2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

benimde doğumum 20 nisanda,seninki biraz dış dünyayı merak edip erken gelmiş. Allah sana ve minik yavruna şifa versin. bütün dualarım seninle...

Günaydın güzeller, keyifli hafta sonları... Yağ yağmur dedikçe güneş açıyor, ocak ayında mıyız haziran mı bilemedim. Ben de rüyamda doğum yaptım ama "bebeğim" aylar önce verdiğim maviş gözlü kedimdi. Özlem öyle güçlü bir duygu ki genetiği çok iyi bilmeme rağmen acaba "bebeğimin de gözleri mavi olur mu" diye umut ediyorum

çok sağol canım benim ağzından bal damlıyo

Senin sonuçlar bal gibi benlik bir durum yok

Beğendim x150000:107:

Arkadaşına güzel bir doğum diliyorum canım, rabbim bebeğini sağlıkla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Maasallah cnm
Ben sabah deli gibi ac uyaniyorm elma falan oglene kadar mumkun degil kesmez beni :)

Beğendim x100:107:

Gözün aydın gülüm, rabbim seni de paşanı da korusun. İnşallah kısa sürede kucağına da alırsın, maşallah

bizim tosuncul 1kg olmuş.boyu 37cm.2 gün önce muayenedeydik.Allahım herkesin evladına sağlık sıhat versin hayırlısıyla biran önce kucağımıza alalım.

Maşallah tosununa Dualarına da içten bir amin:107:

Biz de esimle sinema keyfi yaptik minik prenseste bize eslik etti hic uyumuyor teyzesi cok guclu bir kiz tam dalacagim bi yapistiriyor kendime geliyorum sabah misafirim var yatmam lazim ama iste boyle dolaniyorum bide aciktim

Beğendim x100:107:

dualarımız seninle canım allah yavrunu sağ salim kucağına alabilmeyi nasip etsin biraz erkende olsa kavuşmussun bebişine ne güzel
ilk nisan annesi oldun

Canım gözümüz Aydın... Geçmişler olsun... 7 yi de doldurursun 8 i de Allah I'n izniyle tatlım... Herşey daha güzel olsun senin ve bebeğin için...

günaydın herkese
dün gece 4 defa 5 dakika da bir göbeğim ağrıyla kasıldı 10 saniye sürdü hepsi...sonra bir daha olmadı...
kızlar müjde hastanede n ciktik..
canım gözün aydın... bebeğin gününü doldurur inşallah..dikkat et kendine

ya sorma ...her gün hayal kuruyorum cimcime kızımla ilgili...ben çok bebeğimi kırdım oyun oynarken ama sonradan takılıyordu kolu bacağı :))...
bebek öyle bir şey ki...yeğenlerimden biliyorum....insan öpmeye kıyamıyor gözünle seviyorsun ...hele bir de kendi bebeğimiz olunca nasıl olur kim bilir...

canım Allah senin bebeğini ve diğer annelerin bebeklerini bağışlasın...karnındaki süreyi dışarda geçirecek...hayırlısıyla kucağına almakta nasip olur inşallah...sen güçlü ol bebeğinde güçlü olur...

şu baby mall ın sitesine baktımda yani bu fiyatlar % 80 indirimli fiyatlarsa eğer zaten neredeyse her yerde aynı fiyat

Günaydın güzel anneler....
Bu sabah önce sol ayak baldırıma şiddetli kramp girdi ağrıdan bağırdım o derece nese o geçti geri uyuya kaldım ssonra sağ ayak baldırıma aynı şekilde ağrısı tarifsiz
O kadar kalsiyum magnezyum alıyorum hergün süt yoğurt yumurta tüketiyorum, bu şekilde şimdiden başlayıp sonuna kadar böyle devam ederse vay ki vayyyy ((

Merhaba filiz gözün aydın bebeğinin durumunun iyi olması güzel, rabbim kucağına almayı nasip etsin, morelini bozma en. Yakın zamanda bebeğin ile eve döneceksin inşallah, dualarımız senin ve bebin içinde olacak

şu baby mall ın sitesine baktımda yani bu fiyatlar % 80 indirimli fiyatlarsa eğer zaten neredeyse her yerde aynı fiyat

bu indirim panolarını her gördüğümde aklıma babam gelir, annemle elimize bi Avon katoloğu geçmişti ayyy 100 liralık parfüm 30 liraya inmiş diye seviniyoduk, babamda bize: aman hiç düşünmeyin bu parfüm zaten 100 lira eder mi diye demişti

günaydın kızlar eşim horul horul uyurken kalktım diyetime uygun kahvaltımı hazırladım yedim lakin hepsini çıkardım, bu durumda tokluk şekerimi nasıl ölçücem ölçünce kaç çıkacak bilmiyorum midem hala fena, bu diyetteki şeyler bana fazla geliyo ve halsiz gibi oldum, önceden sabahları bikaç kaşık bal yiyodum o enerji veriyodu demek bana

adı indirim ya işte...o gün nasıl izdiham olur kim bilir...çok doğru söylemiş baban...zaten 30 lira ile bile kar ediyorsa 100 liralık şeyin indirime girdiğine kanmamak lazım...

canım hala sabahları kusuyormusun...çok kötü yaaa...ölçüm için elma falan ye bari yada tuzlu birşeyler...sen kendine neyin iyi geldiğini bilirsin...
valla ben bir tek pazarları doğru düzgün kahvaltı yapıyorum onda da hiç kısamıycam bir şeyden canım neyi çekerse yiyorum.pazar günü tek keyfim kahvaltı

Son düzenleme:

normalde kusmazdım,diyetin ilk kahvaltısı dündü o zamanda midem ayaklanmıştı ama kusmadım, bugünde kusmayım diye akla karayı seçtim ama olmadı

aaaaaaaaaa burası devam ediyormuş benim haberim yok yahu :)
filizff Rabbim kucağına aldığın öpüp kokladığın günleri de göstersin sağlıcakla atlatın şu dönemi inş.

Kızlar tv8 de özge ile hayat die bir program var, z kuşagı çocuklarını anlatıyor izleyinnn, güzel bilgiler verio

günaydın herkese
dün gece 4 defa 5 dakika da bir göbeğim ağrıyla kasıldı 10 saniye sürdü hepsi...sonra bir daha olmadı

Gülüm dehidrate olma içtiğin su miktarını arttır. İltihap&enfeksiyon yok değil mi?

Geçmiş olsun canım, az kaldı sabır:107:

Protein diyeti halsizlik hissi verir ilk birkaç gün canım, vücudun alışacaktır. Bal vb. ürünler şekerini anında yükseltir, kendini iyi hissettirir ama kısa süre sonra kan şeker düzeyin aniden düşeceğinden daha fazla bir istekle tatlılara saldırırsın. Ne yaptın akşam yaptın mı tatlını?:107:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…