Kizlar tahlil sonuclarimi aldim saglik ocagindan ama hepsi ya tavan ya taban yapmis..
ferritin 4.7..
demir 39..
ldl kolstrol 176..
kolestrol 293.
glukoz 73.
B12..125..
trigliserid (noldunu bilmiyorum 239.
hamilelikte normal mi?
iyiyim priorim nasıl olsun canım evet şeker de çıktıilk günler şoklardaydım ama alıştım canım artık napim..
arada yükseliyor arada düşüyor idare ediyoruz işte...bebeğim iyi çok şükür ki..ve inş öyle de devam eder..
iğne kullanmıyorum canım diyet ve sporla halletmeye çalışıyorum..
sen nasılsın
normal aralıklar ne canım onlara bakmak lazım benımde trambositim143 bıne dusmus dr takıp edelım bakalım dusecekmı dedı
Canlarım biz şükür iyiyiz kızımda iyiymiş şükürler olsun ki =)
Doktorum koşu bandını bırak normal yürüyüş yap dedi.
Kızımda benim gibi alışmış tembelliğe
Onun dışında, zaten başından beri sat a göre 1 hafta geriden gidiyorduk o da devam ediyor.
26 haftalık 900 grmız şu an
Ama boyu uzun olacakmış doktorumuz öyle diyor.
İnşallah öyle de olur =)
Şimdilik bu kadar eve gider gitmez hemen bakacağım geçmişe.
Umarım herkes iyidir öpüyorum sizleri ve miniklerinizi
esmerin bebeği 27 haftalık ya o yüzden geriden diyo bebeği 26 hafta ile uyumlu 26 haftaya görede iyi kilosu banada 890 gram dedi doktor bugün
canım bende 15 gun takıp ve dıyetle gıdıcem tekrar dr a bugun sabah açlık:101 ögle yemekten hemen önce:93 aksam yemekten ünce:109 aksam yemekten bır saat sonrada :132 çıktı ama aksam yemekten sonra olc demedı dr bıde gece 10 da ölc dedı günde 4 kez
hanımlar oğluma kapı süsü yaptım.nasıl olmuş?
bide dollenme gecte olmus olabilir
hem doktorlar ileri olduklari zaman endiseleniyorlar erken dogum riskine karsin
tabiki benim bu soylediklerim 1-2 hafta geri ileri olanlar icin degil 3 hafta 4 hafta onde gidenlerden bahsediyorum
pardon tatlım Yasir sanırım ben Asi yi görmüşüm direkt :)
nasıl canım açlık mı ölç dedi dr sana sadece..bide 10 da ölç dedi öyle mi..
benimki de sabah açlık ölç dedi...gerisini 3 kez de yemeklerden 1 saat sonra ölç dedi..
bende dr ile uğraşmak istemiyorum ya..diyet ve yürüyüşle halletmeye çalışıcam 1.saatte 150 yi geçmediği sürece problem yok dedi dahiliyeci.
evet canım dahılıyecı dedı banada kâğıtta yazıyor bu saatlerde ölc dedı her yemekten önce 75-120 olması gerekıyormus bıtek sabah açlık 93 altı olacak yazıyor gece 10 da ölçümde 75-120 arası olacak dıyor
aaa harikasinnnnnn cok begendimmmm
oglusunun adi asi mi olacak :26: korkmuyor musun? asi ismindeki cocuklar cok asi olurlarmis :44:
ayyy bende asiyi gordum direk yakindan bakinca anladim
normal aralıklar ne canım onlara bakmak lazım benımde trambositim143 bıne dusmus dr takıp edelım bakalım dusecekmı dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?