- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
şimdi muayene ücreti 50 küsur veryoruz doğum 1500 dediler hımmm yine de araştırayım faydası varsa yararlanalım çok sağ ol canım
Himmm anladim canim balgat koru ve sincan koru arasinda fiyat farki var ozaman ben syni saniyordum.
Bizde dogum 4000 muayene 97 tl o yuzden bizkm icin cok avantaj oldu % 50 indirim oldu nerdeyse..
Ama sen gene de sor istersen bi.
kızlar yardım lütfen bebğim sanırım hıçkırıyor dr ulaşamıyorum bugün bilen varmı normalmiymiş?
Selam nisan ayının en güzel anneleri ve mis kokulu melekleri..
Cumadan beri gelemedim buraya umarım herkes iyidir..
filologum sen nasılsın? inşallah sende bebişinde iyisinizdir..
sayfaları tek tek okuyamadım çok birikmiş..
bizde dün şeker yüklemesi için hastaneye gittik ve gitmişken şikayetlerimizi anlattık..
meğer bizim yaramaz doğum pozisyonu almış o yüzden o kadar ağrım sancım varmış..
önce ilk kanımızı verdik..
daha sonra usg ye girdik bebişe ve açıklık olup olmadığına baktılar..
bebişimiz çok iyiymiş sağlığında falanda bi sıkıntı yokmuş..
980 gr 35 cm olmuş sıpamız..
sonra nst ye bağlandık çok şükür ordada sancı falan çıkmadı..
2.kanımızı verdik ve ayrıldık hastaneden..
öğleden sonra sonuçlara baktım sınır 140 ya benimki 141 çıkmış..
sizce tekrar isterler mi kızlar?
kız sen nerdesin hepimiz seni sorup duruyoruz maşallah bebişine:)
Annem de sigara içiyordu zaten o da bıraktı canım da geçmiyor bir türlü ne tetkikler yapıldı ne parçalar alındı ...İnşallah geçer en kısa zamana senin gibi iyileşir o da ...
Arada bir sokak olması benim için rüya gibi bir şey şuan ...Ama inşallah bi gün o da olur yeter ki bir iyileşsin de ..
Sağolasınız arkadaşlar destekleriniz için ...Sanırım alıcam uçak bileti böyle olmayacak evde beklemekle...
karaciğerde sıkıntı yokmuş çok şükür aynen canım sanırım yiyeceklerde alerji oldu yaptı artık daha dikkatli hareket ediyorum
binlerce kez maşallahpaşana nasıl da masum duruyo oy yerim seni
aynen canım son haftalarımız artıksağlıcakla da kucağımıza almayıda rabbim nasip edeer inşallah
canım korkma normal hıçkırması bududüler annesı benım arkadaşım bırgün benı aradı bebeğimin kalbı cıkacak yerınden doktora gdıyorum dedı neden dedım kalbı cok hızlı atıyor pat pat dıye korkuyorum dedi doktora gitmiş korkma bak bebeğin hıçkırıyor demiş doğurana kadar hıçkırıklı oldukızlar yardım lütfen bebğim sanırım hıçkırıyor dr ulaşamıyorum bugün bilen varmı normalmiymiş?
ohh ne güzel 2 ay kalmıss benım bugun 26.hafta bıtıyor sat e gore ama dr goredaha geridee gec döllenme var bıkac gunn sanırım
Selam nisan ayının en güzel anneleri ve mis kokulu melekleri..
Cumadan beri gelemedim buraya umarım herkes iyidir..
filologum sen nasılsın? inşallah sende bebişinde iyisinizdir..
sayfaları tek tek okuyamadım çok birikmiş..
bizde dün şeker yüklemesi için hastaneye gittik ve gitmişken şikayetlerimizi anlattık..
meğer bizim yaramaz doğum pozisyonu almış o yüzden o kadar ağrım sancım varmış..
önce ilk kanımızı verdik..
daha sonra usg ye girdik bebişe ve açıklık olup olmadığına baktılar..
bebişimiz çok iyiymiş sağlığında falanda bi sıkıntı yokmuş..
980 gr 35 cm olmuş sıpamız..
sonra nst ye bağlandık çok şükür ordada sancı falan çıkmadı..
2.kanımızı verdik ve ayrıldık hastaneden..
bebişlerin hıçkırdığını nasıl anlıyosunuz kızlar bende arada değişik şeyler hissediyorum ama hıçkırma nasıl ayırt edilir ki normal hareketlerinden :26:
hehe :)
cumartesi kardeşimin doğum günü için sabahtan annemlere gittim ii değildim akşama kadar ii olabilmek için yattım :)
pazar kocamla dükkan bekledik ama malesef gelen giden olmadı :)
dünde sabah 8.30dan öğlene kadar hastanedeydik sonrada eşimin yengesine gittim mantı bükmeye yardım etmeye..
bugünde anca kalk kahvaltı yap evi temizle elektrik gitti elektriğin gelmesini bekle derkeeeeeen
saat bu saat oldu
yarında gün var güne gidicem..
bu gidişle ben çocuğumu sokakta doğurucam
maşallah tatlım kaç haftalık artık iyice netleşmiş herşeyi allah sağlıkla hayırla kucaklarımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi...
