2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Kuzum benim dün 50lik yüklemem vardı 174 çıktı 100lük olacak perşembe günü, ohoooo ben portakalı 2-3 tane yiyodum akşamları yetmezse üstüne bi bardakta mandalina suyu, bana şöyle bi katkısı oldu hiç hasta olmadım, bu arada ben de Ümit Beye giderim Ankaraya gelince diyodum ama hem muayene ücreti fazla geldi hem de ailem Batıkentte Sincan Koruya gitmek daha mantıklı geldi bide yenidoğan ünitesi varmış sanırım, umarım randevu alabilirim

Maşallah gülüm, çok abartı o yediğin meyve. Günde 3 porsiyon olmalı dediğim gibi, o da aynı anda değil gün içinde dağıtmalısın. Ben hakkımı farklı meyvelerden kullanıyorum o yüzden, elma-armut ve portakal günlük aldığım meyveler. Ben de hiç hasta olmam grip, iltihap&enfeksiyon ne bilmem ama ihtiyacım olan desteği soğan&sarmısak ve yeşil biberden alırım turunçgillerden değil

Bunları özellikle yazıyorum, çünkü şuan şekerinde bir sorun olmasa bile, bu beslenme tarzı ile tip 2 diyabet için açık hedefsin (Allah korusun). Lütfen kontrolü eline al, rahat rahat istediğin herşeyden ömür boyu yiyebilmek için porsiyonlarını küçült; yoksa büyüklerimiz gibi ömür boyu diyet yapmak zorunda kalırız.

Merak etme deryacım benim 120 binin üzerine çıkmıyor, üstüne rahatsızlandığımm zamman dahada düşüyor şimdilik bir sıkıntı yok.. İnşallah olmazda...

ins canım benımde hamılelıkte dusmus dıger sonuçlara bakıyoruz da .sekerim düşmüyor moralım cok bozuluyor sabah açlık yıne 109 çıktı gun ıcerısınde ıyı çıkıyor ama açlık hep yüksek

Evt yeni dogan unitesi balgat koruda da var canim. Ama dr iy arastir umit bey cok idir.

Birde canim biz sigorta yaptirdik marpre sigorta bi cok hastaneyle anlasmalari vsr koruyla da oyle.

8 muayene+ tum kan idrar tahlilleri + dogum + kac gece kalacaksan vs hepsi bize normalde 5000 yi gececekti

Yani oncesini saymıyorum bundan sonrasi sadece 5000 tl...

BU sigortayla 3000 tl veriyoruz..dogumdan so ra da 500 geri aliniyo...hersey 2500 e geliyo cok cok uyguna geliyo yani..

Istersen sende bir arastir.koruya giden kki kisiyiz ikimizde yaptirdik.persembe tum islemler hazir olacsk.

Ilk randevum 24 unde ozaman muayene ucreti vermeyrcegiz baska 8 kez hakkimiz var.

yaa bu mesajlar alıntılar beğeniler ne olmuş kimsenin yorumunu beğenemiyorum alıntı yapılınca mesaj geliyo te Allahım iğrenç olmuş bu ne bürokrasi hepi topu birbirimizin yorumlarını beğenicez hiç sevmedim

canım ben bugun 5. gunum dıyette ama hala açlık sekerımı dusuremedım ilk gıttıgımde dr a 112 idi sonrakı gun 96,dün 101 ve bugun 109 çıktı bıde her yemekten önce ölc dedi onlar ıyı çıkıyor genelde ama açlık hep yuksek

buarada açlık kan sekerın ne cıktı canım

özel sigorta değilde sanırımpolis sandığı ile de anlaşmaları varmış o açıdan bi faydası olabilir Sicana gidersem Seda Hanıma gitmeyi düşünüyorum Zekai Tahirde 5 yıllık tecrübesi var her türden doğum görmüştür dedim bide geçen az Iğdırdan doğuma gelen bi arkadaşım Seda Hanıma gitmişti tamda netleşmedi Şubat ortası gibi seçimimi netleştirip randevu alıcam

Evt canim anlasmalardsn faydalanmak lazim yoksa sadece dogum ucreti 4000 tl olmus ..grrci biz bu sigortayi yeni ogrendik olsa da olmasa da umit beyden vazgecmezdim.ama simdi cok ii oldu.

Sende arastir konus cnm..birde sincan koruya giden bir ark.murat beye gidiyordu memnundu oda..

Seda hanimda iyidir ozaman kk danda yorumlsrina bak mutlaka vardir.

kızlar benden süt falan gelmiyo göğüslerimde ağrı sızıda yok sütüm olmıcak mı ki benim :18:

Doktorum 105 e kadar normal dedk.. ama 100 gecmemesi iidir.
Uzulme iy cikmis.

Birde derya aksam en don ogununde ne yiyorsun ve saat kacta...bir de gece su iciyormusun.bas ucuna su koy gece ic.
Sabahki sclik sekerini düşürüyor

canım bende gece cok susuyorum dun ıcmedım etkılermı kı dıye bugun bı bardak ıctım aksam 9 da falan bıtabaga meyvelerden dogryaıp yıyorum

gayet normal çünkü ilk gelen süt yani ağız sütüde sarı oluyor benimde ilk hamileliğim de erken gemişti bunda daha gelen bişey yok

Sen de tecrübelisin gülüm. Göğüslerim çok sızlıyor bir kaç haftadır. İki gündür de birden şiştiler; adet öncesi olan ağrılar gibi geçmek bilmeyen bir sızı var. Ne yapmak lazım, ne zaman geçer; daha kötü mü olacak?

Eki Görüntüle 931880

Kızlar oğluşuma bi maşallah çekin. 29+0

Maşallah tosuna

ben gece yatmadan 1 saat önce su işini bırakıyorum yaa ona rağmen 5-6 sefer tuvalete kalkıyorum bide suyu yanıma alsam hiç yatamam heralde, böbreklerimi sızlatıyo adeta, ürolojiye radyolojiye gittim böbreklerde sıkıntı yok dünde idrar tahlilinde bişey çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…