2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar tahlil sonuclarimi aldim saglik ocagindan ama hepsi ya tavan ya taban yapmis..
ferritin 4.7..
demir 39..
ldl kolstrol 176..
kolestrol 293.
glukoz 73.
B12..125..
trigliserid (noldunu bilmiyorum 239.
hamilelikte normal mi?

bana dr 25+3 te yanı cuma gunu 711 gr dedı boyunu soylemedı ama sağlıklı dedı ayrıntılı ultrasyonda kafası aşağıda erken doğum rıskı olabılır demıslerdı sordum dr a hayır gayet ıyı dedı .ama benım hamılelıgımın ılk aylarında hep bır hafta gec döllenme dıyorlardı ıkı aydır 3 gun falan gerıde dıyor dr bu ayda sormadım normal deyınce

Kizlar tahlil sonuclarimi aldim saglik ocagindan ama hepsi ya tavan ya taban yapmis..
ferritin 4.7..
demir 39..
ldl kolstrol 176..
kolestrol 293.
glukoz 73.
B12..125..
trigliserid (noldunu bilmiyorum 239.
hamilelikte normal mi?

normal aralıklar ne canım onlara bakmak lazım benımde trambositim143 bıne dusmus dr takıp edelım bakalım dusecekmı dedı

canım bende 15 gun takıp ve dıyetle gıdıcem tekrar dr a bugun sabah açlık:101 ögle yemekten hemen önce:93 aksam yemekten ünce:109 aksam yemekten bır saat sonrada :132 çıktı ama aksam yemekten sonra olc demedı dr bıde gece 10 da ölc dedı günde 4 kez

canim cok gecmis olsun iyi olmaniza sevindim 1 hafta geri 1 hafta ileri onemli degil yeterki saglikli olsunlar da
kosu bandini neden biraktirdi ? bende kosu bandiyla yuruyorum ise yaramiyormuymus :26:

esmerin bebeği 27 haftalık ya o yüzden geriden diyo bebeği 26 hafta ile uyumlu 26 haftaya görede iyi kilosu banada 890 gram dedi doktor bugün

bide dollenme gecte olmus olabilir
hem doktorlar ileri olduklari zaman endiseleniyorlar erken dogum riskine karsin
tabiki benim bu soylediklerim 1-2 hafta geri ileri olanlar icin degil 3 hafta 4 hafta onde gidenlerden bahsediyorum

nasıl canım açlık mı ölç dedi dr sana sadece..bide 10 da ölç dedi öyle mi..

benimki de sabah açlık ölç dedi...gerisini 3 kez de yemeklerden 1 saat sonra ölç dedi..

bende dr ile uğraşmak istemiyorum ya..diyet ve yürüyüşle halletmeye çalışıcam 1.saatte 150 yi geçmediği sürece problem yok dedi dahiliyeci.

bide dollenme gecte olmus olabilir
hem doktorlar ileri olduklari zaman endiseleniyorlar erken dogum riskine karsin
tabiki benim bu soylediklerim 1-2 hafta geri ileri olanlar icin degil 3 hafta 4 hafta onde gidenlerden bahsediyorum

evet cnm 2 hafta gerilik ve ileriliğe kadar problem yokmuş

benim bebişte ilk haftalardan beri 1 hafta önde ama dr güzel diyor problem değilmiş.

evet canım dahılıyecı dedı banada kâğıtta yazıyor bu saatlerde ölc dedı her yemekten önce 75-120 olması gerekıyormus bıtek sabah açlık 93 altı olacak yazıyor gece 10 da ölçümde 75-120 arası olacak dıyor

anladım canım bana da dahiliyeci dedi ama başka şeyler

hepsi ayrı bişey diyo nasıl olacaksa bizde şaşırdık..

1 açlık 3 tokluk ölç dedibana da

kızlarr bıse sorucam benım bazen goz yası gbı sut gelıyo demıstım ya ıkı gındur sarı karısık bıse akıyo normalmıdır komsum normal dedı ama bıde sızlere sorayım sızede oluyo mu

Kizlar, iyi aksamlar herkeseee :) 100 luk seker yuklememizin sonucu guzel cikti. Sukur gebelik sekerim cikmadi, bayaa bayaa korkmustum.

Esmer, canim senin adina sevindim, gozun aydin :)

Snowy sinemi sormustun, ben de goredim hakikaten, dikkatimi cekti. Var mi bi haber sinemden ?

normal aralıklar ne canım onlara bakmak lazım benımde trambositim143 bıne dusmus dr takıp edelım bakalım dusecekmı dedı

Merak etme deryacım benim 120 binin üzerine çıkmıyor, üstüne rahatsızlandığımm zamman dahada düşüyor şimdilik bir sıkıntı yok.. İnşallah olmazda...

iyi akşamlar annişler
ben gebeliğim boyunca grip peşimi bırakmadı.
artık kardeş kardeş geçiniyoz.
şimdide bende mide yanması başladı.
şu okul bitsede rahatlasak.32.haftamda
hemen ayrılıcam izne.
hareketlerim çok ağırlaştı.
annemler kız gebeliği ağır geçer
derlerdide
inanmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…