2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bana durmak yok kuzum yaa :)
şimdide hastaneden geldim..
eşimin teyzesinin gelini doğum yaptı bugün sezeryanla görmeye gittik ama görüşe yetişemedik :37:
olsun fotosunu gördüm yumuk yumuk çok sevimli bi bebiş maşallah..
Allah bizlerede sağ salim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :52::52:

Amin canım benim :16:
Eşimin yeğeni de doğum yaptı daha 3 günlük bebişi bende fotolarına bakıp iç çekiyorum...
Yarın kısmetse görmeye gideceğim =)
Ellerini ayaklarını öpe öpe bitiririm artık.
Aynı tonton şirin ninelere benziyor kuzum ya :emir_bebek::nazar:

Amin canım benim :16:
Eşimin yeğeni de doğum yaptı daha 3 günlük bebişi bende fotolarına bakıp iç çekiyorum...
Yarın kısmetse görmeye gideceğim =)
Ellerini ayaklarını öpe öpe bitiririm artık.
Aynı tonton şirin ninelere benziyor kuzum ya :emir_bebek::nazar:

oyyy yerim ben onların ellerini ayaklarını maşallah :nazar::nazar:
bizimki daha hastanede ne zaman çıkacak daha netleşmedi..
bende en kısa sürede gidip görmek ve o mis kokusunu içime çekmek istiyorummmmm :52::52::52::52::52::52:

kızlar doğum fotoğrafçısı ayarladım gebelık +doğum+doğumdan 15 sonra evde çekim 50 adet poz 400 tl anlaştık :16:

ayrıca doğumda cekeceği pozlar hediye

Son düzenleme:
Canlarım İstanbul anne-bebek fuarı var,
16-19 Ocak arası Yeşilköyde..
Gitmeyi düşünüyorum ama eşim anadolu yakasından İstanbulun diğer ucuna bizi götürür mü =)
Orasını kestiremiyorum.

kızlar doğum fotoğrafçısı ayarladım gebelık +doğum+doğumdan 15 sonra evde çekim 50 adet poz 400 tl anlaştık :16:

Şimdiden hayırlı olsun canım benim...
Çok ama çok güzel bir anı olacaktır sizin için.
Benimde kısmetse küçük ablam çekecek =)
Rabbim o günleri güzel, sağlıklı ve mutlu geçirmemizi nasip etsin :16:

gayet uygun hayırlı olsun kuzum bizimle de paylaş fotoları

Şimdiden hayırlı olsun canım benim...
Çok ama çok güzel bir anı olacaktır sizin için.
Benimde kısmetse küçük ablam çekecek =)
Rabbim o günleri güzel, sağlıklı ve mutlu geçirmemizi nasip etsin :16:

teşekkürlerkızlar banada cok uygun geldı büşra hanım cok ta tatlı dıllı bır bayan profosyonel fotoğrafçı siteside var http://www.masal.com.tr/

sezeryan ne kadarmış :1:

kuzum ben demiştim ya Sincan Koruya gitmeye karar verdim hem eve yakın hem de fiyat daha uygun diye yarı yarıya muayene ücreti, aynı sağlık grubu niye 2 katı fiyat ödiyim ki dedim, resmen semt farkından fazla para alıyolar bence

Hem semt farki hemde dr farkdir canim umit bey baska gerçekten. Hastanede dislger bolumler o kadar pahali degil ama ümit beyin muayeneperi oyle biraz pahali..

Biz zonguldaktan gidiyoruz onun icin fiyati artik onemli degil bizim icin % 50 indirimi ile ayni oldu bi cok hastanryle zaten:46:

Yine kararsızlığım tavan yapıyor =))
Şu beşiği inanılmaz derece de beğendim kızlar.
Baby Tech marka...
Katlaya biliyorsun, sallanıyor, sabit duruyor....
Izgaraları falan da çok hoş...
Park yatak mı bu mu, karar veremiyorum...
Beğendiğim park yatak 350 tl ama sadece beşiği...
Yatağı, uyku seti derken...
Toplam da 570-600 e falan geliyor park yatak...
Bu da cibinlikli, uyku setli, yataklı 670 falan...
Bilemedim ne yapayım :26:

İçinizde kullanan ve ya çevresinde kullanmış olan var mı?

$Baby-tech-kral-dogal-besik-60120_292_1.webp $images (2).webp

Bende düşünüyorum canim..hastanenin anlasmali oldugu bir yer varmis orayla konuscam...
OlMadi baska yerle..o da olmazsa doguma esler girebiliyormus...esim ben video foto cekerim diyo:1:
Bakalim halledicez artik.

