2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
inş cnm! benim randevum 9.45te. sonra alışverişeee... hamilelikten önce doktora bu kadar hevesle gideceksin deseler inanmazdım:)
Hem hevesle hem de korkuyla karisik heyecanla :) biz alisverisi erteleyip duruyoruz bakalim, vardir bi hayir:)

Filologummm, cok sevindim canim. Gozun aydin, insallah 7 yi de gorur oglusun 8 i de gorur.

Canım çok ama çok geçmiş olsun.
İçimizi rahatlattın, sıpan umuyorum seninle kalacak nisana kadar
Hiç canını sıkma.

Gözün aydın, şükürler olsun, çok dikkat et evde.. Gelenin gidenin olabilir ama sen kalkma gerekirse kabul etme... İnşallah zamanında sağlıcakla kucağınada alırsın

Sonuç Birimi Min. Max
HbA1c 4,8 % 4,8 5,9

Snowyycim gelince yorumlar mısın sonucum böyle çıktı az buçuk anlıyosam iyi bi değer geçmişe dönük şeker yok?

Son düzenleme:

hoşgeldin canım iyi olmanıza çok sevindim sende kendine artık çok dikkat et bak günlerimizde az kaldı canım az daha sık dişini bak biz çalışanlar keşke evde olsakta yatıversek diyoruz sende ohh gel keyfim gel yaparsın artık

bekler cnm inş! evde yat istirahat et bol bol...

Hem hevesle hem de korkuyla karisik heyecanla :) biz alisverisi erteleyip duruyoruz bakalim, vardir bi hayir:)

biz de çok erteledik cnm ama artık fırsatımız oldukça alalım artık bebeğin ihtiyaçlarını diyoruz. eşimin her zaman tamamen boş günü olmuyor görev çıkıyor. alırsınız artık siz de yavaş yavaş:)

Şikayetlerin hamilelik ile başladı ise korkma canım, doğumdan sonra geçiyormuş. Yürümek-hareket etmek tek ilacın senin şuan:107:

Ben de ben deeee :) ben de yarin bebegimi gorcemmm. Cok merak ediyorum, sagligi nasil, buyumus mu? Benim de 11 de randevummm. Hadi insallah guzel haberlerle doneriz

Güzel haberlerle ile gelin inşallah. Tosun olmuştur minikleriniz şimdi:107:

Gözün aydın canım, maşallah ikinize de Çok dikkat et istirahatine ve diyetine lütfen.

Sonuç Birimi Min. Max
HbA1c 4,8 % 4,8 5,9

Snowyycim gelince yorumlar mısın sonucum böyle çıktı az buçuk anlıyosam iyi bi değer geçmişe dönük şeker yok?

Çok güzel canım, diyabetinin gebelik şekeri olduğunu ifade ediyor. Gizli şekerin yok:107:

Güzel haberlerle ile gelin inşallah. Tosun olmuştur minikleriniz şimdi:107:[/QUOTE]

inş cnm! en son 24. haftada gitmiştik doktora 785gr dı. bakalım bizim paşa kaç gr olmuş???

hamilelikte asist kullanılıyomuş 600lük olanı kadın doğumcuna sor istersen :)

evet cnm yarın bi sorayım doktoruma. şimdi geçti çok şükür artık çok fazla rahatsız etmiyor ama gene de tekrar olursa diye sormak lazım saol cnm...

Geçmiş olsun canım.maşallah size.sen güzelce dinlen.bebişin bekler annesi.

geçmiş olsun canım. benim ablama doktor bu bebek düşer yaşamaz demişti. resmen kandan geçmişti. ama o bebek doğdu ve şimdi 10 yaşında. iyileştim diye sakın yataktan kalkma hiç. sana bakacak biri varsa yemeğini bile yanına getirsinler bir tek tuvalete kalk. biraz kraliçeliğini ilan et. zaten Allahın izniyle az kaldı.

