- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Canim portakal da sekeri firlatiyo.yarim yiyorum o yuzden ben portakali..sonra yarim bi saat sonra canim isterse bi daha yiyorum ozaman d e ngeleniyo
Ama elma armut greyfurt nsr vs de problem yok gene de bir porsiyonu gunde de 3 porsiyonu gecmiyorum.
Bir de benim k.pederimde balci ve hic seker katmaz bala..ama o balin dogal sekeri yetiyo firlamasina o yuzden dogal yada degil seker yok..
Ama sen yuklemeni yaptirmamissin doiyt yapma cnm..sekerin var sa da yoksa da duyete bakmiyo cikiyo cunku..insallah cikmaz.
Kuzum benim dün 50lik yüklemem vardı 174 çıktı 100lük olacak perşembe günü, ohoooo ben portakalı 2-3 tane yiyodum akşamları yetmezse üstüne bi bardakta mandalina suyu, bana şöyle bi katkısı oldu hiç hasta olmadım, bu arada ben de Ümit Beye giderim Ankaraya gelince diyodum ama hem muayene ücreti fazla geldi hem de ailem Batıkentte Sincan Koruya gitmek daha mantıklı geldi bide yenidoğan ünitesi varmış sanırım, umarım randevu alabilirim
Merak etme deryacım benim 120 binin üzerine çıkmıyor, üstüne rahatsızlandığımm zamman dahada düşüyor şimdilik bir sıkıntı yok.. İnşallah olmazda...
Kuzum benim dün 50lik yüklemem vardı 174 çıktı 100lük olacak perşembe günü, ohoooo ben portakalı 2-3 tane yiyodum akşamları yetmezse üstüne bi bardakta mandalina suyu, bana şöyle bi katkısı oldu hiç hasta olmadım, bu arada ben de Ümit Beye giderim Ankaraya gelince diyodum ama hem muayene ücreti fazla geldi hem de ailem Batıkentte Sincan Koruya gitmek daha mantıklı geldi bide yenidoğan ünitesi varmış sanırım, umarım randevu alabilirim
Evt yeni dogan unitesi balgat koruda da var canim. Ama dr iy arastir umit bey cok idir.
Birde canim biz sigorta yaptirdik marpre sigorta bi cok hastaneyle anlasmalari vsr koruyla da oyle.
8 muayene+ tum kan idrar tahlilleri + dogum + kac gece kalacaksan vs hepsi bize normalde 5000 yi gececekti
Yani oncesini saymıyorum bundan sonrasi sadece 5000 tl...
BU sigortayla 3000 tl veriyoruz..dogumdan so ra da 500 geri aliniyo...hersey 2500 e geliyo cok cok uyguna geliyo yani..
Istersen sende bir arastir.koruya giden kki kisiyiz ikimizde yaptirdik.persembe tum islemler hazir olacsk.
Ilk randevum 24 unde ozaman muayene ucreti vermeyrcegiz baska 8 kez hakkimiz var.
ayy evet o sızıntı bende oluyo demekı bu sarı sut normal yanı saolunn[/Q
gayet normal çünkü ilk gelen süt yani ağız sütüde sarı oluyor benimde ilk hamileliğim de erken gemişti bunda daha gelen bişey yok
özel sigorta değilde sanırımpolis sandığı ile de anlaşmaları varmış o açıdan bi faydası olabilir Sicana gidersem Seda Hanıma gitmeyi düşünüyorum Zekai Tahirde 5 yıllık tecrübesi var her türden doğum görmüştür dedim bide geçen az Iğdırdan doğuma gelen bi arkadaşım Seda Hanıma gitmişti tamda netleşmedi Şubat ortası gibi seçimimi netleştirip randevu alıcam
94 çıktı canım
Masallah canimmmmm..
kızlar benden süt falan gelmiyo göğüslerimde ağrı sızıda yok sütüm olmıcak mı ki benim :18:
94 çıktı canım
Doktorum 105 e kadar normal dedk.. ama 100 gecmemesi iidir.
Uzulme iy cikmis.
Birde derya aksam en don ogununde ne yiyorsun ve saat kacta...bir de gece su iciyormusun.bas ucuna su koy gece ic.
Sabahki sclik sekerini düşürüyor
gayet normal çünkü ilk gelen süt yani ağız sütüde sarı oluyor benimde ilk hamileliğim de erken gemişti bunda daha gelen bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?