Hayirli olsun bu arada cok guzel oluyo cekimleri:16:

ben kasılmayla ilgili doktoruma derdimi anlattım braxton hicks kasılmaları deniyo buna gayet normal dedi, günlük hayatını aksatacak kadar sık ve ağrılı olmuyosa sorun yok dedi

bu kasılmaları araştırıyım dedim,ismi ilginç geldi de:1: aşağıdaki yazıyı buldum..

Alıntı:Dr.Alper Mumcu
Belki bu kulağa tuhaf gelen sözcüğü daha önceden duydunuz belki de ilk defa duyuyorsunuz. Ancak durum nasıl olursa olsun eğer bebek bekleyen bir anne adayıysanız anlamını bran önce öğrenmenizde yarar var. Bundan yaklaşık 150 yıl kadar önce İngiliz doktor John Braxton Hicks gerçek doğum kasılmaları başlamadan önce rahim kaslarında meydana gelen bazı kasılmalar olduğunu fark etti ve o güne kadar hem doktorların hem de anne adaylarının yaşadığı karmaşa ve heyecana açıklık getirdi.
Günümüzde zaman zaman yalanci kasılmalar olarak da adlandırılan Braxton Hicks kontraksiyonları genelde gebeliğin son trimesterında başlamakla birlikte zaman zaman ikinci trimseterda da gözlenebilir. Rahiminizi oluşturan kaslar 30-60 saniye kadar kasılarak daha snra gevşer. Bu kasılmaların süresi zaman zaman iki dakikaya kadar uzayabilir. Braxton Hicks kontraksionları sizi ve rahiminizi gerçek doğuma hazırladığından alıştırma kasılmaları olarak da adlandırılmaktadır.
Braxton Hicks kasılmalarının bazı özellikleri vardır:

• Şiddeti sabit olmayıp değişkendir.
  • İki kasılma arasındaki süre çok kısa değildir.
  • Olup olmayacağı ya da ne zaman geleceği önceden tahmin edilemez.
  • Ritmik yani düzenli değildir.
  • Ağrı vermekten çok rahatsızlık yaratıcıdır.
  • Sıklığı ve şiddeti giderek artmaz
Neden olur?
Braxton Hicks kasılmalarına neden olan olayların mekanizması açık değildir ancak bu konuda bazı spekülasyonlar vardır. En sık kabul edilen görüş bu kasılmaların rahimin kendi sertliğini sağlamasına yardımcı olduğu ve plasentaya kan akımını kolaylaştırdığıdır. Braxton Hicks kasılmaları rahim ağzında açılma ya da incelmeye neden olmazlar. Bununla birlikte doğum zamanı yaklaştıkça kasılmaların şiddetinde ve sıklığında bir artış görülebilir.Bu kasılmalar yalancı doğum sancıları olarak adlandırılır ve rahim ağzının doğuma hazırlanması ile açılması ve incelmesine yardımcı olabilirler.

Braxton Hicks kontraksiyonlarını tetikleyebilen durumlar?

• Bebeğiniz ya da siz çok hareketli ve aktifseniz
  • Birisi karnınıza sertçe dokunursa
  • Mesaneniz çok dolu ise
  • Cinsel ilişki sonrasında
  • Uzun süre susuz kalmışsanız
Braxton hicks kontraksiyonları tetiklenebilir.
Nasıl baş edilebilir?
Braxton Hicks kasılmaları genelde zararsız ve ağrısız kasılmalardır ancak yine de bu durum sizi rahatsız ediyorsa önüne geçmek için bazı basit öneriler işe yarayabilir.

• Pozisyon değiştirin. Eğer uzun süredir ayakta ve dolaşıyorsanız uzanın ya da eğer kasılmalar siz oturur ya da uzanırken başlamışsa kısa bir yürüyüşe çıkın.
  • Ilık bir duş yapın
  • 4-5 bardak su için. Eğer kasılmaları başlatan durum dehidratasyon ise su içmek çok işe yarayacaktır.
Bu bast önlemler ile kasılmlar geçmiyor, sıklığı, şiddeti ve yarattığı rahatsılık giderek artıyorsa mutlaka zaman kaybetmeden doktorunuza haber verin.

