- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Gülüm dehidrate olma içtiğin su miktarını arttır. İltihap&enfeksiyon yok değil mi?
Geçmiş olsun canım, az kaldı sabır:107:
Protein diyeti halsizlik hissi verir ilk birkaç gün canım, vücudun alışacaktır. Bal vb. ürünler şekerini anında yükseltir, kendini iyi hissettirir ama kısa süre sonra kan şeker düzeyin aniden düşeceğinden daha fazla bir istekle tatlılara saldırırsın. Ne yaptın akşam yaptın mı tatlını?:107:
inş cnm! 4 boyutlu ultrason ile fotoğrafını 24. haftalıkken memlekete gittiğimde almıştım ama şimdi ısprata ya gidiyorum bulunduğumuz yere daha yakın. bakalım inş gelmiştir de görürüz bebeğimi:)
ben de netten araştırmıştım epiduralli normal doğumu. açıklık 4cm olduktan sonra epidural anestezi yapılıyormuş. sonra normal kas hareketleriniiz yapabiliyorsunuz ıkınabiliyorsunuz diyordu yazılarda fakat bazen de tam ıkınma olmadığı için vakumla alınıyormuş. vakum olayı beni tedirgin etmişti sen de senin bebekte zararı olmadı diyorsun. benim de canım çok tatlıdır normal doğumdan da korkuyorum ama olabilecekse de normal doğum isterim tabi epidural ile:)
sen ikinci bebeğini de normal olsun istersin heralde?
saol cnm inş iyi haberlerle döneriz:) çok özledim bebeğimi!
dehidrate dediğin şey bebeğin suyuyla ilgili bir azalmamı acaba.... en az 2 litre içiyorum ama ..sabah kalktığımda yüzüm burnum elim şişmiş oluyor öğlene doğru iniyorum biraz... tuzu az yememe rağmen... iltihap ve enfeksiyon adına bir şikayetim yok fakat enfeksiyonum çıktı diyen arkadaşlarında ağrısı sızı yoktu ...bunun için tahlil yapılması lazım...ama doktor akıntıma falan normal diyor...acaba özelde bir tahlil yaptırsam mı diyorum...bu kasılmalar özellikle gece çok oluyor... uzandığım zaman...sanıyorum gündüzde ufak çaplı oluyordur çünkü ayakta olsamda otursam da nefesimi tutuyormuşum gibi boğuluyor hissi oluyor bende..biraz dolaşıyorum falan ama konuşurken bile nefes nefeseyim artık...Gülüm dehidrate olma içtiğin su miktarını arttır. İltihap&enfeksiyon yok değil mi?
yok be canım her öğünde ya süt ya yoğurt yemekten 9da uyudum valla
dehidrate dediğin şey bebeğin suyuyla ilgili bir azalmamı acaba.... en az 2 litre içiyorum ama ..sabah kalktığımda yüzüm burnum elim şişmiş oluyor öğlene doğru iniyorum biraz... tuzu az yememe rağmen... iltihap ve enfeksiyon adına bir şikayetim yok fakat enfeksiyonum çıktı diyen arkadaşlarında ağrısı sızı yoktu ...bunun için tahlil yapılması lazım...ama doktor akıntıma falan normal diyor...acaba özelde bir tahlil yaptırsam mı diyorum...bu kasılmalar özellikle gece çok oluyor... uzandığım zaman...sanıyorum gündüzde ufak çaplı oluyordur çünkü ayakta olsamda otursam da nefesimi tutuyormuşum gibi boğuluyor hissi oluyor bende..biraz dolaşıyorum falan ama konuşurken bile nefes nefeseyim artık...
tamam bu cuma gidicem doktora ...daha önce izin alabilseydim cumayı beklemezdim...ödem çok hafif vardı önceden ama her yerim börek gibi olmuyordu...tansiyonum da falanda bir şey çıkmadı...4 gündür,geçmeyen hafif bir baş ağrım var sanki gözlerimden başlıyor ağrı...magnezyuma en son gittiğimde başlatmıştı 9 gün oldu ...onuda tuvalet sorunumu söyleyince yazmak aklına geldi...bu cuma eğer tahlil falan yine gerek yok derse özele gidip yaptırcam...belkide normaldir her şey..hayırlısıyla...sağolasınBebeğin suyu değil gülüm, senin kendi vücudun için kullandım o terimi. 3-4 litre içmeye çalış öncelikle. Kasılam başladığında kalk 3-4 bardak su iç, hafiflemesi lazım. Bende de kasılma oluyor ama ağrılı oluyor dediğin için iltihaptan şüphelendim. Bir sonraki kontrolüne mutlaka idrar tahlili iste, birşey varsa çıkar. Ödemin yeni mi başladı? Doktoruna bildir bu durumu mutlaka; ayrıca kullanmıyorsan kasılmalar için Mg başlamalı bence.
amin canım allah razı olsun gece 11de doğum gerçekleşmiş birazdan ziyaretine gideceğiz bebişimizi kızımın arkadaşını görmeyeArkadaşına güzel bir doğum diliyorum canım, rabbim bebeğini sağlıkla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah...
