2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canımm gözünaydınn

Maaşallah kuzuya..
Dualarımız seninle, kaç kg doğdu bebeğin?

ayyy canım benımm allah yavrunu sana bagıslasın ınsallha salıklı bı sekılde kucagına alırsın kısmetın boleymıs ınsallh sende ve bebegınde bır sorun cıkmaz canım rabbım sıze uzun omurler versın butun dualarımız senınle cnm hemde een ıcten bı sekılde

bizim tosuncul 1kg olmuş.boyu 37cm.2 gün önce muayenedeydik.Allahım herkesin evladına sağlık sıhat versin hayırlısıyla biran önce kucağımıza alalım.

Gozunaydin canim insaallah zaman kisa surer ve bebegini kucagina almak nasip olur.. Belki 2 ay bile surmez
Bi arkadasim var ikizleri var oda 26 haftalik dunyaya getirdi kuzularini suan ogluslari 8 yasinda ama masaallah dana gibiler yasitlarini gectiler hemde herbiri 1 kilo bile yoktu hic uzulme ve sıkma canini dualarimiz senin ve bebeginle..

Insallah dualarla daha da iyi olacagina eminim. Biraz enfeksiyonu var ve solunum yetersizligi var ama savasci benim oglum insallah bunu da atlatir.

Canım benim gözün aydın
İnşallah taburcu olduğunda bebeğinin çok sağlıklı bir ömrü olur.
Durumunun iyi olmasına çok ama çok sevindim.
Eşimle birlikte şu an sizin için dua ediyoruz.
Rabbim meleğini korusun, sana da sabır versin canım.

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar...

Insallah dualarla daha da iyi olacagina eminim. Biraz enfeksiyonu var ve solunum yetersizligi var ama savasci benim oglum insallah bunu da atlatir.
İnsaallah cnm insaallah butun sorunlarin ustesinden gelirsiniz en kisa zamanda inaniyorum..

Fistik seni de mi uyku tutmadi

Allah razi olsun cok tesekkur ediyorum sizlere...

Maşallah sana canım
Eminim oğlunda senin kadar güçlüdür...
Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucağını almayı nasip etsin. (AMİN)

Evet balım =)
Eşim sağolsun ona eşlik ediyorum 2 den aşağı uyumuyoruz biz.

Biz de esimle sinema keyfi yaptik minik prenseste bize eslik etti hic uyumuyor teyzesi cok guclu bir kiz tam dalacagim bi yapistiriyor kendime geliyorum sabah misafirim var yatmam lazim ama iste boyle dolaniyorum bide aciktim

İnsallah oglunu kucagina alacagin gunler de gelecek. Belki 2 ay surmez bile. Artik hastaneler ve yogun bakimlar daha donanimli, erken dogan bebeklerin yasama sanslari daha yuksek. Bebegin ve senin icin duaciyiz canim.

Canim prensin dunyaya hosgelmis..insallah cabucak ta topsrlanicak 2 ay surmeyecek bile..
Hastaneler srtik cok donanimli...kucaginiza aldığınız z gunler cabucsk gelicek insallah duacinim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…