2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
şimdi muayene ücreti 50 küsur veryoruz doğum 1500 dediler hımmm yine de araştırayım faydası varsa yararlanalım çok sağ ol canım

sezeryan ne kadarmış

Himmm anladim canim balgat koru ve sincan koru arasinda fiyat farki var ozaman ben syni saniyordum.

Bizde dogum 4000 muayene 97 tl o yuzden bizkm icin cok avantaj oldu % 50 indirim oldu nerdeyse..

Ama sen gene de sor istersen bi.

kuzum ben demiştim ya Sincan Koruya gitmeye karar verdim hem eve yakın hem de fiyat daha uygun diye yarı yarıya muayene ücreti, aynı sağlık grubu niye 2 katı fiyat ödiyim ki dedim, resmen semt farkından fazla para alıyolar bence

bebişlerin hıçkırdığını nasıl anlıyosunuz kızlar bende arada değişik şeyler hissediyorum ama hıçkırma nasıl ayırt edilir ki normal hareketlerinden :26:

kız sen nerdesin hepimiz seni sorup duruyoruz maşallah bebişine:)

ben kasılmayla ilgili doktoruma derdimi anlattım braxton hicks kasılmaları deniyo buna gayet normal dedi, günlük hayatını aksatacak kadar sık ve ağrılı olmuyosa sorun yok dedi

kız sen nerdesin hepimiz seni sorup duruyoruz maşallah bebişine:)

hehe :)
cumartesi kardeşimin doğum günü için sabahtan annemlere gittim ii değildim akşama kadar ii olabilmek için yattım :)
pazar kocamla dükkan bekledik ama malesef gelen giden olmadı :)
dünde sabah 8.30dan öğlene kadar hastanedeydik sonrada eşimin yengesine gittim mantı bükmeye yardım etmeye..
bugünde anca kalk kahvaltı yap evi temizle elektrik gitti elektriğin gelmesini bekle derkeeeeeen
saat bu saat oldu
yarında gün var güne gidicem..
bu gidişle ben çocuğumu sokakta doğurucam

kızlar ben sizin kadar takip edemiyorum burayı çok hızlı ilerlyorsunuz maşallah ya benim göğüs kafesimin altındaki kemiklerimin acıdığını hissediyorum bazen. özelikle sol göğsümün alt kısımları, hoş deri mi yoksa kemik mi acıyan onu da tam ayırdedemiyorum sanırım acaba diyorum bebek gün geçtikçe büyüdüğü için midir veyahut da benim gövde kısmım bacaklarıma göre oldukça kısa ondan olabilir mi, yoksa başka bi şeyden midir bilemiyorum

Kızlar benim şu hayır sever eşim dün akşam yine yavru bir köpek getirdi. =)
Bir arkadaşı bulmuş ofiste bakıyorlardı 1 haftadır daha çok küçük.
30 cm boyu var ya yok...
Bir güzel diğer köpekten kalan şampuanla falan yıkadık bunu, kuruttum falan.
Bir ağlama sesiyle uyandım sabahın 5'i...
Küçük bey, toz almak için su koyduğum kovanın içine girmeye çalışmış ve düşmüş suyun içine çıkamıyor
O saatte yine aldım bir güzel yıkadım bunu, saç kurutma makinasıyla kuruttum, anca öyle gözüme uyku girdi.
Eşim bugün dışarı da üşür diye evde bıraktı, bugün de iyi bakayım madem yarın götürsün.
Evim hayvan oteline döndü =))
Neyse ki, cumartesi temizlik için bayan gelecek.
İyice bir temizleteceğim evi.

canım benım sigaayı vücut hemen atamıyor zamanla bol bol ılık su içsin ama cok içsin ciğerler kendını yenıleyecek cok öksürdüğünde yarım cay bardağı pekmezle 1 yemek kaşığı tereyağını ısıt sıcak sıca içsin oda cok faydalı sigara içenlerın yanında dhı bulanmasın mumkunse rabbım şıfa ıhsan etsın

evet canım benım son haftalar ümran kız bıde senınle aynı gün doğuruyormuşuz

kızlar yardım lütfen bebğim sanırım hıçkırıyor dr ulaşamıyorum bugün bilen varmı normalmiymiş?
canım korkma normal hıçkırması bududüler annesı benım arkadaşım bırgün benı aradı bebeğimin kalbı cıkacak yerınden doktora gdıyorum dedı neden dedım kalbı cok hızlı atıyor pat pat dıye korkuyorum dedi doktora gitmiş korkma bak bebeğin hıçkırıyor demiş doğurana kadar hıçkırıklı oldu