Maşallah
Ağzını yüzünü yerim ben onun ya...
Çok yakışıklı olacak bu annesi
canım benım sigaayı vücut hemen atamıyor zamanla bol bol ılık su içsin ama cok içsin ciğerler kendını yenıleyecek cok öksürdüğünde yarım cay bardağı pekmezle 1 yemek kaşığı tereyağını ısıt sıcak sıca içsin oda cok faydalı sigara içenlerın yanında dhı bulanmasın mumkunse rabbım şıfa ıhsan etsın
evet canım benım son haftalar ümran kız bıde senınle aynı gün doğuruyormuşuz
canım korkma normal hıçkırması bududüler annesı benım arkadaşım bırgün benı aradı bebeğimin kalbı cıkacak yerınden doktora gdıyorum dedı neden dedım kalbı cok hızlı atıyor pat pat dıye korkuyorum dedi doktora gitmiş korkma bak bebeğin hıçkırıyor demiş doğurana kadar hıçkırıklı oldu
olsun canım sağlıklı olsunda geç olsun güç olmasın
canım benım iyi olmana sevındım bebişinede maşallah cok ıyı 140 141 arasında cok yok bır daha ısteyeceklerını sanmam
canım hıçkırık kalp atışı gibi pıt pıt sürekli ayıyor kalp atışı gıbı
Himmm anladim canim balgat koru ve sincan koru arasinda fiyat farki var ozaman ben syni saniyordum.
Bizde dogum 4000 muayene 97 tl o yuzden bizkm icin cok avantaj oldu % 50 indirim oldu nerdeyse..
Ama sen gene de sor istersen bi.
kızlar yardım lütfen bebğim sanırım hıçkırıyor dr ulaşamıyorum bugün bilen varmı normalmiymiş?
sezeryan ne kadarmış
kuzum ben demiştim ya Sincan Koruya gitmeye karar verdim hem eve yakın hem de fiyat daha uygun diye yarı yarıya muayene ücreti, aynı sağlık grubu niye 2 katı fiyat ödiyim ki dedim, resmen semt farkından fazla para alıyolar bence
geçen yılın fiyatı normal 1200 sezaryan 1500 dü şimdi nolmuştur bilmiyorum ama yine bu civardadır herhalde bebişin düzenli aralıklarla pıt pıt yapıyorsa bil ki hıçkırıyordur
benimde kasıklarıma giriyor ağrı hızlı yürüdüysem çok merdiven çıktıysam oturuyorum ovunuyorum bir süre...hatta otobüse bindikten sonra suratımın şeklinden doğuruyorum sanıyorlar...kızlar bazen yürürken kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyo...o ağrı kramp mi acaba? :44:
bizim hıçkırmamız kadar normal hatta bebekleri doğduktan sonrada sürekli hıçkırık tutar...yerim ben onların hıçkırmalarını yaaa.kızlar yardım lütfen bebğim sanırım hıçkırıyor dr ulaşamıyorum bugün bilen varmı normalmiymiş?
benim 50 likte 144 çıktı tekrar istedi...100 lükte normal çıktı ve zaten yüksek değildi dedi... kolumda kan alacak yer kalmadı elimin üzerinden aldılar artık ....seninde yüksek değil ...Selam nisan ayının en güzel anneleri ve mis kokulu melekleri..
pıt pıtlarında hıçkırık olduğunu ben bilmiyordum...ama hıçkırırken benim göbeğim hopluyor...bebişlerin hıçkırdığını nasıl anlıyosunuz kızlar bende arada değişik şeyler hissediyorum ama hıçkırma nasıl ayırt edilir ki normal hareketlerinden :26:
bebeğin büyüdüğü için kaburgalarında yer açıyor...allah korusun çok zayıf hatta sıska bir kadındı hamile kalan ve bebeği büyüdükçe kadının kaburga kemiklerini kırmıştı...kadın çok zayıftı ...ve ilk bebeği bunu yaptığı halde 2 . yi de doğurdu... annelik böyle bir şey galiba... kemiklerini bile kırsa bebeği dayanıyor...kızlar ben sizin kadar takip edemiyorum burayı çok hızlı ilerlyorsunuz maşallahya benim göğüs kafesimin altındaki kemiklerimin acıdığını hissediyorum bazen. özelikle sol göğsümün alt kısımları, hoş deri mi yoksa kemik mi acıyan onu da tam ayırdedemiyorum sanırım acaba diyorum bebek gün geçtikçe büyüdüğü için midir veyahut da benim gövde kısmım bacaklarıma göre oldukça kısa ondan olabilir mi, yoksa başka bi şeyden midir bilemiyorum
Allah iyiliğini versin sinem...
Az dur yerinde yaa...
Zaten bebişler bütün enerjimizi emiyor.
Kendinde dinlenemiyorsun bebekte dinlenemiyordur.
Kır dizini, evinde otur azcık bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?