2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canımm nasılsın, bebişimiz nasıll. Hamilelik nasıl gidiyor arkadaşım.

halimi anlatıyor ama bu gün kasılmalarım sıklaştı ağrım yok rahmim katur kutur etmeye başladı eşim işten gelsin bekliyorum geçmezse hastaneye gideceğim çok rahatsız edici bir durum ve çok erken başladı malesef alışamadım sıkıldım artık

Ben 1 kez alıp senelerce kullanmak istiyorum aldığım ürünü.
Şimdi ilk bebeğimiz diye böyle havaya para saçmakta istemiyorum aslında.
Beni 3-4 sene idare edecek kullanışlı, göze hoş gözüken içime sinen bir beşik alayım diyorum.
Sonra zaten kısmetse odasını yapacağım.
Kendi evimi dizerken fena bir bütçe çıkartmışım farkında olmadan
Şimde ne gerek vardı diyorum...
Herşeyin en iyisini aldım ama bir ev taşıdım içime cuk diye oturdu verdiğim paralar.
Özellikle beyaz eşyalarımda hep ezilme falan olmuştu.
Şimdi ister istemez herşeye dikkat ediyorum.

kesinlikle çok haklısın kuzucum..
bende mobilyaları düz beyaz yapıp perde halı avizesiyle odayı renklednirmek istiyorum..

hastanenin konumundan dolayı farklı genel olarak

canım bence seninki kararsızlık değil sen kararını bu beşikten yana vermişsin sadece destek bekliyosun al sana tam destek
çok güzel çok şık ve çok kullanışlı

Çok faydalı oldu canım çok sağol paylaşım için...

canım bence seninki kararsızlık değil sen kararını bu beşikten yana vermişsin sadece destek bekliyosun al sana tam destek
çok güzel çok şık ve çok kullanışlı

Şıp diye çözmüşsün beni =)))
Evet kararlıyım lakin beşiği eşimin ablası alacak.
Kafasında ne var ne yok bilmiyorum.
Yarın gittiğim de konuşayım bari.
Ayıp olmaz demi konuşmam ?

Şıp diye çözmüşsün beni =)))
Evet kararlıyım lakin beşiği eşimin ablası alacak.
Kafasında ne var ne yok bilmiyorum.
Yarın gittiğim de konuşayım bari.
Ayıp olmaz demi konuşmam ?

hmmm tabi bilemiyosun ne kadarlık bi bütçe ayırdı, açıkça sor yahu ne olacak alıcam diye kendisi teklif etmiş abla bunu beğendim maliyetide bu bilmem seni zorlar mı dersin hamama giren terler

canım benımde hastanenın anlaşmalı olduğu var ama cok pahalı ve sadece doğum cekımı yapıyor hastaneylede konustum ben kendım ayarlıyacağım dedim kabul ettıler ayrıca ben dıkmen cad. 29 mayıs hastanesınde doğum yapacağım eşler girmiyor yanı hiç erkek yok doğumhanede benım zaten doğum koçum gırecek bır aksılık olmazsa doula olacak

ayy verdiğin siteye baktım,duygulandım bakarken,ay minicik kuzumuz doğucak da ağlıycaz sevinçten inşallah

çok uygun anlaşmışsın bence de

aynen canım artık doğum fotolarını burdan paylaşırım sızlerle allahım o günleride nasp etsın inş.

benim hamileliğin başından 5.aya kadar şişlik ve ağrı vardı şimdi geçti çok şükür......

doğum koçun kim canım?

kızlar birşey soracağım isimlerimizin yanında kalpler var bunlar nedir kimimizde 1 2 3 veya 4 tane var

Sincan Korudada eşleri almıyolarmış sanırım ama ben bi istisna isticem eşim beni sakinleştirebilen tek insan

doğum koçun kim canım?

doula burcu ergin canım ankarada

Sincan Korudada eşleri almıyolarmış sanırım ama ben bi istisna isticem eşim beni sakinleştirebilen tek insan

eşleri almıyolar ama doğum koçlarını alıyolar yani benim doğum koçum eşim desem

valla benım eşim girmezde zaten bayılır kalır daha şimdiden korkuyor bana destek olacağına köstek olur korkudan

yine kararsızlığım tavan yapıyor =))
şu beşiği inanılmaz derece de beğendim kızlar.
B]
bence harika birşey...beşikse beşik...park yatak bunun biraz daha doğada geç yok olanı plastik her yeri neredeyse...hem iyisinden nevresim takımı falan alayım desen aynı paraya geliyor...çokta şık bence allı güllü renkler içinde bebek kayboluyor...bende park yatak alıcam ama kamp çadırı gibi tabi bunun yanında...
Beşiği alacak kişiye de şöyle dersin...
Ben bir beşik gördüm çok beğendim, bayıldım... Onu almak istiyorum...senin bütçene de kıyamıyacağım...beşiği sen almak istiyordun ama bu biraz pahalı gibi duruyor...falan cinsinden en azından fiyatın bir kısmını vermek için teşvik etmiş olabilirsin...(fiyatı duyunca ...o zaman ben başka bir eksiğini alayım demezse tabi)

doula burcu ergin canım ankarada

valla benım eşim girmezde zaten bayılır kalır daha şimdiden korkuyor bana destek olacağına köstek olur korkudan

benim eşim çapraz bağ kopması ve menisküs yırtığından ameliyat olmuştu 2 tane vidası var bacağında o yüzden ameliyathane ortamına aşina ve sakindir ben velveleciyim normal doğumdan korkuyorum sezeryan istiyorum ama bikaç gündür ondanda korkmaya başladım atak geliyo bikaç gündür yolda bayılacak gibi oluyorum

ayy bende de var bunlar.doktor en son aşama ameliyat dedi.sorunları ameliyattan sonra düzeldi mi? ben nerdeyse bacagımı yarım kullanıyorum.

kız benım kocamda çapraz bağ kopması ve menisküsten amelıyat oldu hemde 3 kez ayy neler cektık ben kısmet olursa normal düşünüyorum ama yınede bızım kı bayılır dayanamaz ama sen eşinin desteğini al aman haaa dıkkat et bayılayım deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…