çok sağol canım benim ağzından bal damlıyo

Güzel haberlerle ile gelin inşallah. Tosun olmuştur minikleriniz şimdi:107:

inş cnm! en son 24. haftada gitmiştik doktora 785gr dı. bakalım bizim paşa kaç gr olmuş???

evet cnm yarın bi sorayım doktoruma. şimdi geçti çok şükür artık çok fazla rahatsız etmiyor ama gene de tekrar olursa diye sormak lazım saol cnm...[/QUOTE]

sor canım sor . çok geçmiş olsun bebişlerimize bir şey olmasın da merak etme öksürüğün onlara bi zararı yokmuş

cok sukur canim gozumuz aydin.. korktuk ama cok sukur sende yavrunda iyisiniz.. insaallah gelisimini en guzel sekilde tamamlar ve sen o sekilde kucagina alirsin sıpanı

hepimiz de insaallah

:118:kizlarcim yaaaa benim icim icime sigmiyoooo:118:
:119:boyle cok seviyorum kızımı ben yaaaaa :119:
Allahimmm biran once zamanimiz dolsa da alsak su fistiklari yaaaaa
acaba ben bozarmiyim bu cocugu elini ayagini kirarmiyim sevmekten

:118:kizlarcim yaaaa benim icim icime sigmiyoooo:118:
:119:boyle cok seviyorum kızımı ben yaaaaa :119:
Allahimmm biran once zamanimiz dolsa da alsak su fistiklari yaaaaa
acaba ben bozarmiyim bu cocugu elini ayagini kirarmiyim sevmekten

aynı duyguyu bende yaşıyorum canım bi an önce kucağıma almak cennet kokusunu içime çekmek su gibi melek yüzlüme bakmak istiyorum doyasıyla hayırlısı ile kızlar arkadaşı sezeryana almışlar sabahtan beri sancısı vardı artık sezeryana karar vermiş doktor ve kızıma arkadaş geliyo darısı bizlere inşallah

ayy kizlar evimize gecmedik.babaneye geldik.orada bize babane bakio..bugun iidik cok şükür. ..hepinizi ayri ayri ozledim yaa..nasilsa artik dizari cikamioz ise gidemiyorum. .bol bol sizlerleyiz inss

canım çok sevidmi
gözümüz aydın çok şükür..hep iyi olacaksınız inşallah..

bende tek doz başladım filologum normal gidiyo çok şükür değerler...hem karnımda duydu böylece inş böyle de devam eder
Sonuç Birimi Min. Max
HbA1c 4,8 % 4,8 5,9

canım değerin çok iyi ilk 6 ayda şekerin yok.tamamen gebelik şekeri yani

bana da bakıldı benimkide gebelik şekeri tamamen gizli şekerimiz yokmuş çok şükür.

Maasallah cnm
Ben sabah deli gibi ac uyaniyorm elma falan oglene kadar mumkun degil kesmez beni :)

slm kızlar

16-19 ocak ıstanbul cnr da anne bebek fuarı var.gıdecek olanlar varmı.ben pazar gunu gıdecem.zonguldakta yasıyorum:)

İndirim falan oluyor mu?

Cok sevindim cnm :)

Ay maasallah size
Cok sukur :)

Arkadaslar merhaba, forum acildigindan beri sizleri takip ediyorum.paylasimlarinizi birbirlerinize desteklerinizi hep takip ettim müsait oldugum surece.bir avazda bebeklerinize kavusmanizi dilerim.benim dogumum 20 nisanda gerçekleşecekti.son 10 gündür bebegimin suyunun gelmesi ve bitmesi sebebiyle hastanede yattım. Ve dort gun once 26+3 de dogum yaptim.bebegim yogunbakimda ama suan durumu iyi. Iki ay boyunca hastanede kalacak.sizlerle gonulbagim oldugu icin yazmak istedim cunku buradaki sevgi karsiliksiz.dualarinizi esirgemeyin lutfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…