Yine kararsızlığım tavan yapıyor =))
Şu beşiği inanılmaz derece de beğendim kızlar.
Baby Tech marka...
Katlaya biliyorsun, sallanıyor, sabit duruyor....
Izgaraları falan da çok hoş...
Park yatak mı bu mu, karar veremiyorum...
Beğendiğim park yatak 350 tl ama sadece beşiği...
Yatağı, uyku seti derken...
Toplam da 570-600 e falan geliyor park yatak...
Bu da cibinlikli, uyku setli, yataklı 670 falan...
Bilemedim ne yapayım :26:

İçinizde kullanan ve ya çevresinde kullanmış olan var mı?

Eki Görüntüle 932246 Eki Görüntüle 932247

ayy gerçekten çok güzelmiş canım ben ilk defa görüyorum bunu..
nette araştırdınmı kullananlar falan yorum yapmışlardır..
bende oda konusunda çok kararsızım ne yapcm bilemedim :S

Bazı forumlarda ve Kk da kullananlar varmış canım.
Tek kelime olumsuz yorum görmedim.
Herkes gayet memnunmuş.
Ürünün sitesine gir bak bayağı özellikleri iyi.
Sağlamlığı da iyi görünüyor.
Kaldırıp koy kenara diğer bebişlerde kullan :1:
4-5 yaşına kadar rahatça kullana biliyormuşsun.
Çok şıkta duruyor bence.

Bazı forumlarda ve Kk da kullananlar varmış canım.
Tek kelime olumsuz yorum görmedim.
Herkes gayet memnunmuş.
Ürünün sitesine gir bak bayağı özellikleri iyi.
Sağlamlığı da iyi görünüyor.
Kaldırıp koy kenara diğer bebişlerde kullan :1:
4-5 yaşına kadar rahatça kullana biliyormuşsun.
Çok şıkta duruyor bence.

evet evet bende baktım inceledim kuzum..
benim beşiğimde bunun demiriydi kardeşimde bende onda büyüdük ama tabiki o bu kadar pratik bişey değildi..
bizde park yatak var..
dolap şifonyer komodin yapılsa 4 yaşına kadar park yatak kullansa sonra eşim direk baza yatak başlık mı getirse acaba diye düşünüyorum..
benim kafamda çok karışık..

Balım senin eşin mobilyacıydı =)
Bak kendisi bile yapabilir bence.
Hem daha sağlam olur kendi yaptığı.
Buna uygun dolap şifonyer v.s çok bulunur.
Benim bebek odası yapacağım odaya çok ama çok güzel uyuyor bu.
Eşimin ablası alacaktı beşiği.
Bütçesine çok gelirse üstüne ben ekleme yapıp almak istiyorum aslında bu beşiği.
Konuşmam gerek kendisiyle ...

ayy verdiğin siteye baktım,duygulandım bakarken,ay minicik kuzumuz doğucak da ağlıycaz sevinçten inşallah :emir_bebek::49:

çok uygun anlaşmışsın bence de:21:

Hem semt farki hemde dr farkdir canim umit bey baska gerçekten. Hastanede dislger bolumler o kadar pahali degil ama ümit beyin muayeneperi oyle biraz pahali..

Biz zonguldaktan gidiyoruz onun icin fiyati artik onemli degil bizim icin % 50 indirimi ile ayni oldu bi cok hastanryle zaten:46:

hastanenin konumundan dolayı farklı genel olarak

benimde kasıklarıma giriyor ağrı hızlı yürüdüysem çok merdiven çıktıysam oturuyorum ovunuyorum bir süre...hatta otobüse bindikten sonra suratımın şeklinden doğuruyorum sanıyorlar...

:1::1: ayy çok güldüm yaa. benim yüzümde nasıl bir hal alıyor bilemem :1: aniden koltuktan kalktığımda oluyor...birinde işe giderken servisi kaçıracam diye hızlı yürüdüm. ama nasıl bir ağrı girerse apandisit ağrısı gibi... demekki hamilelikte çok normal bu durum :49:

Son düzenleme:
Balım senin eşin mobilyacıydı =)
Bak kendisi bile yapabilir bence.
Hem daha sağlam olur kendi yaptığı.
Buna uygun dolap şifonyer v.s çok bulunur.
Benim bebek odası yapacağım odaya çok ama çok güzel uyuyor bu.
Eşimin ablası alacaktı beşiği.
Bütçesine çok gelirse üstüne ben ekleme yapıp almak istiyorum aslında bu beşiği.
Konuşmam gerek kendisiyle ...

ya işte dediğim gibi karmakarışığım kuzum..
yatak hariç dolap şifonyer komodin hazır olsun odasını ayıracağım zaman park yatağı çocuk odasına taşırım diye düşünüyorum..
çünkü büyüyen beşik ne kadar mantıklı baza imalatçısıyken bilemedim..

Back
X