2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

yok be canım her öğünde ya süt ya yoğurt yemekten 9da uyudum valla

evet canım 4cm oluncaya kadar ağrıyı hissediyordun ama dayana bilmiştim o kadarına epiduralden sonra kalkıp yürüdüm ve açılmayı hızlandırdı bu doğumumuda epiduralle yaptırmayı düşünüyorum eğer bir aksilik olmazsa tabi bence çok rahat ilk başlarda çok korkmuştum yan etkisi var mı diye bende çok hiç bir sorun olmadı

Gülüm dehidrate olma içtiğin su miktarını arttır. İltihap&enfeksiyon yok değil mi?
dehidrate dediğin şey bebeğin suyuyla ilgili bir azalmamı acaba.... en az 2 litre içiyorum ama ..sabah kalktığımda yüzüm burnum elim şişmiş oluyor öğlene doğru iniyorum biraz... tuzu az yememe rağmen... iltihap ve enfeksiyon adına bir şikayetim yok fakat enfeksiyonum çıktı diyen arkadaşlarında ağrısı sızı yoktu ...bunun için tahlil yapılması lazım...ama doktor akıntıma falan normal diyor...acaba özelde bir tahlil yaptırsam mı diyorum...bu kasılmalar özellikle gece çok oluyor... uzandığım zaman...sanıyorum gündüzde ufak çaplı oluyordur çünkü ayakta olsamda otursam da nefesimi tutuyormuşum gibi boğuluyor hissi oluyor bende..biraz dolaşıyorum falan ama konuşurken bile nefes nefeseyim artık...

yok be canım her öğünde ya süt ya yoğurt yemekten 9da uyudum valla

Beğendim x1500:107:

Bebeğin suyu değil gülüm, senin kendi vücudun için kullandım o terimi. 3-4 litre içmeye çalış öncelikle. Kasılam başladığında kalk 3-4 bardak su iç, hafiflemesi lazım. Bende de kasılma oluyor ama ağrılı oluyor dediğin için iltihaptan şüphelendim. Bir sonraki kontrolüne mutlaka idrar tahlili iste, birşey varsa çıkar. Ödemin yeni mi başladı? Doktoruna bildir bu durumu mutlaka; ayrıca kullanmıyorsan kasılmalar için Mg başlamalı bence.

tamam bu cuma gidicem doktora ...daha önce izin alabilseydim cumayı beklemezdim...ödem çok hafif vardı önceden ama her yerim börek gibi olmuyordu...tansiyonum da falanda bir şey çıkmadı...4 gündür,geçmeyen hafif bir baş ağrım var sanki gözlerimden başlıyor ağrı...magnezyuma en son gittiğimde başlatmıştı 9 gün oldu ...onuda tuvalet sorunumu söyleyince yazmak aklına geldi...bu cuma eğer tahlil falan yine gerek yok derse özele gidip yaptırcam...belkide normaldir her şey..hayırlısıyla...sağolasın

Arkadaşına güzel bir doğum diliyorum canım, rabbim bebeğini sağlıkla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah...
amin canım allah razı olsun gece 11de doğum gerçekleşmiş birazdan ziyaretine gideceğiz bebişimizi kızımın arkadaşını görmeye

filizcim öncelikle hayırlı olsun rabbim bebeğini sana ve eşine bağışlar inşallah dualarımız seninle sen merak etme inşallah hastaneden çıktığınız günüde topikten öğreniriz canım rabbim sağlık sıhhat sabır versin kuzum

aynen canım son 2 gecedir bağırark uyanıyorum bende sağ baldır feci durumda basarken zaten kemiklerim acıyordu simdi bacağımın üstünede basamaz oldum bir yürüyüşüm var notre dame ın kamburu yürümüyorum sürükleniyorum resmen bana kalsiyum mag. da vermedi doktor şaşırdım otura otura 1 haftada 1 kilo almışım hemde::

Teyzeleriiii biz geldik :) doktorumuz bakti, hersey yolunda. 1,5 kilo olmus melegimmm :) eliyle hep yuzunun yarisini kapatiyodu, nazlandi bugun bize :) kafasi yukardaymis, doktorum doner daha dedi. Huzursuz bacak sendromundan bahsettim, iki gecedir bacaklarimin garip garip sizladigini soyledim. Bi de sizde oluyo mu bilmem ama ben oje, parfum kokusu alinca onlari yemek istiyorum. Toprak kokusu da yine ayni Doktorum elevit verdi bu sikayetlerin hepsi icin. Kan ilacimin dozunu arttirmadi. Hemogram yapcaz, ona gore arttirabilir belki. Bizde haberler boyle :) kizimin resmine bakip bakip kafayi siyiriyorum ben musadenizle. Bi ara topige de yuklerim

Insallah...guclu olmaya calisiyorum acilarimi bile unutuyorum hemen iyileseyim de gormeye gideyim diye. ..

Allah razi olsun sizlerden.cok teşekkür ederim...

Cok tesekkur ederim.900 gr 35 cm olarak dogdu.

Gozunaydin cnm Allah anali babali büyütsün insallah tez zamanda tiparlanip evinize gelir minik dev adamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…