Arkadaslar merhaba, forum acildigindan beri sizleri takip ediyorum.paylasimlarinizi birbirlerinize desteklerinizi hep takip ettim müsait oldugum surece.bir avazda bebeklerinize kavusmanizi dilerim.benim dogumum 20 nisanda gerçekleşecekti.son 10 gündür bebegimin suyunun gelmesi ve bitmesi sebebiyle hastanede yattım. Ve dort gun once 26+3 de dogum yaptim.bebegim yogunbakimda ama suan durumu iyi. Iki ay boyunca hastanede kalacak.sizlerle gonulbagim oldugu icin yazmak istedim cunku buradaki sevgi karsiliksiz.dualarinizi esirgemeyin lutfen...
Arkadaslar merhaba, forum acildigindan beri sizleri takip ediyorum.paylasimlarinizi birbirlerinize desteklerinizi hep takip ettim müsait oldugum surece.bir avazda bebeklerinize kavusmanizi dilerim.benim dogumum 20 nisanda gerçekleşecekti.son 10 gündür bebegimin suyunun gelmesi ve bitmesi sebebiyle hastanede yattım. Ve dort gun once 26+3 de dogum yaptim.bebegim yogunbakimda ama suan durumu iyi. Iki ay boyunca hastanede kalacak.sizlerle gonulbagim oldugu icin yazmak istedim cunku buradaki sevgi karsiliksiz.dualarinizi esirgemeyin lutfen...
Insallah dualarla daha da iyi olacagina eminim. Biraz enfeksiyonu var ve solunum yetersizligi var ama savasci benim oglum insallah bunu da atlatir.Gozunaydin canim insaallah zaman kisa surer ve bebegini kucagina almak nasip olur.. Belki 2 ay bile surmez
Bi arkadasim var ikizleri var oda 26 haftalik dunyaya getirdi kuzularini suan ogluslari 8 yasinda ama masaallah dana gibiler yasitlarini gectiler hemde herbiri 1 kilo bile yoktu hic uzulme ve sıkma canini dualarimiz senin ve bebeginle..
Gozunaydin canim insaallah zaman kisa surer ve bebegini kucagina almak nasip olur.. Belki 2 ay bile surmez
Bi arkadasim var ikizleri var oda 26 haftalik dunyaya getirdi kuzularini suan ogluslari 8 yasinda ama masaallah dana gibiler yasitlarini gectiler hemde herbiri 1 kilo bile yoktu hic uzulme ve sıkma canini dualarimiz senin ve bebeginle..
ayyy canım benımm allah yavrunu sana bagıslasın ınsallha salıklı bı sekılde kucagına alırsın kısmetın boleymıs ınsallh sende ve bebegınde bır sorun cıkmaz canım rabbım sıze uzun omurler versın butun dualarımız senınle cnm hemde een ıcten bı sekılde
İnsaallah cnm insaallah butun sorunlarin ustesinden gelirsiniz en kisa zamanda inaniyorum..Insallah dualarla daha da iyi olacagina eminim. Biraz enfeksiyonu var ve solunum yetersizligi var ama savasci benim oglum insallah bunu da atlatir.
Canım benim gözün aydın
İnşallah taburcu olduğunda bebeğinin çok sağlıklı bir ömrü olur.
Durumunun iyi olmasına çok ama çok sevindim.
Eşimle birlikte şu an sizin için dua ediyoruz.
Rabbim meleğini korusun, sana da sabır versin canım.
Canım benim gözün aydın
İnşallah taburcu olduğunda bebeğinin çok sağlıklı bir ömrü olur.
Durumunun iyi olmasına çok ama çok sevindim.
Eşimle birlikte şu an sizin için dua ediyoruz.
Rabbim meleğini korusun, sana da sabır versin canım.
Insallah dualarla daha da iyi olacagina eminim. Biraz enfeksiyonu var ve solunum yetersizligi var ama savasci benim oglum insallah bunu da atlatir.
İnsaallah cnm insaallah butun sorunlarin ustesinden gelirsiniz en kisa zamanda inaniyorum..
Fistik seni de mi uyku tutmadi
Maşallah sana canım
Eminim oğlunda senin kadar güçlüdür...
Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucağını almayı nasip etsin. (AMİN)
İnsaallah cnm insaallah butun sorunlarin ustesinden gelirsiniz en kisa zamanda inaniyorum..
Fistik seni de mi uyku tutmadi
Evet balım =)
Eşim sağolsun ona eşlik ediyorum 2 den aşağı uyumuyoruz biz.
esmercimfefilita simca, maviş, ismini sayamadığım güzel nisan anneleri umarım herkesler iyidir
Yoğunluktan çok takip edemiyorum..
Dogum hikayelerini okuyor salya sumuk agliyorum
:)) Ben de doğum videolarını izliyorum sürekli , epidural veya spinal tüm videoları izledim diyebilirim :))
Canim prensin dunyaya hosgelmis..insallah cabucak ta topsrlanicak 2 ay surmeyecek bile..Arkadaslar merhaba, forum acildigindan beri sizleri takip ediyorum.paylasimlarinizi birbirlerinize desteklerinizi hep takip ettim müsait oldugum surece.bir avazda bebeklerinize kavusmanizi dilerim.benim dogumum 20 nisanda gerçekleşecekti.son 10 gündür bebegimin suyunun gelmesi ve bitmesi sebebiyle hastanede yattım. Ve dort gun once 26+3 de dogum yaptim.bebegim yogunbakimda ama suan durumu iyi. Iki ay boyunca hastanede kalacak.sizlerle gonulbagim oldugu icin yazmak istedim cunku buradaki sevgi karsiliksiz.dualarinizi esirgemeyin lutfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?