filizcim öncelikle hayırlı olsun rabbim bebeğini sana ve eşine bağışlar inşallah dualarımız seninle sen merak etme inşallah hastaneden çıktığınız günüde topikten öğreniriz canım rabbim sağlık sıhhat sabır versin kuzumArkadaslar merhaba, forum acildigindan beri sizleri takip ediyorum.paylasimlarinizi birbirlerinize desteklerinizi hep takip ettim müsait oldugum surece.bir avazda bebeklerinize kavusmanizi dilerim.benim dogumum 20 nisanda gerçekleşecekti.son 10 gündür bebegimin suyunun gelmesi ve bitmesi sebebiyle hastanede yattım. Ve dort gun once 26+3 de dogum yaptim.bebegim yogunbakimda ama suan durumu iyi. Iki ay boyunca hastanede kalacak.sizlerle gonulbagim oldugu icin yazmak istedim cunku buradaki sevgi karsiliksiz.dualarinizi esirgemeyin lutfen...
Günaydın güzel anneler....
Bu sabah önce sol ayak baldırıma şiddetli kramp girdi ağrıdan bağırdım o derece nese o geçti geri uyuya kaldım ssonra sağ ayak baldırıma aynı şekilde ağrısı tarifsiz
O kadar kalsiyum magnezyum alıyorum hergün süt yoğurt yumurta tüketiyorum, bu şekilde şimdiden başlayıp sonuna kadar böyle devam ederse vay ki vayyyy((
İnsallah oglunu kucagina alacagin gunler de gelecek. Belki 2 ay surmez bile. Artik hastaneler ve yogun bakimlar daha donanimli, erken dogan bebeklerin yasama sanslari daha yuksek. Bebegin ve senin icin duaciyiz canim.
Canim prensin dunyaya hosgelmis..insallah cabucak ta topsrlanicak 2 ay surmeyecek bile..
Hastaneler srtik cok donanimli...kucaginiza aldığınız z gunler cabucsk gelicek insallah duacinim canim.
benimde doğumum 20 nisanda,seninki biraz dış dünyayı merak edip erken gelmiş. Allah sana ve minik yavruna şifa versin. bütün dualarım seninle...
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun...
Birazdan da aceleci:) amin cok sagolasin
dualarımız seninle canım allah yavrunu sağ salim kucağına alabilmeyi nasip etsin biraz erkende olsa kavuşmussun bebişine ne güzel
ilk nisan annesi oldun
günaydın herkese
dün gece 4 defa 5 dakika da bir göbeğim ağrıyla kasıldı 10 saniye sürdü hepsi...sonra bir daha olmadı...canım gözün aydın... bebeğin gününü doldurur inşallah..dikkat et kendine
ya sorma ...her gün hayal kuruyorum cimcime kızımla ilgili...ben çok bebeğimi kırdım oyun oynarken ama sonradan takılıyordu kolu bacağı :))...
bebek öyle bir şey ki...yeğenlerimden biliyorum....insan öpmeye kıyamıyor gözünle seviyorsun ...hele bir de kendi bebeğimiz olunca nasıl olur kim bilir...
canım Allah senin bebeğini ve diğer annelerin bebeklerini bağışlasın...karnındaki süreyi dışarda geçirecek...hayırlısıyla kucağına almakta nasip olur inşallah...sen güçlü ol bebeğinde güçlü olur...
Merhaba filiz gözün aydın bebeğinin durumunun iyi olması güzel, rabbim kucağına almayı nasip etsin, morelini bozma en. Yakın zamanda bebeğin ile eve döneceksin inşallah, dualarımız senin ve bebin içinde olacak
amin canım allah razı olsun gece 11de doğum gerçekleşmiş birazdan ziyaretine gideceğiz bebişimizi kızımın arkadaşını görmeye
filizcim öncelikle hayırlı olsun rabbim bebeğini sana ve eşine bağışlar inşallah dualarımız seninle sen merak etme inşallah hastaneden çıktığınız günüde topikten öğreniriz canım rabbim sağlık sıhhat sabır versin kuzum
öncelikle Allah ım analı babalı büyütsün, sağ salim evine çıkarmayı nasip etsin rabbim,dualarımız miniğinle ve seninle....
Canımmmmmmmm Alllah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah ...
Bence de iki ay bile sürmez bak görürsün toparlanıverir...Sen de mis gibi öpüp koklayarak götürürsün bebekini evine ...
Arkadaslar merhaba, forum acildigindan beri sizleri takip ediyorum.paylasimlarinizi birbirlerinize desteklerinizi hep takip ettim müsait oldugum surece.bir avazda bebeklerinize kavusmanizi dilerim.benim dogumum 20 nisanda gerçekleşecekti.son 10 gündür bebegimin suyunun gelmesi ve bitmesi sebebiyle hastanede yattım. Ve dort gun once 26+3 de dogum yaptim.bebegim yogunbakimda ama suan durumu iyi. Iki ay boyunca hastanede kalacak.sizlerle gonulbagim oldugu icin yazmak istedim cunku buradaki sevgi karsiliksiz.dualarinizi esirgemeyin lutfen...
Cok tesekkur ederim.900 gr 35 cm olarak dogdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?