ohh ne güzel 2 ay kalmıss benım bugun 26.hafta bıtıyor sat e gore ama dr goredaha geridee gec döllenme var bıkac gunn sanırım

olsun canım sağlıklı olsunda geç olsun güç olmasın

canım benım iyi olmana sevındım bebişinede maşallah cok ıyı 140 141 arasında cok yok bır daha ısteyeceklerını sanmam

bebişlerin hıçkırdığını nasıl anlıyosunuz kızlar bende arada değişik şeyler hissediyorum ama hıçkırma nasıl ayırt edilir ki normal hareketlerinden :26:

canım hıçkırık kalp atışı gibi pıt pıt sürekli ayıyor kalp atışı gıbı

Allah iyiliğini versin sinem...
Az dur yerinde yaa...
Zaten bebişler bütün enerjimizi emiyor.
Kendinde dinlenemiyorsun bebekte dinlenemiyordur.
Kır dizini, evinde otur azcık bacım

maşallah tatlım kaç haftalık artık iyice netleşmiş herşeyi allah sağlıkla hayırla kucaklarımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi...

29+0 canım.Maşallah kilo almış baya tatlı olmuş.Doktorum da hayran kaldı çok tatlı bi bebek olcak dedi.

Maşallah
Ağzını yüzünü yerim ben onun ya...
Çok yakışıklı olacak bu annesi

Saol esmercim.Bana benzicek anasının kuzusu

aaaa bak o oluyo işte pıt pıt pıt dediğin gibi aynı kalp atışı

geçen yılın fiyatı normal 1200 sezaryan 1500 dü şimdi nolmuştur bilmiyorum ama yine bu civardadır herhalde bebişin düzenli aralıklarla pıt pıt yapıyorsa bil ki hıçkırıyordur

geçen yılın fiyatı normal 1200 sezaryan 1500 dü şimdi nolmuştur bilmiyorum ama yine bu civardadır herhalde bebişin düzenli aralıklarla pıt pıt yapıyorsa bil ki hıçkırıyordur

aaa çok uygunmuş ben 3000-4000 falan diye düşünüyodum geçen sene 1500 ise bu senede 2000 olur

maşallah kızlar sizin ultrason resimleri çok net Batmanda yok böyle, doktorda renkli bakıyo bana ama bu kadar net değil demek ki aletler kalite kalite

kızlar bazen yürürken kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyo...o ağrı kramp mi acaba? :44:
benimde kasıklarıma giriyor ağrı hızlı yürüdüysem çok merdiven çıktıysam oturuyorum ovunuyorum bir süre...hatta otobüse bindikten sonra suratımın şeklinden doğuruyorum sanıyorlar...

kızlar yardım lütfen bebğim sanırım hıçkırıyor dr ulaşamıyorum bugün bilen varmı normalmiymiş?
bizim hıçkırmamız kadar normal hatta bebekleri doğduktan sonrada sürekli hıçkırık tutar...yerim ben onların hıçkırmalarını yaaa.

Selam nisan ayının en güzel anneleri ve mis kokulu melekleri..
öğleden sonra sonuçlara baktım sınır 140 ya benimki 141 çıkmış..
sizce tekrar isterler mi kızlar?
benim 50 likte 144 çıktı tekrar istedi...100 lükte normal çıktı ve zaten yüksek değildi dedi... kolumda kan alacak yer kalmadı elimin üzerinden aldılar artık ....seninde yüksek değil ...

pıt pıtlarında hıçkırık olduğunu ben bilmiyordum...ama hıçkırırken benim göbeğim hopluyor...

bebeğin büyüdüğü için kaburgalarında yer açıyor...allah korusun çok zayıf hatta sıska bir kadındı hamile kalan ve bebeği büyüdükçe kadının kaburga kemiklerini kırmıştı...kadın çok zayıftı ...ve ilk bebeği bunu yaptığı halde 2 . yi de doğurdu... annelik böyle bir şey galiba... kemiklerini bile kırsa bebeği dayanıyor...

Allah iyiliğini versin sinem...
Az dur yerinde yaa...
Zaten bebişler bütün enerjimizi emiyor.
Kendinde dinlenemiyorsun bebekte dinlenemiyordur.
Kır dizini, evinde otur azcık bacım

bana durmak yok kuzum yaa :)
şimdide hastaneden geldim..
eşimin teyzesinin gelini doğum yaptı bugün sezeryanla görmeye gittik ama görüşe yetişemedik
olsun fotosunu gördüm yumuk yumuk çok sevimli bi bebiş maşallah..
Allah bizlerede sağ salim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…