo azcik cok olmus

Ama aksam yemeklerine mi yukleniyorsun yada tek cesit mi besleniyorsun karbonhidrat alimini azalt biraz canimm.

Ve sıkma canini bundan boyle dikkat edersin

1 ay geçti tatlım evet ..yo geçen ay mesela 1,5 kilo almıştım acayip sevinmiştim .farklı bişeyde yemedim hatta herkes sen 12 kilo ile tamamlarsın demişti..umud ediyorumki tartı yanlış tartmış olsun :)

1 ay geçti tatlım evet ..yo geçen ay mesela 1,5 kilo almıştım acayip sevinmiştim .farklı bişeyde yemedim hatta herkes sen 12 kilo ile tamamlarsın demişti..umud ediyorumki tartı yanlış tartmış olsun :)

Oda olabikir belki tarti yanlis sen dr tartisina gore bakarsin.

Bende 8 haftadir ayni kilodayim yani 11 almistim simdi 9.5 kilo almis gorunuyorum 2 ay onceki kiloma dondum...sekerden dolayi ama ogun sayimi artirdim aslinda eskiye gore daha cok yiyo gibiyim..bebek guzel aliyo ama... yoksa ben ucardim 20 kilolara.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun gülüm. Bol su içeceksin bu dönemde sanırım başka bir çözümü yok.

Bende de şiddetlendi ağrılar. Yatakta sağdan sola dönerken, bacaklarımı açmam gereken durumlarda; arabaya binerken inerken:107: Sanki iki bacağımın arasında sadece bir tane oynar eklem var, o da yerinden ayrıldı ayrılacak gibi ağrıyor

Maşallah uzun prensesine Korkularını&endişelerini anlattın mı (kasılma ve hareket sorunu)?

canım ben kandan çok karaciğerden korkmaya başladım umarım sıkıntı yoktur

Gülüm zaten kanda karaciğer enzimlerine bakılacak bir de usg ile karaciğerde büyüme var mı yok mu (yada safrada taş); bir kaç saatte sonucu alırsın eline. Ama karaciğer &safra sorunu olsa idi, avuç içi ve ayakların kaşınırdı. Seninki besin alerjisi olabilir.

Yok cnm terlemiyorm ki yoga,nefes egzersizi falan yapiyorm.
Hurmayi son haftalarda yemeye baslayin diye duymustum bende

Doğru duymuşsun gülüm. Ama benim vücudum çok çabuk tepki veriyor hurmaya (ve aynı etkiyi yapan diğer yiyeceklere), hemen adet sancısı giriyor ve kasılmalar başlıyor. O yüzden benim için son günler yemek daha güvenli

aynı olay bende de var oturamıyorum kalkamıyorum çok canım acıyor

Oda olabikir belki tarti yanlis sen dr tartisina gore bakarsin.

Bende 8 haftadir ayni kilodayim...sekerden dolayi ama ogun sayimi artirdim aslinda eskiye gore daha cok yiyo gibiyim
Ama almiyorum yoksa ben ucardim 20 kilolara.

benimde bu hafta sonu var canım şeker yüklemem bakalım hayırlısı olsun senin sağlık durumun iyidir umarım almamak bence en güzeli zaten bebek sağlıklı olsunda gerisi boş ne yapalım...

benimde bu hafta sonu var canım şeker yüklemem bakalım hayırlısı olsun senin sağlık durumun iyidir umarım almamak bence en güzeli zaten bebek sağlıklı olsunda gerisi boş ne yapalım...

Oyoe canim bebek saglikli olsunda ben kilo vs almayayim yemeyeyim onemli degil..yetrr ki o iyi olsun zatrn ne kaldi surda
Emzirme doneminde yeme hakkimi kullanmak istiyorum

Ben iyiyim sekerimi duzenli olcuyorum ve dusuk tutmaya calisiyorum..diyet ve yuruyus yapiyorum..arada da kacamak

Insallah sekerin cikmaz cnm.

Son düzenleme:

amin tatlımm :) ben şimdi yiyorum emzirme döneminde de yiyebilirim dimi:)
aman sabah sabah iki güldük iyi geldi valla bir an önce hayırla sağlıkla bebeişlerimizi kucaklarımıza alalımda ... aman hiç de çalışmak gelmiyor içimden :)

Gözün aydın canım, sevindim:107: Sinem şimdi online idi ama henüz birşey yazmadı, kesin yine önce geçmişi okuyordur

Geçmiş olsun canım. Bana sorarsan gebeliğin kızı erkeği yok, hepsi ağır; özellikle 30. haftadan sonra

Geçmiş olsun canım, inşallah güzel haberler alırsın bugün.

Gunaydin guzel anneler

Ne gunler gecti 28+0 olduk bugun en az 10 hafta daha gderiz insallah sagliklica.

İnşallah canım:107:

Tabi tabi ozaman hic bir engel kalmiyo. cok fena da istah aciliyormus zaten

Hatta ben hastaneye bi tepsi borek kek ve meyve suyu siparisi vercem..

Son düzenleme:
Canım nasılsın bir gelişme var mı?Bizi habersiz bırakma olur mu.İnşallah Allah'ın izniyle 37 leri 38 leri hatta 40 ları görürsün bozma moralini tamam mı..

kızlar günaydın, cuma günüden beri hastalıkla boğuşuyorum. halsizlik baş ağrısı ile başladı burun akıntısı ile devam ediyor ve maalesef bugün artık işe gelmek durumunda kaldım neyseki kendimi iyi hissediyorum ama evde olmak kadar güzel bir şey yok bu günlerde:) oğluşum da sürekli kıpırtılı bu ara, bu kadar halsizliğe yorgunluğa çok iyi geliyor onun kıpırtıları.
hasta olanlar umarım hemen iyileşirsiniz. hiç çekilmiyor hastalık olmayanlar, aman dikkat sakın hasta olmayın. öperim hepinizi...

meyvenin sıkıntı yaratacağını hiç düşünmezdim ama annemle konuştum annem 10 senedir şeker hastası özellikle muzdan falan kaçın dedi, ki muzu pek sevmem ama dediğim gibi akşamları acıkınca el mahkum bari meyve yiyim diyodum ama muz yemicem elma yicem mesela hani kısma o şekilde olacak, gebelik öncesi hep kepek ekmeği yerdim gebelikte kepek sünger gibi gelmeye başlamıştı yiyemiyodum şimdi kepeğe dönüş yaptım hem bağırsaklar açısından iyi oldu hem de dediğim gibi zaten öncedende hep kepek yerdim, bu şekilde dikkat etmeye çalışıyorum yoksa katı bi diyete girmedim sabahları balsız kahvaltı düşünemiyorum mesela ama onuda babamlardan istemiştim Artvinden hakiki yayla balı gelmişti, market balları şekerli oluyomuş

Canim portakal da sekeri firlatiyo.yarim yiyorum o yuzden ben portakali..sonra yarim bi saat sonra canim isterse bi daha yiyorum ozaman d e ngeleniyo
Ama elma armut greyfurt nsr vs de problem yok gene de bir porsiyonu gunde de 3 porsiyonu gecmiyorum.

Bir de benim k.pederimde balci ve hic seker katmaz bala..ama o balin dogal sekeri yetiyo firlamasina o yuzden dogal yada degil seker yok..

Ama sen yuklemeni yaptirmamissin doiyt yapma cnm..sekerin var sa da yoksa da duyete bakmiyo yuklemede cikiyo cunku..insallah cikmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…